[REPLY]
Hurtig levering og rigtig fin service af et godt produkt
Tænk at man kan få så behagelig og god en service som samtidig er utrolig hurtig. I sidste øjeblik var vi nogle stykker som ville have et bevis på vi var blevet færdiguddannet Pædagogiske Assistenter .. Wupti .. Vi så Smartcap havde små Nåle med kors på til hatten, men vi ville bare have dem til at sætte på tøjet. En to tre vi bestilte fredag aften og fik dem tirsdag morgen .. Nu var der så nogle der blev misundelige på vores kors og tirsdag eftermiddag ringede jeg til Smartcap og bestilte to mere som lå i postkassen onsdag morgen, hvor vi skulle have dimission. KAN DET BLIVE MEGET BEDRE OG HURTIGERE SERVICE ?? Jeg vil til enhver tid anbefale Smartcap :-)
Jeg bestilte min studenterhue den 2 januar og havde den allerede dagen efter :o) super service
Hjælp som
Hurtig levering, dagen efter bestilling.
Ingen fejl eller mangler
Service i top klasse der kunne andre firmaer med samme vare lære noget.
Hurtig og præsis levering som aftalt
siden er ok overskuelig. huer kunne godt være mere fagdelte, ik 2 varianter i samme billed.
Konstruktivt, hurtig og nem ekspedition. Produkt & pris i henhold til det oplyste.
Bestilte en HF-hue på nettet og modtog den 3 dage efter. Overhoved ingen problemer kan klart anbefales, i stedet for de traditionelle dyre forretninger.
Dejlig hurtig levering at min nye læder cap, passer perfekt.
Kan kun anbefale SmartCap.dk på det varmeste.
Bestilte få dage før jul, men fik varen så den kunne gives juleaften, Super service, flot varer
Kan kun anbefales
Køb: Sixpence hat
Nemt at finde ud af og fantastisk det kunne gå så hurtigt lige op til jul. Herren som skulle ha cap'en blev rigtig glad
efter min første handel på smartcap.kan jeg absolut give 5
virkelig hurtig og god service.
jeg har købt mig en sixpens,efter mange års, tøven det er et godt køb passer perfekt og prisen er ok.
Bestilte en sixpence tirsdag, havde den i postkassen lørdag, og det endda den næstsidste uge før juleaften, flot service.
At kunne Google sixpence, og så finde det fine udvalg hos smartcap, uden at skulle flytte sig en meter det er luxus, sparede mig for meget renden rundt i diverse butikker.
Hurtig ekspedition - venlig telefonisk kontakt
Det er anden gang jeg køber ved SmartCap.dk og begge gange har jeg været yderst tilfreds med leveringen - et par dage efter bestillingen havde jeg mine varer! :)
Der var lidt problemer med leveringen af min bestilling.
Det tog et stykke tid før jeg fik den.
Til gengæld fik smartcapp rettet op på det. De ringede til mig og beklagede problemet og gav lidt på huset for at gøre tingene gode igen.
De virkede desuden oprigtigt ærgelige over at jeg til at starte med, ikke var tilfreds.
Det var sku god service.
Min Far er vild med kasketter og jeg giver ham ofte en til jul el. fødselsdag. Tidligere løb jeg fra butik til butik .... nu klikker jeg bare på smartcap.dk - det er næsten for nemt!
Modtog forsendelsen dagen efter bestillingen. God kvaltet. Kan anbefale hjemmesiden.
Jeg valgte at bestille en studenterhue hos smartcap.dk, da det var det billigste sted jeg kunne finde - men dette betød ikke, at servicen og produktet også svarede til prisen, tværtimod! Jeg havde bestilt en hue i str. 54, fik så én i str. 55, da jeg så skrev ind til smartcap.dk, beklagede de meget, og sørgede for, at jeg ikke skulle bruge penge på returnering. Huen virker helt okay, de var hurtige til at svare på mails og det går fantastisk hurtigt med leveringen!
Kan varmt anbefales!
Jeg har ingenting at klage over, hurtige svar på mailen og levering til tiden. Flot
Mvh
AM Rasch
Ved du hvad ? Det vara bare så perfekt af handle med SmartCap.dk.
Det kan virkelig anbefales.
Det var en virkelig god kontakt, og de var lynende hurtig til at levere varen, som iøvrigt var en god kvalitet.
Varen kom hurtigt, og i fin stand, der er ikke noget at sætte en finger på
Flot hue som ankom allerede efter nogle få dage. Kunne dog godt have brugt en mindre str. Jeg sad med et hovedmål på 54 1/2 og valgte så 55, men skulle have valgt 54 i stedet da den hurtigt blev for stor. Har senere prøvet en hue med mål 53, den ville have været perfekt, men det mål findes ikke. Så mit råd er: Vælg mindst ét nr. mindre end det du måler dit hoved til. Men ellers er det et godt sted at handle, overskuelig hjemmeside, god kvalitet og super hurtig levering, hvilket er godt når man er sent ude!
Jeg købte en Six-pence og det gik som det skulle.
Jeg har bestilt en varer og fik den udleveret inden 3 dage som smartcap har lovet. Jeg vil handle igen hos smartcap, grunden den god service jeg fik.
Dejlig hurtig levering ingen problemer der, men det kunne være nyttigt hvis der var en følgeseddel med.
Havde købt en kasket, der desværre ikke var på lager, men da jeg havde påskrevet ordren, at jeg var i tidsnød, da varen skulle bruges som gave, blev jeg ringet op og tilbudt en anden model istedet, som kunne sendes med det samme. Det kalder jeg super god service - og modtageren blev rigtig glad for gaven :-)
Kan kun anbefale at købe i denne netbutik - hurtig levering og fine informationer om ordrestatus
Ikke tilfredsstillende at der leveres en brun cap når der er bestilt og faktureret en sort.
Postbudet må virkelig have haft hurtigløberne på, bestilte min vare den ene dag og vupti så var pakken der den næste dag.
Godt gået af SmartCap og postbudet
Jeg har været tilfreds med at købe cap herinde. Det har været nemt og hurtigt