[REPLY]
2 voksne og 3 børn har lejet MANGE huse hos Sol og Strand :-) Er særdeles godt tilfreds. Aldrig noget bøvl. Altid en hjælpende hånd hvis nødvendigt. Sådan skal det nemlig være. Tak for det, Sol og Strand! Vi kommer igen.
Vi var nogle stykker på tur i Nordjylland i sommers. Vi valgte et hus fra Sol og strand, hvor vi blandt andet havde adgang til internet. Internettet var meget vigtigt for os, da vi ikke havde ferie, i den uge vi var i huset, men arbejdede morgen og aften. Udstyret i huset viste sig at være defekt og da der ikke var andre internetudbydere at vælge mellem, måtte vi benytte en halv løsning, hvor vi tog ind til byen hver morgen og aften, hvor vi lige akkurat havde mobildækning nok, til at logge på internettet og klare nogle af vores forehavender. De sidste fire-fem dage, måtte vi få kolleger i København til at udføre vores opgaver, i det omfang det var muligt. Det er naturligvis ikke i orden, når vi nu har bestilt et hus med internet. Selvom Sol og strand jo ikke kunne gøre meget ved, at det højteknologiske udstyr fra Skyline var defekt og ingen andre udbydere kunne nå derud, i udkanten af Fjerritslev, kunne behandlingen af sagen godt have været klaret bedre. Flere gange måtte vi høre "jamen når I ikke kan arbejde, har I jo mere tid til at holde ferie". Tanken er jo fin, men det duer bare ikke, hvis man har forpligtet sig, til at udføre en opgave for sin arbejdsgiver og ikke kan indfri de forventninger, der bliver stillet til en. En anden løsning var, at vi kunne tage ind til Brovst (Et godt stykke fra Fjerritslev), og bruge mobilt netværk, eller et hotels Wi-Fi. Igen ikke en god idé, da vi så skulle tage langt væk fra både feriehus og området omkring det, for at benytte en service, der skulle være med i husets pris. Ny løsning: "Tag et sommerhus på Rømø"... Rømø er mere end fire timers kørsel fra Fjerritslev. Den duer ikke. Det blev tilbudt, tre dage før opholdets afslutning og vi havde allerede planlagt besøg i forskellige institutioner i Nordjylland, hvilket vi ikke ville kunne nå at lave om.
Dog vil jeg sige: På trods af halvtørre løsningsforslag og mange unødvendige diskussioner med både servicemedarbejdere og deres foresatte, opnåede vi et overkommeligt kompromis i sidste ende. Medarbejderne og i øvrigt også chefen, var utroligt behagelige at tale med og jeg havde da en generel forståelse for, at de naturligvis hverken kan trylle internet frem, eller flyve til den anden ende af verden, for at fremskaffe nyt udstyr, der kun kunne fås hjem fra Kina. De forsøgte alle tilgængelige løsninger og var generelt meget søde og hjælpsomme. Det er personerne hos Sol og strand, der får de fire stjerner. Det er alene deres fortjeneste, at Sol og strand ikke er blankt afvist som udlejer, når vi igen skal kigge på sommerhus til næste år.
Vh
Fick
Jesper Hansen fandt anmeldelsen nyttig
Hej Benjamin
I har virkelig været uheldige med internettet! Det er selvfølgelig meget beklageligt, når I skulle bruge det i forbindelse med Jeres arbejde.
Lokalbureauet har taget kontakt til sommerhusejeren og har bedt ham om at udbedre det defekte udstyr, så der ikke er andre af vores feriegæster, der får samme oplevelse.
Tak for din forståelse for situationen!
Sol og Strand
"Sol og Strand" er som samarbejdspartner altid reel og til stede. Som udlejer er jeg tilfreds, og mine lejere giver også positive tilbagemeldinger.
Hus 65-3022
Vi har udlejet gennem sol og strand i et års tid - og har kun haft gode oplevelser både med Sol og Strand samt feriegæsterne :-)
Vi har siden 2007 lejet vores feriehuse ud gennem Sol og Strand.
vores huse ligger i den sydligste hjørne af sønderjylland med vadehavet som nabo og 12 km til den tyske grænse.
vi er tilknyttet sol og strands lokal bureau Rømø Holidays som ligger på
ferieøen Rømø.
Vi kan kun anbefale at bruge sol og strand som udlejer, vi har altid
fået en god behandling og er der problemer kan man altid hente hjælp
hos dem, det er meget vigtig for os som husejer at man har en kontakt
person der kender huset og den personlige kontakt således man ikke
bare er et hus nr. dette synes jeg opfyldes.
Her i januar måned var vores ejerrådgiver og en medarbejer
ude at se vores udlejnings huse for at tage nye fotos således alt
er opdateret, meget vigtig da sol og strand kører alt udlejning på internettet. ens huse bliver godt markedsført på internettet.
sol og strand valgt kun at markedføre sig gennem internettet hvilket
også efter min menning det eneste rigtig for hvem gider side og se i et stort katalog, fedt at de også i år valgte at være med på ferie fritids messen Herning. husejer Ellen Mattesen huse 29-5035, 29-5036,
29-5039, 29-5041
Vi havde i efterårsferien 2011, lejet et poolhus i sdr Nissum til stor glæde for vores 4 børn, da vi ankom skulle vi i poolen med samme, men den var ikke special varm, lige i underkanten af 24 grader, men pyt, for 500 kr kunne man få skruet lidt op. Jeg ringede søndag morgen og sagde, at det ville vi gerne have, SVAR: "Søndag eftermiddag, det kan vi ikke, det skal være firmaet som har sat varmepumpen op, og de kommer mandag". Opkald til sologstrand mandag. SVAR: "De kan desværre først komme Tirsdag". Opkald til sologstrand Tirsdag, hvor der ikke er sket en skid, spørg vi, om vi kan få vores penge retur eller adgang til teknikrummet, da vi har samme varmepumpe i vores eget hus og derfor kender systemet. Men ingen af disse 2 ting kan lade sig gøre ,men der ville komme en montør onsdag morgen. Det gjorde der også, så med husejers ansat som vidne blev vandet i poolen målt til 23,8, som ikke er mellem 24 - 28 grader som sologstrand lover og påstår, at poolen har været. Og det har den ikke fordi 1 STK FILTER var stoppet, og fordi PUMPEN var sat til SOMMERVEJR. Torsdag pool 26 grader til stor glæde for de små. Fredag morgen, helt tavst fra det aflåste teknikrum, temp. i pool igen på vej ned, vaskemaskine + spa total død, sikkert bare en sikring. Opkald til sologstrand. SVAR: "vi kommer". Da vi tog af sted Lørdag, hvor vi ej heller kunne få et bad, fordi der ikke var mere varmt vand, havde vi ikke set skyggen af nogen. Vi var i det hus fordi der var en pool, og ikke på grund af nattelivet i SDR NISSUM. Så de 20% vi har fået tilbage, for en 100% ødelagt ferie i jeres hus er rent til grin. Til jer alle 23,8 grader er ikke meget, når man har små børn, og når varmen i poolrummet heller ikke var ok, så er det sku koldt. ps. Vi blev på intet tidspunkt tilbudt noget andet.
Hej Henrik
Det er meget beklageligt, at I ikke kunne benytte poolen pga. for lav vandtemperatur.
Lokalbureauet har tydeligvis gjort, hvad de kunne for at hjælpe jer, men har været afhængige af et eksternt firma. Det er et uheldigt forløb, I har oplevet og I har derfor fået maksimal erstatning.
Sol og strand
Det har været godt de gange vi har brugt sol og strand, ingen grund til klage.
Det har bare været til ug de gange vi har brugt sol og strand.
Vi har flere gange lejet sommerhus gennem Sog & Strand, og vi har altid været meget tilfredse med servicen. Dog bliver vi nødt til at sige, at det sidste hus, vi lejede, var langt under nogen som helst rimelig standard - simpelthen fordi det var uhumsk! Gamle ulækre tæpper og bare generel utroligt mangelfuld rengøring. Ikke nogen rar oplevelse! Ærligt talt forstår vi ikke helt, at Sol & Strand vælger at lægge navn til sådan et sted.
Hej Linda
Det er beklageligt, at I har haft en skuffende oplevelse med et af vores sommerhuse. Forhåbentligt kontaktede I det lokale kontor, så de kunne udbedre fejl og mangler og I kunne få en god ferie! Det er dejligt at få ros fra vores kunder, men det er ligeså vigtigt for os, at vores gæster fortæller os, hvad vi kan gøre bedre, så vi kan give vores sommerhusgæster en rigtig god ferieoplevelse!
Min kone og jeg har brugt Sol og Strand siden starten af 70.erne,
eller vel sagtens fra da bureauet åbnede første gang.
Vi har været super tilfredse fra første gang, og har siden lejet hus
mindst 1 gang om året hos Sol og Strand.
Efter vi er blevet pensioneret, er vor frekvens dog steget til 1 - 2 gange
om året.
Som direktør i eget firma, lejede jeg ligeledes sommerhuse i forbindelse med messer, og i særdeleshed industri-og transportmesser
fra Herning Hallerne.
Har altid været 100 % tilfreds.
Niels Puch de Lasson
Hej Niels
Det er dejligt at høre fra en af vores stamgæster! I har virkelig været med helt fra starten, da grundlæggeren af Sol og Strand startede et lille familiefirma i 1970'erne med 3-4 sommerhuse.
Jeg ønsker jer en masse gode ferier i sommerhus i fremtiden!
Sol og Strand
Jeg har lejet sommerhus 4 gange nu, alle ok til prisen. Og hver gang jeg har haft kontakt med medarbejdere fra Sol og strand, har jeg kun mødt venlighed og hjælpsomhed.
Hej Runa
Tak for de positive ord! Det er altid dejligt med tilfredse kunder.
Sol og Strand
Super lækre huse at vælge imellem - Har lejet flere sommerhuse igennem Sol og Strand.
Det er fornuftige priser, nemt og super service.
Er der det mindste, er de til at få fat i. Og instrukserne omkring udlevering af nøgle osv. er helt i top.
Hej Pia
Tak for den flotte anmeldelse!
Sol og Strand
Vi har udlejet vores sommerhus i 2011 gennem Sol og Strand.
Vi har mange dårlige opleveser med dette.
Når der bestlles slutrengøring kan man ikke være sikker på, at det bliver udført, idet vedkommende som skal udføre det også laver hustjekket til næste gang. Det har vi oplevet en gang. Som husejer har vi været udsat for en del lejerskader, som ikke blev opdaget. Vi har haft store problemer med at få Sol og Strand til at erstatte det. Efter 5 mdr uden afklaring fik vi vores aftale opsagt med øjeblikkelig virkning mod at vi ingen erstatning fik.
Sol og Strand laver spacheck, som betales af husejeren, men vi tvivler på at det altid bliver udført.
Vi har også fundet ud af, at Sol og Strand tjener ekstra på at udleje til bl.a. tyskere. Prisen i euro er højere end i danske kroner. Men denne prisforskel udbetales ikke til husejer, den går direkte til Sol og Strand. Sol og Stand tjente således 4.000 kr. ekstra på vores sommerhus i 2011, vi burde have fået 70 procent af dette beløb. Prøv selv som husejer at chekke dette.
Susanne og Jørgen Lauridsen
Hej Susanne og Jørgen
Når man lejer sommerhuse ud til folk bosat i Tyskland, er man underlagt tysk lovgivning. Dette giver nogle ekstra udgifter for udlejningsbureauerne, da tysk lovgivning kræver en udvidet afbestillingsforsikring og en såkaldt konkursforsikring m.m. Prisen bliver derfor højere for tyske feriegæster og udlejningsbureauerne tjener ikke på prisforskellen.
Vi er altid meget omhyggelige med slutrengøringen og vælger lejeren selv at gøre rent, tjekker vi, om alt er i orden. Er lejeren eller sommerhusejeren ikke fuldt ud tilfredse, så rykker vi gerne ud igen og udbedrer rengøringen. Det er beklageligt, hvis I har oplevet en mangelfuld rengøring!
Kontrol af spa har høj prioritet hos os og bliver altid udført og ført i logbog. Kontrollen er en gratis service, men sommerhusejeren betaler for desinfektionsmiddel, hvilket beløber sig til 50 kr. per gang.
I forbindelse med slitage i huset har vi tilbudt praktisk hjælp udskiftning af fliser og hegn samt delvis erstatning for skader på en lænestol. I har ønsket at komme ud af kontrakten før tid og har valgt at frafalde krav om erstatning for skader mod, at vi eftergiver erstatningsbeløbet for tabt fortjeneste, som husejere er forpligtede til at betale ved udtrædelse af kontrakten før tid. Vi håber, at I stadig er tilfredse med denne løsning og er selvfølgelig kede af at miste jer som udlejer.
Sol og Strand
Har lejet sommerhus hos firmaet gennem en årrække, og har aldrig haft problemer i nogen retning.
Nu er det vel nemmere at være tilfreds, når man lejer et kvalitetshus (forstået som huse i den dyre ende af skalaen). Vi skal til sommer i det samme hus for 4. år i træk, så det er jo vanskelig at vise utilfredshed.
Vejret kan man vel dårligt klandre hverken udlejer eller ejer for!!
VH. Torben
Hej Torben.
Vi er meget glade for dine positive ord og vi glæder os over, at du nu for fjerde år i træk har oplevet et kontinuerligt godt produkt hos os. Vi tilstræber naturligvis, at alle vores sommerhuse, også dem, der ikke koster så meget, holder hvad de lover.
Dennis Jensen, Sol og Strand
Vores juleferie gik til et sommerhus i Houstrup, som vi havde lejet gennem Sol og Strand. Havde lidt problemer meg at finde elmåleren, men ellers var sommerhuset rengjort og varmen var ok. Kunne ikke helt få gang i spaen, men personalet på kontoret var meget behjæpelige. Troede egenlig, at forbruget i sådan et sommerhus var højt, men det var ikke tilfældet. Vi vælge Sol og Strand igen, og tager nok dette hus igen på den næste ferie i påsken.
Benny og Lene
Hej Benny og Lene
Det er godt at høre, at I havde en en god juleferie i sommerhus!
Jeg ønsker jer en god påskeferie.
Sol og Strand
Vi har holdt en uges ferie i sommerhus i Søndervig med Sol og Strand. Helt nyt hus i 2 etager tæt på byen med restaurant, aktiviteter og indkøbsmuligheder. Desuden meget tæt på en dejlig strand. Vi blev venligt modtaget af personalet på kontoret, som ligger midt i byen. Huset var lyst og moderne, rengøringen var i top og vores indtryk stemte fint med vores forventninger, som vi havde fået på sologstrand.dk. På kontoret fik vi fin vejledning til udflugter i nærområdet. Næste ferie bliver også i sommerhus, og vi kan klart anbefale Sol og Strand til andre. På gensyn.
Hej Lone
Tak for anbefalingen!
Det er dejligt, at I var tilfredse med huset og servicen hos os.
Vi glæder os til at se dig og din familien igen!
Sol og Strand
Trist at læse så mange negative anmeldelser, mine i handler om 2 ferie perioder i 2011.
sommerferie i Jegum .... jamen bare helt perfekt, lidt problem med en barneseng , men det kunne klares over telefonen , hurtigt og smertefrit.
efterårsferie i Skjern , sommerhus ingen problemer, havde en punktering og fik med det samme rådgivning om nærmeste værksted af det flinke personale.
Har derfor allerede bestilt sommerhus hos sologstrand.dk igen :o)
mvh
Larsen
Hej L.L.
Heldigvis har vi overvejende tilfredse feriegæster og vi håber, at de med tiden også begynder at anmelde os på Trustpilot. Vi takker for dine positive ord og ønsker dig en god ferie i sommerhus i 2012!
Sol og Strand
Dejlig lejlighed og swimmingpool område. Det eneste som forhindre fem stjerner er områdets dårlige trådløst internet dækning. Vi har været der to år i træk.
Hej Martin
Tak for anbefalingen af RIM Rømø, som vi håber andre kan nyde godt af. Vi er klar over, at der i nogle sommerhusområder kan være lidt varierende dækning af trådløst internet, hvilket selvfølgelig er beklageligt. Oplever man dette, kan man kontakte det lokale Sol og Strand-kontor, som gerne kommer med gode råd og vejledning.
Sol og Strand
Sidste sommer var vi på Bornholm og i år på Mors. Alt har bare været perfekt, også vejret. Vil helt sikkert leje hos Sol og Stand igen.
Jesper Hansen fandt anmeldelsen nyttig
Hej Anja
Vi vil helt sikker gøre alt, hvad vi kan for, at din ferie også bliver perfekt næste gang! Tak for din anmeldelse.
Sol og Strand
Har lejet igennem sol og strand flere gange, på på Lolland og Langeland. Vi har kun været tilfredse med det, og rengøring var ok. Det eneste som jeg syntes var dårligt var, at vi havde bestilt linnedpakker, som vi så regnede med var anbragt på stedet, men det måtte vi selv transportere fra udlevringsstedet af nøgle til feriested. Godt vi ikke var i bus tænkte jeg. Vi skulle også selv transportere det bruget retur til nøgleudleveringsstedet. Det er dårligt når man samtidit har betalt over 1000 kr for at der bliver gjort rent, så kunne de godt tage rent med og brugt tilbage. Men ellers har jeg ikke noget negativt at sige, og det håber jeg heller ikke jeg går, da vi skal afsted igen i år
Hej Dan
Tak for din anmeldelse!
Under vores praktiske info, kan du læse at i de fleste tilfælde, skal man selv hente og aflevere linnedpakker: http://www.sologstrand.dk/praktisk-info/linnedpakker.htm
Du kan dog prøve at ringe til det lokale Sol og Strand-kontor før din næste ferie og få en snak med dem. Måske er de villige til at gøre en undtagelse. Dette er ofte tilfældet, hvis sommerhuset ligger langt væk fra lokalkontoret.
Sol og Strand
det var en god ferie med sol og strand vi var på Bornholm og skal afsted 2 gange i 2012 så vi håber det bliver godt de fåt kun en stjerne for deres hjemme side da der er fup iden det koster 500 kr at avbestille selv om hjemme siden siger det IKKE koster noget så det er bubdefangerri men bornholm var god 4 stjerner til dem
hilsen leif
Hej Leif
Det er meget vigtigt for os at vores kunder nemt kan finde rundt på hjemmesiden og at alle informationer er korrekte. Vi skriver intet sted på hjemmesiden at afbestillingen af lejekontrakten er gratis, men gør der i mod opmærksom på, at det koster minimum 500 kr. at afbestille.
Du er meget velkommen til at skrive til mig, hvor du har læst, at afbestilling er gratis.
Sol og Strand
Vi har flere gange lejet sommerhus hos Sol og Strand, senest i foråret 2011, hvor turen gik til Nordjylland. Et rigtig dejligt hus med en fantastisk poolafdeling og plads til masser af mennesker.
Eneste problem var dog at huset vist havde stået ubenyttet ugerne op til, så der var ret så koldt i huset, og vi havde svært ved at have varmt vand til alle husets besøgende. Men efter en snak med servicekontoret kom der samme dag en tekniker ud og skruede på termostaterne, og derefter var der intet at beklage. Vi bestiller helt sikkert hos Sol og Strand igen.
Hej Sanne
Det kan godt tage lidt tid inden et sommerhus bliver varmet op. Det var godt, at vores tekniker var på pletten, så I fik varmen lidt hurtigere!
Sol og Strand
Har lejet sommerhus med swimmingpool ved Lønstrup. Kun ganske få detaljer, som lidt slidt fjernbetjening til fjernsyntet og gynger, kunne sættes en finger på, men det er jo også et privat sommerhus. Så alt i alt levede sommerhuset og Sol og Strands service (inkl. kontrol af swimmingpool) op til vores forventninger.
Hej Henrik
Det er dejligt at høre!
Sol og Strand
Ligesom så mange andre, så har mine kammerater også stiftet dårligt bekendtskab med Sol og Strand. I kan bl.a. læse på vores hjemmeside her: http://sol-og-strand.blogspot.com/ - Der vil snart komme flere informationer.
De har anklaget os for at stjæle, og de siger direkte i telefonen, at de vil vinde i retten, fordi de er det store firma, mens vi er 8 almindelige unge, som der så åbenbart ikke kan få sin ret.
- Derudover var der også flere ting i huset som ikke virkede, og rengøringen kan man måske diskutere, om en familie ville acceptere. - Vi gjorde uheldigvis.
Kære Sebastian
Jeg er ked af, hvis du har fået indtryk af, at vi anklager dig for at stjæle. Dette er naturligvis ikke vores generelle holdning som firma hverken overfor dig eller andre kunder!
Vi er forpligtet over for ejerne af sommerhusene til at kræve erstatning for eventuelle skader på inventar eller manglende ting. Dette fremgår af vores lejebetingelser, og her kan man også læse, hvordan man skal forholde sig, hvis man er kommet til at ødelægge noget i sommerhuset:
Lejebetingelser
§ 2 Rengøring og skader
...
Lejer er ansvarlig for alt, hvad der tilhører ferieboligen, og er ligeledes forpligtet til at erstatte alle selvforvoldte skader, der under opholdet evt. opstår på feriebolig og inventar. Skulle der under lejemålet opstå skader på ferieboligen eller inventar, er lejer forpligtet til straks at underrette Sol og Strand herom. Lejer skal henvende sig til nærmeste bureau, hvis adresse, e-mail og telefonnummer er anført på lejebeviset. Alle skader skal erstattes inden afrejsen. Opdages der efter lejers afrejse skader/mangler, vil disse blive udbedret for den pågældende lejers regning.
(http://www.sologstrand.dk/praktisk-info/lejebetingelser.htm)
Det er beklageligt, hvis I har fået at vide af en af vores medarbejdere, at I er dårligere stillet i forhold til Sol og Strand i forbindelse med en eventuel retssag. En sådan form for kommunikation overfor vores kunder er naturligvis ikke i orden.
Jeg har desværre ikke nok informationer om din sag til at kunne kommentere yderligere på dit indlæg, men du er meget velkommen til at skrive dine kontraktoplysninger til medier@sologstrand.dk, så skal jeg kigge nærmere på den.
Sol og Strand
vi lejer et hus der efter billeder og hus beskrivelse er med 3 soverum, med 2 dobbeltsenge, og to enkelt.
der var så kun 2 soverum, så der måtte sove en i stuen, ikke hvad vi havde planlagt, slet ikke når man lejer 10 måneder i forvejen.vi fik en kompensation, så måske er prisen nu nede på det den burde være, men hvor er erstatningen, vi havde aldrig lejet det med kun 2 rum.
må jeg forslå et par flasker vin med lidt chokolade til og en undskyldning på ankomst dagen, det havde hjulpet meget på humøret.
og tal ordentlig til folk det gælder både Bjerregård og blokhus,
det er jer der har lavet en fejl ikke mig.
det er muligt at der er 3 rum, men så lang tid at der ikke er en i seng i rummet, så er jeg ligeglad med hvormange rum der er,
Kære cnk
Jeg har kigget på din sag og kan se, at du har fået en kompensation, fordi 2 enkeltsenge er skiftet ud med en sovesofa, hvilket ikke fremgik af vores husbeskrivelse. Husbeskrivelsen på vores website er nu blevet rettet. Vi mener, at din kompensationen er korrekt i forhold til den givne situation og kan desværre ikke give dig yderligere kompensation.
Min kollega i Bjerregård har været ude at se på sommerhuset, og han melder tilbage, at huset har 3 soverum og dermed er i fuld overensstemmelse med husbeskrivelsen og grundplanen af huset på vores website.
Sol og Strand
Har aldrig oplevet noget som dette firma, EL-måler var forkert aflæst / Olie fyr kunne vi ikke få adgang til så den kunne ikke aflæses, det var MØG beskidt over alt så det kan ikke anbefales, når man ringede til sol og strand fik man kun et beskidt svar, og så til hvormange * de kan få...
Hmm det må være 0
Michael Wojciechowski fandt anmeldelsen nyttig
vi har være i sommehus i blåvand i uge31 2011 og det var møgbeskid og mange fejl ved sommehuset feks.brugser som vand røg ud i baderum og ingen rist og døre var udtæte det var godt det var somme og der var fjernsyn i sove rum de var ogse defekt og meget mer så ikkel leje ved sol og strand de har ikke styr på det og rengøring må været nogen som aldrig har gjord rendt før 0 stjerne
Var i sommerhus i Dronningmølle. Det var møgbeskidt og klamt. Blev dog rengjort af en medarbejder sent på ankomstdagen.
Huset svarede ikke til billederne på hjemmesiden og der var meget der ikke var iorden. Meget svært ved at få kontakt og et dyrt dåligt sommerhus.
Grete Pedersen og Michael Wojciechowski fandt anmeldelsen nyttig
Jeg er blevet mødt af elendig rengøringsstandard - støv, beskidte vinduer og glemte karklude og papirer. Et sommerhus, som har været undervasket af vand siden i vinters og som vi blev nødt til at flytte fra, da den tilkaldte VVS mand lukkede for vandet. Vandet strømmede ud fra et rør og løb under huset lige under soveværelset.
Endeligt så var telefonisk kontakt med udlejningsfirmaet præget af ligegyldighed og arrogance.
Billeder: http://taber-blog.blogspot.com/2011/07/en-anmeldelse-af-sol-og-strand.html
Vi har lejet sommer igennem Sol og strand i 2 år.
Det er dejligt nemt at bestille via deres hjemmeside, samt at hente og aflevering af nøgle :0)
Sidste år lejede vi et super hus lige med til limfjorden, alt var perfekt
I år også et dejligt hus, kun var det ikke helt rent i fryser da vi ankom.
Men - Vi kan anbefalde sol og strand fordi de er
- billige i forhold til andre :0)
- Nem bestilling
- venlig medarbejdere
vil helt sikkert leje hos dem igen
Lejede hus ved Rim feriecenter Rømø kom om fredagen konstaterede en sur lugt i huset om lørdagen var vi ude at køre og kom hjem om aftenen og der var en så slem lugt af kloak at vi nærmest ikke kunne være i huset.
Anmeldte det da de åbnede om søndagen og de fik det så lavet.
Endvidere da vi ankom var der ikke klargjort og vi måtte ringe efter nøgle.
Der var ikk gjort rent og alt i alt en rigtig ulækker oplevelse. Vi bedte om en kompensation for vores ødelagte ferie og fik udbetalt 78 kr. 78 kr. det er bare ikke ok sol og strand.
Henriette Bæver, Michael Wojciechowski og Grete Pedersen fandt anmeldelsen nyttig
Vi har flere gange lejet hos firmaet. Der er generelt et problem med rengøring men det er der med flere sommerhusfirmaet. Og det er jo fordi at det ofte er sidste lejer som har gjort rent, men også nogle gange firmaet selv. De kommer dog hver gang og klarer det. Sidste gang var der også problemer med vandet og det tog lidt tid før det, næsten, var i orden. Der var også problemer med spa hvor vandvarmeren ikke var stor nok til at varme den op, og det efterfølgende brusebad var iskoldt. Det er ikke godt nok.
Jeg lejede et hus af sol og strand sommer 2010, huset var flot, lyst, lækkert og rengjort, alt inventar virkede som det skulle, dog lidt svag sne på tv, men skidt med det. Det eneste minus var at huset om aftenen blev dækket i edderkopper udvendigt fordi huset trængte til at få spulet edderkoppe redder væk, men det overlever man jo. Alt i alt en super ferie. :0D
Jeg lejede et sommerhus via nettet, hvor jeg dagen efter fik at vide at dette sommerhus var ikke til leje. Dårlig service, dette bør Sologstrand have check på før de udlejer huse.
Jeg har været i sommerhus udlejet af sol og strand i uge 30, det var en rigtig god og hyggelig ude.
Desværre, kom vi til at ødelægge nogen plastik tagplader - til deres halvtag.
Dvs. Ikke normale tagplader. Vi lavede 3-4 huller i det, ved at vores fodbold røg derop og bolden røg lige igennem.
Udover dette ødelage vi 2, halvrådne havestole, der nok har stået ude hele året.
Dette giver i alt en regning på:
8236,40 I erstatning.
Går ud fra det en tømrer der har lagt deres nye plastik plader på halvtaget til terassen, men det eneste han skulle var lige at kigge på det, finde nogen nye plader, også skrue dem på? Regningem lyder som om det har taget 30 timer for ham?
Michael Wojciechowski fandt anmeldelsen nyttig
Meget dårlig rengøring. Micro oven var så ulækker og beskidt, mad rester fra jeg ved ikke hvor lang tid. Over hele huset var der edderkopper orm under sengen. Kloak stank ude ved poolen. Da vi ringet til personalet troet de ikke på at det ikke var os der brugte micro ovenen.
Under sommerferien i et særklassehus oplevede vi, at det regnede i hovedet på os om natten, fordi vinduet var pilråddent og ikke lukkede tæt.
I et særklassehus....
Grete Pedersen fandt anmeldelsen nyttig
Sol og strand lever ikke op til ens forventninger når man lejer et hus i særklasse. For det første er der møg beskidt, tingene fungere ikke som de skal fx var køleskabet i uorden, og der gik tre dage før vi fik et ny, hvilket bevirkede at vi måtte smide madvarer ud. Da vi forsøgte at få fat i dem, lykkes det først 3. dag og vi fik en meget dårlig behandling. Vi blev beskyldt for at ringe for sent, trods at vi de andre dage fik fat i en telefonsvarer, og de mente ikke at de havde noget ansvar for de opståede fejl og mangler. Personalet opleves som meget arrogante og afvisende. Som prikken over i'et havde vi uheld med tilstoppet kloark, som resulteret i lort i hele huset pga fejl fra slamslugeren oplevede vi sol og strands behandling som direkte svinsk og nedgørende af os som lejer, på trods af at vi har billeder af svineriet af alle gulve.
SÅ VORES RÅD ER AT LEJ ALDRIG GENNEM SOL OG STRAND!!!!