[REPLY]
"Sportseducation.dk tilbyder originale, tidssvarende og professionelle uddannelser og kurser, med hjerte og nærvær, hvilket gør os til fagligt respekteret og markedsførende i branchen. "- Citat direkte fra deres hjemmeside. Desværre har især skolens leder glemt selv at leve op til egne mål! Han har en ubehagelig måde at tiltale folk på.
Massøruddannelsen er god nok, men de skylder mig penge (overbetaling), et ekstra kursus og to t-shirts.
De ændre konstant på deres kursuspogram, det der er gældende idag er ikke sikkert er gælden om 2 mdr. det gælder både kursuslængde, indhold og priser. Der står direkte urigtige oplysninger på deres hjemmeside omkring eks deres undervisere og eksaminøre.
Stiller du nærgående spørgsmål om eks. antal lektioner eller hvordan deres kursus ellers hænger sammen, får man INGEN svar.
Svaret bliver: Hvis man ikke har tillid til dem, så må man heller finde en anden skole. Skolen har generelt ikke noget godt renome' hos andre skoler.
Skolens leder Jesper, er rigtig god til at snakke, men svare helst ikke på spørgsmål.