We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Sparhobro anmeldelser

Sparhobro Logo
Kunderne om Sparhobro : »Meget god bank med altid imødekommende service« »Forbandet godt!« 3
Godt
7.9 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)
Sparhobro

Meget god bank med altid imødekommende service

Som mangeårig kunde kan jeg give denne bank mine bedste anbefalinger. Altid god kunderådgivning.

Udvalgt anmeldelse om Sparhobro

Super bank

Jeg har været kunde i banken i nogle år. Jeg oplever gang på gang en fleksibilitet og en lyst til at hjælpe når håret brænder.

Der vil jeg bestemt være mange år endnu.

Forbandet godt!

Vores virksomhed skiftede til Sparekassen for nogle år siden.
Vi blev henvist af en eksisterende kunde som var yderst tilfreds, så vi tog chancen.
Som mindre erhvervsdrivende har vi behov for en bank der ikke kun interesserer sig for tal, men også generelt for vores virksomhed - og vores virksomheds vækst, daglig drift mv. og jeg må sige...

...aldrig har vi mødt en bank, ja generelt nogen, der har udvist så stor interesse, man kan næsten mærke de interessede øjne, når man taler i telefon med dem.
De er professionelle, har et skarpt blik på vores "ting" og forstår straks hvad man vil.

Tilliden mellem bank og kunde er nok det stærkeste tillidsbånd vi nogensinde har oplevet - og så med en bank....!
Vi lægger al vores lid til Sparekassen Hobro og ved at de er vores faste samarbejdspartner mange år frem.

En hyldest til Hadsund afdelingen!

Matt Krank
Maxtel.dk || Partner

Super professionelt

Jeg skiftede til Sparhobro efter at have været kunde hos Nordea i mange år. Grunden til mit skifte var at andre i familien var skiftet, og havde anbefalet banken.

Jeg har haft en meget positiv oplevelse med banken og med personalet. Den rente jeg blev tilbudt var betydeligt bedre end hos Nordea. Jeg er typen der klarer langt, langt de fleste af de daglige ting selv via homebanking, og her har Sparhobro en ganske fortrinlig homebanking løsning.

Samlet set er jeg virkeligt glad for at have skiftet bank. Jeg kan kun ærgre mig over at jeg ikke fik det gjort noget tidligere.

Matt fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk