We are hiring!

Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (4)

Udvalgt anmeldelse om Springhalen

Springhalen

God service og flotte sunde foderdyr

Jeg har nu handlet ved Springhalen 2 gange og hver gang har der været super god service og de har vist stor interesse for den enkelte kunde. Det er super flotte foderdyr man får hjem, pakket flot og forsvarligt.
Der er mange gode guider på deres hjemmeside, der beskriver hvordan man skal passe sine foderdyr og er man i tvivl om noget kan man bare sende en mail og der kommer hurtigt et kvalificeret svar tilbage.

Alt i alt kan jeg ikke sætte en finger på noget dårligt og Springhalen får derfor topkarakter af mig! Yderst god service!

Super service!

Bestilte sent onsdag aften 3 kulturer med bananfluer. Imorges,fredag, kom pakken så. Meget forsvarligt pakket, og med 3 kulturer af bananfluer, i forskellige stadier. Ovenikøbet var kulturerne mærket, så jeg kunne se hvilke der var klar hvornår. Det synes jeg bare er super. Troede jeg ville modtage 3 klare kulturer, og så selv skulle til at stå og bøvle med at pode, men nix, ikke nødvendigt :o) Super hurtig levering og kanon service. Er ret sikker på at Springhalen.dk fremover vil være min foretrukne, til køb af foderdyr til mine kryb og padder :o)

Absolut i højeste klasse, og som Carl Chr.Madsen skriver, så er det rigtig rart at man på deres side kan læse hvordan foderet skal passes ;o)
Udelukkende plusser herfra ++++++++++

Springhalen

Udpræget god service, lidt besærlig bestilling

Bestilte en del forskellige foderdyr i sommerferien, blev kontaktet da de var løbet tør for dapnier, men ville gerne hjælpe med en anden løsning. Jeg kunne godt vente og de kontaktede os selv for at opdatere os om status for leveringen.
Hjemmesiden er ligeledes meget informativ vedr. pasning og pleje af dyrene. Absolut en troværdig hjemmeside.

Springhalen

Super service og gode produkter

For alle med hvirvelløse dyr, akvarister og andre dyr i småtings afdelingen, kan det varmt anbefales at handle foderdyr hos springhalen. Deres foderdyr er i rigtig godt stand, og vejledningen er tip top, opstår der problemer har jeg aldrig oplevet sure miner fra deres side. En af de rareste webshops at handle hos, og det gælder alle produkter om det så er foderdyr eller computer gejl. 5 stjerner er slet ikke nok.

Bjørn Bæhr-Larsen fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk