We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Skousen anmeldelser

Skousen  Logo
Kunderne om Skousen : »Super fint!« »Bestillig gik fint - prisen var den bedste« »God at navigere rundt i« 822
Godt
8.2 af 10

822 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (822)

Ekspres - levering

Bestilte en superlækker MOCCAMASTER kaffemaskine torsdag
kl.11.34. Blev afleveret fredag kl.10.15.ved døren af GLS.

Og så til den rigtige pris.

Derfor 5 stjerner.

Udvalgt anmeldelse om Skousen

Hurtigt og kvikt

Bestilte en lækker kaffemaskine, den bedste i en TÆNK test, hurtig levering, med superservice fra GLS, har anmeldt dem særskilt..

Det eneste der undrer mig er, at der på min faktura står jeg har betalt med Visa/Dankort, for det er ikke rigtigt, men det er selvfølgelig en detalje..

Susan H.

• Gert
  • 5 Anmeldelser

Super fint!

Bestilte et Zanussi ZCV664MX via hjemmesiden, savnede dog, at de mål komfuret har var skrevet mere præcis, fandt frem til målene via andre hjemmesider, og valgte at købe ved Skousen.
modtog flere mail med en bekræftelse og kort tid senere en varsling om at de forventer og levere næste dag.
Chaufføren ringede før han kom frem til mig.
vil helt sikkert handle med dem igen.

Skousen

Langsommelig reklamationsproces ved fejl på leverede varer

Vi har købt en vaske- tørremaskine via Skousens netbutik, som vi fik leveret og monteret i går - og monteringsfolkene tog vores gamle maskine med - ingen anmærkninger her.

Da monteringsfolkene var gået, konstaterede vi flere ridser i en topliste på vores nye maskine, hvorefter vi ringede til Skousens hovedkontor, som ville få en medarbejder til at kontakte os hurtigst muligt.

Efter en 4-5 timers venten, kontaktede vi selv Skousens kundeservice. Denne gang via mail - her blev vi henvist til skadeformularen på deres hjemmeside, hvorefter "en kollega hurtigst muligt ville tage kontakt til os". Vi udfyldte formularen kort efter mhp. en reklamation af produktet.

Det var i går. Vi er endnu ikke blevet kontaktet af en medarbejder, og har efterfølgende rykket for svar - men venter fortsat på svar her 1½ døgns tid efter leveringen.

Situationen er nu den, at vi har en helt ny vaskemaskine stående, som vi ikke må bruge (jvf. Skousens betingelser), vi får ingen hjælp eller information, når vi kontakter Skousens hovedkontor og vi er ladt tilbage uden viden om, hvornår vi kan få leveret en ny vaske- tørremaskine - så vi kan komme til at vaske tøj igen.

Jeg vil opfordre Skousen til at optimere den proces, deres kunder skal igennem, når der er fejl/mangler på de leverede varer - dvs. kortere ventetid og mulighed for at kunne komme i kontakt med en medarbejder, som kan give klar besked om, hvad status er og, hvornår man kan forvente at problemet er løst.

Ventetiden, den mangelfulde information om status og den uvished, vi står med p.t. har ødelagt en ellers god købsoplevelse. Derfor kan jeg kun give én stjerne til Skousen.

Hej Jesper,

Vi beklager virkelig, at I har haft så uheldig en oplevelse i forbindelse med at rette henvendelse til os. Du har helt ret i, at vi skal have optimeret processen i forhold til skadesager, og vi er i gang med at arbejde på det. Jeg kan forstå, at min kollega har rettet henvendelse til jer, og jeg håber, at I finder en løsning på problemet hurtigst muligt herefter. Mvh. Skousen.dk

Skousen

Bestillig gik fint - prisen var den bedste

Har lige bestil Electrolux støvsuger - og det gik fint - udemærket hjemmeside, og fint med chat og adresseopslag på telefon. Ville faktisk gerne have købt støvsugeren i butik (i Odense M), men i butikken ville de ikke bestille støvsugeren, som de ikke havde på lager, hjem. De virkede som om, at de ikke var interesserede i handlen - og henviste ikke engang til at jeg kunne købe den på hjemmesiden i stedet.
Så fin "onlineshop"-oplevelse - men ikke så fin "fysisk butik"-oplevelse.

Skousen

Fin hjemmeside, levering så som så

Hjemmesiden fungerede fint. Leveringstiden var 3 hverdage, ikke 1-2 som anført på hjemmesiden. Vognmanden ville ikke tage den gamle maskine med som aftalt fordi han (og en hjælper) ikke kunne få en sækkevogn op ad 8 trin på kældertrappen. Skousen har tidligere leveret flere vaskemaskiner, som alle er kommet op og ned uden problemer. Bekendtskabet denne gang var kort og ikke specielt sympatisk. Løsningen måtte være, at jeg kunne bestille en flyttemand, hvilket nok ville blive dyrt. Efterfølgende har jeg selv bragt den op og fået den fjernet via storskrald (pris 0 kr). Efterfølgende har det været noget bøvlet at finde det rigtige sted at anbringe klagen. Man lovede et ringe tilbage om en løsning. Det skete aldrig. Efter ny henvendelse er vi lovet pengene (300 kr) tilbage. Næste gang tror jeg at jeg som tidligere vil gå i en butik.
Bjarke Skov

Hej Bjarke,
Tak for din anmeldelse. Vi beklager naturligvis, at du ikke føler, at din handel er forløbet så godt som håbet. Jeg kan dog se i systemet, at din ordre er lagt d.17.maj, hvilket var en helligdag, hvorfor vi først har været i stand til at ekspedere den d.18.maj. Med levering mandag d.22.maj mener vi derfor, at vi har levet op til løftet om levering inden for 1-2 hverdage. I forhold til bortskaffelsen er det beklageligt, at der har været komplikationer, men det er som udgangspunkt fragtmandens opgave at vurdere, hvorvidt opbæring er muligt. Vi er dog glade for at høre, at der er fundet en løsning på problemet. Vi håber, at du trods alt får rigtig megen glæde af din vaskemaskine. Mvh. Skousen.dk

Nemt at finde rundt i.

Det var let at finde det Køle/Fryseskab jeg skulle bruge da mit gamle gik i stykker.

God at navigere rundt i

Let at finde den fryser jeg gerne ville have. Virkede fint fra min ipad

Whirlpool AWE 2561/1

Bestilte ovennævnte vaskemaskine i Skousen webshop, d.17/5/2012. Fik meget hurtigt en ordrebekræftigelse, og det på en helligdag, imponerende. Dagen efter kom leveringsbekræftigelse og faktura, med besked om levering d.22/5/2012. På den dato om morgenen leverede fragtmanden, som også skal have ros (han gjorde mere end forventet, godt gået, tak for det)
Så alt i alt, god pris, hurtig levering, ja det bliver 5 stjerner, kan desv ikke give flere, for så havde jeg gjort det.
Ingvar Vejlund

Skousen

God kvalitet til billige priser

Hjemmesiden er nem at finde ud af og priserne er billige og kvaliteten god.

• LCD
  • 5 Anmeldelser

Meget hurtig levering

Vi bestilte en vaskemaskine om søndagen. Tirsdag kl. 13.00 stod den i bryggeres, parat til at blive tilkoblet.

Så kan det nok ikke gøres hurtigere.

Fuldt ud tilfreds

Jeg købte en støvsuger. Den kom frem til 2 dage senere, som de havde angivet ved bestillingen. Jeg har absolut ingen ting at klage over, og handler gerne ved skousen igen.

Handler aldrig mere hos Skousen.dk

Har købt en Philips Saeco espressomaskine til pænt mange kroner, men efter 10 dage begynder maskine at have høje mislyde. Den hyler under brygningen af forskellige drikke, derfor kontakter vi Skousen.dk. Vi får oplyst at vi skal kontakte et firma der reparerer disse espressomaskiner. Vi kontakter det oplyste firma og får en meget klar og vred besked, "Det er Skousen.dk der skal kontaktes og har du noget at klage over så gå til producenten". Kontakter igen Skousen.dk og denne gang opretter kundeservice en sag og vi får at vide, vi vil høre nærmere. Ca 10 min. efter kontaktes vi igen med besked om, at vi skal afkalke espressomaskinen for at løse problemet. Hvis ikke det hjælper, kan vi sende den ind. ALTSÅ.... en 10 dage gammel maskine der skal afkalkes.... Hmmmm og der er ingen kompentation for besværet herved og det rimelig dyre afkalkningsmiddel, der kræves brugt til denne maskine. Kundeservice vil ikke betale for "almindelig vedligeholdeelse", siger de. Men er afkalkning efter 10 dages brug er da vel ikke ALMINDELIG vedligeholdelse? Det har vi da aldrig hørt om.
Er bange for at denne espressomaskine bliver dyr i brug, hvis den skal afkalkes hver 10 dag................. Det skal den selvfølgelig heller ikke. Der står angivet på maskinen, at den har været testet inden afsendelse fra fabrik, så i teorien KAN der jo sidde noget kalk i systemet, som kan fjernes ved en afkalkning. Men det er og bliver ikke ALMINDELIG vedligeholdelse.
Vi fik ikke svar på vores sidste mail, hvor vi gjorde opmærksom på, at vi gerne vil have tilsendt afkalkningsmiddel, så vi ikke skal have udgifter ved dette. Det er rigeligt, at vi skal have besvær med både at kontakte "kundeservice" flere gange og så måske også skal til at fjerne kalk.

Hej Lotte,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med din handel hos os. Meddelelsen om, at din kaffemaskine skulle afkalkes, fik vi fra producenten, da det var deres bedste bud på at løse problemet. Min kollega fra kundeservice siger, at hun har været i dialog med dig omkring afkalkningsmidlet, så det undrer mig lidt, at du er af anden opfattelse. Vi kan dog ikke dække udgifterne hertil, da afkalkning hører til almindelig vedligeholdelse. Vi håber dog, at I har fået løst problemet, og at jeres espressomaskine atter er uden mislyde. Mvh. Skousen.dk.

• ALF
  • ALF
  • 2605, DK
  • 2 Anmeldelser

Super

Køb af tørretumbler over nettet var nemt og effektivt og levering med fragtmand var hurtigt blev leveret som aftalt.

Skousen

levering lige til den aftalte tid.

har altid været glad for Skousen, jeg er bare ked af at min lokale butik er lukket.

Bestilling af vægt online

Det var meget nemt og overskueligt at bestille hos Skousen.

Fri fragt var en bonus oven i deres i forvejen billige pris på vægten.
Ligeledes at man kan købe på forbrugsforeningen.

Der er ikke sidste gang jeg handler hos Skousen.
Mon ikke de også overholder leveringen, jeg krydser fingre og giver jer 5 stjerner :-)

Online bestilling af kaffemaskine

Nem og overskuelig side. Fri fragt i maj.
Glæder mig til maskinen kommer.

Skousen

On-line bestilling af støvsuger.

En nem og overskuelig hjemside. Det, der er også fristende, er at i maj måned er det fragtfrit.

Indtil videre 4 stjerner. Forhåbentlig vender jeg tilbage og giver Skousen, når de gøre som de har lovet og leverer støvsugeren i løbet af ca. 2 dage.

P.S. Jeg fik støvsugeren for en time siden, et døgn efter bestillingen. Glimrende service, så nu får firmaet den sidste stjerne.

• Ulrik
  • 3 Anmeldelser

Ingen problemer

Købte et nyt komfur uden problemer.

Levering blev angivet til en givet dag men uden tidspunkt men med oplysning om at der ville blive ringet 30 minutter før. Det fungerede fint men jeg var nødt til at tage en hel fridag for at modtage varen.
De angiver at de for at holde prisen nede ikke kan give et mere præcist tidspunkt - det kan da ellers lade sig gøre andre steder til samme pris.

Nemt, hurtigt, og billigt

Havde ingen problemer vedr. køb af opvaskemaskine. Alt i alt en positiv købsoplevelse.

• sini
  • maribo, DK
  • 9 Anmeldelser

Super

Det er nemt at finde det man leder efter og godt med sammenligning af produkter. Nemt og hurtigt, og fornuftig pris.

Gode priser - dårlig kundeservice

Man kan ikke se nogen steder om ens vare er afsendt, de har dog sendt en mail med faktura. Her står intet om forventet levering.
På deres hjemmeside er der et nummer på online services, efter 5 minutters ventetid, oplyses så man ikke kan ringe til dem, men man skal sende en mail.
Gode priser dog og gratis fragt.
Tilføjelse; varen er nu ankommet, men på deres hjemmeside står intet om at den er sendt under "ordrestatus".

Ingen leveringsomkostninger

Har købt køleskab hos Skousen på nettet, dejligt at der ikke var leveringsomkostninger. Glæder mig til at se hvor hurtigt den bliver leveret:)

Ingen problemer

Ingen problemer med at finde det jeg skulle ha´ Bestilte det og venter nu på posten :-)

hurtig og nem

meget nemt at bestille online og så kæmpe + at de er med over forbrugsforeningen det giver ekstra

Skousen

Svare ikke, og betaler ikke tilbage

Jeg fik ved et uheld købt den forkerte vare på skosen.dk og det opdagede jeg først da den blev leveret. Øv min fejl. Bestilte derefter den rigtige og bad om at få returneret den forkerte. Efter udfyldelse af retur formular får man at vide at der vil komme en mail med returneringsdetaljer. Den kom aldrig... Jeg ringede og mailede mange gange...prøvede også at ringe til Whiteaway som jo står bag...De var flinke og lovede at ringe tilbage, hvilket de så bare ikke gjorde. Nå pludselig en dag ringede en vognmand og sagde at han havde en vare fra skousen med og skulle have en anden vare med retur...lidt panik med at komme hjem men ellers perfekt. Så manglede pengene jo bare at blive tilbage betalt.... Ja og her 16 dage senere så venter jeg stadig...!!

Prøv i øvrigt at ringe til dem...en gang imellem er der en meget flink dame som bare sidder og tager telefonen. Hun ved ikke noget, hun kan med nød og næppe finde rundt på deres hjemmeside. Hvis man spørger om noget så læser hun op fra hjemmesiden og så kan hun iøvrigt ikke stille om til nogen som helst...Men meget sjovt hvis man virkelig keder sig.

Hurtig og nem handel

Jeg har lige købt en ny støvsuger, da den gamle 'døde', og Skousen lover den kan være fremme først i næste uge (det er lørdag i dag), hvilket jeg synes er alle tiders, da det så er tid til at støvsuge igen! Jeg kunne finde, bestille og betale min støvsuger med ganske få klik, og så er det oven i købet det billigste sted at købe ifølge Pricerunner - fantastisk!

Køb af vaskemaskine Siemens WM16S464DN

Det har været helt igennem en positiv oplevelse, at købe en vaskemaskine hos Skousen. Det var nemt at bestille vaskemaskinen. Der stod 1-2 dages leveringstid. Vaskemaskinen blev leveret om morgenen på 2.dagen. Som sagt en positiv oplevelse.

• BR
  • BR
  • 6 Anmeldelser

Super hurtig levering

Bestilte, i går, en ny støvsuger og allerede her til formiddag, blev den leveret. Bare helt i top og virkelig overraskende hurtig levering.

Lars Gam

klar hjemmeside. Telefonisk forespørgsel til hovedkontoret om detalje blev besvaret omgående

Skousen

Alt i alt en god oplevelse

Jeg havde googlet mig frem til en ny vaskemaskine til min mor, og skousen.dk kunne levere den til en absolut fornuftig pris. Dagen efter bestillingen fik jeg mail om, at maskinen var i restordre - ville jeg vente ca. 2 uger eller vælge en anden model? Vi valgte at vente, og den kom så også lige på den nu lovede dag (omend ikke helt i det tidsrum, jeg havde ønsket). Så afgjort mindst 4 stjerner værd.

Super handel

Hurtig og let handel, bestilte en opvaskemaskine søndag og tirsdag kl. 9,15 stillede fragtfirmaet med maskinen, så nu kan der vaskes op igen.

Fornuftig og nem handel

Skousen har en nem og ligetil hjemmeside. Priserne er absolut nogle af de bedste på markedet. Et af de steder jeg vil besøge igen.

Skousen

Utrolig hurtig og god service!

Vi bestilte vores produkt tirsdag kl 22.30, og fik den leveret torsdag kl 10.00. Hurtigere service finder man ikke mange steder. Derudover bliver man tilbudt at blive ringet på 30 min. før leveringen, som jo er fantastisk, så man ikke behøver sidde hjemme hele dagen. Kun postive ord fra mig!

Aldrig aldrig mere Skousen

Bestilte en støvsuger hos Skousen - modtog ordre bekræftigelse + faktura mandag, og kunne se de havde trukket pengene på min konto. mailede dem ang, levering og fik en mail retur om at de ville vende tilbage hurtigst muligt. Hørte intet fra dem og jagtede dem i dagevis via mail og forsøgte at nå dem via deres chat uden held - ringede til hovedkontoret men fik bare den besked at al komunikation via nethandel skulle foregå via mail eller chat - FEDT når de ikke reagere -
endelig fredag fik jeg fat i dem via chat, her påstod de at de havde mailet mig mange gange iløbet af ugen, en lodret løgn - da jeg er IT-supporter kunne jeg tjekke al indgående post, intet fra Skousen udover de første mail mandag.
Støvsugeren var "oversolgt" og kunne ikke leveres
At de har hævet pengene uden at afsende varen er i strid med dansk lovgivning på området - at oversælge en vare burde ikke være muligt da lagerstatus fremgår af deres hjemmeside - at lyve kunden lige op i "ansigtet" er under lavmålet
Så aldrig aldrig mere Skousen

John Guldbrand Jørgensen fandt anmeldelsen nyttig

Hej Lill,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, hvis du føler, at du er blevet uretfærdigt behandlet i forbindelse med din handel hos os. Jeg har dog søgt på sin sag i vores system og kan se, at en af vores kundeservice medarbejdere har kontaktet dig via e-mail d.17.april for at informere dig om varens status samt tilbyde dig et alternativt produkt. Vi er derfor lidt uforstående over for, at du ikke mener, at vi har taget hånd om din sag. Det er naturligvis rigtig beklageligt, at pengene er blevet trukket fra din konto, når vi ikke har været i stand til at levere varen. Desværre er det en brist, der i sjældne tilfælde kan forekomme i og med, at vi ikke altid er helt opdateret omkring vores lagerstatus på visse varer. Det er dog et punkt, vi arbejder på at få optimeret, da vi heller ikke finder det tilfredsstillende, når disse fejl forekommer. Vi vil derfor gerne undskylde for, at dine penge blev trukket, før du havde dit produkt. Mvh. Skousen.dk

Bestilling af kummefryser

Jeg bestilte en kummefryser inde på Skousens meget overskuelige hjemmeside. Varen skulle sendes til min mor, da jeg ikke har plads til at opbevare den, inden jeg er flyttet, og hun var ikke hjemme om tirsdagen, så derfor skrev jeg til dem at det bare ikke måtte være om tirsdagen. Samme dag modtager jeg en sms fra chaufføren om at jeg modtager varen Tirsdag, og senere på dagen modtager jeg en besked fra Skousen om at varen kommer Onsdag.... Hmm...
Hvem skal man lige regne med i sådan en situation. Chaufføren var der så Tirsdag, som var den dag, hvor de bare ikke måtte komme.
Jeg synes de skal huske at læse kundens kommentarer, og aftale om det er chaufføren eller Skousen der sender en besked, eller ihvertfald er enige om datoen ved aflevering af varen.

Hej Dithe,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager virkelig, at din vare kom på præcis den dag, den ikke måtte komme. Jeg kan se i vores system, at vores bekræftede leveringsdato står til at være om onsdagen, så hvor fejlen er sket, skal jeg ikke kunne sige. Jeg kan derfor sagtens følge din forvirring omkring de forskellige tidspunkter. Jeg håber dog, at du får stor glæde af din nye kummefryser - held og lykke med flytningen:) Mvh. Skousen.dk

Køb af køle-fryseskab

Jeg har netop købt et Bosch kølefryseskab fra Skousen.

Hjemmesiden (vare købt over nettet) var udemærket og overskuelig og prisen var konkurrencedygtig (præcis samme pris som 5 andre leverandører af samme produkt).
Selve købsproceduren var uproblematisk, men har dog modtaget ikke mindre end 5 mails undervejs (herunder 2 af den samme salgsordre (vi har dog kun betalt og fået leveret et enkelt køleskab heldigvis), samt sms og telefonopringning ang. levering. Kan virke lidt uoverskuelig, men måske hellere for mange end for få oplysninger?

Leveringen var dog langsom og væsentlig langsommere end de 1-3 hverdage der var angivet på hjemmesiden.
Bestilt en tirsdag og leveret den efterfølgende tirsdag (5 hverdage). At det er et køleskab vi så mangler grundet nedbrud i det gamle, gør det ekstra træls. Det er dog ikke Skousens skyld, eller noget de var vidende om.

Der ud over ringede fragtmanden 15 min før levering og ikke 30 min som lovet i det skriftlige materiale, hvorfor vi ikke kunne nå at have en person hjemme ved levering (det kunne nås med 30 mins advarsel).
Det gjorde vores bærearbejde væsentligt mere omfattende.

Men gennemsnitlig en jævn præstation af Skousen.

Skousen

Bestiller et køleskab søndag .Mandag formiddag får jeg besked på at det bliver leveret tirsdag og det sker sørme .Firmaet er virkelig god til at sende beskeder så man ikke er i tvivl om hvornår varen bliver leveret og man får også besked en halv time før varen bliver leveret.Der er ingen tvivl om at jeg også vil vælge skossen igen

Køb af vaskemaskine

Var på udkig efter en vaskemaskine til en god pris og valgte skousen da de giver 9% med køb fra forbrugsforeningen

Skousen

Købte en phillips blender og er super tilfreds

Det var meget nemt at bestille blenderen og den kom den dag jeg ønskede. Super service.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk