We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Smartekostumer anmeldelser

Smartekostumer Logo
Kunderne om Smartekostumer : »Længere levering + forkert pris på kostume« »god service, flotte kostumer« »Manglende kommunikation + skuffende vare« 3
Middel
6.4 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)
  • Mads
  • Aalborg, DK
  • 3 Anmeldelser

Længere levering + forkert pris på kostume

Jeg bestilte d.02.05.12 et Jedi kostume til 415,20 DKK som skulle have været med kappe, bælte + lyssværd.
Lovende, til prisen tænkte jeg, og med levering på 1-4 dage var det acceptabelt.

I mellemtiden dukker kostumet først op d.18.05.12 hvilket er over 14 dage senere, grundet restlager som jeg heller ikke blev informeret om, den info måtte jeg selv opsøge, og så er der kun 1 stk. kappe i pakken, dvs. lyssværd og bælte mangler.

Smartekostumer.dk er nemme at få fat i pr. telefon, det skal de have - men svartiden på mail er ALT for lang når jeg synes det småhastede i min situation, og den generelle viden om hvad hjemmesiden lover kontra hvad lageret sender ud.

Personen man snakker med virker ikke til at have særligt meget styr på hvad der er hvad når man ringer ind.
Man bliver lovet en kappe med tyk, god kvalitet og får istedet en nylonkappe i tynd/ringe kvalitet.

Jeg er skuffet, og føler jeg kunne have brugt mine penge meget bedre, et andet sted - ærgerligt!

P.S. Jeg mangler stadig at modtage differencen på kostumet i forhold til hvad jeg betalte for og hvad jeg modtog.

Udvalgt anmeldelse om Smartekostumer

Manglende kommunikation + skuffende vare

Jeg bestilte d. 30/4 to kostumer fra smartekostumer.dk, hvor begge varer stod til en levering indenfor 1-4 dage. Da jeg ikke havde hørt noget 5 dage efter, kontaktede jeg selv smartekostumer for at høre status omkring forsendelsen. Jeg fik straks mail tilbage om at de havde forsøgt at kontakte mig for 3 dage siden (jeg har dog ikke modtaget nogen mail eller har noget i min spamfolder) og det ene kostume kunne ikke skaffes. Jeg valgte så at købe det resterende kostume, som blev modtaget 2 arbejdsdage efter (uden modtagelse af en afsendelsesmail). Kostumet er dog af skuffende kvalitet, og især hatten er slet ikke til at have på, da den er skæv. Det lignede dog at kostumet var helt nyt, så jeg tror det samme problem ville være der hvis jeg valgte at bytte det. Halvskuffende købsoplevelse.

god service, flotte kostumer

jeg bestilte den 1 maj et kostume fra smatekostumer.dk
der var lidt knas med leveringstiden, men jeg fik hurtigt svar på min mail men en naturlig forklaring på problemet. da jeg klagede over leverings tiden på mail fik jeg en pæn rabat / gavekort til mit næste køb på siden.

der var altid nemt at komme i kontakt med Peter, både på mail og på mobil som altid var rigtigt flink og forstående over for min henvendelser

min eneste grund til ikke at give dem fuld stjerne er at de ikke kunne overholde deres 1-4 dages leverings tid i første omgang som lovet.
jeg handler helt sikket ved dem igen :)
Rene

virksomheden fortjener ikke engang 1 stjerne

4/10-2011
Bestiller jeg min vare og betaler med dankort. på firmaets hjemmeside står der leveringstid 1-4dage.

10/10-2011
Min vare er ikke modtaget og firmaet kan kun kontaktes via mail
Sender jeg denne mail til firmaet
Hey
Den 4/10-2011 laved jeg en ordre og jeg har stadig intet modtaget min vare.
Er varen blevet afsendt el er det post dk der snøler ?
På jeres hjemmeside under vilkår og profil, står der at alle pakker er udstyret med tracking nr- kan man få dette nr oplyst ¨?
mit odre nr er- XX XXX XX
Håber at høre fra jer hurtigst muligt
Mvh Pernelle

11/11-2011
For jeg dette svar fra firmaet
Hej
Tak for Din mail.
Vi undersøger omgående om den skule være kommet retur med post DK
MVH
A.M.
SUPPORT

Dags dato 10/11-2011
Efter flere forgæves forsøg på at få respons fra firmaet, har jeg nu måtte gå i banken for at få PBS til at dække mit tab indtil firmaet tilbage betaler mine penge.

Utrolig dårlig oplevelse og et firma jeg vil råde alle til at holde sig langt væk fra.

Kim Vennegaard fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk