[REPLY]
Sliplet er et godt sted at handle jeg modtog mine varer på rekordtid og fik dem tilmed til en meget acceptabel pris kun ++++++++ herfra
Vores Nilfisk støvsuger tabte pusten - det krumme rør i enden af slangen knækkede...
Det tog imidlertid kun 2 minutter via Google, at finde frem til SlipLet, og finde den rigtige reservedel, og vi modtog den allerede dagen efter.
Det kalder jeg hurtig levering, til en god pris, og Fiske suger lystigt igen.
Kan fint anbefale SlipLet til andre : )
Sliplet har rigtig mange vare til gode priser og så får man sine vare sendt lyn hurtigt. Kan varmt anbefale at handle hos SLIPLET.DK :-)
Bestilte nye støvsugerposer - 1 time efter var de afsendt og næste dag kunne jeg igen støvsuge.. ;-)
Er ikke sidste gang jeg bruger dette firma.
Meget hurtig levering begge gange jeg har handlet hos dem.
Skulle have nyt mundstykke, konen var meget utilfreds. Fandt en hos sliplet.dk til meget rimelig pris. Fik den allarede næste dag :-) Konen er meget tilfreds. Det er jo i virkeligheden hvad det hele drejer sig om ;-)
billigt og hurtigt
god service
tak til Claus og sliplet, for god kundeservice.
en super hårtørre
det kan klart anbefales
Priserne er ok billige. Bestilling og levering gik helt efter bogen. Intet at klage over.
Det er uafmeldelig dårlig service SlipLet udøver over for deres kunder efter 1 uge hvor pakke ikke var kommet skrev jeg en mail samme dag skriver de tilbage at de sender en ny pakke og i dag var Post Danmark forbi med en anden pakke til mig det tog 2 dage for det anden firma at sende den til mig men SlipLet kan man bare skrive en mail så er alt i orden, NEJ det er det ikke.
Har handlet der flere gange, og sloganet er bestemt ikke lyv :o)
Bare forsæt i samme stil.
alex fandt anmeldelsen nyttig
Jeg bestilte et sleeve til min bærbar, og på hjemmesiden stod der at den passede til 13" og 15" samt iPad. Jeg modtager et Sleeve, som ikke engang en iPad kunne klemme sig ned i, og derfor var der ingen chance for at min 13" bærbar passede ned i.
Sliplet undskylder sig med at de ikke vidste der var forskellige størrelser på produktet, men sælger stadig varen under ipad/13/15".
Sliplet lovede at overføre mine penge retur straks de modtog pakken, men måtte rykke dem 3 gange, før jeg til sidst så pengene over 14 dage senere.
Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse.