We are hiring!

1 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Sorup

Gør det ikke - stedet trænger til en opdatering.

Min kæreste og jeg var på en forlænget weekend på Sørup Herregård. Som følge af et gavekort, valgte min kæreste, som julegave til mig, at supplere opholdet med endnu en overnatning og dertil hørende mad, kaffe med mere. Opholdet koster 1000 kroner pr. person pr. dag.

Vi havde som mange andre hørt godt om stedet og glædede os til en dejlig weekend sammen med vores 5 mdr. gamle dreng. Vores første lille ferie siden den lille ny kom til verden. Vi sætter meget pris på kvalitet i vores dagligdag, men det skal siges, at ingen af os bryder os om at føle os ophøjede og sat i centrum. Men det var også alt andet der mødte os fra første minut på Sørup Herregård.
Vi ankom kl 14.30 og blev mødt af en receptionist med ordene ”hvad siger i” hvad siger i??? Fandeme nej, sådan tager man ikke imod gæster og da slet ikke når man lever i et servicefag. Hvad blev der af ”velkommen til Sørup Herregård” Hvad blev der af at tage pænt imod folk og få dem til at føle sig velkomne? Vi fik vores nøgle og vist trappen til vores værelse, og det var så det. Efterfølgende måtte jeg selv gå ned og spørge hende hvor restauranten var henne? Hvor var poolen de reklamerede med og hvad kunne de i øvrigt tilbyde? Vores velkomstdrink udeblev og da opholdet var bestilt med kaffe og kage begge dage, så kunne man måske have formodet at man, ud over at være blevet budt pænt velkommen, også blev oplyst om hvor restauranten lå henne og i samme åndedrag måske var blevet ”mindet om” at der var kaffe og kage til os derhenne og at vi ellers var velkommne til at spørge, hvis der var noget vi var i tvivl om. Men det blev som sagt til et ”hvad siger i” og en værelsesnøgle.
Aftenen skulle så stå i hyggens tegn med lækker 3 retters menu i restauranten og da vi begge elsker mad og glædede os til for en gang skyld at skulle spise ude og forkæles en smule, så så vi nu frem til dette oven på en noget lunken start. Men ak…

Vi blev mødt af en kvindelig tjener, igen uden et smil og uden et ”velkommen til,” men blot et ”har i bestilt bord”? ”Øh nej” måtte vi lidt befippet sige, ”vi øh har bestilt et forlænget weekendophold”. Vi fik vores bord og 2 min. Senere kom hun tilbage med en slidt A4 seddel i hånden, hvorefter hun begyndte at læse vores menu op. En menu hun nu har haft en uge til at lære udenad, men den blev læst op fuldstændig uden smil på læben og ordret robotagtigt. Vi skulle have jordskokkesuppe med persillecreme og brødcroutoner, hertil brød. Til hovedret skulle vi have oksefilet med bagte rodfrugter og bagt fennikel med bacon og til dessert var der is med en chokoladekage.
Vi spiste den noget tandløse jordskokkesuppe og brødet var en 3x3 cm skive, der kom 5 min. Inden suppen og som vi troede var en form for appetiserting og den var dermed væk, inden suppen kom.
Da vi havde spist suppen og ventet i ca et kvarter på vores hovedret, kom suppen ind én gang til! Ehh.. måtte vi pænt sige, den har vi altså lige fået én gang. Ordene fra den sure tjener var ” nåh ja, det er ikke til at holde styr på, her sker så meget lige nu”. Igen ikke et sætning der er med til at føle os velkomne og i trygge hænder. Vi følte os ærlig til lidt til besvær. Hovedretten var 3 skiver rødt kød lagt på nogle rodfrugter og med en bagt fennikel ved siden af. Den bagte fennikel med bacon var rigtig godt tilberedt og kødet var mørt uden dog at have synderligt meget smag. Men ved siden af, kom der en skål kartofler og en skål sovs. Sovsen var fantastisk men de helt almene kogte kartofler havde ligget alt alt for længe i vandet og var både totalt udkogte og vandede. Helt ærligt så mindede det om en servering i et forsamlingshus og maden ligeså og det er ikke sagt for hårdt.

Desserten var udmærket, eller det var i hvert fald chokoladekagen, især min kæreste begejstret over den, der både havde god smag og konsistens. Isen var en kugle færdigkøbt vanilieis der var lagt i en lille skål imellem 3 stk. brombær.

Vi gik tilbage til vores værelse for at putte den lille og var ærlig talt skuffede over det her. Om morgenen var annonceret et stort morgenbord og det så vi frem til. Godnat til skuffelsen og goddag til drømmene om et lækkert morgenbord og en frisk start.

Det første der mødte mine øjne da vi om morgenen kom tilbage til restauranten, var et stort fad med stablede yoghurt ¼ liter. Det fortsatte til en vase med cornflakes, en med havregryn og en med müsli. Et fad med spegepølse, rullepølse og hamburgerryg. Et bord med én slags franskbrød og ét slags rugbrød. 3 glasskåle med marmelade og et bord med æblejuice, appelsinjuice, the og kaffe. Intet hjemmelavet, ud over te og kaffe (kaffen i øvrigt god, måske det bedste de diskede op med dernede). Nåh nej der var selvf. brevsmør, brevnutella og brevhonning. Wauw til 1000.- pr. person pr. døgn og så kan man ikke engang finde noget ordentligt yoghurt eller lave en müsli selv, bage noget brød selv, finde på noget andet og mere end det.

Tilbage hos receptionisten om eftermiddagen hvor jeg lige ville høre om de skulle have besked på hvad tid vi ønskede at spise aftensmad, som dagen før. Dette var scenariet: Hun kigger på den anden receptionist og spørger hende så ”er der overhovedet servering i restauranten i dag?” Jeg tror, hun skal være glad for, jeg ikke sagde noget der, for det havde ikke været pæne gloser, hvis jeg var gået i gang. Det havde den så lykkeligvis ikke, da TV2 havde booket noget konference. Fik jeg sagt tidligere at man virkelig ikke følte sig velkommen og nærmest til besvær?

Aftenmenuen: plukket torsk med persillecreme (også brugt til suppen dagen før) porrer, parmesan og havthorn. Flot anrettet, men smagte ikke af ret meget. Hovedretten kom, og vi troede, det var løgn, for det var det samme som dagen i forvejen? Nej bestemt ikke, sagde tjeneren, eller i hvert fald ikke kødet, det var nu kalvetyksteg men altså rodfrugterne kunne godt være de samme. Fenniklen var byttet ud med valnødder og kartoflerne havde nu været vendt i smør og en tur i ovnen. Og at mærke på hvor tyk skallen på kartoflen var blevet, var de fra dagen før.

Desserten var en solbær crumble med is. Gæt hvilen is og serveret hvordan? Yes samme is som fra dagen før, serveret på samme måde.
Vi er mere end almindeligt skuffede over både den manglende service og den håbløse og fantasiforladte mad.

Stedet bør opdateres. Man skal virkelig lære at byde folk velkommen og få dem til at komme igen. Man skal ikke føle at man kommer ind i et maskineri, hvor man bliver presset igennem et tandhjul og uden for meget berøring, bliver spyttet ud igen på den anden side, nu blot fattigere og en dårlig oplevelse rigere.

Kære Sørup Herregård. Man byder velkommen, man smiler og man serverer noget mad der er bedre end på en færge og i et forsamlingshus. Kom venligst ud af 80 érne og ind i det århundrede hvor mad ikke behøver serveres på én måde og så hamrende traditionelt som suppe, steg og is. Eller sæt jeres priser ned og lav jeres brochure om, for det der er så falsk varebetegnelse som det kan være!!

Jeg kan til gengæld godt forstå, I ikke spørger om man nød opholdet og var tilfreds. Vi kom igennem tandhjulet og i gjorde det uden den store indsats og uden at gøre noget for at man ønsker at komme igen.
Til gengæld vil vi gerne advare andre om ikke at stole på jeres brochure eller i hvert fald ikke forvente mere end ovenstående. Og vi har ikke engang været hårde ved jer, jeg gad så godt opleve en anmeldelse fra en professionel for så ville det formentlig blive skrevet en smule mindre sobert og i et forum hvor det virkelig ville gøre ondt. Det var virkelig skidt, det her burde give jer stof til eftertanke.

Sorup

Sørup Herregård - suverænt sted

Jeg har rejst på mange hoteller i verdenen, men jeg er meget overrasket over at finde noget af det bedste i DK. Sørup Herregård er 4 stjernet og der er lækkert, rent, god atmosfære og det er bare et godt sted for os som børnefamilie.
Jeg ville gerne have givet det 5 stjerner, for det fortjener de. Der var kun lige en detalje som trækker ned. Ved vores aftensmad var der fluer i vindueskarmen - nåh ja det kan jo ské, men der lå et stort insekt på dugen. Tjeneren kom og så det og talte om hvad det var for et. Hun prøvede ikke på at fjerne det. Konstaterede bare at det ikke var farligt. Vi fjernede det selv og glædede os til maden. Vi fik fiskesuppe og så fik vi den suverent bedste hovedret. Torsk på svampe og løg - formentlig i citronolie. Det smagte virkelig godt. Men suppen var ikke værd at skrive hjem om. Vi troede der ville være fisk i. Men det smagte af hummerbouillon (uden hummer) fortykket med Maizena, så det kunne skæres i mundrette størrelser. Suppen var også grå. Selvom jeg ikke bryder mig om fennikel, var de små stykker fennikel og sesamfrø dog opmuntrende. Jeg sagde det til tjeneren, men også denne gang gjorde hun intet for at gøre oplevelsen bedre. Heldigvis blev vi betjent af to forskellige tjenere og den anden var dygtig og god.
Jeg er ikke i tvivl om at vi vil besøge stedet igen, men ingen fiskesuppe næste gang;)

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk