We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

smart-world.dk anmeldelser

smart-world.dk Logo
Kunderne om smart-world.dk : »SUPER HURTIG« »God og hurtig service« »Kanon service« 3
Godt
7.9 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)

God og hurtig service

1000 tak for handlen,jeg var/er overrasket over den god kvalitet til næsten ingen penge, , varene svare ikke helt beskrivelsen el foto, DE ER MEGET BEDRE :-).
Tak for god og hurtig service, varene var i mine hænder allerede efter et par dage..
vh. Totti

Besvarelse fra smart-world.dk

Mange tak for den gode anmeldelse. Vi håber at du snart vender tilbage. :-)

Udvalgt anmeldelse om smart-world.dk

SUPER HURTIG

GOD KUNDESERVICE. HURTIG FORSENDELSE. GOD TIL AT BESVARE SPØRGSMÅL OG 1 AF PAKKERNE INDEHOLDT ENDDA EN LILLE OVERRASKELSE I FORM AF EN BLONDETING TIL AT HAVE OM HALSEN.
HJEMMESIDEN ER DOG EN SMULE LANGSOM ENDNU OG UDVALGET ER PGA. AT FIRMAET ER RELATIVT NYT STADIGT LIDT SPARSOMMELIG.
DAVID OLSEN VI HAR BESTEMT IKKE LAVET DEN SIDSTE HANDEL.
TAK FOR EN SUPER SERVICE OG DET ER JO RIGTIGT BILLIGT I TILLÆG.
FORTSÆT PÅ DEN MÅDE. JEG HAR ALLEREDE REKLAMERET PÅ FACEBOOK OG FORTALT VIDT OG BREDT OM SMART-WORLD.DK
MVH.

HENRIK ELKJAER

Besvarelse fra smart-world.dk

Mange tak, det er altid godt med gode kommentarer. Jeg er glad for at du syntes om vores service og at du har omtalt os på facebook.

Kanon service

Har aldrig oplevet bedre service. Ikke nok med det, jeg fik også et gavekort på 20% af det jeg handlede for.

Siden kan klart anbefales!

David Olsen fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk