We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Smallmoney anmeldelser

Smallmoney Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Smallmoney før du handler og giv selv din bedømmelse af Smallmoney 5
Godt
7.5 af 10

5 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (5)

Smallmoney.dk

Smallmoney.dk

Super god handel

Jeg vandt en auktion, som var en drengecykel.
Jeg har sparet 500,- og det er bare en super god og rigtig flot cykel.
Og hurtig levering af cyklen.

Spam fra smallmoney.dk

Jeg har d. 9. april 2009 22:57:21 modtaget en spammail fra smallmoney.dk om deres ækle site.

Jeg har aldrig besøgt deres hjemmeside, og af den grund ej heller registreret min email hos dem.

Har nu sendt en anmeldelse til dansk@spamklage.dk for uopfordret spam.

Sitet ligner noget en amatør har bikset sammen, med auktioner uden billeder m.m.. Når man kigger sitet og deres betingelser igennem ser jeg følgende:
"Tilbagebetalingen sker inden 30 dage." Når man returnerer en vare beholder de altså pengene i op til 30 dage ??? Der står heller ikke noget om hvor lang tid der går før de sender varen.

Fra om os: "Vi er stolte over at kunne tilbyde dig Danmark største internetportal med et hav af mærkevarer og brugsvarer." *host* BS!

Smallmoney

De er blot et lorte spam-firma!!

Har modtaget 2 "nyhedsbreve".

Har aldrig været i nærheden af firmaet og selvsagt ikke registreret mig.

Terkel Hansen fandt anmeldelsen nyttig

Smallmoney.dk udsender spam!

Modtog onsdag d. 28/1-2009 et stk. spam mail fra Smallmoney.. har aldrig registret mig på den side!

Modtog torsdag d. 9/4-2009 et stk. spam mail fra Smallmoney.. igen.. og har heller ikke registret mig hos det spam firma denne gang.

Sådanne firmaer burde lukkes, og ejerne bag forbydes at drive erhverv i al evighed!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk