[REPLY]
En af de bedste fordele er deres ekstra undervisning til teoriprøven samt ubegrænset adgang til teoretiske undervisning og øvelser.
Kørelæren var meget god og jeg lært at køre bil med manuelt gear meget hurtigere end forventet.
Jeg bestod både min teoriprøve og min køreprøve den første gang.
Søernes Køreskole har på to en halv måned lært mig at køre bil. Adam og Johnnie har for en tid fungeret som mine curlingforældre, der har stået på hovedet for at bistå alle mine teoretiske spørgsmål og udfordringer med at køre bil. Lad os bare sige det var ikke nemt. Når man har udsat sit kørekort med ca. 10 år, fordi man har opbygget en køreskræk, der grænser til fobi, så har man brug for en meget venlig og rolig opbakning. Det har jeg fået hos disse godhjertede og tålmodige lærere. De står på hovedet for at give sine elever en robust selvtillid i trafikken.
Da jeg fortalte min familie, at jeg ville tage kørekort, sagde de, Åh nej hvordan skal det nu gå. Johnnie sagde, at jeg skulle lytte mere til ham og mindre til dem. Det skabte et trygt læringsrum, og gav mig mod på at, med denne støtte, bevise at jeg godt kunne. Op til teoriprøven fik jeg nærmest eneundervisning i flere dage og Johnnie har nok investeret mange timer i at banke logikken ind i mit hoved. Jeg bestod derfor teoriprøven med 1 fejl takket være al den opmuntring og tålmodighed, jeg blev mødt med. Johnnie er en lærer, der vil yde sit allerbedste og virkelig brænder for sin køreskole. Han er en faglig perfektionist, men bruger humor og nysgerrighed til at engagere sine elever. Man kan faktisk have det rigtigt sjovt, mens man lærer.
Jeg blev anbefalet Adam af min lillebror, da det var hans kørelærer. Med Adam fik jeg op til min køreprøve små generalprøver, hvor jeg skulle køre i en halv time uden anvisninger, mens han registrerede alle mine fejl i en bog. Først var jeg skrækslagen over disse prøver, men jeg lærte hurtigt, hvor effektive de var at lære fra. De to-tre store fejl, kunne jeg efterfølgende arbejde med ved næste lektion. Da jeg kom på glatbane og mødte elever fra andre køreskoler, havde ingen af disse elever erfaring med at lave generalprøver med deres lærere, selvom de alle skulle til køreprøve inden for en uge. De ville alle spørge deres lærer, om det ikke var en mulighed. Helt utroligt at det ikke er en selvfølge, tænkte jeg!
Da jeg endelig skulle op til min køreprøve, var jeg aftenen forinden blevet syg med min søns vuggestuevirus. Jeg fik stort set ikke sovet den nat, fordi jeg lå og kastede op. Næste morgen havde jeg feber og mavesmerter og følte mig helt ude af stand til at stå op kl. 6.00. Da jeg mirakuløst havde klaret busturen til Valby, mødtes jeg, mere død end levende, med Adam. Jeg er så syg!, peb jeg. Adam kiggede alvorligt på mig og sagde, Den eneste mulighed du har nu, er at ikke tale om det, hvis du ikke vil lade det få indflydelse på din prøve. Du kører stadig lige så godt. Med andre ord, accepter dine vilkår, det nytter ikke noget at skændes med virkeligheden.
Vi kørte lidt rundt, og da jeg efterfølgende skulle køre med min censor, var jeg helt opslugt af min kørsel, og havde faktisk lidt glemt, at jeg havde ondt i maven. At Adam bad mig acceptere omstændighederne, gav mig mulighed for at være nærværende i min kørsel, øjeblik for øjeblik. Som i en trance kørte jeg rundt med min censor og så kun den udfordring, der var lige foran mig i netop dette øjeblik. Da han pludselig bad mig om at dreje til venstre, kunne jeg se, at vi var tilbage til start-holdepladsen. Det var overstået. Censoren sagde, Det gik jo fint, så du er selvfølgelig bestået. Jeg kiggede på Adam, det var jo fuldstændigt sindssygt.
Hele vejen hjem til køreskolen i bilen grinte vi og var i total ekstase over, at det faktisk var lykkedes ham at få mig på rette køl inden prøven. Jeg gav ham min fulde tillid, og gjorde blot hvad han sagde, og så ordnede det sig til det bedste. Min egen strategi var at fordybe mig i selvmedlidenhed under hele prøven, men Adams viljestyrke og bestemthed smittede af. Jeg kan varmt anbefale Adam som kørelærer til alle nybagte hyperfølsomme mødre eller andre sårbare sjæle. Denne bedrift, at jeg bestod min første køreprøve og teoriprøve, ved jeg godt, hvem der har æren for, verdens bedste køreskole!
Skiftede kørelærer. Den første virkede træt af sit job. Deb anden (Jenni) var fantastisk, og jeg bestod i færde hug uden problemer.
Jeg tog mit kørekort på Søernes trafikskole i løbet af efteråret 2011, og har generelt været rigtig tilfreds med hele forløbet. Teoriundervisningen foregår foran en skærm, så man kan tage den i det tempo der passer bedst og ikke er afhængig af at følge et hold på bestemte ugedage. Derudover kan man altid stille alle sine spørgsmål til Johnnie, uanset hvor dumme de er, og få en pædagogisk forklaring på det hele.
Derudover er der teoriprøveaftener om onsdagen, hvor man dels får en masse uundværlige tips til hvordan man består teoriprøven, dels tager to teoriprøver og bagefter diskuterer svarene. Det er virkelig effektivt, for teoriprøver handler kun halvvejs om at forstå teorien og huske reglerne: Det sværeste (synes jeg i hvert fald) er faktisk at lure de ofte ret kryptiske formuleringer der bliver brugt i politiets prøver. Så det er rigtig rart at man kan tage lige så mange teoritimer og teoriprøver som man orker uden ekstra betaling.
Til den praktiske undervisning havde jeg en utrolig pædagogisk og meget tålmodig lærer, Jan, som lærte mig alt hvad jeg havde brug for for at kunne køre en bil forsvarligt. Han var virkelig god til at rette fejl på en positiv måde og til at rose de ting jeg gjorde rigtigt, så jeg hurtigt kunne blive mere selvsikker bag rattet. Og til at finde ud af hvad jeg havde brug for ekstra øvelse i, så vi kunne træne det ekstra meget. Ham kan jeg kun anbefale til alle der vælger Søernes Trafikskole.
Hvis jeg skal foreslå noget der kunne gøres bedre, må det blive at det ville have været rart hvis man også kunne hente teoriundervisningen og teoriprøverne på sin computer derhjemme, så man lettere kunne repetere og øve sig. Og jo, det er da temmelig dyrt, især hvis man synes man har brug for mange køretimer, men jeg synes egentlig pris og kvalitet hænger meget godt sammen.
Alt i alt kan jeg i hvert fald sagtens anbefale Søernes trafikskole
Jeg har været ret uheldig med 2 andre køreskoler, men valgte så Søernes trafikskole på anbefaling fra en anden og det var et rigtig godt valg
Det har været en helt fantastisk yahoo oplevelse for mig som var en kende nervøs, men fik en fantastisk sød og tålmodig kørelærer, så selv for mig på 42 år var der håb, og jeg fik det og er super lykkelig... ;-))
Meget grundig undervisning hos Søernes Trafikskole. Alt bliver skåret ud i pap, så enhver forstår det. Derudover kan man når som helst stille Johnnie spørgsmål, ligemeget hvor dumme de er.
Derudover er der gratis ekstra undervisning i 4 onsdage før ens teoriprøve hvor man virkelig bliver rustet til til prøven. man får en masse tips, som er guld værd!
Kørelærer Jenny var fantastisk sød, meget pædagogisk og man gik altid fra timen med en god følelse, ligemeget om man havde lavet nogle fejl undervejs. Du vil aldrig blive skældt ud af hende og derfor er det altid en god oplevelse at lære at køre med hende.
Jeg kan varmt anbefale Søernes Trafikskole pga grundigheden i undervisningen, de søde kørelærere og at der bare er styr på det hele.
Og så er det altid super hyggeligt at være på køreskolen, hvor svigermor sidder i receptionen og altid møder en med et smil.
Man kan mærke at alle er glade for at arbejde på skolen og det smitter af.
Så vælg Søernes Trafikskole, det er det sikre valg, selvom det måske er lidt dyrere end andre skoler. Jeg bestod både teori og praktisk prøve i første hug, selvom jeg aldrig havde forestillet mig at jeg skulle have kørekort. Og endda på en måde så jeg føler mig tryg bag et rat, fordi Jenny har lært mig at kigge mig grundigt over skulderen + spejlene.
Jeg tog mit kørekort for bil fra juli - oktober på Søernes Trafiksskole.
Det var en helt igennem fantastisk oplevelse der både bød på venlige og engagerede medarbejdere samtidig med smart og praktisk undervisning via computere.
Denne køreskole vil jeg anbefale til alle der skal starte på kørekort, hvad enten det er generhverv, første gang osv.
De ansatte på Søernes Trafikskole er god til få én i gang med kørekortet og sætte én ind i, hvordan det hele fungerer. Selve køreskolen er et rart sted, og den flexible computerundervisning fungerer. De er gode til at svare på spørgsmål, og der er generelt en god information. De har oven i købet ekstra gratis teori nogle aftener, som gør én klar til teoriprøven. Jeg deltog, og jeg bestod med 0 fejl. Min kørelærer havde ikke helt så meget tid, så det tog lidt tid at få alle køretimerne med, og dermed også kørekortet. Kørelærerne har nok bl.a. travlt pga. de mange kunder hos Søernes Trafikskole. Alt i alt en god køreskole.
Kombinationen af den pc-baserede teoriundervisning, teoriprøveaftener og en rigtig god kørelærer har været lige i øjet. Den individuelle teoriundervisning betyder, at man kan gennemgå teorien i sit eget tempo, teoriprøveaftenerne er rigtig god træning i alle de regler, man skal kunne til teoriprøven og Jan var lige den rette kørelærer for mig. Han er stille og rolig, god til at tilpasse undervisningen, så vi trænede det, jeg havde svært ved og sidst men ikke mindst var han god til løbende at fremhæve, når jeg gjorde fremskridt, så jeg hele tiden oplevede, at det gik den rigtige vej med at lære at køre bil.
Jeg bestod både teori- og køreprøve første gang og kan varmt anbefale Søernes Trafikskole.
Teorien kan jeg ikke sætte en finger på.....
MEN MEN MEN MEN MEN MEN MEN MEN det kan jeg på min kørelærer.
Min kørelærer hed Jan.
Han har under hele forløbet været utrolig god og enorm grundig, fra første køretime har han lagt vægt på at man/jeg havde følelsen af at være i kyndige hænder og det har jeg.
Har aldrig følt mig utryk i bilen, hvilket undrer mig da jeg ofte er en utryk personlighed.... MEN igen Jan min kørelærer har en kæmpe indvirkning på min utrykhed... så det er med ærlighed i min anmeldelse når jeg skriver at jeg elsker den køreskole og ikke mindst kørelæren Jan.
er glad for mit kørekort og savner på samme tid mine fantastiske køretimer med Jan... HULK
Jeg kunne ikke ønske mig en bedre køreskole, og specielt ikke en bedre kørelærer end Anne! Hun var fantastisk, jeg vil anbefale hende til alle som vælger søernes trafikskole. Hun er tålmodig, taler på en måde alle kan forstå, lytter hvis man har svært ved ting, forbereder sig lang tid før man skal ud og køre, er rolig - og i det hele taget bare en super kørelære.
Jeg fik afvide om søernes trafikskole via en go veninde. og besluttede mig for at starte.
Når man kommer der så blir man bare behandlet som om de har kendt en i flere år, og er super hjælpsomme, selv med de mest banale problemer.
der er altid styr på tingende og så har de en fantastisk kaffemaskine der laver en rigtig lækker varm kakao..hihi
rigtig god på de kolde aftner når man studere teori.
alt i alt en rigtig god køreskole som jeg med glæde vil anbefale.
Jeg startede med at tage kørerkort, en månedstid før min 18års fødselsdag. Jeg syntes den måde tingene forgår på er rigtig fin. Når man selv kan sidde og læse/hører teori, så kan man jo altid gå et slide tilbage hvis man missede noget, det ville man ikke kunne hvis det var klasseundervisning. Lærerne på skolen var også meget imødekommende og hjælpsomme. Jeg kan klart anbefale søernes trafikskole. Jeg har allerede fået en af mine veninder til at starte der og hun er også meget tilfreds.
Tak for hjælpen med kørerkortet Søernes trafikskole
Hos søernes bliver man taget godt hånd om både til teori og praksis. Jeg bestod begge prøver i første hug - teori med 0 fejl!!
Adam's teoriaftener var rigtig lærerige og Johnnie var der altid for at hjælpe hvis man havde problemer eller spørgsmål til teorien.
Jeg havde Michael som kørelærer, og det var jeg rigtig glad for, så jeg har haft en rigtig god og tryg oplevelse som har gjort mig til en god bilist.
Alt i alt en fantastisk køreskole som kun kan anbefales!
I både høj og lav søgang, har man brug for den rette hjælp. Søernes Trafikskole, og især min kørelærer Jan, var derfor det perfekte match for mig i det trafikale verdenshav. De gav mig en grundig og rolig vejledning og indførelse i bil og trafik kundskabens udfordringer. Jeg glæder mig med andre ord til at stå på egne ben, bag roret eller måske snarere bag rettet i min fremtidige bilfærd...
Da jeg for nyligt bestemte mig til at det måtte være på tide at få kørekort (jeg er sidst i trediverne) talte jeg med venner og kollegaer om deres oplevelser med at tage kørekort. Det var decideret skrækhistorier imellem og jeg bestemte mig derfor for at finde en af de større og mere seriøse skoler.
Det endte med Søernes trafikskole og det har jeg bestemt ikke fortrudt!
Allerede ved intro-aftenen kunne man mærke at Jonnie Everland brænder for sin trafikskole, fagligheden var i højsædet - forløbet blev grundigt gennemgået og man følte sig velkommen fra dag et.
Det var for mig en stor fordel med den individuelle og fleksible pc-baserede teori-undervisning, ligesom det var let at booke tider og repetere regler gennem den omfangsrige hjemmeside.
Indimellem syntes man måske det hele blev skåret lidt rigeligt ud i pap, men når man lidt senere kom til noget indviklet, så var det pludseligt rigtig rart med den grundige tilgang. Teoriprøven blev bestået første gang, med 1 fejl!
Selve køreundervisningen forløb også rigtig fint, det var lidt af en overvindelse for mig at svinge en bil ud i den københavnske trafik, men min kørelærer Henrik håndterede det fint og der gik ikke længe før jeg faktisk syntes det var lige så sjovt som det var skræmmende.
I Køreundervisningen var der plads til lange og hyggelige samtaler, men også absolut stilhed når koncentrationen krævede det.
Ved starten af hver kørerlektion, blev der repeteret på det der ikke havde fungeret så godt ved sidste lektion. Det var derfor meget tydeligt at mærke når man efterhånden blev bedre til de ting man havde svært ved, en dejlig fornemmelse!
Jeg havde tidligt meddelt Henrik at det ikke var så vigtigt for mig om jeg endte med at tage et par timer mere end gennemsnittet, det var vigtigere at jeg følte mig tilstrækkeligt kompetent inden køreprøven. Jeg endte da også med at have lidt flere køretimer end snittet, men resultatet blev så også at køreprøve blev bestået i første forsøg.
Man kan sikkert finde billigere lovpakker andre steder, men man får som regel hvad man betaler for og jeg er vældig tilfreds med at jeg valgte Søernes trafikskole.
Kan varmt anbefale Søernes Trafikskole. Johnny tager super godt imod alle elever og giver dig følelsen af at være i gode, stabile go ærlige hænder. Jeg har intet haft at udsætte på behandlingen - altid hjælpsom og i mødekommende, selv ved dumme spørgsmål.
Udover Johnny som leder, så kan jeg varmt anbefale kørelærer Adam, som førte mig igennem forløbet ude i bilen. Stabil, sikker, venlig og reel hele vejen igennem.
Tak for kørekortet,
bedste hilsner Rasmus
Rigtig go køreskole.. De er rigtig søde og har styr på deres ting.. Fik selv dem anbefalet og kan kun give den anbefaling vidre.. Og selvfølgelig tak til jenny som har været en fantastik kærelære:)
Søernes trafik skole er søde og rare mennesker og et fint sted at være, folk snakker pænt og det er altid med et smil på læben man ser de ansatte dernede. Der er dog en del ulemper. Måske var jeg uheldig, men min oplevelse var godt nok ikke kun positiv;
Jeg oplevede at man nemt kunne miste 5-10 minutter af en køretime, fordi kørelæren ikke lige kunne tilpasse hvor længe det tog at køre ruten, men sjovt nok tog det aldrig længere tid.
Prisen er helt latterligt dyr, jeg dumpede køreprøven og skulle betale 750,- krone for en ny prøve og 860 for at få lov og låne min læres bil under prøven. Helt latterligt.
Prisen på en køretime á 45 minutter er 330 kroner, når man så også lige får skåret 10 minutter af hvergang så føler man sig sgu lidt rippet den dag man står med kortet i hånden. De fleste elever ender jo med at komme af med 15-16.000
Teori undervisningen blev skåret meget ud i pap, i stedet for at snakke som om det var til voksne mennesker, hvilket det jo nødvendigvis er. Tilgengæld er undervisningen som Adam holder om onsdagen helt genial.
Samlet set; Søernes trafik skole er et fint sted at tage sit kørekort men der er nogen hager jeg synes man burde ændre som jeg nævnte ovenfor.
Dejligt at du synes Søernes Trafikskole er et fint sted at tage sit kørekort men ærgerligt at du alligevel ikke er helt tilfreds.
Som du kan se på de øvrige anmeldelser er vore kunder normalt meget tilfredse.
De 750 kr. er et gebyr som staten tager for din køreprøve. Det er altså ikke et gebyr skolen modtager og det er måske lidt meget at give os skylden for dette gebyr.
At du skal betale 860 kr. for din køreprøve må også siges at være meget rimeligt. Faktisk er det den helt samme pris du har givet for dine køretimer. Du betaler nemlig for 45 minutters opvarmningskørsel samt den tid du bruger din lærers bil til køreprøven. Du finder ikke nogle køreskoler, eller andre virksomheder i øvrigt, som låner dig en bil og underviser ud, gratis.
At teoriundervisningen bliver skåret ud i pap er måske netop grunden til at vi har så mange af vore elever består teoriprøven 1. gang, ligesom du jo gjorde. Når det er sagt, så ved vi godt at undervisningen kan gøres endnu bedre, og derfor søsættes vores nye undervisningssystem her i efteråret 2011.
At du skulle have mistet 5-10 minutter af din køretime, er ikke i orden. Hvis du er tilbage 10 minutter for tidligt så skal du have de 10 minutter ekstra næste gang du kører. Ærgerligt at du ikke kom og sagde dette til mig. Så havde jeg straks kunne rette op på dette og løst problemet.
Tillykke med dit kørekort og kør forsigtigt.
Johnnie Everland, Søernes Trafikskole
Ikke mindre end en fremragende køreskole. Fleksibel teori og kompetente kørelærer. Og så er der super god stemning. Bestod både teori og køreprøve 1. gang. Så skal du tage kørekort, skal du helt sikkert tage det her!
Super så hurtigt det kunne gennemføres
Altid få fat i kørelærer - meget positivt
Stor fleksibilitet
Alt i alt - meget tilfreds
Punkt at forbedre : mere information om mødesteder i god tid
Hej Ole.
Først mange tak for din gode anmeldelse. Vi forsøger altid at gøre det til en god oplevelse at tage sit kørekort. Stor ros til at du skriver et punkt hvor vi kan forbedre os. Vi søger hele tiden at forbedre os og har mange nye ting på vej. Må jeg spørge til hvilken situation du ikke fik besked om mødested i god tid?
Tillykke med dit kørekort.
Johnnie Everland - Søernes Trafikskole.
Jeg tog mit kørekort som 48-årig og bestod første gang uden anmærkninger. Det var og er mit mål at blive en god bilist, ikke bare at bestå. Jeg fik 28 køretimer i alt, hvilket er to timer over gennemsnittet hos Søernes Trafikskole - uanset alder. Jeg betalte 2000 ekstra for det såkaldte lynforløb, men det betød også, at det kun tog mig to måneder og tre dage at tage kørekortet. Stemningen på køreskolen er god og alle er meget hjælpsomme. Jeg savner faktisk at se Johnni og min kørelærer, Adam. Det bliver altså ikke ret meget bedre!
Jeg har været meget tilfreds med Søernes Trafikskole. Jeg vil gerne takke min teorilærer Johnny, som er så entusiastisk, humoristisk og letforståelig mht. den grundlæggende teori. Selvfølgelig en stor ros til min dygtige kørelære Adam, som var helt fantastisk til at oplære og motivere mig hver eneste gang, da vi havde køretimerne. Adam er en faglig engageret kørelærer, som gjorde mig opmærksom på alle de fejl jeg begik og evaluerede vores tur hver gang. Det afgørende var, han fik mig til at indse nogle fejl som jeg selv overså. Desuden er han den person, der virkelig inspirerede mig til at levere en absolut fejlfri køreprøve på det rigtige tidspunkt i det rigtige sted. Jeg erhvervede i øvrigt kørekortet på 60 dage og bestod både teori og køreprøve problemfrit hvilket jeg er sikker på bl.a. skyldes dygtige kørelærere og en anbefalelsesværdig køreskole.
God oplevelse - gode lærer - gode lærerige lektioner - alt i alt en rigtig god køreskole som jeg virkelig vil anbefale til folk der vil tage kørekort!
Fint tilfreds. Jeg bestod alle prøver første gang, og klarede mig igennem på et minimum. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til kørelæren, Jan.
Kan absolut anbefale søernes køreskole, jeg bestod teori med en enkelt fejl og klarede køreprøven uden problemer.
Teoriundervisningen er med vilje sværere end teoriprøven, og det samme gælder for køretimerne, det betyder at man er godt udrustet til at klare ikke bare køreprøven, men også føler sig godt klædt på til at blive en sikker bilist i fremtiden.
Jeg synes at jeg fik en super god kørelære(Mik Marker) selvom han virkede lidt stresset en gang imellem, så fik han altid leveret en god undervisning og havde altid tid til at snakke med dem der havde brug for det.
Det er første gang jeg har oplevevet en "menneskelig" kørelære, så det er klart en bonus!
Jeg vil helt klart sprede rygtet, da jeg ville ønske at jeg tog mit bil kørekort hos søernes køreskole.
Fortsæt det gode arbejde guys (and ladies)
Søernes Trafikskole er en meget professionel trafikskole som er dedikeret til at sørge for, at alle deres elever får et kørekort. Gennem teorilektioner med mulighed for spørgsmål, teoriaftener som gennemgår faldgruber i teoristoffet, samt meget professionelle kørelærere er Søernes Trafikskole den sikre vej til et kørekort. Jeg har nydt at tage mit kørekort hos Søernes Trafikskole og anbefaler andre som vil have god undervisning, et behageligt og lærerigt miljø samt (selvfølgelig) et kørekort at tage det her.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!! Meget professionelt, så man føler sig i trygge hænder!
Fint forløb, dygtig kørelærer, men til tider kunne man føle at teorien blev skåret så meget ud i pap kun for at nå op på de timer der kræves i lovpakken
det kunne ikke blive bedre og bedre kørelære findes nok ikke
intet negativt at melde om herfra. søernes fik mig smertefrit igennem forløbet og jeg bestod både den teoretiske, såvel som den praktiske prøve i første hug. min kørelære var flink og tålmodig, og det er et kæmpe plus at man selv kan bestemme hvornår man vil tage sine teoritimer.
Gode til at informationer eleverne, Online-teori booking, teori på computeren som er forståeligt og lærerigt, kørerlærerne er gode til at lære fra sig til den enkle person. SUPER.
Jeg kan kun anbefale Søernes Trafikskole. Jeg har taget et lynkursus hos dem og har været meget tilfreds. Meget fleksibelt, meget dygtig kørelærer og jeg bestod både teori og praktisk prøve i første forsøg.
En varm anbefaling!
Der er ikke en finger at sætte på køreskolen. Den individuelle teori undervisning fungerer rigtig godt, fordi den er så fleksibel, og det at man kan tage undervisningen i sit eget tempo er også rigtig rart. Gennemgangen af to rigtige teoriprøver hver onsdag aften var guld værd, og det der gjorde at jeg bestod min teoriprøve. Alle de lærere jeg var i kontakt med var virkelig kompetente og behagelige mennesker, der var dygtige til at lære fra sig. Køreskolen er også hele tiden på vej fremad og meget innovativ og nyskabende i forhold til indlæring og hvad der fungerer bedst i al almindelighed. Alting bliver hele tiden udviklet til det bedre.
Man bliver heller ikke sendt ud i noget man ikke er klar til. Fx bliver man først sendt på glatbane få uger før køreprøven, fordi Søernes synes man skal være så god som muligt. I modsætning til andre køreskoler der bare sender elever afsted, som ikke engang kan gå i anden gear. Jeg er så glad for at jeg valgte Søernes. Jeg synes forløbet var så smertefrit som det nu lader sig gøre, når man skal lære alle de ting det kræver at kunne køre bil :-)
It was very easy to follow the theories even in danish (for who speaks basic danish) because of the computer system where you can go back and listen again If you didn´t understand some points.
My teacher was also very sweet, and personal were always happy to help.
The only one thing is after you paid the basis package, you have to pay some extra stuff like first aid course, medical exam, extra driving lessons, so in the end is not that cheap.
Jeg har kun gode ting at sige om Søernes trafikskole.
De har hele vejen igennem, været venlige, imødekommende og personlige på den gode måde.
Både til teori og til køretimerne fik jeg uddybende forklaringer på de ting som jeg gjorde forkert eller misforstod.
Jeg kan helt klart anbefale Søernes Trafiksskole.
GOD SERVICE, FIN UNDERVISNING OG HJÆLPSOMME KØRELÆRER
Jeg kan kun anbefale køreskolen, mit forløb på skolen har været rart og godt, man får al den ekstra hjælp man har behov for og så er det et plus med onsdags teori, hvor man har mulighed for gennemgå teoriprøver og få dem rettet med læreren. Jenny var min kørerlærer og kan ikke forestille mig nogen mere pædagogisk og imødekommende lærer, hun har været lyset gennem alle tider =)
Nu begynder livets trafikskole :)
Fatima