[REPLY]
tak for super salg og returret. Jeg er yderst tilfreds og dette har hjulpet mig til at købe yderliger hos jer og andre online.
Kan kun anbefale at handle hos Sorella.dk
Bestilte min skønne nye taske søndag aften, og tirsdag morgen fik jeg den med posten.
Noget af det jeg værdsætter allermest ved at handle på nettet, er hurtig levering.
Så tak Sorella.dk, I vil blive husket :-)
Nem og overskuelig hjemmeside, hvor de har de ting, som man skal bruge. Ordren ekspederes med det samme - sådan :-)
Godt udvalg og hurtig levering. Super service... Handler gerne der igen.
Skoene så anderledes ud som billedet vist på hjemmesiden, men der var en god kommunikation. Ingen problemer med returnering og hurtig tilbagebetaling af pengene på kontoen. Her vil jeg godt ture at købe sko igen.
Første gang at jeg har købt sko på nettet, og det var en super god oplevelse. Skoene passede og kom efter 3 dage, og levede fuldstædig op til mine forventinger.
Jeg har fået en rigtig god og hurtig service, så kan godt anbefalde jer til andre.
Super god service og hurtig levering
En god butik med mange fine ting. Der er lynhurtig levering. Modtog mine varer allerede næste dag.
Køb, betal, levering- hurtig og helt uden problemer- kæmpe PLUS
Jeg bestilte mit tøj om mandagen, og det var i min postkasse
Om tirsdagen.
Mvh. Anne B. Madsen.
Jeg bestilte en Danefæ overgangsjakke, desværre med fejl ved lommen som var noteret på en post-it seddel i "nakken"..Ups
Det positive var at de hurtigt fik bestilt en ny hos Danefæ selv og den kom dagen efter ;o)
(desværre kunne denne jakke ikke lynes op, så har alt i alt haft en middel oplevelse)
Mvh Anne Birkelund Øbro
Hurtig levering, og varen passer til forventningerne. Det trækker dog gevaldigt ned, at man skal betale gebyr for at betale med dankort - dette er ikke et kreditkort, og man må ikke tage gebyr!!!
Jeg bestilte drømmejakken, som oven i købet var på tilbud :-), og fik herefter en mail med information om levering. Den blev som lovet leveret 2 dage efter bestilling. Jeg handler gerne hos sorella.dk igen.
Frakke som var udsolgt og som jeg ønskede mig meget blev ekstraordinært skaffet hjem! Jeg følte den var for stor så endnu en frakke blev skaffet hjem i et nummer mindre! Og som toppen af kransekagen var der helt igennem sød og hurtig service hver gang jeg henvendte mig og med begge forsendelser og betaling retur.
Tak for en ekstraordinær rigtig god web-handel oplevelse!
God og nem netbutik, fandt min drømme jakke på tilbud og den kom hurtigt. vil anbefale den til alle.
Jeg er glad for at Sorella var så fleksible, så det lykkedes mig at bytte en gave, hvor fristen egentlig var overskredet. Virkelig søde og god service :) Mvh. Louise
Dejligt, billigt, lækkert og godt tilbud.
Nemt at bestille og hurtig levering.
let og forståelig hjemmeside og hurtig levering.
God information ved handlen og hurtig levering
Vil klart anbefale sorella.dk til venner. Fik byttet jakke uden problem og reserveret en ny uden problem.
Købte en Danefæ regnfrakke til en gave om onsdagen, og højst 10 min. efter fik jeg en mail om at nu var den pakket og faktureret. Dagen efter var pakken ankommet, og de kontaktede mig efterfølgende for at følge op på om pakken var vel ankommet. Det er super service og kan kun anbefale Sorella til andre :O)
God og hurtig service. Produktet ankom dagen efter bestillingen. Produktets stand og kvalitet var helt i top.
Fin hjemmeside, produktet stemmer overens med mine forventninger, levering dagen efter.
Var det eneste sted jeg kunne finde varen i rigtig størrelse og farve.
Nem, hurtig og effektiv bestilling og levering!
Kan klart anbefales...
Jeg havde bestilit en sort taske fra Amust, men blev kort efter ringet op fra Sorella, at tasken desværre var udsolgt. Derfor fik jeg tilbudt en anden taske til med lidt rabet på prisen, men den var jeg ikke interessert i og takkede nej tak.
Bedst som jeg troede det var umuligt, at opdrive den sorte taske, ringede de igen fra Sorella og sagde en havde fået én sort taske igen om jeg stadig var interesseret i den..... og gæt hvad der nu ligger og venter på at blive pakket op den 24. december :-)
Tak for en super god service og stor opmærksomhed på jeres kunder, vender helt sikkert tilbage :-)
Stjernedrys og nissehilsner :-)
jeg havde problem med at priserne på siden forandrede sig, når de først var endt i kurven - dette kontaktede jeg Sorella med, og de gav mig hurtigt 25% rabat på det i kurven, og spurgte ind til mit problem, så de kunne rette op på fejlen på deres side.
Der har været en overordentlig god service, og hurtig respons pr mail.
Derudover er pakken hurtigt blevet afsendt og modtaget.
Håber de får rettet op på fejlen på deres side, men ellers kan jeg med lethed anbefale denne "butik" til andre.
Lillebror og lærke giver en god og hurtig service. Man føler sig som kunne taget godt af og tænkt på. Fuldt ud tilfreds.
De havde ikke den jakke jeg søgte, så jeg ringede til dem. De fik jakken bestilt hjem, og den blev sendt til mig næste dag.
Bedre kan det ikke gøres
Jeg gik på nettet, fandt det jeg skulle bruge, betalte for min varer. Fik derefter en bekræftelse.... 3 dage senere havde jeg mine varer.. Det kan vist ikke være nemmere.
Jeg havde lidt problemer med at finde den rigtige størrelse på en regnjakke. Så jeg nåede at sende min vare retur to gange.
Hver gang var der hurtig og venlig betjening og pengene var indsat på min konto efter tre-fire dage.
Jeg er fuldt ud tilfreds, jeg fik en god service og hurtig levering...
Jeg har kun gode ting at sige om Sorella.dk. Jeg fik super hurtig levering - de var meget søde til at hjælpe mig. Har kun gode ting at sige om dem:)