We are hiring!

4.7 af 10

812 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed

Virker perfekt!

Virker perfekt, men information fra Skyline i forbindelse med installation og overflytning af telefonnummer kunne have været noget bedre (Læs: Der var ingen). Ingen info om installationsdato, pludselig en dag ringede installatøren bare på (Heldigt for ham, at der var nogen hjemme)

Udvalgt anmeldelse om Skyline

• Louise
  • Århus, DK
  • 41 point
  • 11 Anmeldelser
  • Verificeret køber

De prøver og snyde kunderne

SkyLine lovede gratis internet i 6 mdr jeg fik mit d. 12.6.2010 og nu siger de der mangler betaling for 15.11.2010 og det er jo ikke 6 mdr, skriver så til dem, men høre intet, der dumper så et brev ind i lørdags at hvis jeg ikke betaler det beløb vil sagen vidre gives til inkasso og rki.
Der pålægges så et gebyr på 100 kr til næste regning, for hvad, skal jeg betale fordi i ikke svare på folks mail ?!
Jeg vil gerne se beviser på det koster jer 100 kr at sende det brev ud, og har jeg ikke det inden tirsdag, så ryger sagen vidre.

Der står så i brevet man kan gå ind under mit skyline faktura, ja men den dato ser ud som alle de andre der er blevet betalt, og skal jo ikke betale for noget når i har lovet mig 6 mdr gratis internet, og denne dato var inden for den tid periode der var gratis.
Ja men i skal lige huske i har ikke svaret på mine beskeder, har jo beviser på jeg har skrevet til jer.
i skal så lige huske det er første gang i sender mig et brev ang. det jeg skylder så i må ikke så hurtigt true med inkasso, det må i kun efter 3 gang....og i må heller ikke pålægge et gebyr på 100 kr.
Jeg har sagen på min side og håber det er en fejltagelse fra jeres side af.

Christian Goth, Bjarne, Helle Holm, B. Due, Peter Langborg, Paul, Khartan Padkjaer og Jakob Rex Mikkelsen fandt anmeldelsen nyttig

Hej Louise

Den kampagne vi kørte da du bestilte internet hos os, og som er den vi selvfølgelig opkræver regninger udfra, hed gratis internet den 1. måned og INDENDØRS TRÅDLØST gratis i 6 måneder. Så det må bero på en misforståelse.
Vi har ihvertfald så vidt jeg kan se i vores regninger, opkrævet dig som vi skulle ud fra det du har bestiltpå vores hjemmeside.
Endvidere kan jeg informere om at vi følger reglerne for privat salg, mht til betalingspåmindelse/rykker.

Har du yderligere spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@skyline.dk

Perfekt

Har absolut ingen problemer og får også den hastighed jeg betaler for. Så kun +++´er herfra :-)

super godt

Super glad for skyline.

• Kent C
  • 5 point

Virker upåklageligt

Det har bare kørt upåklageligt fra dag 1..

• Michael
  • 20 point
  • Verificeret køber

Meget ringere produkt end lovet - meget ringe service.

Jeg var blevet lovet 6/1 MBit.

Jeg har fået daglig bredbånd (af gennemsnitlig 2 MBit, rangererende fra 0.96MBit download til 3.4 Mbit ned). Netværksindikatoren viser i gennemsnit 3.5/4 grønne bars. Jeg har også stillet routeren ved vinduet, som jeg kan læse mig til i brugervejledningen.

Det beklagede jeg mig over med det samme, og har måttet sende 4 mails, før jeg overhovedet fik svar... Dog et svar jeg ikke kan bruge til meget:

"Jeg har kigget på din linjen og jeg kan se der 2 ting der forhindre i at få den ønskede hastighed.

1. Signalet på din enhed er ikke særlig godt så du er nød til at prøve at finde et bedre signal, du kan evt. bruge Mit Skyline, til at se hvor masterne er og hvad signal kvalitet du fanger.

2. Den mast som du lige nu fanger signal fra har vi desværre nogen kapacitetsproblemer på, dette problem arbejder vi på at få løst men vi har ingen tidshorisont."

Ikke et svar jeg kan bruge til særlig meget!

Ville måske have ønsket, at de i reklamen havde skrevet:

"6/1 Mbit, HVIS du bor inden for 50 meter af en 4G mast, og du bor i et drivhus!"

Her tror jeg ikke eg er kunde særlig længe. Og håber, da at andre der som mig, troede at man kunne spare 60 kr. på regningen pr. måned, lige tænker sig om en ekstra gang!

Hej Michael

Jeg er ked af at høre at signalet ikke umiddelbart går ligeså godt igennem som forventet.
Dog kan jeg se at der flere gange har været dialog omkring din forbindelse - senest d. 08.02.12, for at hjælpe dig til en mulig bedre forbindelse.
Vi er kun interesseret i at vores kunder opnår bedst mulige forbindelse, og synes da også vi i dit tilfælde er igang med at løse det på bedste vis for dig.
Jeg forventer klart at den tekniker der er på din sag finder en tilfredsstillende løsning for dig.

Skyline

Fin service og billig internet

Må sige, at jeg havde hørt at der var mange problemer med Skyline inden jeg prøvede selv.

Det tog da også en 2-3 uger indtil internettet virkede tilfredsstillende men det hang sammen med en dårlig router som blev udskiftet med en ældre model som sidenhen virker uden de store problemer. To gange har der været en kort overgang hvor der ikke var noget internet men det skete også før hos Fullrate og dengang jeg var kunde hos dem var der tale om bredbånd, IKKE mobilt bredbånd vel at mærke.

Derudover må jeg rose de ansatte - især Skylines teknikere - for deres venlighed, hjælpsomhed og hurtige hjælp når jeg ringede ind og især for servicen der inkluderede endda, at ringe mig tilbage igen! Det er flot gjort!

Eneste ting der kunne forbedres er telefonsvartiderne men derudover har internettet virket upåklageligt i de 4-5 måneder jeg har været kunde.

Ganske fint Skyline!

Hej Safesite

Tak for din anmmeldelse.
Vi kan, som alle andre selskaber ikke sige os fri for enkelte udfald el. lign., men bestræber os på at yde den bedst mulige service for vores kunder tillige med en god og billig forbindelse. Det er dejligt at høre du er glade for det vi kan tilbyde dig.

Skyline

Jeg finder meget tilfredse. Det virkede samarbejde på trods af de sproglige problemer, samt

samearbejd godt,
hjæp til instaliere fint,
ikke prolemer, meget gern igen

Hej Andrea

Jeg kan ud fra det du skriver forstå at du har været tilfreds med din oplevelse af Skyline. Derfor går jeg udfra at meningen var vi skulle have haft lidt flere stjerner.. ;)

Skyline

Det er bare et net der virker .........

Skyline det er sagen, jeg er hurtigt inde på internet få sek efter jeg har tændt

Hej Gert

Tak for din anmeldelse og de rosende ord.
Det er rart at høre du er så tilfreds, da det bestemt er det vi bestræber os på at alle vores kunder skal være.

• René
  • 100 point
  • 38 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Langsom support og meget uklare betingelser

Før konvertering fra telsome fik jeg en mail hvor der står at den tekniske opsætning skal ændres som beskrevet i vedhæftede vejledning. Men der var ingen vejledning vedhæftet.

Efter overflytningen til skyline har jeg ifølge selvbetjeningsportalen pludselig "Skyline IP telefoni" og "IP servicepakke" som i følge skyline websiden koster kr. 89,-/md og kr. 12,-/md I alt 101,-/md. Det abonnement jeg plejer at have koster 20,-/md.

Jeg har henvendt mig til skyline for at få at vide hvor på skyline.dk websiden priser og betingelser for mit abonnement står. De henviser blot til telsome.dk websiden, som man jo må gå ud fra skal lukkes ned, for ellers var der jo ingen grund til at konvertere mit abonnement til skyline.dk websiden. Så det er meget uklart hvilket abonnement jeg har og hvad det koster.

Derudover har jeg forsøgt at finde en konto oversigt så jeg kan se hvor meget der bliver trukket i abonnement. Det kan jeg ikke finde. Det eneste jeg kan finde er en oversigt over opkald. Så det er meget uklart hvad der bliver trukket på min konto for abonnement.

Det tager rigtig lang tid at få svar når man henvender sig til skyline. Jeg henvendte mig 19 januar og fik svar 2 februar. Jeg har stillet opfølgende spørgsmål som jeg endnu ikke har fået svar på, så nu har jeg opgivet.

Jeg har ellers været telsome kunde siden år 2005, men det ser ud til at det nu er slut med god service og et godt og billigt produkt. Så jeg har nu opsagt min telsome/skyline abonnement da jeg ikke skal risikere at hænge på et abonnement der pludselig koster 101,-/md og en service der er væsentligt forringet i forhold til hvad jeg ellers har oplevet siden 2005. Det kan jeg få billigere og bedre andre steder.

Kim Jørgensen fandt anmeldelsen nyttig

Hej Rene

Jeg beklager meget at høre du har måttet vente så længe på besvarelser af dine spørgsmål.
Det er korrekt at vi efter at have flyttet Telsome kunderne over på Skylines server, kalder det Skyline IP Telefoni, men du er informeret om at du vil blive overflyttet med dine eksisterende priser.
Vi har en systemmæssig udfordring lige nu som gør at de kunder der er overflyttet ikke kan se hvilke trækninger eller overførsler der er lavet til jeres taletidskonto. Endnu. Det arbejdes der selvfølgelig på at få løst så det kan ses snarest muligt. Du vil fortsat blive trukket 20,- kr pr. måned for dit abonnement.

Jeg beklager hvis dette skal føre til ophør som kunde, da der som sagt intet er ændret, vi skal blot systemmæssigt have rettet til, så I snarest muligt kan trække oplysningerne via Mit Skyline.

Skyline et godt internet

et godt og stabilt internet der bare fungere.

Hej Thomas

Mange tak for dine rosende ord.
Det er rart at høre du er tilfreds med vores net.

gårer fremad

det er blevet meget bedre end tildliger.

Hej Necmettin

Kan forstå der må have været lidt opstartsproblemer siden du nævner det er blevet bedre, hvilket bestemt er beklageligt.
Jeg er rigtig glad for at høre det er lyst så du i dag er tilfreds.

• svend erik
  • haderslev, DK
  • 25 point
  • 5 Anmeldelser

super

virker fremragende

Hej Svend Erik

Det er jo kort og dog meget beskrivende, hvilket vi er glade for.

Skyline

super service, med mindre god teknik

har aldrig fået så god service "telefon" som her!
dog er der en gang i mellem problemer med internetforbindelsen.

Hej Carl Johan

Vi kan desværre ikke gardere os fuldstændig imod enkelte problemer eller nedbrud.
Vi sætter dog en stor ære i at yde den bedst mulige service, både i vores kundeservice og tekniske kundeservice, og det er derfor dejligt at høre du har oplevet hjælpen så god.
Håber du fremover ikke skal opleve for mange problemer med din forbindelse.

Yderst tilfreds :-)

Yderst tilfreds

Hej Peter

Det er super dejligt at høre. :)

Skyline

Sender dig rykker trods du ikke bestiller noget

For nogle år siden bestilte jeg skyline som skulle fungere i Viborg midtby, men da en teknikker kom ud kunne han konstatere at signalet ikke var stærkt nok.
Jeg valgte et andet selskab der lavede noget adsl og godt et år efter sendte de mig pludselig en boks for nu mente de at det virkede. Jeg ringede og fortalte at jeg havde fået anden leverandør, og at da teknikeren sagde det ikke kunne lade sig gøre, så ville jeg blive slettet igen.

På INTET tidspunkt har jeg skrevet under på papiere m.v. og så sender de over et år efter forspørgslen et modem.

Jeg kontakter dem på telefonen og venter laaaaang tid for kundeservice er heller ikke deres stærkeste side.
Her fik jeg og vide at det var gratis de første 6 måneder når jeg aktiverede dette, og hvis jeg ikke skulle bruge det skulle jeg blot lade vær med at aktivere.

Selvom jeg hverken har brugt eller aktiveret det, sender de mig regninger, og adskillige gange har jeg ringet... men efter mange minutters venten, har jeg måtte opgive.

Jeg kan desværre ikke anbefale Skyline

L Kristensen og Paul fandt anmeldelsen nyttig

Skyline

Jeg fortryder at jeg ikke bare lyttede til min kæreste..

Ja.. Som så mange andre andmeldelser herinde er jeg ret utilfreds.. Det er 3 dage siden vi fik vores skyline sat til. 6/1 mbit.. Ja.. Så se det her billede.. Det er taget med LAN stik, og ingen andre tændte computere i rummet. Den blev formateret for 2 dage siden, så virus er der heller ikke noget af. Når vores 3 måneder for 20,- er gået skifter vi.
Min kæreste sagde man aldrig kunne regne med at have internet med jer.. Hun har ret. Det falder rimelig tit ud.

fejlkøb. Det gik lige lidt for hurtigt.

Hej Kasper

Da det er en trådløs teknologi vi tilbyder, kan der desværre være nogle steder hvor forbindelsen ikke er tilfredsstillende. Men der er altid 14 dg. fortrydelsesret på vores produkt, ligesom vi ingen bindingsperiode har.

Skyline

Skyline fungerede lige fra første dag ...

Skyline fungerede lige fra første dag, og det var efter at ha' prøvet flere andre som ikke kunne få det til at fungere.

Hej Find

Det er godt at høre vi kan yde dig den forbindelse du ikek har kunnet få de andre steder du ahr forsøgt.

jeg ønsker dig en god dag.

• Heidi
  • 56 point
  • 9 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Det kunne have været så godt.. men det blev det bare ikke!

Vi fik for nylig mail omkring at vi skulle migrere fra Telsome til Skyline. Vi modtog bla. fgl info :
*Konfigurering af udstyr
Da du benytter anden IP-adapter end BOKSEN (også kaldet BASIS abonnent), skal du benytte vedhæftede brugervejledning til konfigurering af dit udstyr samt nedenstående information..*

Sagen var bare at der ikke var vedhæftet noget, så jeg kontaktede Skyline over Facebook.
Da jeg ikke hørte noget tilbage tillod jeg mig endnu engang at henvende mig og herunder gengives samtalen og ref af dagens begivenheder.

- Retfærdigvis skal det siges at Connie jo efter bedste evne har forsøgt at hjælpe - det ændrer bare ikke ved hvad der er gået forud og at jeg stadig ikke kan modtage den service jeg betaler for OG oveni det hele skal føle at jeg er den med problemet.... JEG har ikke et problem! Det har Skyline!

**********************************
Hej.
Jeg er nu online og har brug for hjælp jfr nedenstående opslag på jeres væg...

Heidi Lykke Fischer:
Jeg bliver lidt forvirret over at I skriver i tilbyder hjælp mv herinde fra 9-16... men der sker ikke så meget???? Og det er jo ligesom ikke en option at ringe til jer, når I har lukket min telefonforbindelse ned..........................

Tak for dit indlæg.
Jeg kan desværre ikke finde dig på dit navn, kan du evt. sende os en mail med dit nummer til support@skyline.dk Att: Connie, så kigger jeg på det.
mvh Connie

Heidi Lykke Fischer:
Hold nu fast en dårlig kundeservice!!!! Jeg har nu ringet fra mit belgiske nummer i 44 minutter for at få hjælp til en service i har udbudt og da vedkomne ikke kan hjælpe mig fordi han ikke kan finde min boks.. som så åbenbart er forsvundet pist væk på en dag??????????.... får jeg at vide at hvis han ikke kan gøre noget, så kan ingen - så kan jeg enten købe en ny boks eller også klare det selv??? Hvad i alverden er meningen... for 2 dage siden havde jeg et produkt der virkede perfekt... nu får jeg jer som udbyder og så stryger hele lortet af helvedes til?????

Da jeg bliver let irriteret over det får jeg oven i købet at vide at jeg skal være glad for jeres tekniker har ville bruge så meget tid på mig?? Hvor ER det uforskammet!!!! I skulle jo ikke bruge den her tid hvis jeres produkt virkede og hvis han kunne finde ud af at hjælpe mig.... det er jo så faktisk mig som kunde der bruger MIN fritid... HAN ER PÅ ARBEJDE...OG LØNNEN BETALER JEG FOR OVER MIT ABONNEMENT!!!!

Ej, hvor er jeg bare skuffet over den behandling. Jeg forstod slet ikke man kunne finde så meget negativt herinde på jeres side... men jeg begynder at forstå det det nu.

Heidi Lykke Fischer:
Hej Connie. Tak for det. Jeg har først set dit svar nu efter ovenstående er postet. Som du kan se er det desværre ikke relevant at fortsætte kontakten og i modtager min opsigelse i løbet af dagen. Heidi

Hej Heidi
Jeg beklager den oplevelse du har haft med vores kundeservice, vi gør alt for at besvare vores henvendelse så hurtigt som muligt, hvis du skulle fortryde din opsigelse, vil vi meget gerne se på din telefon forbindelse.

Heidi Lykke Fischer:
Tak Connie. Men jeres tekniker Frank har orienteret mig om "at han ikke kan gøre noget og hvis han ikke kan så kan ingen.. "... udover at han kan sende mig en vejledning (??) - som jeg så ikke helt ved hvad jeg kan bruge til. Jeg ved ikke helt hvad I vil se på så?

Hej Heidi
Hvis det er muligt at jeg kan få et telefonnummer, så jeg kan se på det så jeg kan se hvorfor vi ikke har haft mulighed for at hjælpe dig.

Heidi Lykke Fischer:
I kan ikke finde min boks i følge din kollega. Mit nummer er 4358****. Tak.

Lena ****** : Hov, i kan heller ikke finde min box, har dog haft IP-telefoni i 4 år nu,HMM??

Heidi Lykke Fischer: Og vi har haft det i 3 1/2 år.... men pist på en nat......

Hej Heidi
Jeg har undersøgt din sag og kan se at det ikke er lykkedes os tilgå din telefoniboks og dermed har vi desværre ikke mulighed for at sætte din boks op, du nød til selv at ændre de indstillinger i din telefoniboks for at få den til at virke igen.

Hej Connie.
Jeg beklager, men jeg får altså oplevelsen af at der ikke læses eller høres hvad kunderne skriver eller siger i telefonen.

Jeg HAR prøvet at ændre indstillingerne og det efter din kollega gik i panik over jeg har en MAC. Jeg hentede sågar min datters almindelige PC for, at han kunne tilgå fjernsupport over den.

Hvis han ikke kan ændre det - hvordan skal jeg så kunne? Din kollega fortalte mig meget tydeligt, at hvis han ikke kunne finde boksen så måtte jeg KØBE en ny!! - Det var så inden han orienterede mig om hvor meget tid han helt uretfærdigt havde brugt på mig.

Jeg prøver så lige én gang til: Jeg har IKKE lavet noget om! Jeg har ikke flyttet ledninger, porte, indgange, konfigureret snedige ting, gemt ipadresser eller noget...
Jeg kan slet ikke se hvorfor det er mig som kunde der skal have alle de problemer - og jeg er sådan set ligeglad med om I har overtaget fra Telsome og bare lige skulle have ordnet 5 ting, så skulle det virke. Det gør det ikke!!!!

Min beslutning står fast. Min opsigelse lander i dag efter blot 1 dag som kunde.
Det synes jeg ærlig talt er en falliterklæring fra jeres side og utroligt uforskammet at jeg skal have at vide, at JEG bruger for meget tid af jeres supports tid, når det er JER der ikke kan lave noget der slet ikke var i stykker til at starte med!!

Mvh Heidi

Hej Heidi.
Jeg beklager at høre vi ikke har kunnet få din IP-telefoni til at virke.
Det er godt at høre, at du har fundet en løsning, der fungerer for dig.
Jeg beklager meget hvis du føler du har fået en dårlig behandling - det er bestemt ikke for vane vores måde at behandle vores kunder på.

• Martin
  • 7 point

Regninger efter opsigelse

Efter at have opsagt mit abonnement en gang i maj 2011, og efter at have afleveret udstyret i en tilsendt returkasse, har jeg, i januar 2011, fået tilsendt nogle rykkere.

Det er muligt at jeg i tidernes morgen har glemt at betale nogle regninger, men efter rykkerne kom, betalte jeg naturligvis med det samme. Selvom jeg har betalt, er der nu kommer yderlig rykker for manglende betaling.

Jeg har skrevet til Skyline, men ikke modtaget svar endnu. Kundeservice og korte svartider er ikke noget man finder hos Skyline.

Med væmlig hilsen
Martin A.

• FransRavn
  • Frederiksberg, DK
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser

Super fleksibelt bredbånd.

Hos os har vi droppet TDC fordi vi 5 mdr. om året bor i kolonihave og derfor skulle bruge et fleksibelt men multibruger system. Hertil er Skylinies produkt perfekt. Så vi bruger kun dette som vores "stationære" bredbånd i begge vores hjem. Før det blev til Skyline havde jeg Dansk Telecom og var også tilfreds med dette.

Ringere end man tror

Service: 1 stjerner... men kun fordi i har Norah Jones som ventetid.. så hendes sange kan jeg næsten udenad nu. Mange tak

Kvalitet af Internet: 0 Stjerner. Simpelthen at gøre folk til grin.. man modtager ikke halvdelen af det internet man betaler for, og desuden får man helt utrolige laggspikes. Oplever tit at jeg flere gange i timen får Ping help op på 25000.. hvor den normalt ligger 120 hvilket langt fra er optimalt med en 6Mbit forbindelse.

Så ja.. jeg mener i et lorte firma.. der lever af bondefangeri. Og jeg vil ikke være med til at betale til jer længere. I er hvad der er i vejen med Danmark.. og bare mennesker generelt.

Køb aldrig Skyline..ALDRIG!

Blondie og Paul fandt anmeldelsen nyttig

• Trine
  • Vejle, DK
  • 99 point
  • 29 Anmeldelser

0 stjerner herfra!

.. Men man skal desværre klikke mindst én stjerne af..

Vi synes godt nok det har været en sur tid som kunde hos jer.. Vi har fra starten haft problemer med internettet, men har troet at det for det første var fordi vi har været vant til højere forbindelse og så fordi vi også har haft en del problemer med vores trådløse router, men men efter at have haft sat internettet direkte til en computer fandt vi ud af at vi ikke engang kunne komme op på 1 mbit (og vi burde have 4Mbit), vi har testet mange gange og det er altså nogle sørgelige resultater der forklarer hvorfor vi har haft så mange problemer..

Efter at have kontaktet jer fandt vi så ud af at det var noget med den antenne vi skulle få signalet fra.. (jeg ved ikke så meget om det, faktisk er det min samlever der har stået for al kommunikationen fordi det er ham der har styr på elektroniken, men nu er min tålmodighed sluppet op!) ..og at det faktisk ikke lige vides hvornår det problem skulle blive fikset!

Vi bor midt i vejle by og på jeres vejledende dækningskort ser det umiddelbart ikke ud som om vi burde have problemer.. Det som jeg ikke kan forstå er at i lader os oprette os som kunder, uden lige at give os et hint om at vi evt. ikke kan få en tilfredsstillende forbindelse, i stedet for bare lade som ingenting! I vidste jo der var problemer med den?

Vi har en samtale kørende med jer over mail.

Vi forventer at være færdige som kunder hos jer snarest og at vi får samtilige penge retur for det produkt vi ikke har modtaget!

UPDATE:
I svarer at i ikke kan tilbyde en god forbindelse til alle adresse, er det ikke noget i tydeligt burde oplyse på jeres eget website fremfor her hvor det er for sent?

Ja vi har været i dialog med jeres kundeservice og er blevet lovet pengene retur, dog er dette IKKE sket endnu! Ej heller har modtaget returlabel til udstyret.

Paul og Blondie fandt anmeldelsen nyttig

Hej Trine

Vi kan desværre ikke tilbyde lige god en forbindelse til alle adresser, da det er en trådløs teknologi vi tilbyder.
Jeg kan se at I har været i dialog med vores kundeservice som har lukket jeres forbindelse ned, og selvfølgelig returneret jeres penge.

Jeg ønsker jer en god dag.

Hej igen

Da geografiske forhold spiller ind for at kunne modtage vores trådløse signal, kan det oftest først afklares på selve adressen - men af samme grund har vi heller ingen binding på vores faste forbindelse, da vi er helt klar over at der desværre vil være nogle adreser hvor signal ikke er muligt.
Jeg kan se at der er en der har gang i sagen, og jeg følger selvfølgelig straks op på at pengene samt returlabel kommer snarest.

• Jesper Dam
  • Odense, DK
  • 9 point
  • Verificeret køber

Ikke funktionelt produkt, ubrulig kundeservice, for "noobet" konfiguration

Hej

Jeg har nu været den uheldige ejer af skyline internet i en måned, pga ingen ASDL muligheder i hjemmet. Jeg er en person der gennemtænker køb, prøver at forbedrer fejl og reparerer dem såfremt de kommer. Jeg er også svær at gøre sur. Dog må jeg erkende at bredbånd fra skyline.dk har fået mig op i det røde felt utrolig mange gange.

Jeg bor inde i odense by, og der burde ikke være problemer med for langt til nærmeste mast(har hhv. 400m og 800m er jeg blevet informeret op). Den indendørs router vælger underligt nok at connecte til den længst væk. Mit internet signal er utrolig dårligt, jeg pinger omkring 200 standard, med sindsyge spikes tit og det går dagligt ned 1-2 gange, hvorefter det hele skal manuelt rebootes(selv trådløs konfigurationen på min bærbar, aldrig oplevet noget lignende før) og der vil så heldigst komme internet 10minutter efter.

Jeg skrev til skyline omkring mit problem og luftede idéen omkring en udendørs modtagere, og blev ringet op af en bimbo efter en 10dages tid, som fortalte mig at nu havde hun updateret routeren og jeg skulle ellers prøve at placere den andre steder i hjemmet. Da jeg så luftede forskellige tekniske konfigurationer der evt. kunne hjælpe på mit problem(konkurrence master imellem mm.) gik hun bare tilbage og sagde at problemet burde være løst. Problemet var ikke løst, heller ikke efter jeg havde brugt en 2 timer på omplaceringer, sætte den på udenfor en kort stund, ligemeget hjalp det.

Nu kunne man jo så argumentere for at jeg burde kontakte dem igen, men mit incitament for at vente yderligere 10dage for samme service er meget lav, lige ud sagt har jeg faktisk ikke lyst til at have nogen kontakt med skyline mere. Farvel skyline

Paul og Blondie fandt anmeldelsen nyttig

Hej Jesper

Vores trådløse teknologi er desværre ikke lige god for alle, og det er bestemt beklageligt at vi ikke til at starte med har kunnet tilbyde dig en ordentlig forbindelse på din adresse.
Jeg kan se at du efterfølgende er blevet kontaktet af en tekniker so mhar talt med dig om anden løsning. Vi afventer stadig at høre nærmere fra dig.

Jacob

for det første var pakken med routeren unormalt lang tid undervejs, ved ikke om 48 arbejdstimer er anderledes en 2 dage eller om de kan fyldes frit udover 14 dage, men ikke destomindre troede jeg at ordren ikke var gået igennem, så jeg bestilte en til (min fejl) for dagen efter fik jeg den første router.

da jeg fik den anden en lille uge efter sendte jeg den selvfølgelig tilbage til dem i håbet om at de da sagtens kunne kigge på kassen og se mit navn på den. men ak nej. 21 dage efter skulle jeg betale for en router jeg aldrig fik. derfra gik det ned af bakke. for det første begyndte de at sende flere regninger ud til mig på samme månede, f.eks. skulle jeg betale for min abonnement op til 3 gange på en månede,

da jeg kontaktede deres kundeservice, fik jeg at vide at de sagtens kunne ordne det så jeg kunne få mine penge tilbage, men ak nej endnu en gang måtte jeg skuffes, trods mange løfter skete der ikke noget. og på det her tidspunkt fik jeg også flere regninger for den router jeg ikke fik. så jeg opsagde først den ene som jeg aldrig fik.

senere opsagde jeg også den jeg brugte da jeg skulle flytte. det skal lige siges at jeg opsagde begge routere i midten af december. men åbenbart kunne de kun se den ene af mine to mails. så de blev ved med at sende mig regninger for en router jeg allerede havde opsagt. og så skal det lige siges at jeg måtte sende flere opsigelser af begge routere før de fandt ud af jeg ville opsige mit abonnement, ærgeligt det kun var den ene der gik igennem.

så min konklusion, hold jer langt fra skyline, det er ikke umagen værd.
medmindre i har penge i har lyst til at smide væk.

Blondie fandt anmeldelsen nyttig

Hej Jacob

Jeg ved at du dagen efter denne anmeldelse har været løbende i dialog med David omkring hele dette forløb. Senest i jeres dialog kan jeg se at vi (vores bogholderi) er nødt til at have en mere fyldstgørende kvittering der viser indbetalingen af det manglende beløb.
Så snart den er os i hænde, så skulle sagen gerne løse sig selv.

• John Lau
  • Odder, DK
  • 7 point
  • Verificeret køber

Skylines server er blacklister - endda af deres egne servere!!??

Som udgangspunkt skal siges at Skylines forbindelse og hastighed for mit vedkommende fungerer 100%.

Det er desværre ikke tilfældet med deres så kaldte "service" og deres reaktioner (eller mangel på samme) på henvendelser - såvel telefoniske som efterhånden et utal af mails sendt til det der hos dem kaldes kundeSERVICE.

Mit problem starter i juni 2011 hvor jeg oplever at jeg ikke får svar tilbage fra mit tyske forsikringsselskab på de mails jeg har sendt dem, da jeg henvender mig får jeg at vide at de ikke har modtaget mails fra mig, de går sågar ind på deres server for at ophæve en evt. spærring af min IP adr. - men de modtager stadig ikke mine mails sendt gennem skylines mailserver.
Ovenstående udløser heller ikke den normale returmail fra en server om at en mail ikke er gået igennem samten beskrivelse af årsagen til at den ikke er det.
Jeg bliver nødt til at oprette en gmail konto, hvorefter alle mails går igennem - igen.
Da problemet hen over sommeren og efteråret bliver værre - flere og flere modtager ikke mine mails, bla. personer med gmail og hotmail kontoer, samt flere firmaer - så henvender jeg mig telefonisk til Skyline og forklarer dem problemet, som de på daværende påstår end ikke at have hørt skulle eksistere??!!
Problemerne fortsætter uændret efter mine opkald til "servicen"
Jeg sender derfor mails mails til "kundeservicen" (som de jo skriver at de helst vil have man gør) hvor jeg venligt beskriver mine oplevelser i den tro at det vil interessere dem at få deres mailservice som vi kunder jo trods alt betaler for op, at køre - Men høre nul tilbage???!!
Dette gentager sig i det uendelige indtil d.d. jeg sender sågar de fejlmeddelelser med som jeg nu af og til modtager så "servicen" og evt. teknikkere ved selvsyn kan se hvad der præcist går glat.
Men nej det interesserer dem åbenbart ikke, idet jeg ikke hører noget tilbage - ikke før jeg tilbyder dem "gratis reklame" på div. forum mm. så kommer der en mail om at de er klar over problemet og arbejder sammen med andre udbydere om at "blive accepteret"?? på deres servere - fint tænker jeg, så sker der noget.
Sandelig om ikke der sker en udvikling i sagen.
Nu vil end ikke deres egen (skide) server vedkende sig de mails jeg sender - og den skriver enddog tilbage til mig at det er p.g.a., at min server (som jo er deres egen) har en bad reputation = dårligt omdømme.

Dette er også mailet til "SERVICEN" med den sædvanlige reaktion, nemlig ingen - overhovedet ingen reaktion!!

Min konklusion må være den, at man ikke skal bøvle med at ændre sin gl. mailadresse til en .....@skylinemail.dk adresse ved et evt. skift til dem.
Men derimod straks skal oprette en anden, udbyder uafhængig, mailadresse f.eks en gmail som kan følge en resten af den tid man selv ønsker det.

Kære Skyline.
Jeg ved at i læser dette - Da i jo (trods alt) lejlighedsvis svarer på de meget få positive indlæg her på siden, samt dem hvor en kunde har glemt at de måske ikke har opsagt hele deres abonnement, og i derfor føler at i har en god sag.
Så det er mit håb at det her vil/kan få jer ud af busken - ellers skal i ikke være i tvivl om at jeg vil bringe mine oplevelser videre.

Denne mangel på reaktion og service kan ingen være tjent med.
For at det ikke skal komme som en overraskelse for jer i "SERVICE AFDELINGEN" så vil jeg være så fair at meddele jer at jeg kopierer dette indlæg og sender det pr. brev til ledelsen i ELRO

Hej John Lau

Som oplyst via anden korrespondance i dag, er vi ved at foretage en større ændring i vores system som skulle ændre problemet. Det er dog noget der er lidt tidskrævende og derfor kan jeg love at vi har en løsning til dig lige med det samme. Dette beklager vi selvfølgelig mange gange.

ganske godt internet

Efter at have været kunde et stykke tid mener jeg at have grundlag til at anmelde Skyline internet.

Vi har til at starte med fået en 6/1forbindelse.

Vi bor i et lidt vanskeligt terræn, hvor vi ikke kan kobles på nærmeste sender pga bakkker, træer osv, så vi må hente signalet en smule længere væk - over Mariager Fjord og signal fra Hadsund.
Vi er blevet gjort opmærksomme på, at når man henter signal over vand kan det gå lidt ud over signalkvaliteten.
Til trods for dette har vi kun oplevet langsomt net enkelte gange, og det har kun været kortvarigt - dog kan pingtiderne være i den høje ende.

Da jeg bestilte gik der kort tid til produktet var leveret og udstyret sat op, jeg havde dog lidt problemer med at få vores ene computer på nettet (en ældre Powermac G5) men fik god hjælp fra Skylines telesupport og kom på.

Der er lidt ventetid når man ringer til supporten, men jeg forsøger at holde mig fra at ringe i de tidsrum på dagen hvor der kan være størst ventetid (tjekker grafik på hjemmesiden).
Jeg har kun fået venlig og kompetent betjening de få gange jeg har ringet til Skyline.

Jeg har givet 4 stjerner da jeg overordnet er tilfreds med produktet, den sidste stjerne mangler pga signalkvaliteten.

Hej Michael

det er dejligt at høre du er tilfreds med vores forbindelse og har fundet vores levering og service god. Det er noget vi bestræber os meget på at vores kunder skal synes.
Mht signalkvaliteten, ja så er det jo selv som du skriver på grund af at signalet bliver hentet over vandet.
Husk vi altid er tilrådighed enten via telefon eller via mail på kundeservice@skyline.dk

• Jesper
  • Randers, DK
  • 49 point

Løgn Og Latin

Nu skriver i at i ikke har hørt fra mig siden og at det sidste i hørte fra mig var mht udendørs antenne, hvilket ikke passer, for da jeg snakkede med jer endte det med jeg sagde internettet op, og fik afvide jeg skulle sende en email med en opsigelse, hvilket jeg gjorde samme dag!? jeg har snakket med Jds@skyline og sendt en opsigelse til denne email, jeg har ringet FLERE gange men har ikke råd til og vente i jeres kø da det tager utroligt lang tid at komme igennem. har flere gange blevet nedt om at blive ringet op, og er blevet ringet op 1 gang af Jds@skyline (har kune hendes email) så alt det du skrev i dit svar til min anmeldese er jo ikke helt korrekt, Jeg ved ikke hvor mange gange jeg skal sige det op før i godtager det, men JEG har fået nok nu!

Hej Jesper

Jeg beklager at høre forbindelsen ikke var god på din adresse. Det er desværre sommetider det der kan være en udfordring ved en trådløs teknologi.
Jeg kan se du i September måned taler med en om dette, som fejlmelder og som ganske som du skriver yder dig 2 måneders gratis net som kompensation. Jeg kan også se der står du vil undersøge muligheden for at få opsat udendørs antenne, som muligvis kan give dig et bedre signal der hvor du bor - men det lader ikke til vi siden har hørt fra dig.
Jeg har endvidere fornylig lagt en besked på din mobilsvarer hvor jeg oplyser et direkte nummer til mig, du kan ringe på så vi kan finde ud af noget - men har heller ikke hørt fra dig.
Såfremt vi må få en mulighed for at hjælpe dig, så vil jeg rigtig gerne bede dig skrive til kundeservice@skyline.dk att: Anette.

Skyline

Fint produkt men elendig kundeservice.

Har udskiftet TDC med Skyline 6/1 Mb forbindelse.
Forbindelsen er stabil og hastigheden er som lovet.
Men! Kundeservicen er elendig f.eks.
Skyline har gennem længer tid sendt regninger til min adresse, Stilet til en person som ikke bor og aldrig har boet på adressen. Jeg gør det man skal. Aflevere brevene på posthuset og får dem til at returnere dem med "Adressat ubekendt" På trods af det bliver Skyline ved med at sende.
På et tidspunkt blev jeg gal i skralden og ringede til kundeservice. For at få dem til at forstå at de måtte finde, en anden adresse til de breve. Den, formentlig, unge mand jeg talte med var så uforskammet at oplyse at det var ikke deres problem men Post Danmark og mit.
Det er Post Danmark og jeg ikke enige i. Men ok jeg bliver ved med at returnere dem når jeg har tid.
Men skulle der dukke en inkasso mand op, så falder der brænde ned.

Mvh.
Jeg skal på posthuset igen igen.

P.S. Navnet er ikke helt almindeligt så det vil vel kun tage 10 sek. at finde vedkommende. Men det er jeres arbejde ikke mit.

Hej hans Leth-Sørensen

Jeg vil meget gerne følge op på denne omtalte hændelse, og vil høre om du venligst vil oplyse mig navnet på personen vi har sendt post til på din adresse.
Det kan du gøre på kundeservice@skyline.dk Att: Anette.

• Thomas
  • 14 point
  • 2 Anmeldelser

Mangel på service

er blivet gjord til grin 2 gang nu. Jeg bliv lovet 2 gang nu at jeg kunne få internet igennem dem og begge gang. Og hver gang siger tekniker til mig at signalet er for dårlig. Selv og skyline siger der er masser af signal. Så ringer man for at sige at det ikke kan lade sig gøre. Hvor efter damen bliver sur og siger at jeg bare kan opsige det vis jeg er utilfres. Så siger jeg at det vil jeg også hvor efter hun henviser til at jeg skal gøre det på nette!

Hej Thomas
Vores teknologi er trådløs og derfor kan vi kun oplyse dig om en teoretisk dækning på din adresse. Ved opkald til os kan din adresse godt ligge i et dækningsområde hvor der bør være dækning, men geografiske forhold kan desværre gøre at der kan være problemer, og det kan først erfares når teknikeren er på adressen. Beklager dog meget den ulejlighed du føler at have haft hermed.
Iøvrigt skal vores abonnementer opsiges skriftligt. Dette er lige så meget for kundens sikkerhed, så vi har ikke ønskes at genere dig med det på nogen måde.

• jesper
  • Viby J, DK
  • 22 point
  • Verificeret køber

Super internet, god service og høj oppetid

Nu har jeg kørt med skyline i en perioder og har kun haft få og få udfordringer, men ikke meren en hvad jeg eller har haft med andre udbyder ;o))) så jeg vil siger super super.
At der kan være kø på telefonen når man ringer til kundeservice er der jo ikke noget at sige til, men det er der sku også når jeg ringer til nogle af de andre udbyder, men jeg er ikke bare belevet spist af men en historie fra de vareme lande hos skyline

det er min opfattelse af tingen ;o))

Hej Jesper

Tak for dine rosende ord.
Vi bestræber os på at have både en god service samt et godt og billigt internet, og er glad for at vi lever op til forventningerne om dette.
Husk vi altid træffes på telefon eller via kundeservice@skyline.dk, såfremt du måtte have brug for ændring af abonnement eller på anden vis ønsker kontakt med os.

Møg firma

Jeg får stadig regninger efter jeg har afmeldt mit skyline
De har ikke styr på hvad udstyr de får tilbage

Hej Brian Ø. Jørgensen

Udstyr modtaget på vores lager registreres altid, så kunden kan lukkes ned.
Desværre har vi aldrig modtaget noget udstyr fra dig. Jeg må gå ud fra at det er sendt som en pakke til os? - Kan du eventuelt finde en pakkeseddel på det fremsendte udstyr.
Endvidere skal der foreligge en skriftlig opsigelse hvilket heller ikke er tilfældet, og derfor vil der fortsat blive dannet regninger. Du er velkommen til at kontakte mig direkte så vi kan få en dialog igang omkring ovenstående. Du kan skrive til kundeservice@skyline.dk att: Anette.

Lorte firma

Hej Skyline
den 1-5-2011 opsagde jeg mit abonnement og flyttede fra Ourevej 27 5932 humble men jeg har hver mdr modtaget en regning til trods for at jeg har skrevet og ringet til jer jeg har sendt jeres ting tilbage og derfor forstår jeg ikke at i har sendt mig i rki og til trods for det så stadig vil have mig som kunde jeg har modtaget x antal sms og mails hvori i truer med at lukke mit abonnement 5 dage efter det har i øjensynligvis ikke gjort i må da kunne se der intet sker på mit net da jeg ikke har modtageren mere den har i jo fået jeg håber dette brev vil være en afslutning på denne sag jeg vil have et svar denne gang
venligst
Ingelise Due

Ps

Og det er pisse ulovligt at sende 10 rykker efter hinanden og bibeholde mig som kunde efter i har sendt mig i rki.

Hej Ingelise Due Jensen

I April måned 2011 modtog vi følgende fra dig:

Henvendelse
Beskeden er sendt til Skyline 11. april 2011 kl. 09:37
Emne Opsigelse
________________________________________
Hej mit navn er ingelise due jeg kunne godt tænke mig at opsige min fastnet tlf. nr 7263xxxx. men jeg vil gerne beholde mit internet. Jeg har fjernet boxen til fastnet og tilsluttet det gamle internet system.

Derfor har dit internet været kørt siden. Du har haft kontakt med os flere gange senere da du var uforstående overfor regningerne, men hvor du er blevet gjort bekendt med at der ikke har ligget en skriftlig opsigelse på dit internet men kun telefoni. Såfremt du ønskede internettet opsagt blev du endvidere oplyst at dette skulle foregå på skrift, enten via mail eller brev. Dette er dog aldrig modtaget fra dig, så derfor er abonnementet kørt videre. Du er dog velkommen til som tidligere nævnt at sende os en skriftlig opsigelse såfremt du ikke ønsker din internetforbindelse længere. De ubetalte regninger for alt den tid hvor du HAR haft internettet opretholder vi dog stadig et krav på.

• Jacob
  • Randers, DK
  • 5 point
  • Verificeret køber

Super billigt og det virker bare

Ingen binding, billigt og ingen vrøvl med forbindelse. Indendørs og transportabel. Det kan da faktisk ikke være meget bedre.:-)

Hej Jacob

Tak for dine rosende ord. Det varmer at høre, og vi er super glade for at kunne tilbyde dig nemt, hurtigt og billigt bredbånd.

• Lene F.
  • Odense, DK
  • 15 point

Elendig forbindelse - dårlig kundeservice

Mit internet har nu ikke fungeret i 12 dage. Jeg har brugt timer (det er ikke overdrevet) på at vente i kø på telefonen. Efter utallige henvendelser får jeg nu besked på, at jeg kan få teknikerbesøg om en uge. Jeg har været kunde hos Skyline i lidt over et år.... Hastigheden har ikke levet op til det lovede og der har været mange udfald i forbindelsen. Men dette er simpelthen dråben - jeg vil på det kraftigste fraråde alle at vælge Skyline..... Prisen er lav, men produktet er det ikke værd!

B. Due, Martin Svendsen, Peter Langborg, Paul og Heidi fandt anmeldelsen nyttig

Hej Lene F.

Det er bestemt beklageligt at du oplever de omtalte problemer med din netforbindelse. Vi oplever indimellem at en forbindelse kan være ustabil da der er tale om en trådløs teknologi, men dette løses oftest ved et teknikerbesøg som vi selvføgelig også har tilbudt dig. Desværre er vi, som alle andre, ekstra presset lige i juledagene og derfor har vi ikke kunnet tilbyde dig en tidligere tid end den du blev oplyst. Du vil selvfølgelig blive kontaktet såfremt der måtte komme et afbud, som vil gøre at vi kan komme hurtigere ud til dig.

• Sannah
  • 28 point

Mange forgæves henvendelser

Jeg har i ca. 8 år været kunde ved Telsome, og har haft upåklageligt ip-telefoni. Mandag den 12. december overgik Telsome til Skylines server, og jeg har forgæves forsøgt at få hjælp til at få telefonen til at virke. Skyline havde udsendt en mail omkring overgangen til Skyline, og at jeg skulle følge vedhæftede vejledning. Problemet var bare, at der IKKE var vedhæftet en vejledning. Jeg sendte en mail mandag den 12.12., hvor jeg bad om at få tilsendt den vejledning, der ikke var vedhæftet. Jeg ringede tirsdag den 13.12., eftersom jeg ikke fik svar på min mail, og efter 1 time i kø, fik jeg kontakt. Jeg fik at vide, at jeg skulle følge den vejledning, der var på Telsomes hjemmeside. Jeg fandt vejledningen, men kunne stadig ikke komme videre. Jeg ringede igen ind, og fik så at vide, at jeg ville blive ringet op af den ene medarbejder, der havde forstand på overflytninger fra Telsome. Da jeg stadig ikke havde hørt noget ringede jeg onsdag, og jeg ringede igen fredag den 16.12., hvor en medarbejder så kunne konstatere, at mit telefonnummer slet ikke var koblet op på deres server, og at en tekniker skulle se på det. Mandag den 19.12. forsøger jeg at få tilsendt et WM nummer fra Skyline, så jeg kan skrive min anmeldelse på Trustpilot, og får så beskeden:
Vi kan desværre ikke på nuværende tidspunkt tilbyde dig et wm-nummer, da et sådan kun tilbydes vores internetkunder.
Men jeg vil meget gerne høre fra dig, om der er noget jeg kan gøre for dig eller hjælpe dig med.
Anette Geisnæs
Tirsdag den 20.12. svarer jeg så:
Hvis der var noget, I kunne gøre for mig, så havde I vel gjort det.
Jeg har forgæves mailet og ringet, og intet er sket.

Jeg modtager så følgende svar:
Det er bestemt meget beklageligt at du har oplevet det beskrevne. Jeg kan kun give dig ret i at det ikke er godt nok.
Jeg vil tage fat i vedkommende der sidder og håndterer disse overflytninger, og beder ham se på denne sag.
Jeg forventer at du snarest vil høre noget.

Da jeg ikke hører noget, og jeg betragter snarest som indenfor 24-48 timer, kan jeg kun sige:
JEG KAN PÅ DET KRAFTIGSTE FRARÅDE AT VÆLGE SKYLINE, DER ER INGEN SERVICE, overhovedet.

Sannah Mogensen

B. Due, Peter Langborg, Paul og Heidi fandt anmeldelsen nyttig

I orden

Der var en mindre misforståelse ifb med installationen, men den blev bragt ud af verden. Alt virker rigtig fint. - Husk at det er en trådløs forbindelse som kan påvirkes af forskellige forhold som kobberledninger i jorden jo er ufølsomme overfor. Den lille ulempe tager jeg med et smil når jeg sammenligner regningen fra min tidligere udbyder (TDC)

Hej S.Stridsland

Det er dejligt at høre at den misforståelse jeg kan forstå der desværre var, blev bragt i orden, så du er blevet til en tilfreds kunde.
Jeg ønsker dig en rigtig glædelig jul.

Svarer ikke på mail

Opgiver på hjemmeside at der er fin forbindelse...men målinger viser ..at det er der ikke.
Siden målinger svarer de ovedhovedet ikke på mail

Helle Holm, Peter Langborg, Blondie og Paul fandt anmeldelsen nyttig

• Egon B.
  • Esbjerg, DK
  • 15 point

Er tavshed guld?

Den eneste måde man tilsyneladende kan komme i kontakt med Skyline på, er åbenbart via Trustpilot, så det prøver jeg. Jeg har bestilt, og modtaget det bestilte produkt, og får et sted mellem 1/6 og 1/3 ag de 6/1 Mb jeg skal betale for. jeg har sendt flere mails gennem den sidste måned, og ikke fået svar på bare en. D. 12/12 har jeg så sendt en opsigelse, som jeg heller ikke har fået respons på.
Hvis man bare lader være med at reagere, og regner med at få betaling for noget som ikke opfylder det der loves, ja så er tavshed vel guld.

Bambi, Helle Holm, B. Due, Peter Langborg, Paul og Blondie fandt anmeldelsen nyttig

Hej Egon
Vi ønsker bestemt ikke bare at være tavse herinde. Jeg beklager at du ikke har modtaget svar på de henvendelser du har sendt til os. Vi har desværre haft længere svartid på vores mails den seneste tid i forhold til de normale 1-2 dage.
Vi sidder dog altid klar til at hjælpe på telefonerne, hvis du ringer til os.
Der skulle gerne d. 17.12.11 være fremsendt en bekræftelse på din opsigelse pr. mail til dig.

Jeg ønsker dig en glædelig jul.

Nettet virker ikke

Jeg bestilte mit Skyline bredbåndsnet med en 4/1 mbit forbindelse d. 15. oktober, da jeg kunne se de havde den bedste pris på dette produkt via siden www.billigt-bredband.dk/, som sammenlignede de priserne på netværk i DK.

Jeg modtog pakken 2 dage senere som lovet, og fik et fint produkt og en god og nem vejledning. Til min ærgrelse var forbindelsen ca. 0,7/0,1 mbit, hvilket er fuldstændig uholdbart. Jeg bor i Hvidovre i stuen i en toetagers bygning, men her burde der være forbindelse.

Endvidere står der i deres vejledning, at man skal række boksen rundt i boligen, for at få den bedste forbindelse. Det skal man IKKE med andre selskabers routere. Og endvidere virkede forbindelsen ikke ordentligt nogle steder i lejligheder. Til tider sneg den sig lige lidt op... men men men...

Jeg sendte efterfølgende produktet retur, som kostede 75 kr. og skrev en mail at jeg ville gøre krav på min fulde returret. Jeg har ikke hørt fra skyline siden, men syntes godt de kunne sende en mailbekræftelse. Endvidere synes jeg at skyline burde tilbyde gratis returnering af varer, hvis det mod forventning ikke virker.

Konklusion:
1 stjerne gives for at ønske at forsøge at tilbyde danskerne et billigt net.. men når det ikke virker, og man skal bøvle med det, samt bruge penge på at sende det retur... Ja så er det vidst også det...

Peter Langborg, Paul og Blondie fandt anmeldelsen nyttig

Hej Morten

Det er beklageligt at du ikke kunne opretholde forbindelse på din adresse.
Vi plejer gerne at sende en returlabel til kunder der har haft problemer, således I ikke har udgifter med forsendelse - under normale opsigelser er returneringen for kundens egen regning.
Jeg kan se at du i din opsigelsesmail til os allerede skriver at du returnere boksen til os, hvorfor der ikke er taget yderligere dialog om returneringen.

Jeg ønsker dig en glædelig jul.

Skyline

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk