We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Stackerx anmeldelser

Stackerx Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Stackerx før du handler og giv selv din bedømmelse af Stackerx 1
Middel
6.8 af 10

1 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Stackerx

Ok produkt sortiment, men servicen halter lidt

Har bestilt XPLC Stacker3 hos dem og på hjemmesiden stod de med lagerstatus som værende på lager.

Pengene trak de omgående fra min konto, men der kom ingen varer frem og efter en uge rykkede jeg for forsendelsen hos dem.

Jeg fik svar tilbage om at varen var i restordre og at den lagerstatus som fremgik af hjemmesiden var en fejl.

Det er imidlertid ulovligt at trække pengene fra folks konto via deres kreditkort inden varen er afsendt, men det ser de åbenbart stort på.

Det endte med at de tilbød mig et erstatningsprodukt (Stacker2) som kostede lidt mere, men som kompensation ville de ikke opkræve differencen og det var et fint træk fra deres side synes jeg.

Dog var det ikke tilfredsstillende at jeg selv skulle rykke for forsendelsen for at finde ud af, at deres lagerstatus viste forkert og at varene ikke var blevet sendt, den slags skal de da selv holde styr på at oplyse kunden, de må jo kunne se varen ikke er på lager når de skal pakke den og så kontakter man da kunden og siger man ikke kan levere.

Til gengæld havde de ingen problemer med, på ulovlig vis, at trække pengene fra min konto, den del fungerede sjovt nok helt fint.

Siden har jeg modtaget forskellige newsmails fra dem med tilbud og bl.a. et som er svært vildlende hvor der indledes med tekst hvor der spørges om man leder efter therma produkter med ephedra/effidrin og så vises der tre forskellige produkter nedenfor.

Intet sted er det anført at produkterne ikke indeholder ephedra og at der er benyttet erstatnings ingredienser i stedet.

Derimod er det først hvis man klikker på produktet og derefter klikker på "indhold" og så går listen igennem man opdager, at ephedra ikke er anført noget sted og således findes det åbenbart ikke i produktet.

Mailen er tydeligvis udfærdiget med henblik på, at modtageren efter større sandsynlighed vil tro produkterne indeholder ephedra, især de som kender til f.esk. ThermaPower hvor StackerX' produkter har "lånt" en del af navnet (Therma) som de fleste jo nok forbinder med ephedra holdige produkter.

-1 stjerne fordi de ikke automatisk tilbød mig erstatningsprodukt
-1 stjerne fordi de sender vildlende reklamer

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk