We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Speed Up anmeldelser

Speed Up Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Speed Up før du handler og giv selv din bedømmelse af Speed Up 4
Middel
6.2 af 10

4 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (4)

Meget dårlig service

Og så sender de forkerte vare, der gik 4mrd. for at får byttet mine håndtag (fordi de sendte et par i forkerte farve) og nu står de håndtag min i 169kr + dårlig setup på hjemmesiden

Okay

Ok sted og handle.

ihvertfald ik sidste gang jeg handler det

Hurtig levering og God Service

Har købt et par ting der og du for besked når ordren er bekræftet og hvor den er sendt, der var en enkelt ting jeg var i tvivl om og så skrev jeg til deres support og jeg fik svar næsten med det samme det kalder jeg god service! Kører Selv på en Derbi Senda og de har en masse ting til den som andre sider ikke har så det er et rigtigt godt sted, og deres hjemmeside er nem at finde rundt på

Speed Up

Fed hjemme og rigtig mange dele

Nu kører jeg selv på en derbi senda og hver gang jeg mangler noget til den kigger jeg ind forbi speed-up, de har stort set alt til sådan en maskine og hurtig levering og det hele. De burde kalde det gearparts eller lign =)

Kevin fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk