We are hiring!

Besvarelse fra Sortedaek

[DATE]

[REPLY]

Sortedaek Logo
Kunderne om Sortedaek : »Høj service, hurtig levering og gode priser.« »super enkelt« »Super, hurtig service og ekspedering« 514
Perfekt
9.7 af 10

514 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed

super enkelt

Fremragende service og så ganske enkelt. Havde mi´n vare dagen efter min bestilling og endnu et plus.. super priser ikke sidste gang jeg har handlet hos sortedæk.

Udvalgt anmeldelse om Sortedaek

Sortedaek

Høj service, hurtig levering og gode priser.

Bestilte 4 kvalitets dæk, til en pris der kunne konkurrere med de tyske netbutikkers. Havde et par spørgsmål, der blev venligt og fornuftigt besvaret vis telefonen. Dækkene ankom dagen efter bestillingen.

Det er første, men næppe sidste, gang jeg har handlet hos sortedæk.dk. Det var en gennemført god oplevelse.

• NB
  • Verificeret køber

Super, hurtig service og ekspedering

Effektivt, konkurrencedygtig og kompetent. Dækkene ankom flot emballeret indenfor den lovede leveringstid.

• René
  • 2 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Som altid bedst OG billigst !

Ikke vrøvl,ingen ballade,fungerer bare !
der er ingen ventetid på levering og priserne er i 95-98 % af gangene de billigste i DK.Har 1 eneste gang oplevet at de var løbet tør for 1 dæk og vi og venner og familie køber sgu' altid her :)

Super god service!!

Meget hurtig levering, super godt produkt og jeg er mere end tilfreds så jeg kommer igen ! :)

Super priser og service

Super priser og meget hurtig levering.

Det d'ur Sku

Jeg opdagede at mine gamle vinterdæk ikke helt var brugbare mere, og så kom der jo lidt sne, jeg ringede til et par dækfirmaer i omr. men de havde ikke nogle i den størrelse , så på nettet . først dæk online prisen passede, men op til 10 dage i levering ! så ringede jeg til sortedaek, jeg spurgte om leveringstidspunkt kl. ca. 10 om formiddagen , hvis du bestiller (betaler) nu har du dem i morgen ! og det virkede . så ok herfra

hurtig levering

dæk desværre ikke aflæsset på aftalt sted.

Besvarelse fra Sortedaek

Jeg er ked af at høre at vores fragtfirma ikke har levet op til deres del af arbejdet. Jeg har d. 13/2 talt med firmaet som vil præcisere for chauføren på denne rute at han skal ringe på først og derefter hvis der ikke er nogen til at skrive under på leveringen må han stille varene på et aftalt sted.

Jeg håber vi kan byde dig velkommen som kunde igen og det så går som det skal.

Karsten
SorteDaek.dk

Kanone

Super nemt, hurtigt og billigt :)

• Henrik

Nem, hurtig og billig

Rigtig fin og nem hjemmeside. Hurtig og præcis levering. Billigst på den type dæk jeg søgte.

Bedste service nogensinde

Jeg kan varmt anbefale Sortedaek både hvad angår internethandel samt servicen på deres værksted. Monteringen var klaret få timer efter henvendelse og det har været sådan hver eneste gang. ;-)

• DRR
  • Verificeret køber

Service og pris som den skal være

Kontaktede Sortedaek for at bestille mine kleber da jeg ville ha yderlige oplysninger og blev ringet op da sælger skulle ha flere oplysninger fra producenten og der ud over fik jeg leveret dækkene efter blot 2 dage tak for god service !

Hilsen D

• Verificeret køber

Lynhurtig levering og bedste pris på nettet

Jeg checker helt sikkert "sorte dæk" næsten gang jeg køber dæk.

• foran
  • Verificeret køber

hurtig levering og billige dæk

rigtig god oplevelse at bestille gennem sortedaek.dk - fik dækkene leveret ved hoveddøren 2 dage efter at have bestilt dem. Desuden er priserne de bedste vi har ku finde.. Det er bestemt ikke sidste handel vi gør her. Super service.

raketfart

Fik leveret min dæk på rekord tid, bestilt dem onsdag sen aften, fragtmanden kom Fredag morgen. det kan ikke gøres hurtigere.
inden da skrev jeg mail for at få info, og fik hurtigt svar. ingen dikke darre

• Jytte

Købte Goodyear vector4

kom 3 dage efter bestilling, kanon pris. kan varmt anbefales...

Billige

Sorte dæk styrer for vildt....

• henning
  • nørre aaby, DK
  • 4 Anmeldelser

best og billigst

Det er første gang jeg handler hos Sortedaek og jeg vil gøre det igen,det var kort leveringstid .

Problemfrit samarbejde

Bestilte to dæk som ankom to dage efter med fragtmand som efterlod dem på aftalte sted. Fuldstændigt gnidningsfri handel.

Sortedaek

hurtig svar på det bestilte med korrekt lev

de havde ikke alle dækkene da jeg bestilte men efterkom hurtigt ordren med en ny og korrekt lev dato

Billigt

God service og en hurtig levering. Samtidig er det meget billigt.
Og ligge tiden på dækene er fra 16/11 ok til prisen. (uge/år).

Fin service

Jeg kan anbefale andre at købe dæk her

• orbyd
  • 4 Anmeldelser

Hurtig og venlig service

Bestilte onsdag aften med levering direkte til sortedaek og havde nye dæk monteret på bilen lørdag formiddag - inkl. en hyggelig snak med go' kop kaffe.

• Kunde
  • 7 Anmeldelser

Perfekt

Alt som det skulle være og god ærlig vejledning inden køb.

• jey
  • 3 Anmeldelser

Alt som aftalt

leveret som aftalt... HURTIGT!

super god servise

God service. hurtig levering.

Ekspress levering!!!

Jeg bestilte en mandag ved 22-23 tiden. Dækkene ankom ved 14 tiden onsdag. Det kan nok ikke gøres meget hurtigere:-))

Som det skal være

Bestilte 6 dæk, og har dem fået leveret til tiden. Ingen komplikationer.

• Ali
  • Verificeret køber

Nemt, hurtigt og billigt!

God service, godt udvalg og en af de billigste sider til køb i dk!
Meget meget tilfreds!!

Sortedaek

Kanon godt firma og webshop.

Jeg har nu for første gang handlet dæk på internettet, pga. at jeg havde en frygt for at dækkene man købte ville være overgemte dæk fra sidste eller forrige år. Min frygt blev gjort til skamme af sortedæk.dk. Jeg modtog dækkene 1½ dag efter jeg havde bestilt og de var leveret der hvor vi havde aftalt, jeg kunne desuden konstatere at mine nye goodyear ultragrip 7+ var blevet produceret 9 uger inden jeg modtog, så jeg modtog altså friske dæk fra fabrikken. Jeg har kun positivt at sige om sortedæk.dk og jeg ved hvor jeg handler dæk næste gang, sortedæk.dk kan klart anbefales.

• Jss

Super alt ok

Siper hurtigt servic

Sortedaek

Totalt hurtig og god service...

Som angivet ovenfor. Hurtig og god service - top professionelt.

Hurtigt og billigt

Købte gode dæk til god pris

• Almir
  • 2 Anmeldelser

billigt,hurtig levering

Det var hurtigt leveret 2 dage senere super service. Jeg kan kun give denne Web shop mine bedste anbefalinger. Almir

• pakken

ALT VAR SOM DET SKULLE OG HURTIG LEVERING

GOD OG HURTIG LEVERING NEMT AT BESTILLING PÅ HJEMMESIDEN

Kan KLART anbefales !!!

Lynhurtig service og hjælp over tlf. samtidig med man bestiller på nettet... PERFEKT.
Fik søreme også en opringning om hvornår dækkene burde stå foran døren derhjemme.
Kan kun anbefale Soretdaek.dk og på kvaliteten er der intet at påpege.

Sortedaek

God og perfekt betjening som altid

Har i flere omgange handlet og fået monteret dæk. Kun godt at sige om det samlede leverance incl. montering af dæk.

Perfekt!

Godt tilfreds.

Sortedaek

Rigtige dæk med rettidig omhu !

Sortedaek

Leveret til tiden og en god pris.

Fine priser og en god service. De løb tør for det bestilte dæk men opgraderede det til et bedre kvit og frit. Supert!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk