We are hiring!

Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (324)

Udvalgt anmeldelse om Stadium

stadium gillar jag

har dem coola prylarna du behöver,allt du behöver inom sport,lite blandade saker,kan hitta coola jacka där bra byxor coola sportprodukter är inte illa,stadium står för något proffsigt tycker jag,haft bara bra kvalite på saker jag handlat från dem

Stadium i tiden!

Modernt och lätt att hitta. känns "rätt i tiden", bättre än konkurrenterna. Trevlig personal o bra priser

Bra service!

Tack så mycket och för väl utfört jobb.

• Artur
  • Sölvesborg, SE
  • 7 Anmeldelser

snabb leverans, bra utbud och priser

bra utbud, kul med bra tips på produkter, bra priser med alla viktiga betalningsmetoder och snabb leverans

Mycket bra

Är mycket nöjd som kund här.
Mycket bra service.

Stadium

Snygg, överskådlig och variation.

Önskar fler detaljer och bilder på varorna.

Bra webbutik

Handlade på webbutiken för ett par veckor sedan och det fungerade alldeles utmärkt. Valde att hämta ut på butik och även betala där. Fördelen är att jag vet att det jag vill ha finns hemma och jag behöver inte leta runt i affären utan kan bara stanna till på vägen hem från skolan. Leveransen kunde gärna gått någon dag snabbare men inget att klaga på.

Stadium

Bra utbud och trevlig service

Kunnig och serviceminded personal. De skulle dock behöva mer personal bland skorna i Kungens Kurva och Skärholmen.

Bra affär!

Jag tycker att dom har bra grejor, bra märken, mycket prisvänligt. Ibland också finns reavaror, och det tycker jag är bra, + att det finns både herr och damkläder. Mycket bra sortering. m.m

Fantastiska sportbutik

Nu behöver jag en bättre ursäkt att vara lat

bra men kan bli bäst

förut hade de mer annorlunda saker men nu känns det som att de ej orkar satsa på lite udda utan tar in de saker "kunderna vill ha" köpte ett par CAT skor för några år sen men det märket har de ej längre .. annars tycker jag de är helt jätte bra .hade en tröja som gått sönder hade ej kvitto kvar men de bytte till en likadan så serviceinriktade är de eller när jag ej hittade det jag sökte så fick vi följa med ut på lagret där den stod varan alltså.!
"

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk