We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Smyk anmeldelser

Smyk Logo
Kunderne om Smyk : »Jeg vil stærkt anbefale denne shop til andre!« »Super service, hurtig levering, fede smykker.« »super skønne smykker « 5
Godt
8.2 af 10

5 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (5)

Lynhurtig levering

Jeg bestilte et par øreringe, og de kom med posten dagen efter, smukt indpakket i æske. De er superfine og det er bestemt ikke sidste gang jeg vil handle hos Smyk :)

Udvalgt anmeldelse om Smyk

Smyk

Jeg vil stærkt anbefale denne shop til andre!

Jeg havde en fremragende oplevelse med smyk.dk, ikke alene fik jeg super service ved at jeg ringede dem op og de guidede mig igennem men oven i købet fik jeg et gratis bonus-smykke. De smykker jeg bestilte er også rigtig flotte i virkeligheden.

Smyk

Super service, hurtig levering, fede smykker.

Jeg har fået en usædvanlig god og personlig service hos smyk.dk og deres smykker er så fede. Kan virkelig anbefales ...også fordi de leverer lynhurtigt.

super skønne smykker

du kan slet ikke lade være med at se denne spændene side ,altid fine varer og super hurtig levering

Smyk

Yummiiii! Lækre farver og god service, man får endda et gratis smykke! Jeg fik mine øreringe dagen efter at jeg bestilte. Skrev og spurgte om noget og jeg fik hurtigt svar. Kan virkelig anbefales.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk