We are hiring!

Besvarelse fra Sportsequipment

[DATE]

[REPLY]

Sportsequipment Logo
Kunderne om Sportsequipment : »Aftale overholdt« »Hurtig og nem handel« »fin hjemmeside« 369
Godt
8.2 af 10

369 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed

Aftale overholdt

Aftale overholdt og billigst i kategorien

Udvalgt anmeldelse om Sportsequipment

Super behandling

Bestilte et par sko, vist i katalog som grå men blev oplyst om at de også fandtes i blå, bestiller blå får leveret grå, da jeg ringer får jeg fortalt blå er udsolgt, knapt så fedt. Ny oplysning er at der kommer ny model blå så jeg bare skal returnere mine sko og får den nye model leveret fragtfri. Så trods genvordigheder, tilfredsstillende behandling og vender helt sikkert tilbage

Alt for sløve

Fik efter næsten en uge besked på at de ikke havde varen og ikke haved haft tid til at svare tilbage, mon ikke man i det mindste kunne svare tilbage med mail inden for et par dage når varen ikke haves
Mvh Toni

Hurtig og nem handel

Fin og overskuelig hjemmeside. Kan anbefales.

fin hjemmeside

rigtig fin hjemmeside med fornuftige priser og god service.

Dårligt!

Bestiller en sko på hjemmesiden, får efterfølgende en mail hvor jeg bliver fortalt at varen er udsolgt, hvilket får en til at undre sig over hvordan man så overhovedet kan bestille varen. Vælger derefter en anden sko på hjemmesiden og får en mail tilbage om at også denne vare er udsolgt! Tredje gang er lykkens gang og vi finder endelig et par sko der er mulige at bestille. Sammen med skoene bestilte jeg et par strømper og blev ringet op på dageen hvor skoene endelig blev sendt hvor jeg blev fortalt at strømperne var....ja gæt; UDSOLGT!

God oplevelse

Super skarp pris og meget hurtig levering.
Nemt og behagelig oplevelse.
Handler gerne der igen.

ok oplevelse

OK oplevelse og hurtig levering.
Et lille minus var at et af de sko jeg bestilte ikke kunne leveres. De var udsolgt. Det betyder at leveringsomkostninger var lige i overkanten for det ene sæt jeg fik leveret.

Super fed oplevelse!

Jeg bestilte mine nye Kayano 17 løbe sko på shoppen til en super skarp pris og ikke nok med at prisen var super skarp så lå der lige et par løbe sokker i kassen da jeg åbnede den! Det er sgu super klasse!

Hurtigt og smertfri levering, kan absolut anbefales!

Næste gang jeg mangler udstyr handler jeg her!

Varemodtagelse

Kun en enkelt lille anke: Der blev ikke givet besked om forsinket levering - jeg måtte ringe op, men efter forklaring gik det hurtigt.
Varen blev leveret præcis på det lovede tidspunkt og svarede fuldstændig til beskrivelsen på hjemmesiden - og var i øvrigt helt OK! En parcacoat.

hurtig levering, nem handel

Helt problemfri transaktion

Rikke Juul

Bestilte sko til min søn d.21 december. De blev leveret d.22. God pris og utrolig hurtig levering. Vil absolut benytte Sportsequipment igen og igen.

Sportsequipment

Sportsequipment leverede varen bare billigere

Op til jul, nåede de det i sidste sekund, varen var billigere end i fysiske butikker og de meldte tilbage omkring muligheden for at nå at få det frem før jul.
De leverede til tiden den gode vare.
:-) Nickie Jørgensen

Rigtig god service og hurtig levering

Rigtig god service og hurtig levering

Ikke anbefalelsesværdig

Jeg købte et løbesæt til min søn, som var sat ned fra 629,- til 329,- det virkede som en god forretning. De lover på hj.siden, at man hurtigst muligt får en tilbagemelding, såfremt varen ikke mere kan købes. 1 uge efter bestilling får jeg en opringning, hvor de beklager, at de ikke har kontaktet mig, og at varen ikke længere findes i den str. som jeg har købt. Jeg får tilbud om et andet sæt som ligner, og takker ja !
Dagen efter modtager jeg en faktura på mail, på det sæt som jeg oprindeligt har bestilt, bliver lidt forvirrret og tror umiddelbart, at jeg så får det sæt, for ellers sender man vel ikke en faktura på det.
Jeg modtager efterfølgende på mit arbejde, det andet sæt løbetøj. Dette er et sæt til kr. 400,-, hvilket jeg så har betalt kr. 329,- for. Jeg føler mig en smule snydt, Forinden har jeg sendt en mail, da jeg ikke forstår modtagelsen af denne faktura, men samtidig også gerne ville have haft bekræftet, at jeg havde gjort et godt køb. Denne mail har de valgt aldrig at svare på.
Jeg har beholdt løbetøjet, da jeg ikke orkede at sende det retur, og det var såmænd også fint nok. Men jeg er irriteret over at man ikke melder tilbage til mig. Og vil derfor ikke efterfølgende købe der mere.

Sportsequipment

Hurtig levering og super udvalg

Jeg har handlet for første gang og ikke sidste gang. Hurtig levering og stort udvalg. Super glad

Hurtig levering

God service og hurtig levering.

• Lea
  • Varde, DK
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse

dårlig service

Jeg har købt en jakke hos Sportsequipment. Da jeg så jakken på nettet, var den sort med sort lynlås (det billede er der stadig). Jeg spurgte pr mail om jakken så ud som på billedet, for jeg havde set en tilsvarende med samme produktnummer i en butik, og der var den grå med hvid lynlås. Jeg fik hurtigt svar tilbage, at den så ud som på billedet. Jeg bestilte jakken, trods den var 300 kr. dyrere end jeg det jeg kunne få den til på et tilbud i en lokal butik, men jeg ville gerne have den i sort. Da jeg modtog jakken var den grå med hvid lynlås. Jeg mailene til Sportsequipment flere gange men kunne pludselig ikke komme i kontakt med dem. Jeg valgte dog at beholde jakken, da det jo også er dyrt at returnere en pakke. Men jeg synes de burde have enten betalt portoen for returnering eller give mig 300 kr. ekstra i rabat, da de ikke har svaret korrekt på mit spørgsmål. Jeg synes faktisk ikke jeg fik god service da der stødte problemer til. Den gode service som mange skriver de får, må være når der ikke er problemer med leveringen.

Ikke på lager.

Ærgeligt at Sportsequipment ikke har har de rigtige størrelser på lager. Selv om at det fremgår på deres hjemmeside.
Måske hjemmesiden skulle opdateres lidt oftere...

• Anette
  • Rødovre, DK
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse

Super god service

Super god betjening og service. Bestilte håndboldsko. Sparede 300 kr i forhold til prisen i butikkerne. Varerne kom lynhurtigt - så alt i alt en fantastisk oplevelse. Vil klart anbefale Sportsequipment til andre.

med venlig hilsen
Anette

Glimrende service

Et par sko viste sig at være bestilt for små. Fik venlig behandling i telefonen, da jeg ringede om problemer, og de lagde på eget initiativ det rigtige nummer til side. Sendte sko med Post Danmark en torsdag og modtog den rigtige størrelse retur mandag. Det kan ikke gøres bedre!!!

• SK
  • Silkeborg, DK
  • 66 point
  • 6 Anmeldelser

Gode priser, hurtig levering og god service

Jeg har handlet flere gange hos sportsequipment.dk og har altid fået mine varer meget hurtigt.
En enkelt gang fik jeg en forkert vare, men det blev rettet uden problemer.

Jeg kommer bestemt igen som kunde.

Intet at klage over.

Fik min levering på 5 dag. Der stod også 3 til 5 dage.

Sportsequipment

Top service, hurtig levering og gode priser!

Bestilte jakke og fik den inden en uge (bedre end angivet på siden).
God hjemmeside, god service og hurtig levering.
Har brugt dem flere gange til både løbetøj og løbesko og der er altid svar på tlf hvis der er spørgsmål.

Mvh Stig

Susanne Gaarskjær, Ejby

Købte et par håndboldsko, som var billigere end andre steder og fik dem leveret i løbet af 3 dage. Hurtig og pålidelig levering.

Sportsequipment

Service og levering i top.

Rigtig god oplevelse med sportsequipment.dk både ved levering og telefonkontakt. Stor fleksibilitet, hvor der kunne laves aftale on spot. Vi vil helt sikkert bruge sportsequipment.dk en anden gang, når vi står og mangler sportsudstyr til en fair pris.

Sportsequipment

God service, ultra hurtig levering.

Jeg er ikke meget for nethandling sådan generelt, men da jeg havde forelsket mig i nogle rigtig fede håndboldsko, var jeg nødt til det, da de simpelthen bare var meget billigere på sportsequipment.dk. Jeg forventede, at der ville gå en uge, før jeg fik dem, men de kom allerede dagen efter! Helt fantastisk!

God pris, hurtig levering og god service!

Sportsequipment

Hurtig tilbagemelding, god service.

Sportsequipment havde en vinterjakke, som normalt koster 4300,- i butikkerne, til 3599,-, men den var der ikke i den farve, som jeg ønskede. Jeg kontaktede firmaet og efterspurgte, om de havde farven hjemme. (Det kunne jo være man var heldig)
Efter 10 minutter fik jeg svar tilbage, at jakken kunne bestilles hjem i min farve og størrelse, selvfølgelig til 3599,-
Ordren blev placeret d. 28/10 og jeg modtog jakken d. 4/11.

Så jeg er meget tilfreds :)

Udemærket

Jeg havde bestilt løbetøj, hvilket jeg er rigtig glad for - god kvalitet.

Dog havde jeg bestilt tøjet sendt til mit arbejde, men det kom hjem til min private adresse, hvor jeg ikke var hjemme og derfor måtte til døgnposten alligevel.

Det var der en del forvirring omkring og jeg måtte på posthuset for at få præciseret hvor pakken var.

Løbesko

Løbesko bestilt leveret dagen efter som lovet meget fint det hele lige efter bogen.

Sportsequipment

Super hurtig levering! Men nok også lidt held indblandet...

Dagen efter bestilling lå mine løbesko til mig, da jeg kom hjem fra arbejde. Jeg havde ellers bestilt dem til levering på min arbejdsplads for at spare lidt håndører, men de var blevet leveret med posten direkte til min hjemadresse.

Havde min kone ikke været hjemme til at tage imod pakken, var det nok endt med en mere upraktisk løsning, end den, jeg havde bestilt, men denne gang gik det altså godt - og så slap jeg jo for at have dem med hjem i rygsækken.

Det er den suverænt hurtigste levering, jeg endnu har oplevet ved et netkøb.

Sportsequipment

De lover hurtig levering.
Jeg købte 2 par løbesko til en god pris, og der stod at leveringstiden var 2-3 dage, men der gik 1 uge før jeg fik dem.
Men et sår på plasteret over forsinkelsen var, at der lå et par løbestrømper med i pakken.
Så jeg har kun positive tilbage melding og kan kun anbefale dem, og samtidiget var de billige :-)

• Jens
  • aabybro, DK
  • 25 point
  • 5 Anmeldelser

Hurtig, Præcis levering

Bestilte sko som var til markedets billigste pris.
Sprtequpment overholdt den lovede leveringstid , så jeg kan kun sige godt om dem.

Sportsequipment

Hurtig levering, super sko til en billig pris

Bestilte Asics DS trainer 16 + Asics kayano 14 til en samlet pris på ca. 1700kr. Super sko til en billig pris

Sportsequipment

Flot service og hurtig levering

Bestilte en skidragt søndag. Blev ringet op dagen efter, med besked om at den ikke var på lager i pågældende farve og desværre heller ikke kunne skaffes i anden farve. De tilbød så en anden til en højere pris, men fik den til prisen af oprindelige bestilte vare. Det synes jeg da er fantastisk! Dagen efter var skidragten fremme, så alt i alt, en fantastisk god service.

SUPER service!

Jeg har købt to par håndboldsko fra Asics og fik leveret blot to dage efter - og til en super pris.
Jeg handler med garanti hos Sportsequipment igen!

Virkelig god service

Bestilte varen mandag og havde allerede varen dagen efter. God service og hurtig levering

Superp

Sparede 30% og levering inden for en uge, selv om de samme dag som jeg bestilte varen skrev at de havde ventetid på leveringen fra leverandøren.

• CH
  • 58 point
  • 11 Anmeldelser

Varen var på hjemmesiden men blev ikke leveret

Fik efter et par dage en mail med besked om at varen ikke var på lager, til trods for at den var på hjemmesiden, og havde været det i en hel uge

sportsequipment

Over en uge for at få tilsendt et par løbesko, som var på lager. Det er bare ikke godt nok. :-(

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk