We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Spigo.dk anmeldelser

Spigo.dk Logo
Kunderne om Spigo.dk : »sjov og spændende som en god ven.« »Nej ! Røvrendt....« »er for mine børnebørns skyld« 436
Godt
7.4 af 10

436 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (436)
Spigo.dk

sjov og spændende som en god ven.

Du er der altid for mig du giver mig glæde og spænding
masser af sjov du er min trofaste følgesvend.

Udvalgt anmeldelse om Spigo.dk

• lolsi
  • Verificeret køber

total afslapende på dine primisser

et dejligt sted hvor du kan slappe af og hygge dig du bestemmer helt selv hvor meget tid du vil bruge og hvornår :-)
Gode spil som løbene bliver fornyet så det aldrig bliver kedeligt.
dejlige mennesker du kan få en hygge snak med hvis DU ønsker det

Nej ! Røvrendt....

En stor misforståelse vedr: Kr. tilgode, Kostede mig lige ca. 400,- kr

Spigo.dk

er for mine børnebørns skyld

start ikke på spigo for dine cancer for at vinde nogle af deres penge er lige nul , der er større cancer på [link], har prøver 2 gange selv om jeg ikke er medlem

En idé til jer! :)

Har en idë som jeg tror mange vil være enig med mig om, Om at man ikke kan få sådan noget med spigos måske 500 spigos om dagen nå man er guld-medlem :)

Rigtig god spille side

En rigtig god spille side,syntes så godt om den at jeg har anbefalet rigtig mange mennesker det og indtil vider er der 8 fra min familie der er medlem og 10-12 af mine venner der er medlem og de er rigtig glade for det og de anbefaler også andre det jeg har ikke noget og klage over og det ved jeg de heller ikke har jeg kan kun sige at jeg er glad for at være på spigo og vil forsat blive ved med at være medlem og der kommer nye spil det er kun rigtig hyggeligt og sjovt håber spigo bliver ved med at være der.

• bert2
  • Verificeret køber

När det fungerar är det roligt

Det hänger sig ofta vad beror det på det är roligt svenska hände nyligen efter att ha löst guld i 1 år och köpt 400 000 spigo år det inte roligt kan ni hjälpa mig har utmärkt signal?

Bert2

• Nisse

super

Jeg har kun ros og mere end tilfræs med jer side det virker bare, kun få ting som men kan leve med

Mac- brugere

Hvis du har en Mac, er der mange spil du ikke kan benytte, f.eks. Tropicana, jeg kunne før, men så lavede de det desværre om, det er øv.

Spigo.dk

rigtig god, har meget glæde af spigo.

jeg er glad for spigo .jeg prøvede det første gang hos min søster og blev meget bidt af det. jeg får mange timer til at gå med spillet.

super god

Jeg synes du skulle prøve spigo, da det er mange gode spil.

Spigo.dk

jeg syntes at det er dumt med de små beløb.

vi kan godt lide at spille men det er sku dumt at der skal betales hele tiden

• Kunde
  • 2 Anmeldelser
  • Verificeret køber

jeg syntes det er et rigtig godt spil

jeg syntes det er godt fordi der er flere spil at velje imellem, det er dejlig afvekslende.

En god side med spil.

Jeg er tilfreds med den behandling jeg får på siden Spigo.Har jeg et problem ,bliver det hurtigt løst i Kundeservice.

Spigo.dk

Skal genstarte alt for mange gange

Skide irriterende at man skal spilde 5 minutter hver gang man skal genstarte

Spigo.dk

Jeg er ganske udmærket tilfreds med Spigo.dk

Jeg er godt tilfreds med Spigo jeg kan spille enten med mig selv eller sammen med andre, og prisen den er da også i orden.

Spigo.dk

det fungerer som det skal

jeg har kun en ren fornøjelse med besøget,det fungerer som det skal
i kan roligt gå igang

Spigo.dk

Spigo et godt sted til afslapning og hygge

Prøv Spigo, det er et godt sted til afslapning. Du får venner, spil og hygge. Jeg vil være ked af at undvære det.

• goma
  • Verificeret køber

jeg er meget glad for at være på spigo

jeg taler med mange her på spigo og nyder det hver dag

• fix

god og hyggeligt

ikke noget at skulle have sagt

Gode spil

nej jeg har ikke været medlem ret længe.

hej spigo

det er altid hyggelig at spille på spigo

Bondefangeri

Jeg syntes det er lidt plat at guldmedlemskab ikke kan afregnes uden man accepterer et løbende abonnement.
Som man så selv skal afmelde hvis man ikke ønsker det...
Det viile klæde Spigo at gøre det valgfrit om man ønsker abonnement eller ej..

Hej Duramax,

du kan godt købe en Guld Profil uden at indgå et løbende abonnement, hvis du betaler med din mobiltelefon eller med bankoverførelse. Prisen for et løbende abonnement er dog en smule lavere, da vi har lavere udgifter til administration af abonnementer. Du kan dog til enhver tid opsige et abonnement.

• sanna2
  • Verificeret køber

jeg er ikke tilfreds da det er flest rating der altid vinder

jeg skal ikke have venner herinde da jeg ikke gider jer mer

Supergodt

Jeg syntes det er dejligt afslappende at spille spigo, der er mange gode udfordringer og der er noget for alle der kan lide at spille

• irma

jeg er tilfreds

Det er gode/sjove spil og nemme at forstå at spil. God forklaring på hvordan de skal spilles.

Spigo.dk

Jeg kangodt lide at spille herinde

Kan lide at spille , men der er nogle folk ind imellem der er ubehagelige at spille med

Spigo.dk

altid nogen at spille med

ryger ofte af spigo og har problemer med enkelte på kvik der ikke modtager mine beskeder og omvendt

super

jeg synes spigo er en god spilleside, der er næsten aldrig problemer, du får hurtig svar fra dem og der er altid hjælp at hente

spigo er ok

hov du skal da være medlem af spigo så kan vi spille spil sammen

Spigo.dk

super dejlig afslapning, og spænding.

hvis du sidder og småkeder dig en aften, så prøv at klikke på spigo
du bliver afhængdig,

• MisTut
  • Verificeret køber

"Hvor skal du hen?" selfølgelig på SPIGO

Spigo er et rart sted at være.
Mange gode spil, og ikke mindst, mange dejlige mennesker kan man møde der.

ok spil

har ikke spillet så længe - men indtil videre er det ok, kunne godt være billigere

Fantagtig side

Blev anbefalet af en vend

Spigo.dk

Er tilfreds med spigo.....

spigo er en rigtig god spillepotale og der er mange forskellige spil,både dem man kan spille alene, og dem man spiller flere sammen...Så meld dig ind på SPIGO for den er go`.....

Spigo.dk

Kunne bedre lide den gamle spigo.

Har ikk noget vider godt at sige,den gamle var bedre.
Man kunne bytte sig til guld dage mm idag er der gået for meget forretning i det.
Man kunne spille alle spil idag skal man have ancinnitet sådan noget PJAT

Hej Lillefod,

og tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du ikke er så glad for den nuværende version af Spigo, som gik online for lidt over et år siden. Det er rigtigt, at vi dengang indførte et anciennitetssystem, hvorigennem trofaste Guld brugere optjener ekstra fordele. Én af de fordele er adgang til test-spillene ca. en uge før de andre brugere. Derefter har alle andre Guld brugere adgang til dem.

• Connie
  • 3 Anmeldelser

super godt spillested

Jeg synes det er for dyrt.

det kan gøres bedre

når det handler om betaling til spigo,så går det hurtigt,men når
det er en klage over en forkert handling af en spigo medarbejder,
så skal man vente og vente.

ølkuskken

LEIF fandt anmeldelsen nyttig

Hej Knud,

og tak for din anmeldelse. Det skyldes, at det er hurtigere at finde en løsning på et betalingsproblem, end når det drejer sig om en klage over en medarbejder. Der er vi først nødt til at finde årsagen og tage en dialog med medarbejderen.

god tidsfordriv

man kan slå rigtig mange timer ihjel sjov og spædende

Spigo.dk

Det er en god spilleside, men umyndigørelse af admin , [navn] han sætter bruger på blok i sin privat profil.

I kunne godt gøre det bedre, når i tavser folk så oplys dem om grunden, og fortæl jeres Admin at der ikke er forskel på jeres bruger, for det ser man hverdag der er, og man skal ligge under for deres luner. Spillesiden er god.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk