René
Hurtig og god
Varen kom hurtigt. God beskrivelse på hjemmeside. Gode priser.
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Udvalgt anmeldelse om Sonos Import
Sarah
37 point
2 Anmeldelser
Kanon levering og kontakt
Jeg har længe ledt efter en lidt større drikkedunk som skal være nem at håndtere og drikke af til fitness.
Faldt endelig over Sonos.dk hvor de forhandler CamelBak Bottle 0,75L.
Det så ud til at være et godt produkt online - så ringede til dem for at høre lidt mere om produktet. Talte med en i butikken ved en 15tiden, og jeg blev sikker på, det var det rette produkt for mig. Jeg spurgte bl.a til levering og fik at vide, at hvis jeg indsendte ordren inden for 1 times tid ca., ville de kunne nå at sende den til mig samme dag.
Og til min store begejstring kom pakken allerede næste formiddag.
Kan derfor KUN ANBEFALE at shoppe hos Sonos - har efterfølgende haft spørgsmål til supplerende produkter til drikkedunken og de er simpelthen så venlige at både tale og maile med.
Thumbs up herfra!
Jess fandt anmeldelsen nyttig
Anmeldelse
Købt luftgevær ve Sonus, jeg giver 4 stjerner.
Henrik
2. august 2010
Kanon pris og hurtig levering
Deres ørepropper er i top kvalitet
20. juli 2010
Superfirma
Sonos anbefales herfra+++++++++++++++++++
god service og lynhurtig levering.
Mogens
14. juli 2010
Hurtig og sikker forsendelse.
Sonos Import, Korsør.
Købte en Humminbird Fish Finder. God og sikker forsendelse. Godt beskyttet med oppustede plastikposer. Modtog forsendelsen 4 dage efter bestilling.
Christian
14. juli 2010
god dag til dag levering
jeg købte m pro 7 rensevæske/olie/kobberfjerner til en fornuftig pris og modtog pakken dagen efter.
super god service
7. juli 2010
Hurtig service og hurtig levering.
Jeg havde bestilt en bunke varmepuder, der skal bruges til jagt og til gaver.
Dejligt nem og overskuelig hjemmeside, hurtig bekræftigelse og hurtig levering. Jeg er meget tilfreds og bliver en fast kunde hos Sonos.
22. juni 2010
Jeg handlede på nettet første gang nogensinde.Og valgte Sonos, de havde en rigtig flot internet side,
dejlig nem at finde rundt i, og et stort sortiment, jeg købte hagl og skiver til mit luftgevær.Begge dele
ankom næste morgen.Jeg kan kun anbefale Sonos,meget fine informationer før, under og efter bestilling.
Sonos bliver i øjeblikket anbefalet til venner og bekendte,og jeg handler der gerne igen.
MVh. Svend Jessen
Peter
alt ok, hurtig levering
Varen var som lovet, og kom hurtigt. Kun de bedste anbefalinger herfra
Lis
22. juni 2010
Jeg har købt ørepropper adskillige gange. Hver gang en super god betjening, god service lige at modtage en bekræftelse pr. mail - meget hurtig levering :-)
Carl
13. juni 2010
Jeg fik det jeg havde bestilt hurtigt.
Hagl til mit gamle luftgevær og det var første gang jeg handele med Sonos, men det er ikke sidste gang jeg forsøger at finde ting på jeres hjemmeside.
PBC
Kun den allerstørste anbefaling
Købte CamelBak hos Sonos: Hurtig levering. Fik gode råd ved telefonisk kontakt og er i øcvrigt særdeles tilfreds med varen, som efter min mening er en god investering når man cykler langdistance og har behov for megen væske
Martin
10. juni 2010
Hurtig problemfri behandling af min ordre med tydelig angivelse handelsbetingelser
Min bestilite luftpistol ankom lynhurtingt med pakkeposten og indeholdt præcis, hvad jeg havde bestilt samt en tydelig angivelse af på hvilke meget rimelige vilkår, jeg kunne returnere varen, hvis jeg fortrød eller ville bytte.
Claus
Cykelrygsæk
Cykelrygsæk perfekt forløb
6. juni 2010
Nem bestilling og super service!
Bestilte over nettet og ønskede at afhente førstkommende hverdag: Intet problem - hurtigt svar fra SONOS og både vare og pris var i orden. Handler gerne hos jer igen!
4. juni 2010
Superhurtig levering
Alt fungerede perfekt. Siden er nemt overskuelig, og varerne var fremme lynhurtigt efter bestilling. Vender gerne tilbage og anbefaler gerne til andre!
4. juni 2010
Jeg har flere gange købt og bestilt ørepropper. De leveres altid hurtigt dagen efter :o) Kan kun varmt anbefale dette firma.
Henning
1. juni 2010
Super hurtig levering.
Bestilte en ny aftrækker til min Gamo CFX Royal luftbøsse.
Modtog varen 24 timer efter bestilling. - Kan det være nemmere!
Simon
28. maj 2010
Rigtig hurtig levering, fin service. Anbefalelsesværdigt.
24. maj 2010
Sonos er troværdig.
Her i familien bruger vi en del ørepropper, da der snorkes en hel del, og jeg skulle finde frem til, hvor jeg kunne købe disse, og de skulle være i en god kvalitet, så hellere betale lidt mere. Jeg fandt frem til firmaet Sonos, der har et kæmpe vareudvalg, jeg bestilte og betalte online, jeg fik hurtig bekræftigelse på mit køb, og ørepropperne var her tre dage efter. Helt igennem professionelt firma, og jeg har lige købt igen, og her var samme kundebehandling, så jeg vil købe hos dem fremover, også hvis jeg skal bruge andre produkter, som de sælger.
Aage Christiansen
Svendborg
21. maj 2010
Kanon butik samt priser
Har handlet her mange gange, og jeg kan varmt anbefale denne net butik... kun +++++++++ herrfa
Og jeg vil fortsat handle her !
nk.
18. maj 2010
Problemfrit køb
Fødselsdagsgave til barne barn 9 år. 1 stk. drikkerygsæk. Forældre oplyser muligheden med køb over nettet, hos Sonos. Førstegangskøber på nettet.
Ingen problemer med ordreafgivelsen og varen bestilt en fredag, modtaget allerede tirsdag.
Derfor har vi haft en god oplevelse, og selve varen opfattes som ok.
18. maj 2010
Levering af høreværn
Super hurtig levering, god og fyldestgørende betjening. Ved for meget indbetalt blev den aftalte pris reguleret til korrekt værdi. Kan varmt anbefales
Martin
super hurtig levering
alt perfekt
Ole W
Sonos.dk
Betjening i top, priser i bund...Helt sikkert et besøg værd igen...
Tak for handlen.
5. maj 2010
Hurtig betjening og super varer kvalitet!
Det var billigt og mine varer blev sendt så hurtigt det kunne. :) Og kom dagen efter.
28. april 2010
Nemt at bestile og hurtig levering
Bestilte ørepropper - nemt at finde rundt på hjemmesiden, og varen var leveret dagen efter. Super!
28. april 2010
god vejledning og mulighed for at se produktet inden køb
Gamo CFX
de lytter og sælger det man har behov for, istedet for bare at forsøge at sælge det dyreste.
Joan
Meget fin
Jeg har købt ørepropper hos Sonos.dk og var meget tilfreds med deres produkt, kundebetjening og levering.
22. april 2010
Godt gået
Hurtig handel, hurtig og fejlfri levering.
Det er ikke sidste gang vi handler.
Hans
19. april 2010
Særdeles god service
Kjøpte noen esker lufthagl fra Sonos. Utrolig hjelpsom og ryddig kommunikasjon via e-post, hurtig levering og veldig godt pakket.
Anbefaler Sonos på det sterkeste.
18. april 2010
super shop
hurtig levering, god service.
et sted jeg gerne handler igen.
16. april 2010
super god service.
Købte Hvalpe fodder og alm fodder, super service pr. tlf og blev sendt dagen efter super godt fodder vores hunde elsker det. så her køber vi fremover hundefodder.
16. april 2010
hurtig leverance
jeg har købt ørepropper hos Sonos. Kom hurtigt efter bestilling - trods påske. super.
8. april 2010
Hurtig betjening
Fik pakken med varene i inden for to arbejdsdage, dejligt med hurtig og punktlig levering.
6. april 2010
5 stjerner ringede først og fik super vejledning
5 stjerner Privat køb camelbak
5. april 2010
Super hurtigt!
Jeg er glad for mine nye ørepropper fra sonos.dk.
Prompte levering og fine priser.
Erik
4. april 2010
perfekt
noget nær det perfekte sted at handle , bestilte 10 dåser JSB exsagt hagl som blev leveret dagen efter, en af dåserne havde fået nogle tryk så ca halvdelen af haglene var beskadiget, jeg ringede og fortalte dette og dagen efter havde jeg en ny dåse hagl selfølgeligt uden omkostninger for mig det er faneme god kundeservice, så tror nok jeg handler der igen, JSB eksagt hagl kan varmt anbefales da de er utroligt præcise.
3. april 2010
fragt og hundemad er i top 5
hunde mad er bare en mums for mine hunde
din hund vil også spise det. prisen er også ok
2. april 2010
Super Service :-)
Somregel bliver tingene allerede sendt samme dag,så der er lynhurtig service hver gang.Rigtig go butik at handle hos. :-)
Mvh
CarstenV
Hurtigt og problemfrit
Sonos leverer altid hurtigt og uden bøvl!
Mvh
Sten
Hurtig og god betjening
Sonos er hurtig og stabil. Mit sidste online køb havde jeg dagen efter det var bestilt.
25. marts 2010
det er nemt og lidt billigt :)
go service og nemt :)
23. marts 2010
Sådan............. :-)
Bestilte en Camelbak Mayhem rygsæk en fredag - kunne følge trackingnummeret og så den var med posten efter et par timer. Havde det ikke været for weekenden havde jeg haft den dagen efter. Havde spørgsmål via mail og fik hurtigt svar - talte i telefon med firmaet og fik klart svar. Jeg har følt mig fuldstændig tryg ved at handle med Sonos og ved jeg vil købe Camelbak tilbehør og andre ting samme sted.
Mvh Brinck
23. marts 2010
God og solid service
De rigtige ting kom pænt imballerede. Måske varede det en dag længere end håbet. Selve hjemmesiden kunne godt være lidt mere overskuelig lige præcis med den varegruppe, jeg søgte. Prisen var helt fin.
Se
18. marts 2010
super handel
Købte en CamelBak. Billig, hurtig levering og lige så god som beskrevet
16. marts 2010
Lækker mad som hundene elsker
Jeg startede med at få tilsendt nogle prøve poser (meget positivt) hundene elsker fodret, så jeg bestilte 10 sække med det samme, 2x farm dog hvalpefoder, 5x farmdog total, 2x farmdog activ, og 1x farm dog luxus.
Det er dejligt at man kan få det leveret lige til døren, og det kom allerede 2 dage efter jeg bestilte det. Så alt i alt har jeg været meget tilfreds med Sonos, og det vigtigste er at hundene er tilfredse.
Nu mangler der bare at man kan købe hunde guf, ben, legetøj osv. Til en rimelig pris, så ville alt være perfekt.
Hilsen
En tilfreds kunde
erik
11. marts 2010
kanon
meget hurtig ekspedition og hurtig levering. De varer jeg havde bestilt kom til tiden. Kan kun anbefale virksomheden.
Erik.
10. marts 2010
Hagl og skydeskiver
God service og hurtig levering.
6. marts 2010
Ørepropperne...
var bedre end forventet og ankom planmæssigt. Selv mine dværg øregang kan nu få propper der passer:-)
vh sara
2. marts 2010
5 stjerner - Altid hurtig handel og god service.
5 stjerner. Har købt Plano Vedligeholdelsescenter og BSA Tactical Case Mat og 5000 Hagl. Det var som sædvanlig med posten dagen efter bestillingen.
Peter
28. februar 2010
Tilfreds fra ende til anden
Har hos SONOS købt nogle ørepropper der der super gode, men derudover var det med levering dagen efter bestillingen så jeg er MEGET TILFREDS
25. februar 2010
Super Service
Købt hagl til luftbøssen.
Bestilte kl.15:30 , havde varene næste dag kl 16:00
17 point
3 Anmeldelser
16. februar 2010
Super og hurtig betjening
Div. super butik, der også skaffer ting hjem som ikke findes på sonos.dk
15. februar 2010
Hurtig og effektiv levering
Jeg skulle bruge en Gamo reservedel ifm. reparation af et Gamo gevær. 3-4 dage så havde jeg stumpen i hænderne.
Thumbs up!
Mvh.
Kenneth
www.luftvaabentuning.dk
13. februar 2010
Hurtig og effektiv
Jeg bestilte en våbentaske fra Sonos hp, og de er bare hurtige til at sende !!!
Og det gør selvfølgeligt heller ikke noget, at deres priser er lave, samt udvalget er stort !!!!
Kan klart anbefales.
Mvh Per
Søren
20 point
4 Anmeldelser
9. februar 2010
hurtig handel
Bestilte tirsdag og havde varene onsdag, perfekt :-)
GS
9. februar 2010
super betjening
købte en Hill luftpumpe der kom dagen efter Sonos beklagede at de var udgået for granulat til vandudskilleren,men det lå i postkassen 2 dage efter,super og god handel ,der handler jeg gerne igen.
lsø
8. februar 2010
Hurtig og pålidelig
Købte ørepropper hos Sonos. Dejlig overskuelig hjemmeside, nem bestilling og betaling med kort. Hurtig ordrebehandling og modtagelse af det bestilte. Sonos kan klart anbefales.
8. februar 2010
Perfekt service - hver gang
jeg har adskellige gange bestilt hos Sonos, og hver gang har kvalitet og service været 100% OK.
Varen sendes samme dag hvis muligt, og er godt pakket.
Absolut ingen klager herfra.
4. februar 2010
Det kunne ikke have været gjort bedre
Jeg har købt 20 stk varmepuder. På netshoppen var der udsolgt men efter telefonisk henvendelse fandt sælger 20 stk som blev sendt samme dag og jeg modtog dem dagen efter. Desuden kunne jeg ikke udfylde relevante oplysninger på hjemmesiden det tog sælger sig også af. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Søren
20 point
4 Anmeldelser
3. februar 2010
super :)
God information ligefra bestilling til modtagelse.
Varene kom som lovet, det var de rigtige vare og de er som beskrevet
Hurtig og perfekt levering
Jeg løbte nogle drikke dunke der kom 2 dage efter det hurtigste jeg har prøvet og jeg net handler en del gennem mit firma.......tak Sonos.dk
Det virker 100 %
Handel bare her ....det virker.
MBJ
Service i særklasse!
Bestilte en camelbak og dagen efter, havde jeg den med posten.. Det er fantastisk med så hurtig ekspidering.. -LÆKKERT!
22. januar 2010
Sonos.dk
Hurtig og effektiv behandling af ordrer,
bekræftelse med det samme, og track and trace
i forsendesesadvis.
Altid en fornøjelse at handle hos Sonos.dk
sanne
13. januar 2010
De holder hvad de lover - hurtig betjening
De afsendte min bestililling samme dag de modtog den - det er da service!
11. januar 2010
Hurtig afsendelse
Købt håndvarmer til vores kommende skiferie.
Bestilling, levering, opfølgning via mail var som det skulle være.
Kan anbefales.
30. december 2009
Hurtig afsendelse af lagervarer.
Jeg har købt to Mini MagliteLED, prisen var den billigste jeg kunne finde.
Afsendt dagen efter afgivelse af ordre, som var en søndag. Mail med trackingcode til PostDK på afsendelses dagen. Og PostDK kom med pakken dagen efter i snestorm! Imponerende.
Det er bare i orden.
18. december 2009
udmærket
Hurtig præcis og mannerfyldt svar til stillet e mail spørgsmål, som jeg selv burde have fundet ud af. Lyn hurtigt ekspedition. God hjemside ovenikøbet.
14. december 2009
Top iorden.
Helt iorden sted at handle. Varerne er god kvalitet + kan rigtig godt lide at varene sendes i genbrugs materiale fra den lokale brugs :-) .
Handel bare med dette firma, De er OK.
Hilsen Torben
8. december 2009
God service og hurtige svar på spørgsmål.
Jeg oplevede en virkelig god service. Min ordre blev sendt hurtigt og det var dejligt med en e-mail med track and trace nummer, så forsendelsen kunne følges.
2. december 2009
Hurtigt og fejlfrit levering
Bestilte nogle varmepuder og 2 timer efter kom en mail om at de var afsendt. Dagen efter kom pakken og alt var som det skulle være.
Kan kun anbefale andre at handle her!
1. december 2009
Camelback
Forrygende god service. Rigtig gode og brugbare info på mailen inden køb. Yderst relevant info før køb omkring nye modeller og alternativer. og ekstrem hurtig håndtering af ordre og efterfølgende levering fra dag til dag.
Meget meget tilfredsstillende.
18. november 2009
superflot og lynhurtig ekspedition
kun rosende ord. Flot,flot.
14. november 2009
Ualmindelig hurtig og effektiv ekspedition!
JC
32 point
8 Anmeldelser
11. november 2009
Hurtig og problemfri handel
Jeg bestilte en bunke hagl, som jeg selv hentede på adressen. Prisen var rigtig god, og der var ingen problemer undervejs.
8. november 2009
Super service og god pris
Har købt Air Arms gevær med tilbehør, alt er 100% som det skal være.
mikkel
59 point
29 Anmeldelser
29. oktober 2009
i er bare dejlige:)
det er billigt, og de levere hurtigt.
16. oktober 2009
Overlevelses udstyr hurtigt og (næsten) billigt
Det positive:
Bestilte onsdags aften den 14. 10 varmepuder hjem fra Sonos til 100 kr.
Hvilket jo er billigt og en besparelse på 50 kr. da de koster 15 kr. pr. stk.
Torsdag den 15. modtog jeg en mail om at den var sendt af sted, og mit Track and Trace nummer. Fredag den 16. ankom pakken til adressen. Hvilket er hurtigt service og levering.
Den hurtige service ligger hos Sonos der har behandlet min ordre hurtigt, og leveringen er selvfølgelig Post Danmark.
Det negative.
Det er også Post Danmark som udgør min eneste kritik. Jeg blev noget chokeret over portoen, som var på 64 kr. Det er alt for dyrt og burde kunne gøres billigere. Efter min mening burde et firma som Sonos - der sender pakker af sted hver eneste dag, kunne få en aftale med Post Danmark om en billigere porto til kunderne.
Hvis Sonos læser denne besked, så håber jeg at de vil overveje at tage kontakt til Post Danmark og hører om mulighederne for bedre porto betingelser. Sonos mister jo sikkert også kunder på det med portoen. Var det ikke fordi jeg står og skal bruge disse varmepuder, så havde jeg selv droppet købet pga. portoen.
Alt i alt giver jeg Sonos topkarakter, da min kritik udelukkende går på portoen som styres af Post Danmark.
ulrik
14. oktober 2009
hagl fra sonos
det er simpelthen den hurgtigste levering jeg har været ude for.
Perfekt vare og perfekt indpakket.
7. oktober 2009
Nemt, billigt - og hurtigt!
Jeg købte 10 stk EARsoft FX-hørepropper, og havde dem allerede 2 dage efter bestilling. Super service - og lave priser.
19. september 2009
Købte et gevær foderal hos Sonos.dk her den anden dag og som sædvanlig var varen der dagen efter.
Kan klart anbefales at handle med ham
19. september 2009
Super Service
Rigtig god service!! Han havde ikke det luftgæver jeg søgte men skaffede det og til den rigtige pris!
16. september 2009
gode priser, god overskuelig hjemmeside og ikke mindst hurtig lev.
bestilte 5-6 forskellige ting, fik det med posten næste dag. En af de bedste
nethandler jeg har prøvet.
15. september 2009
Hurtig ekspedition
Bestilet mandag og modtog tirsdag - dejligt hurtigt
10. september 2009
meget hurtig levering
Bestilte varen om eftermiddagen fik bekræftelse på at varen var afsendt en time efter og næste dag var varen hos mig.
kan klart anbefales.
8. september 2009
Kun tilfreds
Perfekt E-Handel, jeg er rigtigt godt tilfreds.
2. september 2009
Godt gået.
Hurtig handel, hurtig og fejlfri levering.
Det er ikke sidste gang vi handler.
Tommy
23. august 2009
Perfekt og hurtig service....
Perfekt og hurtig service....
Både ammo, vedligeholdeseprodukter, luftvåben og hagl.
22. august 2009
fantastisk
prisen er jo helt skruet ned og hurtig levering vil nok sigde har du et luftgevær køb skudene her
19. august 2009
Super Varer - super service ..
Altid hurtig og præsis levering af GODE varer ..
Har handlet mange gange med samme gode service..
Kan varmt anbefale ...
MortVader
Godthåb, DK
97 point
17 Anmeldelser
18. august 2009
Godt tilfreds!
Alt kørte perfekt.
Hurtigt og hjælpsomt svar på email. Også efter varen er modtaget.
18. august 2009
God kommunikation og hurtig levering
Fine ordrebekræftelser og meldinger om forsendelse + hurtig levering. Kan kun anbefale Sonos.dk
søren
14. august 2009
Super A++++++
Hurtig og effektivt (-:
svend
3. august 2009
God information på hjemmesiden og ekspedition af ordren samme dag. Her handler jeg gerne igen!
roger
23. juli 2009
Strålende service og varer
Varene var veldig godt pakket inn, alt kom skadefritt. pakken hadde 5 bokser feil kuler. Sendte da en mail og opplyste om saken, 20 minutter senere får jeg svar med en beklagelse, riktige kuler ble sendt øyeblikkelig, dette er topp service hele veien.
7. juli 2009
Fem stjerner
Handlen gik let og smertefrit