[REPLY]
Opdatering: Har fået mail fra SparePart.dk der kort meddeler at de vil refundere mine 250,- i udgifter og hvis jeg sender min telefon, fikser de den (uden betaling for selve monteringen). Så de kommer op på 4 stjerner i første omgang for god vilje, 5 hvis min mobil er fikset indenfor en uge eller to. Gode toner.
Bestilte et nyt touch cover til min mobil, modtog det indenfor ganske kort tid. Delen var 'bar' (uden indpakning) og hurtigt rullet ind i bobleplastic fra SparePark.dk's side - ved ikke om det er normalt for reservedele. Jeg gik til en professionel mobilreparatør for at få monteret glasset, og måtte konstatere at reservedelen var defekt.
Reparatøren bemærkede at delen så lidt slidt ud og at det lignede noget "der var konstateret defekt, smidt i en skuffe og senere fisket op igen". Ren spekulation, men helhedsindtrykket er ikke godt. Nu skal jeg bruge tid og penge på at returnere varen, har spildt 250,- på en mobilreparatør og har stadig smadret glas på min mobiltelefon.
Købte tilbehør til IPhone 4S, hele vejen igennem en super service. Anbefales.
Har købt en del hos Sparepart.dk og servicen er helt i top og de pakker tingene godt ind inden forsendelse.
Jeg har kun rosende ord til det gode firma.
Absolutely amazing ...
I ordered new battery for HTC desire Thursday and Saturday the package was at my place:)
Great company, serious and fast delivery...
I will 10000% shop more in here ...
Thank you SparePart:)
Bestilte lidt småting onsdag aften kl. 21, og varerne kom med post fredag. Sådan skal det være, ikke noget at klage over!
Bestilte et iPod Touch 2gen. Display Glas og Monterings Ramme. Er aldrig helt tryk ved at bestille glas varer på nettet. Men varen var pakket ind i 2 lag plast og en lille kasse og den er monteret og virker fint.
Tip. Denne hjemmeside har gode videoer der viser hvordan man udskifter div. ting. www.5min.com under tech
jeg fik det jeg skulle have men servicen var elendig.
Jeg handler med mange firmaer rundt omkring i verden, og det er meget få gange hvor jeg i sandhed kan sige at jeg er imponeret over sådan en top service som sparepart.dk yder.
Det føles næsten som om at der sidder en i firmaet som er et hundrede procent dedikeret, og ene og alene kun venter på min order. For hver gang jeg bestiller, så er der svar fra firmaet om at varerne er ekspederet inden for få timer.
Varerne er derfor sendt samme dag, og seriøst som lovet bliver varerne leveret dagen efter. Det er hvad jeg kalder TOP SERVICE :)
Bestilte en amoled skærm til en Desire mobiltelefon om eftermiddagen. 15 minutter senere fik jeg en mail, at varen var pakket.
Modtog varen dagen efter med posten - fint pakket ind.
Super hurtig levering. :-)
Har handlet der flere gange og altid fået super varer lyn hurtig levering super god kontakt og behandling. Handler her helt sikker igen.
Har handlet her flere gange og gør det helt sikker igen. Altid super vare lynhurtig levering rigtig god kontakt kan ikke gøres bedre.
Købte et nyt display til en nokia 6720c
under 1½ time efter bestilling var varen afsendt og
kom dagen efter.
Super proff. indpakning.
Har handlet her før og gør det helt sikkert igen
Jeg har handlet med sparepart.dk to gange. Begge gange er mine stumper kommet uden fejl eller forsinkelser.
Websitet kunne godt være mere overskueligt, men både søgefunktion og menusystemet virker efter hensigten. 4½ stjerne herfra - rundet op til 5. Flere af den slags forhandlere, tak!
En kundebehandling lige efter bogen. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil handle der.
Da vi er en virksomhed er det utrolig vigtigt at den bestilte vare er fremme hurtigt.
UG+
Div til nokia n 95 8gb. Super Super forretning.
knald hurtig betjening og levering.Har det man skal bruge
jeg har købt reservedele af flere omgange til forskellige nokia telefoner og sparepart.dk leverer altid hurtigt og til gode priser
det duer bare har suverænt de billigeste forsendelses priser,og en seriøs god service
Altid lynhurtig ekspedition og kanon service hvis der skulle opstå problemer. Jeg vil varmt anbefale Spareparts
Jeg bestilte et bagsidecover til min kones mobil, fredag kl 16:20. Allerede Lørdag formiddag ankom coveret med posten! Det kan man kalde hurtig levering. Helt sikkert IKKE sidste gang jeg køber noget dér! :-)
Rigtig god hjemme side nemt a finde rundt og det jeg købte kom hurtigt ... 'S* nice nice
Da coveret på min telefon gik i stykker, var Spareparts pris den suverænt laveste. Selvom jeg bestilte ret sent på dagen var varen der allerede næste morgen.
super sted at spare penge endog.. hermed anbefalet på det varmeste
har nu handlet med dem 5 gange, og hver gang er varene kommet til tiden dagen efter, fik et forkert cover den ene gang og det blev ombyttet fra dag til dag også uden problemer.
kan kun anbefale dette sted aldrig nogen problemer hurtig levering og altid svar tilbage ved spørgsmål
Modtog et defekt headset fra Sparepart.dk. Sparepart.dk formåede at gøre dette til en positiv oplevelse. Da de ikke havde flere at den type som jeg havde bestilt, fik jeg en lidt dyrere type til samme pris. Yder mere lå det nye headsæt i min postkasse dagen efter.
Super hurtig service.
Har handlet mange gange hos Sparepart.dk - og vil uden tvivl handle med dem igen, da de levere hurtigt og har varerne til de rigtige priser.
Efter at have været i "kløerne" på Mytrendyphone, så valgte jeg SparePart.dk og kan kun anbefale dem.
Der var dog et mindre irritationsmoment.
- Det jeg havde bestilt og som stod som værende på lager, var det så ikke alligevel, men de sendte en mail med forventet ankomst og samtidig en mulighed for at annullerer ordren, hvilket Mytrendyphone ALDRIG gør!
Mine varer kom som de havde lovet, så deres udmeldning stod altså til troende - ikke noget man er forvent med i den branche. Kudos for det. ;o)
Så 4 * herfra - den sidste er trukket fra, pga. den fejlagtige lagerstatus.
Har efterhånden handlet der flere gange. Altid lynhurtig levering og nem og overskuelig hjemmeside. Fornuftige priser.
dette firma vil jeg til hver en tid anbefale trods at mit bluetooth haedset gik i stykker 2 gange har der ikke været nogle problemer første gang fik jeg bare et nyt og anden gang fik jeg pengene uden brok eller andre dårlige ting. de kan ikke anbefales nok.
en meget meget tilfreds kunde
Har handlet her 4-5 gange og har intet at påtale super pris super produkter og kort leveringstid! Kan kun anbefales :D
Jeg havde bestil en del hos et andet selskab, men de løj om leveringsdatoen, så jeg afbestilte og bestilte hos sparepart. Prisen var den samme, men servicen var klart bedre.
Kanon service og hurtig lev. bestilte den en dag og have vare den næste dag
Ikke helt, men næsten bedre. En forespørgsel fra virksomheden via mail opklarer en fejl jeg har begået ved bestilling. Det nye cover kommer omgående derefter. Alt i skønneste orden. Siden er nem at navigere rundt på. Kender intet fornuftigt alternativ til denne side.
Jeg smadrede skærmen på min Nokia N95 8Gb mobiltlf og tjekkede omgående priiser på en ny skærm hos sparepart.dk samt en konkurrent.
Da Sparepart var billigst, har samme hurtige levering som konkurrenten og sidste men ikke mindst har en langt bedre karakter på Trustpilot, valgte jeg Sparepart.
Skærmen er original, men i neutral emballage.
Jeg vil også handle reservedele til min mobiltlf hos Sparepart næste gang.
Varen kom allerede dagen efter og jeg har fået en rigtig god service!!
Super hurtig levering af vare - og varen er også OK.. Kommer gerne igen