[REPLY]
Kun ros tilovers for virksomheden.
Havde produktet indenfor 24 timer, og er meget tilfreds med kvaliteten.
Næste gang der skal laves speak bliver det helt sikkert derfra. Kan kun anbefales.
SpeakOnline lavede speaks (Engelsk/Dansk) til vores Voice Response system.
Vi fik en rigtig professionel betjening, meget hurtig levering og perfekt kvalitet.
Baptiste
CP Kelco ApS
Det har været en rigtig god oplevelse at samarbejde med SpeakOnline. Venlig betjening, hurtig levering og produktet var i orden.
Godt stykke arbejde, samvittighedsfuldt og hurtigt.
Jeg brugt ham to gang og har også anbefalet ham til andre.
Ahmed
vistasdk
God oplevelse - super fin leveringstid - kvali engelsk speak...!
Med venlig hilsen
Henrik Holvad
RIVAL
Usædvanligt professionelt koncept.
Udfordringerne løses på bedste vis og Andreas Henriksen er lynhurtig til at løse opgaven. Gunstig pris og levering før tid må være motto her.
Undervejs gives input og vejledning så det absolut bedste resultat opnås. Vi har brugt Speakonline flere gange over sommeren 2010 og har kun de bedste oplevelser.
Når vi næste gang skal have produceret speaks er der ingen tvivl om valg af partneren til det.
Med venlig hilsen
Beauty & Makeup
www.beautymakeup.dk
Super oplevelse med speakonline, de svare hurtigt på mails, de laver de aftalte opgaver til aftalt tid, oftest før tid og deres speaks er udført professionelt. Vi har brugt speakonline til vores telefonsystem, det er dog helt sikkert at opstår der andre speak opgaver, eksempelvis til reklame, henvender vi os til spakonline igen.
speakonline.dk får de varmeste anbefalinger herfra.
Venlig hilsen
John Andersen
Netsalg El&VVS ApS
www.elvvs.dk
Vi har kun haft gode oplevelser med Speakonline.dk - De kan varmt anbefales.
Som de andre nævner er der hurtig levering og høj kvalitetsniveau.
Vi fik lavet hele lydsiden til en informationsfilm. Speakeren var virkelig god og vi modtog endda lydfilerne før den aftalte tid. Efterfølgende fik vi lavet vores telefonsvarer igennem SpeakOnline, hvilket også fungerede perfekt!
Speakonline har leveret videospeak på tysk. Vi valgte speakonline grundet prisen samt leveringstid. Vi forspugte på pris hvilket blev fremsendt 2 timer efter. Selve opgaven blev fremsendt kun 2 dage efter tilbudsaccept. God oplevelse!