[REPLY]
Jeg har handlet hør og medicin hos staldplus med god service og prof video kun tilfreds hver gang, solid handel og stor troværdig hed fra start til slut
Jeg har kontaktet Stald Plus for at få vejledning og rådgivning om produkter til flere af mine heste.
Jeg fik en meget udførlig hjælp og uvildig rådgivning. Meget professionelt håndteret.
Efterfølgende købte jeg mine varer på Stald Plus netshop, hvor det var nemt at finde rundt og at handle.Mine varer kom allerede næste formiddag med posten. Jeg er kun tilfreds, og glad for den ekstra service og hjælpsomhed.
Min veninde og jeg bestiller 2, 5 kg bøtter til 750 kr, min veninde ringer endda og taler med Staldplus om at få en ekstra bøtte med i ordren, og der er ingen problemer.
Hun modtager en bekræftelse fra Stald plus. Stald plus ringer så til hende dagen efter, og fortæller hende at de har annuleret hendes handel, da de havde lavet en prisfejl, prisen skulle være 1350 kr, og ikke 750 kr.
Vi kontakter forbruger klagenævnet, og de informerer os om at vi har retten på vores side, Stald plus SKAL sælge os varen til de 750 kr, da det er deres fejl de har sat prisen forkert.
Min veninde skriver en mail til Stald Plus og forklarer dem dette, men hører intet fra dem.
Vi ringer begge to, til Stald Plus, gentagne gange, på alle mulige tidspunkter, og fra forskellige mobiltelefoner(forskellige numre), endelig lykkedes det min veninde at komme igennem til Stald Plus, og hun får bare beskeden: Vi kan desværre ikke hjælpe dig! Så lægger hun på.
Det er simpelthen så uprofessionelt håndteret af dem!
Jeg vil gerne advare alle imod at bestille derfra.
Jeg finder et produkt til en god pris på siden og bestiller et til både mig selv og min veninde, modtager ordrebekræftigelsen og tror, at alt er i orden. Dagen efter bliver jeg ringet op, at prisen var forkert, og at de annullerer min ordre. Derefter er det umuligt at komme i kontakt med dem igen, da vi prøver at gøre dem opmærksom på, at de ifølge forbrug.dk skal sælge produktet til os, til den pris vi har bestilt det til.
VIRKELIG et amatør-firma!!
StaldPlus har leveret vores hør SÅ præcist til tiden og lige til stalddøren, venlig betjening og professionel rådgivning - nemt og sikker - et godt sted at at handle strøelse (også kaninerne leger i det - så alle i kaninejere prøv en sæk hør. Det virker og det virker bedre end lovet - Tak