We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Slopetrotter Skitours anmeldelser

Slopetrotter Skitours Logo
Kunderne om Slopetrotter Skitours : »problemfrit.« »Få en rejse du aldrig vil glemme!« »4-ever« 89
Perfekt
9.1 af 10

89 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (89)

Fantastisk service

Vi havde en super Skitur til Zell am Ziller. God indkvartering samt særdeles god skiguide. Vi fik alt den info vi ønskede. Jeg kan kun anbefale slopetrotter.

Udvalgt anmeldelse om Slopetrotter Skitours

problemfrit.

Hej. Jeg kan godt anbefale Slope Trotters Skitours,da vi har rejst med dem flere gange,og der er aldrig problemer med dem. Deres hjemmeside er meget nem at finde rundt i,og har man et problem ,ringer man bare til dem,hvor de altid løser dem. De har jo de fleste ski destingtioner, og indkvarteringen ligger i de fleste tilfælde kanon godt, op af lifterne,og ikke mindst prisen på deres skirejser er meget rimelige.

• Mille
  • Verificeret køber

Få en rejse du aldrig vil glemme!

Rejs med Slopetrotter og få en rejse i særklasse. En skiferie med Slopetrotter betyder at du kan lægge alle dine bekymringer om diverse ting på hylden, da Slopetrotter har sørget for det hele og deres guider er altid godt infomeret og er bare altid så søde og klar til og hjælpe eller svare på spørgsmål.

4-ever

Bedste rejsearrang. - har rejst med mange, MEN her er der helt klart bedste service - fra web til personale - både på kontoret og guiderne på stedet!! De kræser for DIG!!
Nemt at booke og løbende opfølgninger før afrejse.
Tvivl ikke - Sloppetrotter lever helt klart op til alle forventninger!!
Go´rejse :-)

Solbeskinnet balsam for sjælen

En last minut skiferie der kom til at vare 14 dage, med et smut til Venedi. Nok et af de flotteste skiområder i europa, med masser af plads på pisterne.
Cool guider, lækker mad, sjov afterski og en velredt seng hver aften.
En skiferie der vil blive husket.

• jette
  • 3 Anmeldelser
  • Verificeret køber

servicen er bare i orden

jeg har rejst med slopetrotter 2 gange. begge gange har jeg været fuldt ud tilfreds med deres service. jeg har været i passo tonale begge gange. et super fedt skisted. første gang var i lejelighed, som var ok. sidste gang var på hotel. det var et super godt hotel og ingen tvivl om at det bliver samme sted igen.

Kanon skiferie - gode guider

Vi har rejst mange gange på skiferie - aldrig fået en så god totaloplevelse som ved slopetrotter.
Blev godt og kompetent betjent af Slopetrotters kundeservice ved bestilling.
Blev ringet op af Slopetrotters lokale guide i Canazei i ugen op til rejsen for om der var spørgsmål vi havde hun kunne hjæpe med inden ankomst.
Blev kørt med bus til Canazei af meget venlige buschauffører
Blev servicetet i Canazei af guiderne som var meget venlige og kompetente.
Blev indkvarteret i lejlighed som svarede til de lovede forhold.
Alt ialt en kanon skiferie - rejser gerne med Slopetrotter igen

Super tur

God service.
Rigtig fin indkvartering.
Super område.
Alle tiders vejr

super service

altid god service hver gang med bestilling eller guide

Slopetrotter Skitours

På godt jysk: det ka ett blyv ret møj bejer

Hvis du vælger Slopetrotter næste gang du skal på skiferie, har du ikke noget at bekymre dig om inden afrejsen. Alt er tilrettelagt når du kommer frem. Guiderne er søde og hjælpsomme og der ermasser af aktiviteter du kan deltage i. Prisen er også rimelig.

• Birthe

Super

Har igen i år været på skiferie i Livigno. Bestilte turen som sidste år ved Slopetrotter, alt fungerer perfekt. Kan varmt anbefales.
Vi boede i år på Le Alpi, et meget hyggeligt familiehotel med god mad og venligt personale og ejeren er en festlig fyr som sørger for alt. Beliggenheden god ved skibakker.
Kan varmt anbefales.

Slopetrotter Skitours

Alt fungerede fra start til slut😊

Vi havde en superfin oplevelse med slopetrotter, vi blev ringet op flere dage før vi skulle afsted fra skisportstedet for at hører om alt var okay, det har vi aldrig prøvet før😊
Guiderne var meget unge, men havde fod på situationen og var super søde og meget hjælpsomme, også selvom vi måtte vente i lufthavnen i 2,5 time på nogle der skulle med vores bus, en situation der ellers nemt kunne ha' givet sure miner😒
Vi blev også kontaktet midt på ugen for at hører om vores hotelværelse var som vi forventede og om der var noget de kunne gøre for os, så en super oplevelse hele vejen igennem😃

• Carina

Super skiferie

Vi havde en fantastisk ferie, indkvateringen var super god, og guiderne var søde.

• Preben

Pragtfuldt

Vores ophold på Sonnenhotel Hochsölden og det omliggende skiterræn var helt i top. Flotte værelser og fortrinlig restautant.
Pisterne velholdte og liftsystemet har meget stor kapacitet.

Slopetrotter Skitours

Alt i en pakke til den rigtige pris

Gode destinationer, god service ved bestilling og på feriestedet.

• Rikke

Slopetrotter Skitours kan anbefales

Jeg har været afsted 2 gange med Slopetrotter i 2012 - Canazei og St. Anton. Begge gange har alt fungeret godt.

• Henrik

Fantastisk!!

Forrygende service fra bestilling af rejsen, på ferien og alle spørgsmål blev der fulgt op på.

• svotto

super

hos slopetrotter bliver man afhentet, serviceret,oplyst
og iøvrigt hjulpet gennem sin skiferie på bedst tænkelige
måde.
de er tilgængelige til hver en tid,lige fra skileje til afterski
og kommer rundt på hotellerne for at høre til jeres
forgodtbefindende.
afrejsefacts gøres tilgængelige i god tid ligesom selve afhentning fra hoteller foregår exemplarisk.

Slopetrotter Skitours

de skrev vi ville være dernede klokken 08:00 vi var dernede klokken 08:15. DET ER BARE ORDENLIG PLANLÆGNING! :)

rigtig tilfreds med hele forløbet. Der er intet jeg kan klage over :)

Nærværende og proffesionel betjening

Du kan trygt rejse med Slopetrotter Skitours, du får en god service både ved bestillingen og på selve rejsen. Engagerede og interesserede guider også for et par skiløbere med en del sæsonner på CV'et.

Vil gerne bruge Slopetrotter igen

Overdådig lejlighed.

fuldstændig perfekt ferie

alt levede op til vores forventninger og mere til. lejligheden var super fin og helt ny og havde alt det, som der skal til for at en familie på fem kan have en god ferie. lejligheden lå i overskuelig gå afstand fra liften, også for børnene.

Tingene fungerer bare.

Har nu rejst med Slopetrotter to gange. Begge gange har de ting som Slopetrotter skulle være en del af bare fungeret.
Både booking og guideservice har fungeret rigtig fint.
Indkvartering har begge gange været i overensstemmelse med det beskrevne.

Billig overskuelighed

SlopeTrotters hjemmeside er: Skiferie på en overskuelig og billig måde. Ingen dyre overraskelser når du først har fundet rejsen.Kan varmt anbefales:-)

Fantastisk rejseselskab

Jeg har selv rejst med Slopetrotter to gange og begge har været ren nydelse. De forstår at guide en gennem området og eventuelle problemer, der skulle opstå. Derudover er de virkelig venlige mennesker med gode personligheder - det er næsten svært ikke at føle sig velkommen! :)

En lille bonus fra dem - men som er noget, der viser, hvor dedikeret de er - er at de ringer/smser til en ugen før man skal rejse med en snemelding.

Slopetrotter Skitours

Kompetente medarbejdere tilstede for dig

Det var en god og kompetent servicering. Glade åbne medarbejdere som viste os opmærksomhed og interesse. Man følte sig tryg og i gode hænder. Der var planlagt fælles aktiviteter for dem som ønskede det .
Vi blev hentet og afleveret i lufthavnen på en venlig og behagelig måde.
Fuld valuta forpengene.

Slopetrotter Skitours

Hjælpsomhed, venlighed og engagement fra start til slut

Det var første gang vi rejste med Slopetrotter, og det var en meget positiv oplevelse.
Bestilling af rejsen online på nettet forløb uden problemer.
Ugen op til afrejsen fik vi en opringning fra guiderne i Wagrain, som ville byde os velkommen, og spørge om vi havde nogle spørgemål til turen. Meget uventet og vi fik straks følelsen af, at de glædede sig til at se os.
På turen fik vi problemer med bilerne. Guiderne var i den situation meget behjælpelige med at finde løsningsmuligheder på problemet.
Generelt var guiderne meget venlige og imødekommende, både på pisterne, til løsning af problemer eller almindelig orientering.
Vi kan klart anbefale at rejse med Slopetrotter

Fantastisk pleje af gæster

Lige fra bestillingen af rejsen på nettet, var der kontakt fra bureauet og op til rejsen blev vi kontaktet af en af guiderne på destinationen. Vi lavede aftaler om mødested dernede mm.
Under opholdet var guiderne meget nærværende og opsøgende på en meget behagelig måde, og på pistevisningerne fik vi et par rigtig gode dage, trods en alderforskel på en 30-35 år mellem guider og gæster - forrygende hyggeligt og sjovt.

• Niels
  • Odense NV, DK

Rejs med Slopetrotter

Jeg kan varmt anbefale Slopetrotter til alle der vil have en vellykket skirejse.

Yderst velfungerende

Jeg kan varmt anbefale Slopetrotter Skitours! Vi har for 4. år i træk rejst med Slope. Alle turerne har på alle måder været helt i top. 2 gange i Livigno og 2 gange i Canazei. Vi har ikke benyttet de samme lejligheder, men de på hver sin måde levet op til det vi er blevet lovet. Der har alle gange været dygtige og arbejdsomme guider på stedet. De gange vi har kørt med bus har det ligeledes fungeret upåklageligt. Vi har kun roser at uddele.

Styr på tingene

Super godt selskab, som kun kan anbefales - også når det gælder skolerejser. Gode arrangementer for unge mennesker, og kan sætte en fest igang.
Der er styr på tingene, og man kommer afsted til tiden - og der er guider til at tage imod en når man kommer frem.

Skiferie i Livigno, uge 11 2012

Jeg var på skiferie i Livigno uge 11, 2012, med Slopetrotter, og alting gik perfekt. Stedet og vejret kunne ikke være bedre, og der var fuldstændig styr på tingene fra Slopetrotter's side. Guiderne var flinke og hjælpsomme, vores indkvartering levede op til beskrivelsen og transfer fra Innsbruck lufthavn var meget behagelig.

Alting virker meget professionelt hos Slopetrotter, og jeg rejser gerne med dem igen!

Slopetrotter - helt i top

En skitur arrangeret af Slopetrotter skuffer aldrig. Super service ved bestilling og søde og engagerede guider på destinationen. Er der problemer løses de hurtigt og med et smil. Vi plejer selv at køre i bil, men valgte i år at køre med bus til Canazei, hvilket absolut kan anbefales. Komfortable busser, behagelige og søde chauffører,som vi følte os helt trygge ved. Vi ankom dejligt udhvilede lørdag morgen parat til at indtage pisterne.

Fin service

Vi har rejst på skiferie med Slopetrotter flere gange og altid været tilfredse. Både med service på kontoret ved bestilling af rejsen, med rejsemålet og hotellet samt guider på stedet.

Slopetrotter Skitours

Slopetrotter - virker hver gang!

Hvert år tager jeg på ski, og jeg har været i Sverige, Norge, Frankrig, Italien og Østrig. Alle destinationerne har været udmærket, men Østrig har i særdeleshed skilt sig ud. Østrig har alt det, som jeg søger, når jeg skal afsted. Det er blevet mit foretrukne rejsemål. Hvad er det så, Østrig har, som de andre lande ikke har haft? Sikkert mange ting - men forskellen har for mig helt sikkert været rejsebureauet. Jeg har i snart mange sæsoner bestilt mine rejser gennem Slopetrotter Skitours, og samtlige gange, uden undtagelse, har de levet op til mine forventninger. Fra opringningen til Slopetrotters kontor i Danmark, guiderne på destinationen, og til hjemkomst oplever man gennemført professionalisme. Et firma, jeg kan anbefale til alle, der vil have en perfekt ferie i sneen.

Slopetrotter Skitours

Råber på en gentagelse - igen

Vi har nu to gange rejst på vinterferie med Slopetrotter Skitours.
Begge gange har vi oplevet en flot service, dejlige arrangementer, engagerede guides og skønne oplevelser.
Småproblemer løses hurtigt og med et smil, så vi har følt os i gode hænder.
For os er det vigtigt at vores vigtige feriedage forløber i gode og trygge rammer med en masse gode oplevelser.
Og det får vi til fulde hos Slopetrotter Skitours.

Slopetrotter Skitours

Rare og venlige altid hjælpsomme

Slopetrotter Skitours har nogle gode skisport steder og man får en fin betjeningbåde af selskabet samt guiderne.

• Anders

Godt og super betjening

Fedt sted, fest men også roligt om natten. Tæt på lift og byen

Fantastisk

Et super fedt sted, godt hotel, og rigtig søde guider.
Årsagen til det ikke er 5 stjerner er, at busturen fra og til lufthavnen var i busser, hvor der ikke var meget plads mellem sædderne, umuligt at sidde ordentligt, selv med almindelig benlængde.

Super tur, super guider

Vi røg på Genzianella hvor der var halvpension, og hotellet var helt fantastisk med super venligt personale, og det dejligste, lækre med, virkeligt positivt!
Guiderne var generelt gode med et par små svipsere men de var gode til at sørge for stemning og at få snakket med folk

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk