We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

skosnuden.dk anmeldelser

skosnuden.dk Logo
Kunderne om skosnuden.dk : »god handle« »meget fin handel« »Super varesortiment og lynlevering« 225
Perfekt
9.5 af 10

225 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (225)
skosnuden.dk

Bestilte superfit sko til min datter, nemt og overskueligt site, hurtig levering og ingen fragtomk. FEDT!! Alt i alt, go service.

Udvalgt anmeldelse om skosnuden.dk

god handle

en rigtigt god handle samme dag som jeg bestilte blev pakken sendt fra firmaet men da der var problemmer med leveringen af gls tog nogle dage ektra og skoene desværre ikke passede fik jeg et nyt par sendt som kom dagen efter og der var der reurlabel og retur pose vedlagt.

så kan godt anbefalde firmaet men ville nok vælge en anden forsendelses næste gang

• Tina

meget fin handel

Hurtig og nem handel. Forma kan klart anbefales

• lena
  • 5 Anmeldelser

Hurtig service.

Det var enormt hurtigt og enkelt at bytte en sandal i forkert størrelse.

• Camilla
  • Camilla
  • Farum, DK
  • 6 Anmeldelser

Super varesortiment og lynlevering

Super fint varesortiment, super brugervenlig og overskuelig hjemmeside og lynlevering. Sender med GLS, så man kan hente sine pakker mellem kl. 10-22 hos fx Blockbuster - fantastisk! Fin anonym indpakning, så ingen kan se, hvad der er. Returseddel med i pakken, hvis varen ikke passer. Kun varme anbefalinger.

Tilfredshed....

Fuld tilfredshed, også selvom det er første gang, jeg handlede hos Skosnuden.

lynlevering :o)

Jeg kan varmt anbefale denne netshop!

Forkert leverings-adresse

Rigtig fin hjemmeside, brugervenlig mv., og ingen problemer med at bestille. Det der gik galt var, at vi kunne sætte en anden leveringsadresse på, end vores privat-adresse. Og det var jo smart, men pakken blev alligevel leveret på vores privat-adresse. Så nytter den service jo ikke så meget.

Besvarelse fra skosnuden.dk

Hej Lene, det beklager vi, men vi må have overset din alternative leveringsadresse :-( det vigtigste er du fik dine vare, men da det er menneskeligt at fejle, beviser det at vi er helt almindelige mennesker der står bag skosnuden.dk ;-)Beklager, vi gør det bedre næste gang du bestiller :-)

Meget tilfreds.

Skosnuden har et godt udvalg af børnesko, men købte da også lige et par til mig selv.

• Rikke
  • Verificeret køber

Hurtig levering og gratis rettur ret

• Mette
  • Verificeret køber

Rigtig god og hurtig ekspedition

Meget venlig, god og hurtig ekspedition

fantastisk

Fantastisk. Hurtig og præcis. Bestilte klokken 10 onsdag og kunne hente mine sko torsdag kl 9. Så bliver det ikke meget bedre.

Kun godt at sige ;)

En super handel... hurtig og varen er som den skal være

• Zascha
  • 6 Anmeldelser
  • Verificeret køber

ALT lever op til det forventede!

God beskrivelse af varerne, sikker betaling, hurtig levering!

skosnuden.dk

fantastisk bestilt den ene dag, kom til min dør dagen efter

det var da bare så hurtigt det er ikke sidste gang jeg handler med skosnuden

Helt fantastisk service

Et rigtig godt alternativ til lang ventetid i en børneskoforretningen ved årets sandal og skokøb !!

super hurtig handel

Jeg bestilte om aften og 2 dage efter kunne jeg hente mine varer, ingen problemer og skønt man kan hente i Blockbuster.

• Kunde
  • 4 Anmeldelser

Hurtig og enkelt

Hurtig og effektiv behandling.

Som aftalt

Tak for handlerne, det er i hvert fald ikke sidste gang jeg handler med skosnuden.dk

Fed oplevelse, også strækker de sig altid lidt ekstra for at give den perfekte oplevelse med skosnuden.dk

Mvh Sina

Takker.

perfekt cervice

kan kun anbefale andre til at handle der
perfekt service og hurtig levering,også hvis du bytter din varer.

• Anne
  • Verificeret køber

Fantastiske priser og hurtig levering

Jeg har netop handlet hos Skosnuden.dk og sparet 150 kr i forhold til ude i forretningerne.
Oplevede en netshop der er yderst brugervenlig, har et højt informationsniveau helt frem til modtagelse af ordre og hurtig levering.
Jeg vil fremover ligge min sko indkøb her og kan varmt anbefale skosnuden.dk til andre

• Jon

perfekt

perfekt på alle punkter

• Vera

Fin betjening

Bestilte varen og den kom indenfor de dage I havde lovet og blev leveret på mit arbejde som jeg havde bedt om. Super.

• Vibeke
  • 17 Anmeldelser

Alt som aftalt

Svar på spørgsmål om størrelser ganske hurtigt
Alt som aftalt

• Rikke

Helt fantastisk kundeservice

Jeg købte et par kondisko til min søn, som viste sig at være for små. Jeg skriver straks til Skosnuden og spørger, om de vil reservere et par i et nummer større og jeg vil returnere vores sko dagen efter. Klokken var vel 22.00 da jeg skrev mailen og straks efter får jeg et venligt svar, at nu var der reserveret et par sko i et nummer større. Det er da kundeservice (på alle tider af døgnet) der vil noget.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos jer :O)

professionel

Kan varmt anbefale skosnuden, fantastisk service, ja der mangler intet selv børnen får vingummier og balloner når vi er der..

• Kunde
  • 3 Anmeldelser

Perfekt

Hurtig afsendelse

skosnuden.dk

Hurtig levering til gode priser!

Meget tilfreds!!

• Nanna
  • Risskov, DK
  • 11 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Super fedt med rabat og Fri fragt

Leveringen var hurtig, der var 15 % rabat fordi jeg er BX medlem og så var der oven i købet fri fragt. Datteren blev glad og de sidder godt. Så en meget lækker sandal til en virkelig god pris.

• laubali
  • glostrup, DK
  • 9 Anmeldelser

Super

Meget hurtig levering. Kan klart anbefales.

• Tina
  • 4 Anmeldelser

Kan kun anbefale Skosnuden

Bestilte varerne og havde dem 2 dage efter. Da jeg kun har givet dem 4 stjerner og ikke 5 skyldes udelukkende, at skoæsken var en anelse buet og bøjet, men skoene fejlede ikke noget.

skosnuden.dk

utrolig hurtig og professionel betjening

det er nu 2. gang jeg bestiller hos Skosnuden.dk og det er altså utroligt, man bestiller den ene dag og modtager sin pakke dagen efter, det kan da ikke være bedre.

skosnuden.dk

Meget hurtig fik min pakke

Vil anbefale min venner, familie og kolleger, Tak! Jeg vil handle igen næste gang

• lise
  • 3 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Kan ikke få bedre service

Super service god kvalitet. Levering til tiden.

skosnuden.dk

Hurtig og venlig betjening.

Det er let og overskueligt at bestille hos Skosnuden.
Ved telefonisk henvendelse vedr. betaling blev jeg mødt af venlighed og forståelse. En rabatkode, jeg havde glemt at påføre bestillingen, blev uden problemer klaret (pengene godtgjort ).

Lisbeth Jeppesen

Helt i top!!!!!

Alt i den fineste orden

god opblevelse

super Kundeserves hos skosnuden i kolding. i kolding er butikken åbnet en gangom ugen. og servesen er i top.

Kanon service, stort udvalg

Skosnuden har fanget mig. Jeg er en stor fan af Superfits sko, og her har Skosnuden et stort udvalg til en lavere pris end andre hjemmesider.

Jeg er så heldig selv at bo i Kolding, så ofte lægger jeg butikken et visit. Kan det ikke passe med åbningstiderne, er Morten meget flexibel.

• Pia
  • 25 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Hurtig levering, god service!

Super shop med mange lækre børne skomærker.
Hurtig levering. Anbefaler gerne skosnuden.dk

fungere godt....

Fungere rigtig godt, men som med alle web sider, så er det skide irriterende, at man skal tillægge porto på den vare man køber!!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk