We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Sommerhus-siden.dk anmeldelser

Sommerhus-siden.dk Logo
Kunderne om Sommerhus-siden.dk : »Nemt og hurtig booking« »god hjemme side« »Brita« 67
Godt
8.4 af 10

67 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (67)

Beskrivelse

Der mangler ofte en beskrivelse af hvilke senge der er i de forskellige rum. Da vi ofte har andre med er det en fordel at vide hvordan det er fordelt

Besvarelse fra Sommerhus-siden.dk

Kære Jeannette

Vi arbejder løbende på at forbedre datagrundlaget for vore ferieboliger. Senere på året skulle der gerne være mere udførlige oplysninger på sitet.

Erik Simonsen
Adm. direktør
Feline Holidays A/S

Udvalgt anmeldelse om Sommerhus-siden.dk

Nemt og overskuelig

Jeg synes, det var meget nemt at finde frem til de sommerhuse, som passede til vores krav. Der er gode og mange billeder af de fleste sommerhuse, det kan jeg godt lide.
Jeg kan kun anbefale hjemmesiden til andre.

mange muligheder

Nem og overskuelig.
fine valgmuligheder

Ganske fin side

Siden er meget let at finde ud af.

Rigtig god side

Syntes det er en rigtig god side, hvor man let kan finde hvad man søger efter.

Nemt.

Dejligt og nemt. Overskueligt.

Meget nemt

Syntes, at hjemmesiden er meget nem og overskuelig at finde rundt i.
Glæder os at komme afsted.

Sommerhus-siden.dk

fandt det sommerhus vi ledte efter

nem og hurtig overblik over sommerhusene hurtig tilbage melding . nu glæder vi os til ferie.

Nem og overskuelig

En rigtig god side, med masser af muligheder, mange skønne sommerhuse. Her kan vælges frit om det skal være rolig eller lækker luksus ferie. Det er bestemt her vi vil finde vores ferie fremover ;-)

Nemt og hurtig booking

Dejlig nem og hjælpsom hjemmeside. Nemt og hurtigt at booke. Og hurtig tilbagemelding på mail. Kan ikke sige noget om selve stedet da jeg først har booket i dag. Men vil bestemt vende tilbage om anmelde sommerhus-siden.dk når vi kommer hjem.

Sommerhus-siden.dk

Enkelt og overskuelig å søke frem.

:o) kan anbefale denne siden på sterkeste.

god hjemme side

det var nemt at finde rundt på hjemme siden, med et hav af sommerhuse

Brita

der er meget at vælge imellem, og det er nemt at finde, og komme tilbage til, hvis det er det man vil.

Fin fin hjemmeside

Nemt og overskueligt at fine rundt på siden og nemt at booke emne.

Fin hjemmeside

Det er meget enkelt og overskueligt at finde et hus, der passer til ønskerne!

Nem & hurtig

Super hurtig betjening

Nemt og stort udvalg

Det har været nemt at søge og finde lige den type sommerhus vi er interesseret i at leje - udvalget er stort, også selv om man gerne vil have hund med, hvilket ellers ofte begrænser udvalget betydeligt.

lettvint

:) :);):):):):)

Sommerhus-siden.dk

Christina Sørensen, Øster Jølby.

Synes det er en super nem side at finde rundt på, det er nemt at finde lige den sommerhus der passer til sit behov. Også dejligt med nogle gode billeder af sommerhusene.

sommerhus-siden. NEMT NEMT

Så nemt, overskueligt, og ikke mindst med flotte billeder. Nu glæder vi og bare til at opleve det hele live

Mange valgmuligheder

Der var rigtig mange valgmuligheder og søgeenheden fungerer fint

Det var bare super -super

det er 1.gang at vi har ramt jeres side,og vi blev da overrasket over hvor nemt det var.

nemt og overskueligt

vi fandt hurtigt og nemt det Sommerhus som passede til det som vi havde tænkt os.
god hjemeside

Ukompliceret bookning.

Nem og ukompliceret bookning. Priserne forekommer billigere end hos andre bureauer.

Super nemt

Det er nu 2. gang vi har bestilt sommerhus via sommerhus-siden.dk og det har begge gange været let og lige til og vi har været meget glade for sommerhuset.

GTP Vejle

Forenklet og let måde at søge feriehusmuligheder.

nemt at overskue

fin hjemeside:-);-)

Nem og ligetil

Dejlig nem søgefunktion, med masser af detaljer. Vi fandt vores ferie på kort tid :)

Overskuelig og nem hjemmeside

Rigtig gode søgemuligheder, vi fandt hurtigt et hus vi ville leje :)

nem og billig

får 4 ud af 5 herfra. fandt hurtigt og nemt lige det vi ledte efter.

Anmeldelse

Dejlig nem og overskuelig hjemmeside.
Vi kunne dog godt have brugt en plantegning over det bestilte sommerhus : )

Kogsbøll

Rigtig god hjemmeside, flotte billeder og god søge maskine, kan varmt anbefales, især den del med kortet, den har har været en hjælp for os.

ok site

ok site med fine billeder

Nemt og god service

Hjemmesiden er overskuelig, nem at søge på og giver mig alle de oplysninger jeg har brug for at vælge et sted. Vi fandt et sted til 16 personer som vi godt kunne leje til trods for at vi er 19, hvoraf 2 er 0 år og 2 er 1 år, de var hurtige til at undersøge om det kunne lade sig gøre og lave en reservation, det gav mig tid til at undersøge om alle i gruppen ønskede det sted. Meget hjælpesomme og imødekommende..TAK

Sommerhus-siden.dk

Nemt og overskueligt at booke sin feriebolig

Det var nemt at booke sin feriebolig, overskuelig hjemmeside, ingen problemer

Finn Larsen

Hjemmesiden er overskuelig,og sikken fin service.
Fik lov at booke et sommerhus til 8,som jeg derefter afbestilte,og bestilte et andet,ingen sure opstød,så det er ikke sidste gang jeg bestiller.

Susan knudsen

nem hjemmeside, gode billeder af udlejningshusene, fin beskrivelse af områderne omkring,

Sommerhus-siden.dk

Side med gode søge muligheder

Side med gode søge muligheder og nem at finde rundt på

Sommerhus-siden.dk

Rimelig nem og enkelt opsat hjemmeside

Nem at finde rundt på.
Enkelt bookingsystem.

Nemt og enkelt.

Supergod hjemmeside. Viser det vi søger og ikke en masse man skal sortere fra.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk