We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Smykkebixen anmeldelser

Smykkebixen Logo
Kunderne om Smykkebixen : »God service!« »Super service..« »Hurtig levering og flotte vare« 9
Godt
8.7 af 10

9 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (9)

Rigtig lækker bix

Hurtig, præcis levering og de svarer hurtigt ved spørgsmål på mail.
Har handlet der mange gange.

Udvalgt anmeldelse om Smykkebixen

God service!

Lækre produkter til fine priser!

Har kun haft gode oplevelser og får ved hver bestilling pakken den følgende hverdag!

Det eneste jeg mangler (kan dog ikke trække ned) er at man som hos så mange af deres konkurrenter kan købe fx 5 stk og spare lidt.

Super service..

Hurtig levering og fin indpakning.

Super firma! Vil klart bruge det igen.

Brugervenlig hjemmeside...

Hurtig levering - bestilte mandag eftermiddag og modtog det dagen efter

Jeg kan varmt anbefale smykkebixen!

Smykkebixen

Hurtig levering og flotte vare

En god oplevelse med hurtig levering. Og det er nogle flotte vare :) Og siden er nem at finde ud af. Absolut et sted jeg vil handle igen.

smykkebixen..dk

vil også lige sige at deres varer er smukke og absolut værd at taste ind på
solskin til den hjemmeside

Smykkebixen

www.smykkebixen.dk har en super service. Bestilte om eftermiddagen og tingene kom allerede med posten dagen efter. Har kun haft gode oplevelser med smykkebixen - både mht. materialer, levering og de ansatte.

Fremragende webshop

Superhurtig levering (næste formiddag). Aldrig noget der mangler. Kan kun anbefale andre at handle hos Smykkebixen

Gode erfaringer med Smykkebixen

jeg er så den første der giver Smykkebixen en anmeldelse...jeg synes bestemt de fortjener at komme med på listen over super webshops....jeg har handler der flere gange og kan varmt anbefale butikken...de har super service og er rigtig flinke at snakke med i telefonen...

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk