We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Sortvvs anmeldelser

Sortvvs Logo
Kunderne om Sortvvs : »Hurtig og fin betjening ...« »God service og super pris.« 10
Godt
8.7 af 10

10 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (10)

Udvalgt anmeldelse om Sortvvs

Rigtig god service

Onsdag bestilte jeg en masse varer hos Sortvvs lige fra toilet til radiatorer med tilhørende dippedutter til installation. Fredag fik jeg besked om at tingene var blevet pakket.

Søndag kom de fra Sortvvs og afleverede det, fordi deres fragtmand havde lagt sig syg... det kalder jeg godt nok god service.

Det er ikke sidste gang, jeg handler hos Sortvvs!!!

Anbefalelsesværdig

Købt Grohe brusehoved, bestilt fredag, kom i dag lørdag.
God information via e-mail om ordren.
Billigere end ved en fysisk butik.
Er anbefalet til venner, og handler der bestemt igen.

Tip-top handel

Gode priser, skaffede hurtigt specialvarer og gav status på ordren både på mail og telefonisk. Jeg vil helt sikkert handle der igen.

Ekstrem hurtig levering

Bestilte onsdag sidst eftermiddag og skrev i kommentaren "at de gerne måtte give besked hvis ikke jeg kunne nå at have varen inden 28. februar, da den skulle gives som gave."

10 minutter senere fik jeg en statusopdatering på mail fra firmaet på at ordren var "Pakket" og 30 min. efter var den "Sendt".
Jeg modtog varen dagen efter. Hurtigt og nemt. Kan kun anbefales.

Sortvvs

Hurtig og fin betjening ...

Skulle bruge nogle små dele i weekenden, og allerede mandag morgen blev varen afsendt og tirsdag havde jeg dem. God service og billige priser

Kanon Service og gode priser

Vi har et billigt toilet og når der går noget istykker på sådan et, er det åbenbart svært at finde reservedele til den. Der hvor vi havde købt toilettet "silvan" var det umuligt at fremskaffe den trykknap der var gået istykker, vi kunne lige så godt købe et nyt toilet. Så jeg har været i samtlige fysiske butikker uden held og på nettet i lang tid før jeg fandt måske den trykknap jeg ledte efter. Jeg skrev til sortvvs og spurgte om jeg kunne få et total billede af trykknappen og kort tid efter havde jeg et billede af den. Og det var lige den jeg ledte efter. Alt i alt har jeg sparet et nyt toilet for den gode service, gode priser og ingen gebyr mv.

Sortvvs

God service og super pris.

Super service, kontrollerede (ved leverandøren), som den eneste af 3 vvs web butikker jeg har søgt tilbud ved om den løsning jeg ville benytte kunne fungerer i mit bestående anlæg, hvorved løsningen blev optimeret. Var desuden billigst.

Sortvvs

Super hurtig levering og super pris.

Købte hos sortvvs.dk et blandingsbatteri.
Bestilte den torsdag aften klokken ca. 20.30 og allerede fredag morgen klokken 8.30 var blandingsbatteriet blevet leveret til os, det kan kun kaldes hurtig levering. og prisen på blandingsbatteriet var også fantastisk billig lå langt unde de andre internet butikker.

Sortvvs

Fine priser og god support

Dejligt med mulighed for at få sendt pr. brev. Så der ikke skal betales overpris for fragt af diverse småting. Dog en smule lang leveringstid 5-10 dage !!

Billigt og problemfrit

Jeg skulle bruge nogle småstumper til nogle reparationer. Det var forholdsvist nemt at finde tingene på hjemmesiden, og småtingene blev sendt som brev, hvilket sparede en del porto.

Hjemmesiden er ikke fantastisk opbygget og til tider en smule langsom. Til gengæld var servicen hurtig og korrekt. Sammenholdt med den konkurrencedygtige pris og muligheden for at få sendt småting med almindelig post, udløser 4 stjerner.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk