[REPLY]
Købte et video kamera fra en underleverandør til Sony, valgte efterfølgende at registret mit produkt, det var tilbage i november, modtog mail med at jeg kunne spare 20 % på taske og batteri.
For en månedstid prøvet jeg at anvende disse RABAT koder jeg fik (der var ingen tidsbegrænsning for anvendelse af koderne i mail'en) de virket ikke.
Og nu kommer det trælse
1) Sender en mail til deres service afdeling for at høre hvorfor min kode ikke virker, efter 3-4 mail får jeg et tlf. jeg kan ringe op.
2) Ringe op til en sød pige ”Sofie” som jeg bruger 30 minutter (2-3 pause hvor hun skal snakke med sin chef om koden, eller drikke kaffe) det ender med at hun vil ringe mig op når hun finder ud af hvorfor min kode ikke virker, venter endnu.
Jeg ved ikke om de har en service afdelinger eller.., hvis de bare havde sagt til mig at man skal bruge koden inden for 1 måned eller et eller andet, så havde jeg accepteret det
Nu er truspilot sat i verden for at give ros og ris og hælpe andre bruger
Håber også Sony kunne yde bedre service for deres produkter fejler ikke noget:-)
Har købt et udemærket Sony kamera, fik derefter et tilbud på at kunne spare 20% på en tilbehørspakke med taske/batteri/fod til kameraet. Bestilte via Sonys hjemmeside modtog leveringen i løbet af 3 dage. Batteriet og tasken passede heller ikke til den kameramodel jeg havde, sendte to mails til den adresse som stod i bekræftelse/faktura om hvordan jeg fik byttet til rigtig model men fik aldrig noget svar. Skrev efterfølgende via Sonys hjemmeside men de kunne ikke hjælpe. Så jeg handler aldrig mere hos Sony
Jeg valgte at købe en VAIO til 3200,- hvor strømstikket gav efter 7 måneder efter købet.
Jeg have valgt en "dyrere" netbook, da jeg troede det var kvalitet.
Jeg har behandlet den med dyb respekt, men en dag knækkede strømstikket - og det skal siges jeg altid er meget forsigtig med at ta' stik ind og ud.
Sony derimod mener, jeg har brugt vold, og vil ha 750,- for at ta i mod den, og diagnostiserer problemet
Selvfølgelig ønskede jeg længst muligt levetid ud af mit produkt, og jeg ikke stået med nogen muggert hammer.
Ringe service og for ringe mistænkeliggørelse
Skulle bruge ekstra udstyr for at kunne se 3D på vores nye tv.
Endte med at handle på Sonys hjemmeside, fordi her var brillerne da til at få fat i.
Priser og udvalg virkede også ok. Specielt var nogen produkter til rådighed, som endnu ikke var givet fri på markedet.
Selve leveringen var det mest problematiske. Det er aldrig fantastisk med et udbringningsfirma, der kun bringer ud i arbejdstiden. TNT i dette tilfælde.
Det kan heldigvis løses ved at modtage leveringen på arbejdspladsen, hvis man har mulighed for det. Dvs. pakken skal i mit tilfælde være til at slæbe 1,5 km til toget. Og her skulle man ikke være alt for ked af, at man potentielt skal være tilstede på sit arbejde fra 8.30 til 18 på leveringsdagen (som oplyses pr. mail).
Der var lidt bøvl med indtastning af leveringsadressen, da felterne var lidt forvirrende i forhold til angivelse af en dansk adresse.
Og så var jeg noget forundret over en opfordring til at aflevere dørkoden til min arbejdsplads af hensyn til leveringen.
Efter bestilling fik man informationsmails i næsten overvældende grad.
Men specielt informationen om, at pakken blev forsinket og ikke blev leveret den først oplyste dag var meget velkommen.
Min bestilling blev indgivet torsdag aften og pakken afleveret tirsdag formiddag, så det var ganske fint.
Så tirsdag aften blev brugt med at se ganske fint tv i 3D :)
"Faldt" for deres nye VAIO Z og konfigurerede den, så den kostede 21.500 kr incl. 4 års garanti.
Havde dog et eneste lille hurtigt spørgsmål, men ingen mail at skrive til, medmindre man havde et serienummer, og det er jo lidt svært, før man har købt.
Mener at have læst, at der SKAL være en mail at skrive til, jfr. Forbrugerombudsmanden, men er ikke sikker ?
Ringede til dem flere gange dagen efter, men ingen tog telefonen.
Tænkte OK, det går nok uden det lille spørgsmål:
Jeg bestiller alligevel, og var klar til at betale, men man skulle - selvsagt - sætte kryds i, at man var enig i salgsbetingerserne, før man kunne betale, og dem kunne man så klikke på, men det virkede ikke:
"Error" - prøvede med timers mellemrum og også med en dags mellemrum.
D.v.s., at kan skulle sige ja til noget man ikke vidste hvad var og betale 21.500 kroner ??
Nej-tak - når det er så svært at KØBE noget fra dem, hvor svært bliver det så ikke, hvis der er en fejl ved produktet ??
Og de har ikke engang checket om deres hjemmeside virker - har de så også lavet kvalitetskontrol af deres ting ?
Ikke ligefrem tillidsskabende, så jeg finder en anden bærbar
Så fik min PS3 den frygtede YLOD.
Support er rystende inkompetent, man bliver til boksebold mellem support og forhandler, ingen vil tage ansvar, ingen vil reparere, absolut ingen adgang til tabte data...
Slutsvar fra Sony: "Vi anbefaler altid at man jævnligt foretager back-up. Desværre er der ikke, i din situation, yderligere du kan gøre"
Måske skulle Sony og deres partnere måske tænke mere i hvad de kunne gøre, fremfor hvad jeg ikke kan gøre. Holy s... for en dårlig service og support.
Hvis jeg kunne give nul stjerne havde jeg gjort det.
Det var mit sidste Sony produkt. Aldrig mere og kan kun advare alle mod at købe Sony produkter.
Købte en Sony Vaio på nettet, hvorefter den gik i stykker 2 gange.
Men det er ikke noget problem, man giver dem bare et kald, så sørger de for at hente den på adressen, lave den og sende den tilbage. det er satme service!!!
Købte en Playstation 3 på sony.dk hvorefter det viste sig, at den medfølgende controller ikke fungerede. Det har imidlertid indtil nu vist sig umuligt at få kontakt med nogen ved sony, der kan tage sig af reklamationen.
Alene at finde det rette telefonnummer på sony.dk var en udfordring, og jeg blev flere gange henvist til at ringe til andre numre. Det viste sig herefter at der opkræves 5,80,- per minut for at kontakte deres playstation 3 support, hvilket efter min mening er uacceptabelt.
Jeg forsøgte derfor at kontakte sony via e-mail på support@dk.playstation.com, men blev her henvist tilbage til sony's hjemmeside. Forsøgte derfor istedet at benytte kontaktformularen på hjemmesiden, men har nu en uge senere intet hørt (har forsøgt at sende min meddelelse to gange yderligere uden held).
At handle på sony.dk kan derfor ikke anbefales.
Tilføjelse: Blev bedt om at deltage i en tilfredshedsundersøgelse, hvilket jeg gjorde. Nu har jeg fået en mail fra Sony, at de ikke kan bruge min anmeldelse fordi jeg har skrevet noget negativt - da det åbenbart kan forvirre kunder når de skal købe?????
Købte sidste år en Sony Vaio igennem SE-shoppen, og eftersom der var en knap der løsnede sig, så blev den sendt til reparation. Blev først bedt om at kontakte Sony selv, eftersom processen ville gå hurtigere hvis de selv tog sig at det. Fik en MEGET flabet mail tilbage om, at det ikke var noget de dækkede, og at jeg selv kunne betale.
Den blev så sendt til reparation hos Infocare, hvor jeg fik en computer tilbage hvor musen ikke virkede, højttalerne var ikke sluttet til og den var fyldt med ridser.
Så kontaktede jeg Sony igen på opfordring af SE, men fik igen et flabet svar om at det ikke var deres problem (på trods af at Infocare er en af deres faste reparatører).
Nu er den sendt afsted igen - denne gang til Sony repair center i Tyskland, men ridserne vil de ikke gøre noget ved.
Køber ALDRIG et Sony produkt igen.
Bestilte for deres hjemmeside og der var ingen problemer.
Sjovt som folk slet ikke fatter at det her ikke er et sted man anbefaler sony produkter, som man kan have købt hvor som helst, man anbefaler siden sony.dk deres service, leveringer og købsoplevelser på hjemmesiden.
hvis der er leveranceproblemer, så er det umuligt at komme i kontakt med dem. Derudover har de lagerproblemer vedr PS3 så det tager lang tid at få den
Har en PS3 som jeg egentlig er ganske godt tilfreds med. Men engang imellem kan man jo godt få lyst til at købe et nyt spil. Så hopper man på Playstation Store som egentlig også fungere rigtig fint. Og så ser man prisen på f.eks Fifa 12: 600 kr. Virker da som det rene vanvid at tage den vejledende udsalgspris og så lige ligge 50-65 % oveni. I burde da tilskynde folk at købe spil på jeres side. Så i stedet for at drive rov på de mange millioner kunder som har investeret i jeres maskine bør i måske belønne de personer i stedet. Kan jo ikke passe i ikke kan konkurrere på prisen.
Pengegrisk useriøs virksomhed som så mange andre.
Købte i december 2009 en Sony Vaio til ca. 18.000 i Sony Center på Strandvejen i Hellerup.
Efter ca. 6 måneder var en mindre plasticfatning gået i stykker. Butikken sagde at dette ikke var noget problem - den ville blive fikset under garantien på 2 år og jeg kunne blot ringe til Sony service og få den afhentet og repareret. Men da jeg har svært ved at undvære min PC valgte jeg indtil videre at leve hermed.
Efter 22 måneder går min skærm så i stykker. Så nu var det alvor. Får min Vaio afhentet og får så meldingen at ingen af delene dækkes af garantien. Men at jeg kan få den retur hvis jeg vil betale 6.000 i reparation herfor!
Jeg har gennem årene købt 5-6 bærbare til mig selv og ansatte. Hvortil kommer fjernsyn, PS II og III mv. Og har egentlig været ganske godt tilfreds. Men det ændrede sig markant da jeg oplevede hvordan den garanti Sony markedsfører sig med reelt er 0 værd. Min holdning er klar - køb aldrig et Sonyprodukt. Fordi den merpris man giver er livsfarlig hvis produktet går i stykker. M.a.o. - stol ikke på Sonyforhandlerens løfte om 2 års garanti o.lign. Når det kommer til stykket har forhandleren ingen mulighed for at hjælpe dig og Sony support synes at være sat i verden for alt andet end - support! Sony er ultimativt det produkt jeg har oplevet, der praktiserer den største afstand mellem det de sælger og de leverer når det gælder.
A.
Nu har jeg 2 gange kontaktet Sony.
1. gang ang. optagelse på DVD via TV med Boxer kort (begge Sony), efter gennemgang af et hav af menuer spillede det bare.
2. gang fordi DVDen slog HFI relæet ud efter jeg havde monteret en antenneforstærker, her fik jeg et par gode råd, og så virkede det hele igen.
Super service Tak Sony.
Jeg har lige bestil ny tv samt hjemmebiolyd hos expert - glæder mig til jeg får det.
Så nu faldt interessen jo for sony hjemmeside som jeg faktisk synes er utrolig godt opbygget men FUCK hvor er den langsom.
Ja faktisk er hastigheden groft sagt røv elendig - desværre.
Derfor kun 4 stjerner
Havde et problem med at mit fifa 11 fryste i billedet og ville ringe til sony, ventede i 30 min, & var nr. 1 i køen. & man bliver stillet om til 100 steder,, det ikk iorden,.....
Er den meget tilfredse indehaver af flere kvalitetsprodukter fra Sony. Lækkert mix imellem funktionalitet og design.
Købte et SONY BRAVIA TV, Der solgte sig selv på at man kunne se
Sputnik Youtube og meget mere.
Så regner man jo med at når det er Sony går man ikke helt galt.
Sagen kort er at når man skal gå på Sputnik, står der at man skal gå på nettet og logge ind via sin computer og oprette sig, til dette får man et link og en kode; men koden virker ikke .
Jeg kontakter så Sony.dk support , de prøver først at sige at det skal jeg kontakte Sputnik om; men det er jo Sony´s egen kode der ikke virker ? siger jeg , nåe ja det kunne de jo godt se. Efterfølgende bliver så spurgt om min Mackode og model nummer, det er jo ikke lige sådan at finde , men ok jeg fandt oplysningerne og den 9 sep mailede jeg det til dem, og de svarede straks at de ville komme med ny kode , en uge senere rykkede jeg dem , og nu 10 dage efter de har fået mine oplysninger har jeg intet hørt og kan stadig ikke se Sputnik på mit fine Sony Tv
Utroligt en sandt
Sony case number 26869793
min datters Vaio 1 år gammel fik en kortslutning i bundkortet som Sony informerede mig om var dækket under garantien, men de ville ikke erstatte batteriet selvom de erkendte at det var kortslutningen i bundkortet der havde ødelagt batteriet. De fortalte mig jeg skulle bevise at skaderne var sammenhængende hvilket jeg gjorde og så løb de alligevel fra deres ansvar, ALDRIG NOGEN SINDE SONY PRODUKTER HOLD JER VÆK
Kim Rasmussen fandt anmeldelsen nyttig
og det bliver min første og sidste playstation for det er da noget værre lort den kan ikke en skid uden man får den hacket og hva fanden er det for noget lort i har sat på cinavia det er da røv irriterende så jeg er nu hoppet over til xbox og wii, det holder og det virker uden nogen problemer -.ALDRIG MERE SONY.-
Man ved altid at man får et godt produkt. Kvaliteten på deres fladskærme er fantastiske.
Modsat så mange andre, så har jeg ikke oplevet problemer med kundeservice, de få (2-3) gange jeg har haft brug for det. Det har været over mail.
Det spiller bare maksimalt, og er grunden til at jeg ikke har fulgt strømmen der peger mod mac. Afstemning af hardwaren og softwaren, så produktet fungere optimalt, er unikt. Det betaler man ekstra for i forhold til andre pc produkter, men pengene er givet godt ud.
Thomas
Selve PC'en er rigtig flot, men uhadada den dag du skal bruge deres service, så begynder mareridtet. Når du ringer til kundeservice, får du hver anden gang fat i den Belgisk-talende support. Får du fat i den danske, så lægger den på, hvis den ikke kan 'kende dit servicetag.' Er du så 'heldig,' at komme igennem og faktisk tale med en 'supporter,' så skal du finde din tålmodighed og dit dankort frem. Selvom min PC kun var 8 måneder gammel og havde kostet 9000 kroner, så fik jeg lov at betale 3500 kroner for en lille reperation af et stik, som det ikke kunne koste dem mere end en 300 kroner at reparere. De er hamrende uhøflige og halvdelen af tiden mister du kontakten til dem og kan så få lov at ringe dem op igen. De sender ikke kvitteringer for de mange penge man betaler dem via telefonen og de informerer ikke om, at de forsøger at tilbagelevere deres produkter. De ringer ikke tilbage, når I har aftalt at de skal ringe. I dag er min PC åbenbart landet hos en mand, som jeg ikke kender, fordi de er 'kommet til' at fejlaflevere min PC på den forkerte adresse.
DET ER HELVEDE AT HAVE NOGET SOM HELST MED SONY SUPPORT AT GØRE. Derfor spar dig selv for det og gå langt udenom deres produkter. Hellere købe Samsung eller et eller andet andet.
Kim Rasmussen og Morten fandt anmeldelsen nyttig
har haft en ps3 i 3 år. den er gået i stykker. jeg skulle vælge mellem Xbox eller ps3. Jeg valgte en ps3 fordi jeg troede den ville holde.
men den gik desværre i stykke efter 2 uger. Men her må jeg bare sige. Godt jeg købte den på sony.dk og ikke i en butik. Kanont service dette tror jeg ikke en butik kan gøre bedre. Umuligt tak til Sony
Jeg havde været i Elgiganten og købt en logitech ipod anlæg som var med batteri. Så snart du tog strømkablet ud fra anlægget, så forsvandt 3/4 af bassen - hvilket selvfølgelig ikke var optimalt da jeg købte det til udendørsbrug. Efter en kamp fik jeg penge tilbage, og derefter tog jeg et smut forbi Sony i Hillerød der kørte med nogle fødselsdags tilbud - Efter en omgang kompetent vejledning købte jeg et sony anlæg med batteri som kunne tage både ipod, radio og aux in - det er bare helt perfekt med perfekt bas og diskant - det sat ned fra 2600 til 1500 - blot 200kr mere end logitech anlægget. Thumbs up herfra!
Har aldrig haft problemmer med den. Har ikke så meget at sige. Den blev købt for ca. 4 år siden. Bruger den dog ikke rigtigt. mest at se blueray film med. Men har virket ubeklageligt.
Får dog kun 4 stjerner, da jeg syntes spilene er meget dyre.
Kan kun advare mod at købe Deres produkter de løber fra deres garanti forpligtelser, ting der er limet for dårligt bliver ganske enkelt ikke dækket men kunden bliver affærdiget med at det er kunden der selv er skyld i det.
Skod service og for dyre produkter
Nå men blev så ringet op af en fra Sony der kunne fortælle mig jeg ikke var den eneste med denne model pc og det problem, så de ville gerne dække det alligevel, enten skulle jeg få det skiftet nu eller vente til en undersøgelse og en mulig ny reservedel er klar. valgte det sidste så jeg ikke får en defekt part i igen, men denne opringning giver lige en stjerne mere, og ender det lykkeligt er der flere på vej så 2 stjerner nu
Donmimse fandt anmeldelsen nyttig
Sony har nogen vildt fede produkter, jeg køber altid kun sony, de laver nogle vildt fede ting, eksempelvis tv, hjemmebiografer, og selvfølgeligt Playstation 3 hvad mere kan man forvente af dem nu :D
Fik problemer med min Sony Vaio FW bærbare computer, ringede support.
Talte med en meget venlig og prof medarbejder som uden tvivl ville gøre alt for at hjælpe, aftalte afhentning næste dag hos mig privat.
Næste dag d. 18. stod UPS på døren, forventede rep. tid 7 - 10 arb. dage. Fik 3 SMS'er om hvor langt de var i processen. I dag d. 25 modtog jeg min dejlige computer retur.
Har kun rosende ord for den service jeg har fået, kunne ikke være bedre. Sony har nogle fede produkter, men det vigtigste for mig er de også kan levere varen, når noget går i stykker, det gør Sony - 110 %.
Bestilte og betalte i foråret originalt tilbehør til vores spejlreflekskamera i en af de fysiske butikker. Fik af vide at der var ca 6 ugers leveringstid. Efter 6 uger var vi i butikken,men varen var ikke kommet. Vi blev lovet at den kom kort tid efter. Vi var gentagne gange inde i butikken for at få status, og de lovede at kontakte os. Da vi mistede tålmodigheden efter c. 3 måneder bad vi om at få refunderet pengene. Da vi kom hjem skrev vi til forretningen og klagede over forløbet. Vi blev tilbudt at få varen uden omkostninger når de modtog den i forretningen. Dette takkede vi selvfølgelig ja til, selvom vi ikke troede at vi nogensinde ville modtage den.
Ugen efter blev vi kontaktet at nu kunne vi hente varen i forretningen uden beregning.... Så konklusionen er at vi i sidste ende blev meget tilfredse med vores "køb".
Vi er ellers meget tilfredse med de sony produkter som vi har.
Har handlet i to af Sony centrene og servicen svinger med manden bag disken - de har styr på det i Esbjerg.
Websitet sony.dk er egentlig et flot og informativt site om sony´s produkter. Det mangler bare priser og evt. oplysninger om lagerbeholdning. God som appetitvækker.
Hans Henrik Schneider fandt anmeldelsen nyttig
Da jeg ringet ind da jeg havde et lille problem... Fik jeg en meget sur og fræk mand i røret han kunne ikke hjælpe mig og var meget bedrevidne.. Køb kun sony hvis du ikke skal ha hjælp hos dem... 2 stjerner fordi jeg godt kan lide mit tv
Kim Rasmussen fandt anmeldelsen nyttig
Har mange af deres produkter og kan kun være tilfreds. De laver flotte og gode ting uanset hvad de gør.
So keep up the good work Sony.
Jeg var i 2008 den glade køber at en SE W960 spm jeg forventede mig meget af.
ALDRIG MERE SONOFON/TELENOR eller SONY ERICSSON.
Efter ca 5. måned gid skærmen i sort. Sonofon fik det til at virke men ca 2 måned efter virkede skærmen ikke igen og der var nu begyndt at "gro" en blad lignende ting på skærmen. Jeg henvente mig hos Sonofon/Telenor Ehverv på firskovsvej i Lyngby. Da jeg forelage problemet for Telenords medarbejder og fortalete at jeg gerne ville ophæve handlen begyndte han at grine af mig. Mobilen skulle på værksted igen. Efter at have talt med flere miereeller mindre usympatiske personer blev mobilen SE W960 sendt på værksted. På følgesedlen blev det noteret at der ikke var nogen tegn på at telefonen havde lidt fysisk overlast. Alligevel fik jeg en tilbaemelding om at jeg selv måtte betale for rep. af skærm da Sonofon/Telenor de ikke kunne afgøre om det var pga en defekt i mobilen eller det var mig der havde beskadiget den. Jeg har skrevet og klaget både til Sonofon og Sono Ericsson men de er bare kolde og ligeglade. I begge virksomheder er der således en filosofi der hedder: Hvis der er tvivl så kommer den Sonofon/Sony Ericsson tilgode og så er vi ligeglade med kunden. SÅ ABONNEMENTET HOS SONOFON ER SAGT OP - OG ALDRIG MERE SONOFON/TELENOR eller SONY ERICSSON.
Pas på med at handle fra sony.dk man viderestilles til Sony Style hvor en stor del af informationen er på engelsk og særdeles mangelfuld og så kommer der store fragtomkostninger på på grund af at leveringen ikke sker fra Danmark.
Ved problemer nytter det ikke at hanvende sig til Sonys danske support for de kan sandelig ikke tage sig af tingene hvis man handler hos Sony Style, selv om man klikkede ind fra sony.dk
Sony laver fremragende produkter, men de oplevelser jeg har haft med dem får mig til helt at fravælge det mærke i fremtiden.
Kim Rasmussen fandt anmeldelsen nyttig
De har gode blu-ray afspillere og playstation, vaio, sony ericsson og maget mere :D
At handle på Sony.dk er lidt en blandet oplevelse. Kameraet jeg fik var fint og jeg fik rabet og alt tilbehør... Men når de laver en nyt kamera, glemmer de lige og få produceret alt det tilbehør folk gerne vil ha. Jeg ville gerne ha et ekstra batteri, dockingstation (photostation), taske og undervandshus. Jeg har nu fået det ekstra batteri, men alt det andet er ikke lavet endnu :-(
Lidt dyre i Sony butikkerne, men man kan handle en god rabat og får super kompetent sony service.
Fik super betjening i Lyngby butik.