We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Sparvinduer anmeldelser

Sparvinduer Logo
Kunderne om Sparvinduer : »vidste du at:« »perfekt« »God kvalitet til næsten ingen penge !« 82
Perfekt
9.2 af 10

82 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (82)

perfekt

ingen problemer, alt til tiden og fin kvalitet.

Udvalgt anmeldelse om Sparvinduer

vidste du at:

sparvinduer er 100 % seriøs og troværdig.
vi forespurgte over nettet og fik samme dag svar retur.
fra vi havde indbetalt beløbet fik vi vores vinduer leveret allerede efter 3 dage og chaufføren stillede dem præcis hvor vi ønskede det.
vi kan til hver en tid anbefale sparvinduer og vil gøre brug af dem når de næste vinduer skal skiftes.
med venlig hilsen
Hanne og Gert Weidekamp

• Kim
  • Verificeret køber

God kvalitet til næsten ingen penge !

Blev behandlet utroligt godt hos Sparvinduer, - i første omgang havde jeg et par spørgsmål til størrelsen af vinduerne mm. og næste gang jeg ringede var for at få udsat leveringen pga vi var på ferie, - begge gange ingen problemer og rigtig god service

Alt forløbet perfekt

Døre/vinduer leveret til aftalt tid og præcis i mål og udførelse som bestilt.

bedre end forventet

God service - kompetent behandling af ordre og korrespondance.
Super god betalingsform i forbindelse med bestilling og levering.

levering som aftalt

Jeg kan godt anbefale "Spar vinduer"
Du får hvad du har bestilt og til en fornuftig pris.

Ingen problemer.

Vinduer og døre er af fin kvalitet og prisen overkommelig, jeg er godt tilfreds.

høj standard, pænt udførelse

Jeg har bestilt vinduer af 2 gange, første gang var jeg spændt på kvaliteten, men den var fuldt ud tilfredsstillende så jeg bestilte igen vinduer, alle vinduerne er monteret i vores sommerhus på Fanø.
Bent.

Sikker og god betjening

God og billig løsning
Nem at orienterer sig på hjemmesiden og finde den vare man er interesseret i.

• Brian

ok service

fik hvad vi bestilte..... dog med et par ugers forsinkelse. det skal dog siges de ringede. i den uge hvor vinduerne skulle leveres. og sagde de blev 14 dage forsinket...
fair nok....
Men bestiller helt klart hos dem igen....

• Jacob
  • Verificeret køber

God service ved bestillingen af vinduerne.

Perfekt igennem hele handelen

Bestillingen er nem at udføre på hjemmesiden, levering er til den ønskede leveringstid og det skal lige nævnes at jeg bedte om at modtage varerne en bestemt dato.
Jeg har igen bestilt flere varer hos SparVinduer.
Super handel hele vejen igennem fra bestilling til levering.

Sparvinduer

perfekt i produkt, pris og levering

Produktet (energiruder) lever fuldt op til forventninger og krav til et moderne produkt med uangribelig håndtering og levering. Herforuden er prisen sammenholdt med et særdeles godt produkt helt i top.

Sparvinduer

Go kvalitet, nemt og billigt.

Jeg har bestilt vinduer af tre gange. Jeg er meget tilfreds, dels med den måde betalingen foregår på, hvor man betaler én tredjedel ved bestilling og to tredjedele omkring leveringsdatoen og dels med den løbende information der er omkring ordren. Varene er ved levering pakket forsvarligt ind, så de undgår skader under transport eller opbevaring. Hjemmesiden er overskuelig og enkel at bestille på. Der er ofte gode kampagner, hvor man for eksempel får 20% rabat eller gratis levering. Udstillingen i Langeskov er blevet bedre med tiden. Varene er af god kvalitet og pænt og udført. Alt i alt et nemt og sikkert sted at handle.

Levering som aftalt!

Fine varer og levering, som aftalt!

dyr ombytning

jeg købte i første omgang nogle vinduer og en dør. jeg kom til ved en fejl at bestille en terassedør. jeg blev indlagt for at få en icd til hjertet og kunne ikke overholde fristen for ombytning. men det lykkedes alligevel, men til en dyr - tilfældig - pris.
ud over betaling for fragt skulle jeg betale 800 kr i ombytning. det var hvad den nye dør kostede mindre end den terassedør jeg først havde bestilt..
jørn petersen, rosenvænget 55, 5500 middelfart

Besvarelse fra Sparvinduer

Hej Jørn,

det virker som om der er sket en fejl eller en misforståelse.
Jeg undersøger sagen og du hører nærmere een af de nærmeste dage.

Morten Vestergaard
Salgschef

-----

Update
Der var sket en fejl i vores system og kunden har fået ombyttet varen UB.

• Thomas

fantastisk

hurtig levering og go service

Super

Køb af 3 vinduer med specialmål og en enkelt terrassedør helt uden for de gængse minimumsmål (bredde) og antal ruder (mere end 10 ruder). Fik lynhurtigt prisen på terrassedøren. Alt leveret til tiden og iorden.
Meget tilfreds. Er ikke i tvivl hvor jeg skal købe næste gang.
Flemming Rasmussen, Sandhagen, Reersø

bestemt anbefalelseværdig firma

Jeg vil da fortælle venner og nabo at det er et godt sted at købe vinduer og dører.
jeg vender tilbage for jeg har set at man kan få termoruder laves efter mål.

Sparvinduer

ingen ting at klage over

god hjælp over telefonen og hurtig levering

• Alex

God hurtig levering

fungere som det skal.

Meget tilfreds

Bestilte energiglas til huset på en nem og overskuelig hjemmeside. Perfekt emballering, og de blev endda leveret før den lovede dato.

Sparvinduer

sikker levering, god pris og kvalitet

nemt at bestille, rimelig leveringstid. Jeg er helt tilfreds med mit køb

Sparvinduer

Super produkt,, leveret til tiden :)

Ingen overraskelser undervejs. Blev løbende informeret.

Anbefalelsesværdig!

Holder, hvad de lover & god service.

Sparvinduer

Perfekt vindue, perfekt og præcis levering til tiden

Vi købte i Langeskov et fint vindue til vores gamle sommerhus, og fik (endda tidligere en forventet) leveret vinduet i nordjylland uden ekstra omkostning, og alt var perfekt.
Vi anbefaler gerne firmaet til venner og bekendte.
Håber vinduet holder i mange år.
(Vi troede at Sparvinduer blev produceret i Danmark!!)

• John F
  • Verificeret køber

OK god og brugervenlig side

Firmaet Ok at handle med - varene er i orden og levering til tiden.
Dog mangler der noget på bestillingssiden vedr. ønske om en senere leveringstid - selv om man skriver at der ønskes en senere levering har jeg erfaret at man også nødsaget til at kontakte Sparvinduer telefonisk for at verificere at levering også sker på det senere ønskede tidspunkt, og så bliver det også leveret på det ønskede tidspunkt

Spar er ordet

Spar er ordet, når du handler med Sparvinduer og døre, sparer du både penge,tid og er sparet for iritation, det virker bare.
tak for en god behandling og i mit tilfælde, tak for den tillid der blev vist mig.
Der kommer garateret en anden gang

Bjarne

Fleksible

Kan kun sige, at vi har fået perfekt betjening alle 3 gange, vi har handlet med Sparvinduer.. :-)
L. Møller.

• Rune L

Veldig bra :-)

Topp produkt bra service, levering på avtalt tid. Anbefales

1dag fra bestilling til varen var i hus

Dette kan vist ikke gøres bedre medmindre der selv afhentes

Hurtig, præcis levering!

Bestilte et vindue, blev lovet to dages leveringstid, og fik leveret præcis som aftalt.

perfekt - leveret til tiden

Let at bestille på nettet og levering kom til tiden.
Sammenligner man priser er de bestemt konkurrencedygtige.

Sparvinduer

holder hvad de lover: levering til tiden

Vi bestilte bondehusvinduer til vores fritidshus i Sverige. Vi kunne bruge standardstørrelser, som er lagervarer, så vi fik dem leveret inden for 48 timer. Det er nemt at gå ind på deres hjemmeside og finde hvad man skal bruge. Nemt at bestille og betale. Hurtig respons med ordrebekræftelse og leveringstidspunkt på mail.

Supergodt

Alt virkede perfekt og kom til tiden som lover og kvaliteten var perfekt
( har anbefalet jer til nogle venner )

Sparvinduer

levering til tiden og i en rigtig fin kvalitet

Leveret som lovet og pakket forsvarligt. Meget tilfreds

Sparvinduer

Nem bestillingsside, god service og opfølgning, og varene kom som lovet

Perfekt forløb fra bestilling til levering!

Det var perfekt :)

Jeg bestilte vinduer over telefon og de var så søde og ku give en rigtig god pris og forklare hvordan og hvorledes. Der har været kontakt hele vejen igennem med mail og telefoni. Det eneste minus var at fragtmand ik afl indenfor den tid der stod, men sparvinduer tog kontakt og indenfor 1 time var vinduer her. Så det har været perfekt service fra sparvinduer's side. Tak for det :)

Yderst tilfreds

Fin service fra start til slut. Kunneikke være bedre.
Erling Petersen

Sparvinduer

Særdeles god kontakt og levering

Sparvinduer kan kun anbefales. Super sød kvindelig ekspedient og hurtig levering af ruderne. Det kan ikke gøres meget bedre.
Deres hjemmeside er hurtig og nem at gå igennem, og man kan hurtigt regne prisen ud på det man ønsker.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk