[REPLY]
Jeg havde for første gang bestilt rubs hos smagmere.
Jeg blev nogle timer senere, ringet op af forhandleren, som anbefalede mig at annulere handelen og genbestille, da jeg havde bestilt en hel serie af raptor Rubs, som enkelt bestillng og at jeg kunne spare en del penge på at bestille det, som samlet serie.
Det er godt nok god service.
Varer afsendt dagen efter bestilling og de var forsvarligt pakket ind.
Mindre glad er jeg for at "bedst før" datoen på 2 af varerne udløber i næste måned henholdsvis i november, da der ikke er tale om produkter man nødvendigvis anvender indenfor så kort en periode.
Første handel. Kvalitet super, men forsendelsen meget langsom. Bule i dåsen kan næsten ikke lukke den.
Vi handler tit hos Smagmere.dk og produkterne, levering og kundeservice er altid af den højeste kvalitet. Tak for de fantastiske madoplevelser. Keep up the good work ;-).
Med kærlig hilsen
Jette og Poul Frederiksen
De krydderier kan varmt anbefales. Jeg bruger dem til til kød på grillen.
Hurtig levering. Alt var som aftalt, kan kun anbefales til andre.
Jeg har sjældent oplevet hurtigere ekspedition på en webshop! Og varen var upåklagelig.
Varene kom dagen efter jeg bestilte dem og det var en lørdag!!.
De kom med varene da jeg bor ca. 1 Km fra Smagmere.
Super service og levering....
Kan varmt anbefale smagmere til andre...
kun roser da jeg har forretning i nærheden tilbød de at smide det ind så jeg sparrede portoen
Stort udvalg, god service, god levering... ikke så meget andet at sige end køb
lækre rubs...disse rubs har jeg faktisk kigget efter et stykke tid da jeg har smagt dem på en udenlandsrejse engang. varen kom som lovet dagen efter. tjek evt deres forum de har nogle lækre opskrifter derinde.
Jeg havde lagt en bestilling hos smagmere.dk på en olie, kort tid efter bestillingen ringede de mig op for at beklage at der desværre ville blive en forsinkelse på 1 dag pga nogle leveranceproblemer de havde været udsat for. Flot at de ringer så hurtigt. De kompencer mig med et helt gratis produkt oveni for en dags forsinkelse. 2 dage efter bestillingen modtog jeg pakken som lovet. Men kender ikke en netshop før man har prøvet hvordan de også håndter tingende når de går galt. OG DET KLAREDE DE RIGTIG FLOT! ikke sidste gang jeg handler der.
raptor rubs smager bare himmelsk, og er meget nem at bruge!
Fik også min ordre dagen efter!!
Super lækre produkter, billige priser og super hurtig levering.
Jeg har søgt over det alt for at finde NoMU Rubs, Smagmere.dk har det største udvalg af NoMU produkter som jeg har set.
Hvis du ikke har prøvet de her kryderiblandinger, så kan jeg stærkt anbefaler at du gør det, de smager simpelthen så godt!
+ Super hurtig levering, Fik min pakke dagen efter!
søren larsen fandt anmeldelsen nyttig
For jer der som mig går op i mad, så er den her altså super... Alle de krydderier man overhovedet kan forestille sig online;-)Kan helt klart anbefales!!!!
søren larsen fandt anmeldelsen nyttig