[REPLY]
Min veninde og jeg ville indløse en Smartbox til en værdi af 400 kr. Vi valgte Sushitarian på Gothersgade.
Det første der mødte os i restauranten var en gennemtrængende lugt fra toiletterne. Det er et meget lille sted, så vi kunne ikke rigtig med fordel rykke os til et andet bord.
Sushien var kedelig, og vi fik ikke særlig meget for vores 400 kr som Smartboxen havde kostet. Vi lagde 100 kr ekstra for lidt mere sushi, men vi kunne ikke gennemføre at spise det, da det var slattent og kedeligt. Har ikke før smagt sushi som manglede så meget smag, som denne gjorde.
Jeg vil hverken bruge Smartbox igen, eller komme på Sushitarian. Føler mig snydt. Det var ikke 400 kr værd!
en helt fantastisk dejlig gave at få og give, skønt at have liggende
Jeg synes 5 måneder er kort udløb, og man skal betale 79 kr. for at få den ombyttet! dårlig stil!
Smartbox er alt for dyrt i forhold til det man får for pengene, og så er det ikke særligt betryggende at ens gave udløber efter et år. Kan ikke umiddelbart anbefales.
Søren Hummelshøj Petersen fandt anmeldelsen nyttig
Har netop modtaget et gavekort, desværre noget forsinket da jeg ikke har set de mennesker siden at jeg skulle have haft den i sommers.
Jeg har nu 1,5 måned til at bruge gavekortet og hvis jeg ikke kan nå det koster det mig 79 kr i gebyr at få ombyttet det til et fuldstændig magen til!?
Smartbox undskylder sig med at det koster dem penge at sende boxen frem og tilbage, men tager ikke 2 sek. at tage en æske fra deres forretning og give mig i stedet.
Derudover kan de jo bare sætte udløbsdatoerne til noget længere, er ikke i tvivl om at de spekulerer i at folk ikke får brugt deres gavekort.
Vil absolut ikke anbefale Smartbox. Giv folk pengene i stedet!
Vi var på restaurant Taarbæk Kro via SmartBox - vi fik en meget fin behandling, og en dejlig frokost. Vi (ægtepar i 50érne) kan kun anbefale både SmartBox og Taarbæk Kro Hilsen de tilfredse :-)
Syntes smartbox byder på nogle gode oplevelser til ok priser. der er noget for enhver smag.
Plattenslageri at sælge gavekort med så kort "holdbarhed" og så kræve 79 kr. for at få det forlænget.
DÅRLIG STIL "smart"-box
Søren Hummelshøj Petersen fandt anmeldelsen nyttig
I received a 'Brasserie' smartbox as a wedding gift last year and my husband and i used it last weekend. The box was going to expire next year in February. We went to the French Restaurant, Pierre Andre in København after calling and making the reservation. The experience was really great. We had informed the restaurant that we had the smartbox and upon arriving, the waitress informed us about what we were going to be served in the 2 course meal. The meal was very delicious and the experience was worth re-telling. Thank you smartbox and thank you Pierre Andre!!!
Gavekort som ikke kan ombyttes. Udbyderne får mindre pris for produktet. Jeg får mindre for de penge, folk har givet mig gaver for. Halvdelen af mulighederne findes ikke alligevel.
Jeg havde til min 70 års fødselsdag modtaget en "Frokostanretning for 2" fra Smartbox - rigtig dejligt.
Jeg inviterede straks min veninde på frokost og valgte TAARBÆK KRO som jeg havde hørt så meget godt om.
Den første oplevelse vi havde var, at de ville have navn og adresse osv. skrevet på gavekortet - vi tænkte "hov hov, hvor blev "velkommen" af?".
Vi fik et bord anvist og havde følelsen af, at tallerknerne blev smidt foran os. Platten kom og det var en oplevelse. Den bestod af DÅRLIG laks som var saltet til så vi ikke kunne spise den. Rejer der var så små, så vi ikke kunne se dem. 1 bøf, lidt smørost (har jeg aldrig oplevet før) og en fiskefilet.
ALT dette for sølle 400,00 kr. (iflg. smartbox) men, i Taarbæk Kros menu kort står disse 2 platter til 298,00 - HVOR BLEV DE SIDSTE 102,00 kr. AF?!?!?
Ikke nok med det - vi kaldte to gange på en kvindelig tjener for, at få Laksen byttet. Første gang hun kom, tog hun Laksen med, anden gang vi kaldte og rykkede for Laksen, kom hun med regningen!!!
HVOR BLEV VORES LAKS AF?
Ydermere, så skulle en øl vise sig at koste 40,00 kr..
Man må sige, at Smartbox anbefaler steder der bestemt IKKE lever op til det katalogbeskrivelsen fortæller.
Som alle andre kan jeg KUN anbefale, at give et gavekort direkte til den restaurant man ønsker modtageren skal opleve eller give kontanter så man får DET FULDE UDBYTTE af den søde tanke gavegiveren har.
Mind mand og jeg havde en forfærdelig oplevelse med smartboxen til verdenskøkkenet til værdi af 549 kr. Restauranten var Tandori masala på halmtorvet. Vi havde fået den i bryllupsgave og havde glædet os til en hyggelig aften med hyggelig stemning og god mad. Oplevelsen var ubehagelig på alle måder og vi gik uden at få dessert og kaffe, så ubehageligt var der. ØV!! Desuden blev den menu vi kunne vælge i vores smartbox ikke mere end 400 kr. (vores smartbox var 549 kr. værd)...... Derfor synes jeg at smartbox ideen er noget rod.. Vi kunne have fået så meget mere for pengene hvis vi havde haft 549 kr i hånden at gå ud og spise for... Jeg tror ikke værtsstederne får alle de penge smartboxen er værd... Derfor får man ikke det man har betalt for...
Jeg køber ALDRIG en smartbox i gave til nogen -EVER!
Køb aldrig en Smartbox adventure, hvis det er fordi du godt kunne tænke dig at kitesurfe og slet ikke i Horsens
1. Selv om billeder og tekst skaber forventning om nogle gode timer på vandet, så tro dem ikke. Det er et kursus i at flyve med drage på land!
2. Selv om alle andre kurser (formoder jeg) der er vandsportrelaterede foregår på vand (fx kajakkursus, prøvedyk, surfriding - eller foregår alle disse også på land?), så er det altså på land - hvis altså...
3. Du overhovedet kan booke en tid hos arrangøren, som stiller som betingelse for at du kan booke en tid i Horsens (som det er lovet i boxen), at du betaler 2 x 500 kr. ekstra for at komme på vandet - ellers må du komme til fx Århus for at få et kursus på land (hårdt presset tilbød de dog kurset på land om eftermiddagen den efterfølgende tirsdag (take it or leave it)
Det er helt til grin og de er umulige at tale fornuft med - giver ikke penge retur.
Hvis du kommer i en lignenede situation og du har betalt mindre end 800 kr. for din smartbox, så klag til forbrugerombudsmanden. Hvis du har betalt mere end 800 kr. så klag til forbrugerklagenævnet. Det må stoppe - det er jo latterligt (not so smartbox!)
Smart & Co står bag Smartbox, og lover brugeren "EN HELT SPECIEL OPLEVELSE!" Det fik vi så sandelig også, da vi gennem Smartbox valgte Biscaya Tapas Bar tæt ved Rådhuspladsen.
Aldrig har jeg smagt så kedelig, smagsløs og dyr tapas i mit liv (299,- kr. pr. pers. for 11 varianter + dessert). Vinen til næsten 400 kr. var skarp og uden fylde. Almindelig vand serverede de ikke, kun den eksklusive Pellegrino til 35 kr. pr. flaske. Den samlede regning lød på over 1.400,- kr. for 3 personer. Da Smartbox "Verdenskøkken" var trukket fra regningen, gav det en samlet regning på 843,- kr. Det var en gennemført rip-off oplevelse!
Smartbox & Co læser åbenbart heller ikke madanmeldelser, før de lover guld og grønne skove. På www.tripadvisor.dk fandt jeg senere (desværre) ud af, at Smartbox's anbefalede madsted får meget, meget ringe omtale.
Mon Smart & Co tager sig betalt for opgaven? Det ligner BONDEFANGERI!
Jeg fik i 30 års gave en smartbox af min kæreste. Den var købt med det formål at jeg skulle prøve paragliding eller hanggliding. Bestiller i god tid en tur i hanggliding i Brande sidste efterår. Gik og glædede mig. Da weekenden oprandt var flyvningerne aflyst. Regnede med jeg så kunne få en ny dato. Men niks, det var umuligt. Manden, som forøvrigt var temmelig arrogant kunne tilbyde mig et års medlemskab af klubben i stedet for smartboxen, og så ville en flyvning kun koste 50 kr... Øh, yeah right. Fuck Jer....! Skrev en email til smartbox, og fik den med jeg bare kunne sende den til KBH og betale det mindre gebyr og jeg ville få den forlænget. Yeah right! Hvad hvis den bliver væk i posten? De kan bare nægte at havde modtaget den.
Gik i butikken og fortalte problemet. Til alt held, udviste butikken enorm service og byttede uden problemer. Tumbs op til bog og ide i Dalum.
Nå, så måtte jeg jo tage paraglidingen i Slagelse i stedet. Ringede og snakkede med dem. Intet problem! Der var godt nok lukket ned for vinteren, men kontakt os i marts hvor vi starter op igen, var svaret. Fair så det gjorde jeg så... Nu var problemet så bare, 4 mdr efter min første henvendelse at smartbox ikke må indgå aftaler om flyvning,- eller noget i den stil og konkurrencestyrelsen eller et eller andet havde forbudt det. What the Fuck!!!! Smartbox har virkelig fantastisk godt styr på tingene. Kontakter smartbox igen! Får en venlig mail tilbage hvor de bekræfter det ham med hanggliding sagde og at de ville finde ud af noget og kontakte mig igen. Har ikke hørt noget som helst fra dem siden! Alt i alt en skuffende oplevelse, og jeg orker ikke at tage kontakt til smartbox mere! NU er min heldigvis ikke udløbet endnu, men orker dårligt at kigge på den, da den ikke har været andet end skuffelse!!!! Men bruges skal den jo, så det må blive ne bowlingtur/gocard tur i Odense. Ikke synderligt ophidsende, da det egentlig ikke er noget jeg finder specielt interessant. Min kæreste som regende med at give mig en fed oplevelse via hangliding/paragliding er selvfølgelig også dybt skuffet. Jeg vil ALDRIG anbefale nogen at købe deres produkt mere! Ideen med smartbox er sådan set fin, men hvad faen hjælper det når der ikke er styr på en skid, firmaerne går konkurs, boxene udløber, offentlige instanser nedlægger forbud osv osv. Ikke andet end bøvl og besvær!
Tak for lort smartbox! Tak for spildte 550 kr, på noget der ikke er synderligt spændene! Tak for at den enorme skuffelse og besvær det har været at modtage sådan en i 30 års gave, som ellers skulle havde været noget specielt!
Jeg har selv fået en smartbox til kæresten og jeg, vi skal snart på hotelophold. Så genialt lavet. Vil helt sikkert købe det til andre:)
Simone Lundgaard Jørgensen fandt anmeldelsen nyttig
Som flere har skrevet på dette website, har jeg også lige haft en dårlig oplevelse med Smartbox. Min mand og jeg fik en Smartbox i bryllupsgave for mindre end et år siden, og da vi for nylig bestiller weekendturen til Rom, får vi at vide at Smartbox'en er udløbet, og at vi bare lige skal forbi butikken og få den opdateret. Lidt besværligt, men ok.
Hvad der ikke er acceptabelt er, at jeg i butikken får at vide, at der skal betales et administrationsgebyr på 50 kr. Det spørger jeg selvfølgelig ind til og giver stille og roligt udtryk for min utilfredshed, da jeg mener det er grænsende til bondefangeri af køberen/modtageren af gaven - for hvad er alternativet, hvis man ikke vil betale det såkaldte administrationsgebyr? At man skal miste de penge, som gaven har kostet, i vores tilfælde 2500 kr. Det er ikke pengene, men princippet det er galt med. Og det fremgår på ingen måde tydeligt nok på æskerne eller i købssitationen, at konditionerne er som nævnt.
At ekspedienten i butikken på Købmagergade oven i det hele er en kende arrogant, hjælper bestemt ikke på oplevelsen af Smartbox og hele situationen. I det hele taget en rigtig ærgerlig oplevelse, øv.
Opdagede til min store irritation at min smartbox (ølsmagning) er udløbet for en måned siden, og derfor kun et halvt år efter jeg har fået den - en så kort "holdbarhed" er i sig selv meget beklagelig - men at jeg skal betale 79kr for at få den forlænget synes jeg er dybt urimeligt! Har svært ved at forstå hvorfor det skal koste så mange penge, når man i forvejen har betalt 299 for gaven?! Jeg vil fra nu af på det kraftigste fraråde folk at købe smartbox!
Jeg og min kone fik en smartbox i fødselsdagsgave. Den var dog kun gyldig i lidt under 6 måneder. Det er ifølge forbrugerrådet ulovligt med en så kort gyldighed. http://www.forbrugerraadet.dk/raad-alle/alle/raad007/
Man skal betale et strafgebyr på 50 kr. (nu 75 kr.) for at få lov at bruge sit gavekort, hvis man ikke bruger det med det samme. Vi gjorde Smartbox opmærksom på at deres gavekort er ulovlige. Det fortalte de os at det er de ligeglade med, og måtte betale 50 kr. i "bestikkelse" for at få lov til at benytte vores gavekort.
Jeg vil på det allerkraftigste fraråde folk at købe smartbox. Det er simpelthen urimeligt at man skal betale for at få lov til at bruge et gavekort, der en gang er betalt for!
Der findes smartboxe til ethvert formål, mener jeg.
Til vores bryllup blev vi de lykkelige ejere af en smartbox til brunch.
Det var en stor glæde at finde en café, hvor vi kunne nyde vores gave. Vi blev ikke skuffede!
Eneste minus er, at så mange af de caféer, der står i adresselisten i boxen rent faktisk ikke mere tager imod smartboxe. Her må man så omkring smartbox's hjemmeside for at blive opdateret.
Vi har for anden gang modtaget et Smartbox gavekort med så kort udløbsdato at vi ikke har haft en chance for at få det brugt. Vi er en børnefamilie og kan ikke bare sætte næste weekend af til f.eks. brunch. Smartbox syntes det er ok. at opkræve 75 kr for at forlænge gavekortet, men vi gider simpelthen ikke støtte deres bondefangeri. Deres argument er at en restaurantør i listen over brunch steder kunne gå konkurs, hvor efter det ville være bedst for kunden at få en ny liste - til 75 kr. Jeg vil gerne opfordre alle til ikke at købe deres gavekort.
jan manfeld fandt anmeldelsen nyttig
værdien er under det beløb du betaler.
Vi havde et gavekort med verdenskøkken som står til 549kr. Den menu vi fik for de penge havde kostet os omkring 400kr. En difference på 149kr, det er da en stor procentdel af det man betaler. Vi har brugt et sådant gavekort 2 gange og begge gange var der stor forskel på gavekortetspris og det menuen egentlig kostede.
jan manfeld fandt anmeldelsen nyttig
Jeg bestiilte en smartbox til min kæreste i gave. Jeg ville gerne have pakket den ind hvilket jeg betalte for.
Det der irriterer mig er at jeg først og fremmest ikke har fået nogen email med track & tracenr på pakken, og da jeg får pakken er den halvt ødelagt i posten og ivørigt en dag for sent på den. At sende en smartbox i en tynd boblekuvert som pakke og tro at den kommer frem i hel stand er naivt. Den vil blive sorteret sammen med andre pakker på op til 20 kg. Yderligere er indpakningen som jeg havde betalt ekstra for ikke en rigtig ind pakning, men blot en pappose hvor der i øvrigt står udenpå hvad der er indeni??!! Nu må vi se om indholdet så kan bruges til noget....
Anita fandt anmeldelsen nyttig
Min datter på 17 tog med en veninde til cafe Kong Gulerod med en Smartbox og gratis brunch for 2.
Efter en iøvrigt hyggelig brunch får de en regning på ca kr. 300,- og afleverer deres Smartbox.
Den kan ikke bruges her , er svaret. ?????
Heldigvis havde pigerne penge med og gik noget forbavset derfra.
Jeg kontakter Smartbox og får en meget venlig Linda (?) i telefonen der kan fortælle at cafeen ganske rigtig ikke mere er med i deres system da de er gået konkurs og de faktisk er glade for det da mange har brokket sig !
Dagen efter ringer en Henrik Berg og kan fortælle at der var et skilt ved døren der siger at Smartbox ikke gælder. Har ikke set det pågældende sted , men ved at jeg ikke tjekker den slags selv.
Nu kunne jeg få et utroligt godt tilbud. Jeg kan komme til København og bytte min smartbox der i mellemtiden er steget med kr. 50,- hvilket jeg selv skal betale , men slipper for normale gebyr på kr 50,- . Men så skal jeg naturligvis selv ind til København osv.
Kan kun på det kraftigste fraråde andre at bruge dette firma da man åbenbart betaler for noget som der ingen garanti er for når man skal bruge det . Ren bedrageri og smarte penge til bagmændene.
Per S fandt anmeldelsen nyttig
1 Udløbsdatoen (den står inden inden i pakken) det er nok derfor den hedder "smart box"
2 Tjek om man stadig kan besøge de oplyste steder. Holmegård Glasværk er ikke med mere, lang og kedelig køretur
3 3 gange oppe i Louisianna ingen parkerings pladser og bestemt ikke en "happy day" (heller ikke for Louisianna, der kommer jeg ikke mere)
Så LAD VÆRE MED AT GIVE DIN BEDSTE VEN DENNE GAVE
Per S, Anita, john m, Rudi Jensen og jan manfeld fandt anmeldelsen nyttig
Gavekortet skal indløses indenfor 1 år eller så bliver det værdiløs. Kan dog forny gavekortet ved at betale et gebyr på 50 kr + fragt. Forbrugerstyrelsen anbefalder at gavekort minimum er gyldige i 3 år.
Per S, Anita, john m, Rudi Jensen og jan manfeld fandt anmeldelsen nyttig