We are hiring!

• 2re
  • København, DK
  • 2 Anmeldelser

Total utroværdigt firma

Skrev om min meget nedslidte Nissan til dem, og de ringede hurtigt tilbage med uddybende spørgsmål, hvor jeg bla angav at den var meget rusten.
Derefter vendte de hurtigt tilbage med en pris på 3.000 kr.
Jeg spurgte om hvad der skete med de godt 5.000 kr de lovede på nettet for en årgang 1997.
Det lød han meget forundret og ville vende tilbage. Det gjorde han også, men nu pr sms!
De kunne ikke give mere end 3.000 for da den var så rusten.
Det var ok for mig, da det var mere end hvad jeg kunne få for den andre steder.
Vi aftaler at de kommer forbi, men da de er ved bilen ringer de til mig og siger at jeg "ikke har fortalt at den var rusten", hvilket jo netop var den grund de gav for den lavere pris...
Nå men den var for 'rådden' til at de kunne bruge den, så de ville ikke have den.
For 'rådden' til at skrotte - så har man hørt det med ;)

Ja historien taler vist for sig selv. Total utroværdigt firma. Søg evt på firmanavnet på nettet, så dukker der masser af historier frem som er værre end min. Det lader i hvert fald til at man aldrig skal give dem en bil med plader på...

Skrotlortet

Platugler

De svarer ikke på skriftlig henvendelse pr mail eller quick system, heller ikke pr tlf.
Endelig fik jeg kontakt til Torben efter at have ringet og skrevet 10 gange, han ville ringe dagen efter, det skete aldrig. De lover de gir mindst 5000 i skrotpræmie, en medarbejder fra Københavns skrot fortalte mig at det ikke passede, de reklamere selv med min 3000 kri præmie, men det indrømmede han det heller ikke passede..??

Hvordan er det muligt at samtlige skrothandlere der reklamere med mere end de af loven 1750 kr, kan rende rundt og give falsk reklame til stakkels bilejere, der regner med en lille sum, og når tiden er inde får man ikke en skid andet end et par tusind hvis man er heldig??

Det samme gælder Autoremove og Kbh´s skrot

Er Skrotlortet din virksomhed?

1.6 milioner forbrugere tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot

Brug Trustpilot til at invitere alle dine kunder til at skrive en anmeldelse!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk