We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Spillageret Logo
Kunderne om Spillageret : »Super service og hurtig levering« »Super hurtig levering« »Superhurtig - og billig!« 45
Godt
8 af 10

45 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed

Misvisende

Det viser sig fragten kommer oven i prisen, selv om der står incl. fragt.

Udvalgt anmeldelse om Spillageret

Spillageret

Super service og hurtig levering

Jeg havde søgt efter en pc-spil til en gave og tiden var ved at løbe ud. Jeg fandt på spillageret.dk og ringede for at høre hvor hurtigt de kunne levere.
De lovede at hvis jeg bestilte det inden for en halv time, så ville de sende det med det samme og dagen efter lå det i min postkasse.

Super hurtig levering

Har ledt længe efter Tekken til ps2 og fandt den hos spillageret.dk bestilte den om aftenen og fik den næste dag :0) Total iorden også med priserne.

Superhurtig - og billig!

Bestilte spil og controller onsdag aften - leveret fredag.

Spillageret

Rigtig god service og meget hurtig levering

Bestilte guitar hero: warriors of rock før det udkom og fik det på release datoen, super service!

Spillageret

Købte et spil som ikke var noget alligevel. Fik det byttet og sendt til en anden person uden probs ;) Herlig side.. Klart anbefales..

Hurtigste Levering

Jeg bestilte to spil på deres side onsdag kl. 20.30 og havde dem i postkassen torsdag kl 10 da jeg stod op. Det var en stor positiv overraskelse for mig da jeg er vant til at skulle vente meget længere end siderne lover. Samtidig var det til den laveste pris jeg kunne finde.

Spillageret

lover ting de ikke kan overholde...

Jeg bestilte i maj noget tilbehør til min Wii, og da pakken ankom manglede noget af ordren. jeg kontaktede spillelageret og fik at vide at det var gået i restordre, men ville være på lager igen i uge 20, og jeg ville efterfølgende modtage det senest uge 21.. Det skal sige at spillelageret allerede havde trukket det fulde beløb for alle tingene..
Da jeg kontakter spillelageret i uge 22, får jeg at vide at de ikke kan skaffe det alligevel, og derfor har sat pengene tilbage på min konto..
Dette er i mine øjne useriøs og firmaet burde tilbyde mig et alternativ for DERES fejl.. alt andet er uacceptabelt.. Jeg er nu 5 uger fra jeg lavede bestillingen og står stadig uden tilbehøret... TAK...

Besvarelse fra Spillageret

Vi kan kun beklage, men nogle gange går bestillinger så hurtigt igennem at status i shoppen simpelthen ikke når at blive opdateret hurtigt nok, hvilket desværre også sket for dig, så da din bestilling skulle pakkes og sendes var der noget der var udsolgt og hvad være var at det "one of a kind deal", dvs. at det var et rest parti som ikke kunne skaffes hjem igen, dermed kunne vi jo ikke rigtigt tilbyde et alternativ og måtte som det ansvarlige firma jeg mener vi er nødtvunget annullere rest af ordren og refundere pengene.

Upåklageligt

Alt fungerede og varen ankom meget hurtigt. Vil bestemt handle med Spillageret igen.

Hurtig levering efter bogen -

Spillageret

Lav pris, hurtig levering.

Bestilte Just Cause 2 Limited Edition søndag aften, til en lavere pris end for "almindelig edition"?, spillet lå i posten kassen tirsdag eftermiddag.

Ville klart handle der igen.

[ord fjernet] firma

Spillageret har IKKE styr på en [ord fjernet]. De benytter sig i stor stil af "Copy - Paste" og forventer at folk læser, hvad der står i overskriften til trods for at teksten og billedet beskriver noget helt andet !?!?!?

Endvidere fylder deres handelsbetingelser tæt på 8 A4 sider, hvor de tager forbehold for stort set alt.

Hvis man kommer med bare den mindste kritik af firmaet eller den måde de håndterer deres firma på - ja så bliver man ringet op og [ord fjernet] til på det groveste !!

Jeg vil til en hver tid anbefale alle IKKE at handle hos spillageret !!

Besvarelse fra Spillageret

Hos spillageret prøver vi ihærdigt at levere en god service og helst gerne fejlfri, men da vi også kun er mennesker sker fejl jo desværre, derfor må det også være i vores kunders egen interesse at checke op på hvad det er de bestiller, fejlbestillinger kan ikke være vores ansvar. Skulle det ske kan man dog altid refundere spillet og få sine penge igen, og såvidt jeg husker fik den på gældende kunde også dette, men det er åbenbart ikke nok, beklager ikke at kunne gøre mere.

Perfekt

Bestilte og to dage efter var spillet i postkassen....alternativet: gå rundt i byen og lede, ofte forgæves, efter lidt ældre spil, og er det så til den rigtige pris....

Spillageret

Trak penge og havde ikke varen på lager...

Det er ikke første gang jeg har oplevet at Spillageret har lavet nummeret med at sætte varen som afsendt og dermed trække pengene fra ens konto og så ca. en uge efter skriver de at de desværre ikke har varen hjemme og at man selvfølgelig vil få sine penge igen... Synes simpelthen det er SÅ frækt!

Hej
Vi her på spillageret skal være de første til at beklage episoden, desværre satte vores lager bestillingen som afsendt og deraf trak bogholderiet pengene, at det så skulle gå en uge før vi fandt ud af at varen slet ikke var afsendt er at føje spot til skade og vi beklager dybt. Men såvidt vides er det nu første gange at det lige er sket, så at det netop skulle være sket flere gange for dig kan jeg nu ikke lige forstå end sige genkende. Men uanset hvad så er en gang, en gang for mange.

Spillageret

Tog 2 dage med leveringen.

Jeg bestilte et spil hos Spillageret i weekenden men den kom desværre først om onsdagen, hvilket ikke er optimalt. Men den kom da frem til tiden. 3/5.

Ingen problemer

Købte 3 PS3 spil som jeg modtog dagen efter uden problemer og fik opdateringer på mail på status af min bestilling undervejs.

Rigtig god service

Jeg bestilte "Naruto: Ultimate Ninja Storm" til PS3, og blevet løbende opdateret mht. min ordres status. Alt fungerede fint, og det kan varmt anbefales!

Spillageret

Venlig betjening og hurtig levering (inden for 2 dage).

Superhurtigt

Kun roser herfra. Bestilte onsdag aften og modtog varen fredag formiddag med posten - og det tilmed til en langt lavere pris end vi kunne finde andre steder på nettet

Sådan!

lynhurtig afsendelse: 36 timer efter bestilling lå varen i postkassen. Varen kunne trackes undervejs, men jeg nådede det knap ;) Mikkel

Spillageret

Gode priser og hurtig levering

Bestilte mit ps3 spil en søndag og fik det om onsdagen så det var ubeklageligt , ikke sidste gang jeg handler hos spillageret.dk . '

Mvh

Mikkel

perfekt

mine varer kom så hurtigt og var bare i orden. tak for det.

Dag til dag levering

Ikke bare de billigste men de er også hurtige til at levere. Jeg handler helt sikkert hos dem igen.

Levering som ønsket

Bestilte HDMI kabel. Det kom næste dag :)

Hurtigt og smartefrit

Jeg er forholdsvis ny til nethandel da jeg ofte har været lidt skeptisk over det.
Normalt har jeg det bedst med handel i en butik, da hvis mit produkt skulle fejle noget står jeg ansigt til ansigt med en ekspedient.
Men spillageret er helt sikkert et sted jeg kunne finde på at handle fra igen, hurtigt nemt og fragtfrit.

Lagertal passer overhovedet ikke

Jeg stod og skulle have en ny xbox360, gik derfor ind på spilpriser.dk og fandt den jeg ville have. Valgte spillageret af den ene grund at ALLE vare var på lager og ville blive leveret inde for 1-2 dage.

Bestiller hvor efter der går et par dage og jeg modtageren halvdelen af min bestilling. efter et par dages venten mere hvor jeg stadig ikke har modtaget resten, kontakter jeg spillageret som fortællere mig at den er gået i restordre, Han forsikre mig for at den nok skal blive sendt dagen efter og han vil maile mig track&trace nummer. Men dette sker heller ikke. efter et par dages vente uden svar eller andet, Ringer jeg IGEN til dem og for en ung flab i røret som er yderest ubehøvlet. Jeg annullere min ordre og sender halvdelen tilbage (self for egen regning)

Samme dag tog jeg ud i El-giganten og købte det samme til kun 50kr mere.

Udfra min egen erfarring vil jeg ikke anbefale dem. Men hvis du dog vil handle der anbefaler jeg at ringe til NewAngel Software (som ejer spillageret) og høre om de har tingene på lager, selvom hjemmesiden siger de har.

Besvarelse fra Spillageret

Normalt passer vores lagertal ganske udmærket, men da der bestilles fra flere forskellige kilder, kan det desværre forekomme at der er nogen der kommer én i forkøbet, som i denne her sag. Søndag d. 13/9, bestilles der hos os på spillageret.dk. Mandag d. 14/9 afgår der en delleverance til kunden, da den bestilte xbox desværre er gået i restordre, men som allerede forventes på lager igen om onsdagen d. 16/9, som lovet af vores leverandør. Desværre er de først på lager dagen efter om torsdagen d. 17/9, men da har kunden allerede valgt at annullere ordren, da han af undertegnende (Den unge flab - Tak for det iøvrigt, meget subjektivt), ikke kunne få en garanti for at vi kunne sende samme dag (red. onsdag 17/9). Det beklagede vi selvfølgelig, men annulleringen stod ved magt. Kunden forlangte nu at vi skulle betale hans returfragt, som blev afvist da det jo var kunden der ønskede at annullere ordren og ikke os. Jf. købeloven skal man selv betale returfragt hvis man ønsker at gøre brug af sin returret på de 14 dage. Hvis det gør mig til en ung flab at henvise til det, so be it, vi kan kun beklage at vi ikke var i stand til at effektuere hele ordren med det samme. At det i øvrigt skulle have gået alle de mange dage som der påståes er dog svære at se herfra, da ordren annulleres allerede efter kun 3½ dag.

Spillageret

Super service og billige priser

varen kom dagen efter den blev bestilt.

rigtig god pris.

varen var indpakket forsvarligt.

Intet negativt herfra

Hurtig og fragtfri levering

Vi købte et playstationspil rigtig billigt. Det var i vores postkasse allerede dagen efter :) Hurtigt, nemt og billigt og det er helt klart ikke sidste gang vi handler her ;)

billigt nemt og fragtfrit

Jeg fandt siden gennem en side der havde liste over det spil jeg søgte og da spillageret havde det på lager og var billigere end de andre valgte jeg dem + jeg derefter fandt ud af at de også sender uden fragt oveni prisen :)

Perfekt forretningsgang!

Jeg bestilte mine spil sent søndag aften og havde dem allerede tirsdag til middag. Det kalder jeg hurtig og præcis service.
jeg er er rigtig glad for min behandling fra spillageret.dk og vil bestemt handle her igen.

Spillageret

Forkert spilkassette og al for lang leveringstid

Jeg bestilte Hitman Blood Money hos Spillageret fredag, og selvom jeg fik en afsendelseskvittering om mandagen (hvor jeg regnede med at det ville blive sendt lørdag), så modtog jeg først spillet søndag.

Ydermere, så var det ikke den version af spillet, som Spillageret reklamerede med - jeg fik i stedet en "Sold Out Software"-distribution af spillet, uden nogen form for booklet eller noget inkluderet.

Jeg havde ikke forventet at kunne få fat i andre versioner af spillet, men er dog lettere irriteret over manglen på information deromkring, samt den utroligt lange leveringstid.

Morten Larsen fandt anmeldelsen nyttig

Spillageret

Rigtig god service som lovet .

Jeg bestilte Bioshock til ps3 mandag sent eftermiddag og modtog det onsdag, dvs. det blev sendt tirsdag, god service og god levering !

Super god spilforhandler

Jeg bestilte sen eftermiddag og modtog pakken dagen efter med posten !
Fandt siden via vores spilleklan -=We CiP=- som spillageret sponsorerer !!!
Super gode priser og super leveringstid !!!!!
Vil helt klart handle der igen !!!

Billig, overskuelig hjemmeside.

Fin hjemmeside, som jeg fandt ved en tilfældighed, da jeg ville købe spillet Call of Duty 4. Søgte på spilpriser.dk hvor billigste pris var 206kr med forsendelse. Her fik jeg titlen for kun 137 kr. med forsendelse.
Man må undre sig hvorfor de ikke registrerer sig på spilpriser.dk.
Forresten så lå spillet i postkassen morgenen efter, Super.
Fortsæt den gode linie, jeg kikker helt sikkert forbi igen.

Spillageret

Hurtigt, billigt og bare super service.

Mindre end 40 timer efter jeg bestiller spillet modtager jeg det med posten. Her handler jeg helt sikkert igen.

Spillageret

Super service, hurtig levering og så er de billige oven i købet.

Jeg skulle bruge et spil til min søns fødselsdag og var i tvivl om hvilket et jeg skulle vælge, derfor ringet jeg til spillagerets kundeservice og fik en super betjening 5 stjerner herfra der er ikke sidste gang jeg køber spil her !!!!

Super og hurtig service

Super service, hurtig levering og til en god pris samt ikke mindst fragtfrit. Jeg ville klart handle her igen

Her handler jeg igen :-)

Jeg bestilte i lørdags og fik mine 2 wii spil tirsdag - fragtfrit!
Selve bestillingen på hjemmesiden forløb enkelt, overskueligt og hurtigt.
Meddelelser vedr. ordrestatus kom hurtigt og var meget brugervenlige.
Alt i alt en super fin hjemmeside som jeg bestemt vender tilbage til.
Jeg kan varmt anbefale siden :-)

Positiv overraskelse

Jeg bestilte et spil Torsdag formiddag, og den efterfølgende dag fik jeg spillet leveret - på trods af at leveringstiden står til at være 2-3 dage...! God service og en god overraskelse!

Super oplevelse!

Skulle bestille en fødselsdagsgave til min neveø, og efter at have fået deres ordrebekræftelse så jeg at leveringstid var 2 til 3 dage, så jeg ringede og spurgte om det kunne fremskyndes.
Fik det svar at de for en sikkerhedsskyld skrev 2 til 3 dage men at i 90% af tilfældene var det 1 dag - men de ville hellere være sikre end at skuffe.
Fik min gave næste dag!
Den form for ærlighed kan jeg lide, det er da til at forstå - derfor 5 stjerner.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk