We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Slagterlund anmeldelser

Slagterlund Logo
Kunderne om Slagterlund : »Porchetta ala Slagter Lund« »Ab Sankt Jørgens Gård, København« »En god oplevelse« 6
Godt
7.2 af 10

6 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (6)

Porchetta ala Slagter Lund

Jeg så den flotteste porchetta hos Slagter Lund i Torvehallerne - så ud som i Italien. Den kunne ikke bestilles i Torvehallerne end heller ikke hentes der, så jeg bestilte en stor til hele familien per tlf. hos Slagter Lund ude på Peter Bangsvej, til at smide på grillen i Påsken. Stor var skuffelsen da vi skar den op og fandt ud af den ikke var fyldt med krydderuter som porchetta almindeligvis er - men med noget der mest af alt minder om det man fylder i en dansk rullesteg. Stor skuffelse hos hele familien som troede de skulle nyde en ægte porchetta som vi sidst fik den i Rom. Slagter Lund oplyser efterflg at de laver 2 forskellige versioner af Porchetta - rigtig rigtig ærgeligt at de ikke oplyste det ved bestillingen.
Så pas på at det ikke går dig som mig - at du får noget der smager ala dansk rullesteg når du faktisk bestiller en porchetta.

Hej Lisa
Vi er kede af, at din oplevelse med vores "Slagter Lund" porchetta har været så skuffende. Det er meget uheldigt at vi ikke har fået skiltet med hvilken slags fyld der var i, den dag du var forbi inde i København. Det beklager vi meget og vil tage til efterretning hvor vigtig korrekt skiltning er, når man laver om på et klassisk produkt. Vi beklager!

Jan

Udvalgt anmeldelse om Slagterlund

• Erik
  • København, DK
  • 1 Anmeldelse

En kulinarisk nydelse

Fantastisk veltillavet 5-retters menu, praktisk og præsentabelt pakket til transport og med god anvisning til færdigtilberedning af hovedretten.
Kvaliteten af de anvendte råvarer var absolut i top. En forret var dog fejlagtigt erstattet af dobbelt antal af en mellemret.
Alt i alt en positiv oplevelse - og en dejlig lettelse i tilberedningen, så tiden kan tilbringes i samvær med gæsterne.

Ab Sankt Jørgens Gård, København

Levering af 2 retters menu til sommerfest for 40 personer - fantastisk lækker mad, godt pakket og præsentabel og med mulighed for, at vælge til og fra i menuforslagene.

En god oplevelse

Var som gæst til at selvskab nytårs aften hvor Slagter Lund havde stået for maden...
Råvarene var velsmagende og friske, og menuen godt sammensat...

Kan sagtens anbefales

Slagterlund

Da alt gik op i en højere enhed!

Fik nytårsmenu med hummer til 6 personer nytårsaften, det var uden tvivl den perfekte måde at slutte året af på, det kan helt sikkert anbefales!

Slagter Lund får til hver en tid min varmeste madbefaling! ;-)

fANDtastisk julemiddag

Velstegt, velvoksen vellykket and - og super service og sød betjening. Jeg kommer igen, det er da helt sikkert :D

Hej Benedikte,
Tak for din ANDmeldelse, rart at vi kunne hjælpe med julehyggen:-)

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk