[REPLY]
Lever absolut op til forventningerne. Har ikke haft problemer med dem.
Er lige kommet hjem fra Tenerife, en rejse bestilt gennem Spies.
Hotellet og omgivelserne matchede 100% det oplyste på Spies hjemmeside.
Jeg kontaktede Spies inden bestillingen for at høre lidt om hotellet og servicen var helt i top.
Vi boede på et tre stjernet hotel så forventningerne var til tre stjerner.
Mine øjne var dog store da vi ankom til stedet, et utroligt flot og rent sted og med kæmpe lejligheder, vores med udsigt til poolen, hvilket vi ikke havde betalt for.
Guiderne var meget hjælpsomme ang. bestilling af ture, dog blev der talt Svensk men det er vist helt normalt nu om dage.
Der var 100% styr på modtagelsen i lufthavnen og på hotellet og ligeledes på turene (som igen foregik på Svensk)
Jeg har rejst med Spies mere end 30 gange og har aldrig haft nogle klagepunkter som havde med dem at gøre.
bedste rejser jeg haft , var med spies rejser , god service , både når man ringer , og på ferien .
Vi har nu været med Spies på tilbud, 2 gange i 2011, den ene til det nordlige Malorca og den anden til en ø i Grækenland, vi var indstillet på kun at bruge: Hotel og flytransporten da vi har rejst en del, vi havde lejet bil hjemme fra, ikke gennem Spies men over nettet, den stod klar i lufthavnen vi retuneret bilen efter ferien i lufthavnen, det koster ca. det samme som Spies vil have for transport T/R til lufthavnen for os alle 4, men nu havde vi bil i 2 X 7 dage. De Spies geuider vi mødte, var hjælpsomme og begge steder blev vi kontaktet både på telefon og på hotellet enda op til flere gange, de spurde om der var noget de kunne hjælpe med.
Hej Spies rejser, vi pensionister må efter den nye lov kun være væk fra DK uden for EU i 2 måneder, uden at meddele vores kommune hvor vi er, tænk vi skal fortælle kommunen hvad vi gør, det er ligesom da jeg var barn, mine forældre ville også vide hvor jeg var ! så efterlyser lange vinter rejser inden for EU.
De har bare en kanon service. Vi skulle rykke ferien lidt og de gjorde det bare uden så meget bøvl. Helt perfekt. Tak tak. glæder mig til turen
Jeg har kun haft gode oplevelser. God hjemmeside og super medarbejdere.
Jeg kan kun anbefale Spies rejser.
Selv om jeg for det meste selv bestiller rejserne på deres hjemmeside er der altid god service, når man kommer frem til destinationen - gode guider og de er meget hjælpesomme og er lige i nærheden, når man virkelig har brug for dem. Stor tak til guiderne på Gran Canaria.
Vil snart rejse med Spies igen.
Hilsen en tilfreds kunde.
Er lige kommet hjem efter en uges ferie på Gran Canaria. Vi boede på hotel Puerto Azul. Super hotel med god pool med forskellige dybder så der var mulighed for at bade for børn i alle størrelser. Vi havde valgt "All inclusive" hvilket er super med 2 børn. Maden var ok, men efter en uge bliver det lidt for trivielt og man savnede lidt afveksling i maden.
En rigtig god balance mellem forventninger og de reelle oplevelser.
Vi var 16 der rejste til Gran Canaria. Hotelet hed Altamar og så rigtig godt ud i starten, men det blev det ikke! Vi startede med at 6 af os gik i poolen torsdag hvorefter vi fredag havde ondt i maven og opkast. Derefter kom mange flere og vi kom op på 12 ud af 16 som havde brækket sig. Vi gik naturligvis op i receptionen og klagede hvor han sagde: " Det ikke poolen! Vi tager vandprøver 2 gange om dagen.
Det støv fra Sahara der blæster over (blæste en del den dag). Jeg håber ikke der nogle af jer der har astma, da vi har en forleden der gik borte pga. astma". Min farfar har lige fået af vide han har astma, så det var naturligvis en meget hård melding vi fik. Poolen havde hellere ikke den klor duft pools plejer og have, og dagen efter duftede det meget mere af klor. Vi gik op til spies guiderne og forklarede det hele. De ville snakke med ham og vil henvende tilbage. De gjorde som vi sagde og henvendede tilbage som lovede. De sagde så, at ham vi havde snakket med fra hotelet havde sagt det ikke var os han havde snakket til. Problemet er bare vi var 6 der stod og hørte på det. Vi synes han bare skulle have sagt de tog 2 prøver om dagen men det er noget de ville undersøge.
Maden var ok. Det var godt nok noget forskelligt næsten fra dag til dag, men det smagte af det samme.
Men rigtig god service af spies guider dernede!
Hej Mathias
Vi er meget glade for at høre, at du var tilfreds med vores service og guider på Gran Canaria. Men vi er kede af, at I havde en dårlig oplevelse på Altamar, som ellers er et af vores mest populære hoteller, så vi vil naturligvis sende dine kommentarer videre til hotellet.
Hilsen Jeannette, Spies
sidste sommer var min kæreste og jeg på ferie med rejseselskabet Spies til Kreta. Rejsen og stedet i sig selv var egentlig helt i top, men da der skete det uheldige, at min kærestes mor gik bort, hjemme i DK, havde vi naturligvis brug for at komme hjem, og afbestilt div. udflugter vi havde bestilt. Derfor ringede vi først til Spies for at få hjælp til hvad vi skulle gøre. Vi fik fat i en svensk guide, som ikke forstod halvdelen af hvad jeg prøvede at fortælle ham. det sluttede så af med at han sagde han ville ringe tilbage ligeså snart han havde fundet ud af noget. Da vi efter et par timer stadig ikke havde hørt fra dem, besluttede vi os for at tage hen til tilholdstedet for Spies. De vidste ikke noget om det vi fortalte dem, men valgte at refundere de penge vi havde betalt for kommende udflugter, "tak for det :) " Da vi kom hjem, ringede den første guide tilbage, lidt somom han havde snakket med de andre guides, og fundet ud af hvad det egentlig drejede sig om. han fortalte at det først var muligt at komme med et fly hjem 5 dage senere, da der ikke gik et spies fly hjem før da, selvom vi havde givet udtryk for at vi nok selv skulle betale ekstra udgifter, selvom det var med andre fly- eller rejseselskaber. Triste og denne nyhed prøvede vi selv at finde et fly hjem, i samarbejde med hotellets personale, temmelig svært at finde i et fremmede land, men vi fandt alligevel frem til at der gik et fly hjem, allerede 2 dage efter. inden vi bookede det, ringede vi til vores indbo forsikring for at hører om hvor meget de dækkede. vi forklarede situationen, og forsikringsmanden ville lige undersøge det og ringe tilbage. Der gik ca 10 min, så ringede han tilbage og sagde at der var booket et fly til os hjem allerede dagen efter. Han forstod vigtigheden i at vi gerne ville hurtigst hjem, og frem for at bestille en billigere direkte linie, havde han bestilt en rejse hvor vi skulle skifte 3 gange, hvor vi grundet flyende var næsten fuldt booket sad på business-class på alle tre fly. Derved kom vi på trods af Spies's forklaring om der først var et ledigt fly 5 dage efter, allerede hjem dagen derpå. Desværre dækkede forsikringen kun hjemrejsen og ikke selve rejsen.
Dette er ikke en klage af selve rejsen med Spies,for hvis man ikke løber ind i problemer på ferien er deres rejsemål ganske gode, men måske snarer et fingerpeg til Spies om at deres service burde forbedres.
Første gang vi har bestilt rejse med Spies, men ikke sidste, vi har endnu ikke været afsted, men hvis servicen fortsætter, som den har gjort indtil nu, så bliver det en rigtig god tur !
Har rejst med Spies sommeren 2011 til Alanya i Tyrkiet og var bestemt ikke skuffet.
Alt var som det skulle være og efter bestillingen af rejsen modtog vi de nødvendige dokumenter og samtidig også en guide til Alanya om hvad der er godt og skidt i byen, som gjorde at man havde et indblik i rejsedestinationen inden ankomst.
Spies.dk laver fiktiv markedsføring på deres hjemmeside over afbudsrejser. I højre hjørne er der et udråbstegn som markere at der er få eller kun 1 plads tilbage.....men nej det viser sig siger en sælger at der er mange pladser tilbage og prisnedsætteren sætter så nogle gange priserne ned og at der kun er få pladser for igen at sætte dem op igen.
Jeg synes at det er i strid med købeloven og at vildlede kunden total. Når der kun står to pladser tilbage tør kunden jo ikke vente mere i frygt for at miste sin rejse og bestiller den, men nogle timer senere er der over 6 pladser tilbage, og endda ugen efter er rejsen med fly sat 1300 kr ned.
Jeg håber at Spies.dk vil tage til efterretning at gøre som Apollo, Startour, Bravo, Falkerejser ikke at sætte på hvor mange rejser der er tilbage. Ellers må man jo gå til forbrugerklagenævnet!!!
Hej Tom
Det er bestemt ikke en fremgangsmåde, vi benytter. De afgange og priser, som ligger under vores afbudsrejser på spies.dk, bliver trukket fra præcis samme system som det, vores rejsekonsulenter har til rådighed. Det vil sige, at i det øjeblik, der er mindre end 9 pladser tilbage på en afgang, så bliver dette automatisk markeret med udråbstegnet på spies.dk.
En forklaring på din oplevelse kan eventuelt være, at vores rejsekonsulent har oplyst om mange pladser på en aftenafgang, hvor det eventuelt er en morgenafgang med få pladser, som er præsenteret under afbudsrejser på spies.dk.
Vi har valgt at have et system, som er til vores kunders fordel, da det reserverer pladserne, så længe man er i booking-processen på spies.dk. Så du risikerer ikke at komme til sidste side i bestillingen og få at vide at alt er udsolgt. Vælger kunden ikke at fuldende bestillingen, bliver pladserne frigivet i systemet efter ca. 15-30 min. Derfor kan antallet af pladser på spies.dk sagtens svinge meget, indtil systemet har registreret bestillingerne.
Vi håber, det er en fyldestgørende forklaring på din oplevelse, da vi på ingen måde har interesse i at vildlede vores gæster. Tværtimod. Du er også velkommen til at skrive til os på kundetilfredshed@spies.dk, så vi kan få se nærmere på de præcise detaljer omkring din oplevelse.
Hilsner Jeannette, Spies
Har på det seste oplevet, at guiderne svigter - ikke er der.
Jeg har rejst med Spies mange gange og de har altid overholdt det de har lovet, og deres beskrivelser er meget præcise
Vi var nok lidt i vildrede, for på en eller anden måde blev det signaleret, at Spies "kun" var passive i forhold til vores tur til og ophold på Bali.
Som rejsemål kan Bali ikke kritiseres - der ER skønt.
Hotellet Swastika Bungalows er en blandet (= modstridende) oplevelse. Fra virkelig dårlig til fantastisk.
Det utilfredsstillende var følelsen af at få et dårligt værelse .... med udendørs bad OG TOILET ...... det var såmænd OK, hvis det ikke lige var, at det regnede meget om nætterne, og med turistmave var det godt nok TRÆLS.
Det med at føle, at de gav os et dårligt værelse - bunder i, at da vi efter et par nætter på den måde - gav udtryk for vores utilfredshed, fik vi fluks et andet. Og så skal man pakke og flytte og drikkepenge og stadig var standarden ikke overdreven god.
Jeg havde forventet mere, når Spies lægger navn til.
Men ..... det lukkede hotelområde var et eventyr. Så HVIS Spies havde sikret os et godt værelse, så havde det været ene roser.
En lille kommentar er også, at der var noget mærkeligt ved guiden, der gav sig ud for at arbejde FOR Spies; men som man fik fornemmelsen af i en eller anden grad drev virksomhed med udflugtstur, hvor vi ikke helt fik det, vi syntes, vi havde aftalt og betalt for. Det viste sig også senere, at han også var en af hotellets/restaurantens ansatte.
Nu er vi et ældre meget stabilt ægtepar, som mest af alt vil have det rart med hinanden og hotelværterne.
Vi har ikke vilde krav til komfort; men hvis man skulle råde Spies, så skulle I sikre jer, at I ikke lægger navn til så dårlig kvalitet.
Halløj.
Vi var i Egypten nede ved Makadi-Bay. Hvor vi havde været før.
Vi var blevet lovet et kæmpe hotel, med badeland og all inclusive.
Da vi sidder i bussen på vej til Makadi Bay fra Hugada. For vi at vide at hotellet mangler døre, så derfor fik vi ikke adgang til det. Men derudover fik vi fri adgang til de 3 andre hoteller, og et udmærket værelse.
Vi rejste sammen med nogle danskere, som var en smule mere kritiske end os. Og de besluttede sig for at gå spadsere hen til det hotel som "kun" manglede døre.
MEN, hotellet var slet ikke bygget færdigt, og menneskerne mente at det slet ikke var tæt på at blive færdig.
De fik så lov til at snakke med ejeren, og han sagde også først at det var færdigt efter vinter.
Så Spies har sendt os på ferie, uden at give os den mulighed at sige nej tak. De har vidst det i lang tid, men vil undgå at folk melder fra.
Spies gav os noget erstatning, også gav de os fri adgang til et badeland som var kæmpe-stort. Problemet var så bare, at vi kun måtte være der i 2 timer, så var det hjem igen.
Ferien har været fantastisk udover at min lillebror kedede sig gevaldigt uden vandrutchebane og børne-bassin.
Men det var en god rejse, og vi havde det godt!
Hos Spies ved du altdi hvad du får, høj kvalitet og rigtig god service....men det betaler man også ekstra for!
og har rejst med dem 2 gange før - og vi har været super tilfredse begge gange. Både med service, hotellet og vi har fået, hvad vi har betalt for.
Vi bor altid på dyre hoteller - ikke fordi det er smart, men fordi vi vil have det ekstra godt, når vi er afsted og slappe af fuldstændigt.
Vi foretrækker hoteller, hvor vi har egen jacuzzi - i år ville vi så prøve en anden by, men Spies har desværre ikke flere hoteller i Spanien, hvor det er muligt, så vi har valgt et andet selskab i år.
Vi har dog kun ros til Spies og deres service, udvalg og hoteller.
Jeg har booket mange afbestillingsrejser til Grækenland. Hver gang har det været super pris, dejligt sted og det har helt klart levet fuldt op til mine forventninger.
Rejser gerne igen med Mytravel.
Vi er lige kommet hjem efter et ophold på Gran Canaria.
Min datter fik skoldkopper dagen efter vi ankom og vi kontaktede en guide der anbefalede en læge, efterfølgenede kontaktede guiden os et par gange (lige efter 1 lægebesøg og igen dagen før hjemrejse da vi fik at vide om hun måtte flyve. Super fin service, så man ikke føler sig glemt.
PR for rejsemål er mere optaget i salg for indtægtens skyld end for at sælge den oplevelse der gør, at den enkelte kunde kommer tilbage til Spies.
Stefan Granholm fandt anmeldelsen nyttig
Hej Flemming
Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med vores viden om rejsemålene. Vi er kun interesserede i at vores gæster får den bedste oplevelse, og derfor vil vi meget gerne høre nærmere om din oplevelse, så vi får kendskab til, hvad vi eventuelt kan gøre bedre i fremtiden. Du er meget velkommen til at skrive til os på: kundetilfredshed@spies.dk
Hilsner Jeannette, Spies
Havde en rigtig god ferie på Mallorca, og stedet var som lovet (Alcudia).
Et par ting man bør tænke over:
Ved checkin er der altid meget længere kø hos charterselskaberne end for øvrige passagerer.
Mad ved all inclusive var ikke særlig god
Prisen for en pakkerejse er meget højere end hvad man selv kan sætte sammen. Eksempelvis er det sjovt at man kan spare penge ved at booke selv og eksempelvis få hurtigere checkin.
Selvom vi var glade for Spies var det ikke de ekstra penge værd.
Jan Rasmussen fandt anmeldelsen nyttig
RETTET ! Her er den org. klare, og gæt hvem som var ligeglad
Hej Spies.
Her har i en klage fra mig over min skuffende ferie. I får lov at svare inden jeg deler min oplevelse sammen med andre og på facebook og andre medier.
Jeg rejste med min kæreste og søn til Hammamet, Aziza Residence. I en lejlighed som er familievenlige, og et sungarden hotel.
Der er ingen resturan på hotellet, det er en selvstændig del fik jeg forklaret dernede. Minidisco… er ikke det, men en guide som danser til musik.. det er ikke disco.
Først, var ankomsten fin. Guiden hjalp og vi kom alle hen til hotellet (vandrehjemmet burde det hedde).
Men de næste 7 dage , suk, se nedstående.
Toilet – Er ikke et toilet man finder på et 4 stjernet hotel. Der var desuden altid vand omkring toilettet sjovt nok. (andre danskere oplevede det samme hos dem). Det kunne heller ikke trække noget ud, så der var 2-3 skyl for alt var væk.
Poolen var god, men toilettet til poolen er livsfarlig. Vi faldt flere gange selvom vi var forsigtige og jeg har enormt ondt i min albue endnu (den er i bedring men overvejer lægebesøg). Vores søn faldt 2 gange, og utroligt ingen gæster fik kraniebrud. Marmor og poolvand… Det er helt hen i vejret.
Baren var meget underlig. De var enormt flinke overfor unge piger og blondiner, og havde flere dårlige oplevelser.
Bestilte og betalte en pizza, og efter en god ½ time, gik jeg op og han forlangte jeg skulle betale. Det havde jeg gjort, og han troede ikke rigtig på mig, men han bestilte den (igen) og så kom det. Han satte den blot på bordet og jeg måtte op og hente den. Alle andre fik den bragt. Følte mig meget generet af at blive tolket som en snyder….
Et show (dans) kl. 21 startede 21.25, og det var meningen vores søn skulle se noget kulturdans, men da faldt han i søvn 21.15, og vi følte lidt at de vi havde købt, for at støtte showet var spild af penge, og tid.
Vi købte også kaffelatte og en varm kakao, og det smagte af klorvand og der kunne ikke smages forskel. Det er det til dags dato mist dårlige vamle varme drik jeg har smagt. Utroligt de kan servere sådanne ting. Snakkede med andre danskere der delte synspunkt, ingen kunne lide deres kaffe og kaffe latte.
Snakkede med andre danskere som oplevede de selv tog drikkepenge… Men det ikke mig, men dette oplevede jeg på resturanten self, hvor de den ene gang tog 25% til dem selv. Skulle have 5.6 DNR tilbage af 20DNR men fik ingen. Det er få penge men prencipelt meget forkert.
Værelset var enormt ringe.
Stik til gulvlampe var ikke optimal og lidt vand kunne have gjort stor skade, og så er børnevenligheden væk.
En lampe var smeltet i toppet, en anden skæv, en tredje halv brændt i toppen.
Køleskabet var fryseren i stykker samt flere hylder knækket.
Kogepladerne gik i stykker efter 10min (fik det lavet).
Aircondition virkede til tider ikke. Vi sad og så stoppede den kølingen, mens vi 4 timer senere sad og spille Uno hvor den pludselig virkede igen…
En anden dansker måtte flytte værelse da deres aircon lugtede af petroleum, men det jo ikke mig..
Gardinerne var fulde med huller. Om morgenen stod der mange lysstriber ind.
Skabet var afbleget for neden og for oven, men det matchede stolende som også var afbleget her og der.
Et stik i badeværelset var halvt brækket af
Vi var på en pirattur som var helt af helvede til. Der var intet show over showet, det var pirater som lavede dans små piger gør, til overskruet musik, og der var seksuelle ting inde over, og så er det ikke en børnevenlig tur. Der stod der var snacks, det var der ikke. Maden var elendig, pølserne rå og der stod man kunne få en dukkert, som viste sig at vare 4 min. Dvs. min kæreste ikke fik badet…
De kom og tog billeder, og sagde Nej flere gange, alligevel hev de os op, også min kæreste. Utroligt de ikke respektere NEJ. Nogle andre nordmænds børn begyndte at græde da de blev hevet op og blonde kvinde blev nærmest hevet op for at danse med ”piraterne”.
Og hvad fik vi ? Vi fik refunderet 50 % af piratturen, det var det eller intet, og det er utroligt ringe.
Personalet var generelt flinke men vi mødte kun en personale der forstod nogenlunde engelsk.
Dette kære Spies, er IKKE den rejse jeg bestilte, eller forstillede mig da jeg bestilte rejsen. Ud over prisen har den kostet os over 3000kr, og vi er meget skuffet over denne ringe rejse. Var dette et produkt fra supermarkedet, gik vi ned og fik alle pengene tilbage, for det var ikke den vare vi troede vi købte, vi fik.
Jeg behøver vel ikke forklare nærmede, da alt står i denne mail. Vi ønsker 100% pengene for rejsen tilbage, og hvis vi kunne, vores uges ferie, så den kunne bruges i hyggelige omgivelser.
Hej Stefan
Vi er utrolig kede af, at din rejse til Tunesien og vores efterfølgende dialog ikke levede op til forventningerne. Vi har gennemgået din kritik flere gange, men har ikke kunne konstatere fejl eller mangler i den rejse, vi har udbudt. Men man har altid mulighed for at gå videre til Pakkerejsenævnet, hvis man er uenig i vores afgørelse. Derfor kan vi kun beklage, at vi ikke har kunne leve op til dine forventninger, og at vi efterfølgende ikke har kunne nå til enighed.
Mvh Mette, Spies
Ja vi er glade når vi rejser med spies. God service - dejlige hoteller - hjælpsom personale.
Så igen igen går turen til tyrkiet med spies selvfølgelig :-)
Hilsen René
Har altid kun haft gode oplevelser med Spies. Pris niveauet ligger højere end "discount" udbyderne, men man får også mere service og kvalitet for pengene. Og der er ingen "skjulte" omkostninger ved online bestilling som man typisk ser hos andre udbydere
Nicolai Petersen fandt anmeldelsen nyttig
Vi har rejst med Spies adskillige gange, og har aldrig haft grund til andet en tilfredshed.
De holder hvad de lover, hotelbeskrivelserne passer, og man får det man har betalt for, med en kanon service, også efter rejsen.
Supergod hjemmeside ! !
Rejsen lovede hvad den holdte.
Udmærkede guider som dog til dels var skandinavisk talende.
Gode priser.
Rejser gerne med dem igen.
Generelt altid en succes, når man rejsr med Spies.
Har rejst med Spies mange gange , og det er altid en god oplevelse, ingen overraskelser, altid topprof. og et super flyselskab Thomas Cook
Det er nemmere, men mindre fleksibelt end at arrangere selv. - Gå efter kampagner og bestil nogle måneder i forvejen. Tjek hotellerne på tripadvisor.com dér er der mange gode anbefalinger at hente.
Her er altid gode rejser til gode priser.
Her får man noget for pengene og super god service.
Altid godt at rejse med Spies :D)
Hej har rejst med spies siden 2006 kan varmt anbefale det
til andre,god service søde og hjælpsomme guider.
skal rejse med dem igen i år,
I forbindelse med booking af ferie til Orlando, fik vi en fantastisk service, hvor vi blev guidet med at hvad vi skulle huske til turen.
thumbs up.
Forfærdeligt hotel på Mallorca. Myrer overalt og fuldstændig ramponeret. Hotellet var et 3+ og vi forventede ikke luksus, men absolut heller ikke at der var møgbeskidt og fyldt med myrer (i senge, skabe og skuffer). Forsøgte at flytte, men det var højsæson og det eneste alternativ guiden kom op med var et hundedyrt resort. Vi klagede, da vi kom hjem og har haft en lang sagsgang, hvor SPIES bl.a. glemte at svare os to gange. Ente med at få refunderet 2000,- og fik et gavekort til gæt - SPIES Beløbet er sådan set irrelevant. Det mest alarmerende var den totale arrogance, vi blev mødt med af reklamationsansvarlige i Danmark. Vi kommer aldrig til at bruge vores gavekort for vi rejser IKKE med SPIES igen - ever! Synd at et selskab der engang var toppen af charterbranchen med super guider og service er sunket så lavt.
Hej Lulu
Vi er rigtig kede af, at din ferie på Mallorca ikke blev, som du havde regnet med. Det, du har beskrevet, lever bestemt heller ikke op til de forventninger, vi har til et hotel i kategori 3+. Det var yderligere ærgerligt, at det ikke var muligt at finde andet hotel til jer. Det kan desværre være vanskeligt at tilbyde andre hoteller i højsæsonen, da alt oftest er optaget. Vi beklager selvfølgelig, at du ikke er tilfreds med sagsbehandlingen og den kompensation, du har fået, men hvis du er interesseret i det, kan du altid få en uvildig vurdering af sagen hos Pakkerejse-Ankenævnet.
Hilsen Mette, Spies
Som ung brugte jeg meget spies. Og der har aldrig været problemer..
Top service.
Jeg og min kone er netop kommet tilbage efter en fantastisk ferie i Portugal. Der var god service hele vejen, og det var nogle dejlige mennesker som I ansat som guider. Vi er ovenud tilfredse og vil helt sikkert benytte jeres rejsebureau igen.
Har lige købt en tur til Thailand. Købsforløbet kørte næsten perfekt - eneste anke var, at jeg blev tvunget til aktivt at sige nej til diverse tilkøb, før jeg kunne gennemføre købet.
Ole Andreasen fandt anmeldelsen nyttig