We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Spejdergear anmeldelser

Spejdergear Logo
Kunderne om Spejdergear : »Super sevice og gode vare« »Super service og lynhurtig afsendelse.« »Alletiders!« 14
Godt
8.2 af 10

14 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (14)
Spejdergear

Super kunde service, og altid billigst

Har efterhånden købt en del ting gennem Spejdergear.dk og altid med de bedste produkter, til den bedste pris :) - Mange butikker kunne desuden lære af deres kundeservice :)

Udvalgt anmeldelse om Spejdergear

Spejdergear

Super sevice og gode vare

Jeg har flere gange valgt at handle hos SpejderGear.dk både i deres fysiske butik samt på deres webshop.
Jeg syns deres priser er mere realistiske end dem jeg finder i mange andre outdoor butikker, også selvom jeg flere steder får "spejder-rabat"
så er det oftes SpejderGears priser der er billigst..

Spejdergear

Super service og lynhurtig afsendelse.

jeg har handlet for første gang på spejdergear.dk det var en super god oplevelse og en kanon service. jeg vender helt sikkert tilbage!

Alletiders!

Da jeg bor i kbh kan jeg cykle til den fysiske forretning, men der var servicen på højt niveau. Hyggelig lille biks som bar en del præg af at være mere webshop end egentlig forretning, men de havde stadig styr på tingene. Den varer jeg købte var nedsat med 110 kr og STADIG på lager og jeg var ikke hurtigt ude, et problem jeg ellers tit løber ind i. En given varer er på tilbud, men er næsten altid udsolgt eller kun tilbage i størelse dværg eller kæmpe.
Meget tilfreds med mit køb og vil helt sikkert kigge forbi en anden gang. Vil heller ikke have bekymringer ved en net-handel.

Spejdergear

Stabil webshop - og lidt ekstra

Jeg har nu handlet 2 gange hos spejdergear.
Første gang fik jeg allerede dagen efter selvom jeg bestilte efter kl 15 !

Igår modtog jeg så en særbestilling idet jeg forespurgte på et par handsker som spejdergear normalt ikke fører fra Outdoor Research.
5 dage efter forespørgslen kunne jeg bestille - med den sædvanlige besparelse, og dagen efter bestillingen - altså igår - modtog jeg så mine nye handsker som jeg skal bruge på en fjeldtur i nordsverige den næste uges tid.
Thumps Up spejdergear - I rokker sgu

Spejdergear

Alt for lang leverings tid.

jeg Bestilte d.4/10 2 Stk. Nalgene Drikkeflasker, og der stod på hjemmesiden at leveringtiden ville være 5-8 Dage. Nu er det d.19/10 og jeg har fået mine drikkeflasker med posten. efter min lommeregner er det over 14 dages leverings tid. og det er sku for dårligt efter min mening.

www.spejdergear.dk fandt anmeldelsen nyttig

Fin levering osv. - Overdrevne produktbeskrivelser

Jeg købte for nylig en Silva Helios stormlighter.

De lover en modstandsstyrke på op til 25 m/s, og at den med Peizo tænding kan tænde op til 30.000 gange.

Jeg har nu haft den i knap to uger. Jeg har allerede fyldt den op 5 gange, og bruger den 20-30 gange om dagen.

Nu vil den overhovedet ikke gniste, og selv når den gør, er det ikke altid at gassen får fat.

jeg købte den fordi jeg ville have en pålidelig lighter, og slippe for alle de engangslightere. En engangslighter fra Fakta ville have holdt længere.

Spejdergear

Meget god service og hurtig afsendelse af varerne

Har købt hos Spejdergear flere gange. Denne gang købte jeg regntøj og kids mini chairs til drengene. Bestilte varerne i slutningen af december. Midten af januar var varerne ikke kommet. Mailede fredag til webshoppen med forespørgsel om afsendelsestidspunkt. 2 timer efter lå der svar om, at pakken var afsendt i starten af januar. Pakken er åbenbart forsvundet i posten. Spejdergear sendte på ny mine varer fredag og jeg modtog dem i dag mandag. God kontakt med virksomheden, super service og produkter i god kvalitet.

• Jane
  • Greve, DK
  • 2 Anmeldelser

Super service og hurtig ekspedition

Jeg har bestilt et liggeunderlag, som desværre - fra posthusets side - aldrig blev afleveret. Da jeg kontakter SpejderGear og samtidig fortæller, at det nu haster lidt, da min datter skal på udendørslejr - ja, vupti, så har jeg underlaget 2 dage efter. Super service, som man bestemt ikke finder andre steder. Det skal også bemærkes, at underlager er primakvalitet, og det er bestemt ikke sidte gang vi handler her.
Venliigst
Jane, Greve

Spejdergear

Alt var perfekt, borset lige fra kassens størelse.

Jeg har købt 4 ting i deres webshop, med forsendelse hjem, alt gik perfekt - synes dog at deres kasse er for stor til de 4 småting. Det er jo ikke godt for naturen.
Ud over det vil det med sikkerhed handle der igen.

Perfekt - bortset fra forsendelsesomkostninger

Bestilte to varer torsdag 20/8. Modtog fredag en mail om, at varerne var afsendt. Modtog dem med pakkeposten mandag 23/8. Det kunne ikke være bedre.

Enenste anke var mine forsendelsesomkostninger på 69 kr. Derfor var det kun en økonomisk fordel for mig at handle der, fordi den ene vare var en hel del billigere end i en fysisk forretning.

Perfekt

Har nu handlet der et par gange, og ver gang jeg har bestilt nået der er på lager har jeg fået det dagen efter, så kun gode ord fra mig.

Danmarks bedste kundeservice...

Danmarks bedste kundeservice, det hedder det sig i butikken, og jeg kan kun sige at det passer.
Alt hvad vi har manglet, har det ikke været der, så har det kunne skaffes, og til super gode priser.

Spejdergear

Gode priser og den bedste kundeservice!

God og venlig service. Og har tilmed nogle af det bedste priser på kvalitets udstyr til friluftsmennesker:-)

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk