[REPLY]
Jeg var interesseret i at købe en ny VW POLO på amager. Venter i alt 1 time med min søn og kone og bliver ikke taget seriøst.
Imens bliver vi forbigået af flere medarbejdere, som blot er interesseret i at snakke business med folk og ikke har interesse i mig og min mellem-klasse familie
Synes ærligt talt jeg blev nedtrykt af at være der
konge fandt anmeldelsen nyttig
Købte en helt ny A4 stationcar, i 2008 til kr. 450.000,-
hos SMC i Risskov ved Århus. 3 år efter og kun 60.000 km. gik motoren i stykker. Hos SMC i Risskov stopper servicen når bilen er kørt over kantstenen. Der var ingen hjælp at hente, trods at Audi Tyskland tog noget af omkostningen. Derimod hjalp VW i Skanderborg og gjorde et flot stykke arbejde og ydet en super service- bilen blev hentet og kørt til Skanderborg. Det passer at SMC i Risskov er arrogante og at servicen stopper når bilen er solgt. Selv da deres afdelingchef for Audi skulle ringe tilbage på mit problem tog det ham 3 uger at vende tilbage, trods flere henvendelser.. Fucking for dårligt! Køber aldrig mere bil hos SMC og vil sørge for at hele mit netværk får denne besked også, så de heller ikke støtter SMC discount bil hus. Fatter de ingen ting hos SMC? Der er sgu da service de skal leve af? Eller er det bare os dumme kunder der bliver ved med at gå tilbage til en fuser?
konge fandt anmeldelsen nyttig
Jeg havde købt en fartpilot kit til min Audi a4,1. solgt de mig en ledning som slet ikke skulle bruges. Så går jeg ind og spørg efter ledningen, og får at vide at den ikke skal monteres, fartpiloten skal bare kodes, så virker det. Han var sød og sagde at de kan godt gør det på en lille halv time, (kl. 09:30 Præcis) de fik nøglen, jeg spurgte efter pris og han sagde at vi skal nok finde en god pris til dig :) jeg blev glad og ventede.
kl. 10:03 får jeg nøglen med en regning på 500 kr. og der stod at de har brugt 45 min på den!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jeg har ikke engang været ind ved dem i 3 kvarter!!!! MEGA DÅRLIGT!!
Jeg har før købt ny bil hos SMC med en super fin behandling. Jeg går over overvejer ny bil, og har derfor været ude og testkøre nogle forskellige modeller, over en periode på et halvt år. Jeg har længe gerne ville have min samlever ud og prøve VW Scirocco, fordi hun mener den e for upraktisk. I dag da jeg havde kørt 50 km hen til forhandleren blev der sagt at der ikke var nogen grund til vi skulle ud og køre i den, fordi jeg var i tvivl om det skulle være en ny eller brugt. Eftersom de ikke havde nogen brugt Scirocco de kunne sælge mig så var det jo "hul i hovedet" at vi skulle prøve den. Efterfølgende var de selvfølgelig meget venlige til at lade os køre den, men efter en længere diskussion besluttede vi os for at gå. Jeg har ført hørt at man kan komme ud for noget arrogance når man køber hos SMC. Jeg har altid beskyttet SMC når man i min venneskreds har kommenteret dette problem. Det gør jeg ikke mere. Jeg er dybt skuffet over behandlingen. Jeg er klar over de lever af at sælge biler. Men man lever i lige så høj grad på den service man giver.
Min Cupra var til serviceeftersyn hos SMC i Køge. Serviceeftersyn var ganske udmærket. Jeg fik bilen tilbage vasket og støvsuget :)
MEN, jeg blev meget urolig da SMC medarbejder ringede og udspurgte mig om min bil. Medarbejderen havde en tilsvarende bil og kommenterede bl.a at bilerne trækkede anderledes ved omkring de 6.000 rpm!!
Dagen efter talte jeg med SMC eftermarkedschef, og spurgte ham om det var normalt at SMC medarbejder kørte ræs i kundens bil? Det der irriterede mig mest af alt var, at tanken næsten var tom! Jeg havde lige nok til at køre til nærmeste tank!
SMC's eftermarkedschef ringede aldrig tilbage som lovet.
Så, et udmærket serviceeftersyn som fortjener 5 stjerner, bliver trukket ned pga. ræs i min bil, næsten tom tank og eftermarkedschef som ikke holder hvad han lover.