[REPLY]
Jeg har været rigtig glad for at handle ved B-TREND.
For det første virker produkterne rigtigt godt & hvis der har været noget galt, med manglende pakke elller lignende er det blevet tilsendt hurtigst muligt.
Kan klart anbefale hjemmesiden.
/ Christina A
Let at bestille over hjemmesiden og fik leveret dagen efter. En god anbefaling herfra!
DET KAN DA IKKE VÆRE RIGTIGT AT I YDER SÅDEN EN DÅRLIG SERVICE. DET ER SGU AT TAGE RØVEN PÅ FOLK.
Gode produkter, virker efter forventningerne og kommer til tiden. Ingen anmærkninger. Tak!
Jens Peter Henriksen fandt anmeldelsen nyttig
Jeg bestilte mandag d. 26/7 varer fra Slankning.dk.
De har en leveringstid på 1-3 dage, men jeg har ikke fået mine varere endnu, og det er nu 8 dage siden. Jeg har været tålmodig den første uge, men nu har jeg skrevet emails til dem, og ringet til dem jævnligt, men intet svar fået.
Det er uccaptabelt at behandle kunder sådan, og ikke sende de varer man har betalt for.
I begyndelsen af marts bestilte jeg varer fra slankning.dk og pr. i dag 12. april 2010 har jeg ikke modtaget noget. Pengene blev trukket af min konto med det samme. I starten fik jeg svar på en mail, men siden har jeg ikke hørt fra dem efter gentagende at sende mails.