[REPLY]
Skulle have stillet nogle låse om. Talte først med en medarbejder hos Stark i Helsingør, og fik at vide, at jeg bare skulle komme forbi med låsene - intet problem. Ringede dog alligevel i forvejen den pågældende dag for at sikre mig, at der var tid - jeg skulle afmontere låsene i mit hus, så huset ville stå åbent i mellemtiden. Fik at vide af telefonmedarbejderen, at jeg bare skulle komme forbi - intet problem.
Da jeg så kom hen til Stark (med mit hus stående åbent i mellemtiden) fik jeg først lov til at vente en halv time, da den pågældende medarbejder var til frokost. Og der var ingen andre der kunne lave nøgler. Ikke optimalt, men ikke slemt i sig selv.
Da medarbejderen så kom tilbage, var han meget lidt hjælpsom. Men tog da lidt modvilligt imod låsene, og sagde at der ville gå mindst en time. I stedet stillede han sig hen og talte privat med en anden medarbejder...efter at have ventet de første 10 minutter i forretningen, besluttede jeg mig derfor for at komme igen senere. Så jeg spurgte medarbejderen, om han kunne ringe til mig, når låsene var klar, og det lovede han da i det mindste.
Tog i mellemtiden hjem og hentede en postkasselås, som jeg havde glemt i første omgang. Den skulle også gerne stilles om til samme nøglesystem. Efter ikke at have hørt tilbage fra medarbejderen efter noget tid, kørte jeg tilbage til Stark, så jeg var der mindst en time før lukketid. Ville ikke risikere at være uden låse på huset den pågældende nat.
Da jeg var kommet derhen nægtede medarbejderen at lave den sidste postkasselås, fordi han ikke havde så lang tid tilbage på arbejde. Så måtte jeg komme igen i morgen hvis det skulle være.
Men de andre låse var i det mindste færdige, så jeg spurgte hvorfor han ikke havde ringet som lovet. Han gad ikke engang svare på spørgsmålet, men sagde bare at jeg kunne hente låsene ved kassen.
Nå, men jeg hentede låsene ved kasssen (med undtagelse altså af postkasselåsen som han nægtede at stille om) og kom hjem med dem.
Hvorefter det viste sig, at han havde glemt at stille en af låsene (hoveddøren) om til det nye system..!
Kunne ikke forestille mig det meget værre. Elendig service og jeg har betalt for et produkt, som jeg ikke har fået. Efter den behandling har jeg ikke lyst til at bruge 2 x 20 minutters kørsel på at tage ned og brokke mig. Så vil jeg hellere finde en låsesmed, hvor jeg kan få stillet de sidste par nøgler om.
Generelt synes jeg stark skulle koncentrere sig om at holde den samme standart i alle deres afdelinger.. Med ordenlige kompetente medarbejdere. Foretrækker selv cf. richs vej eller sydhavnen. der er der styr på tingende og medarbejderne ved noget om det de rent faktisk sælger. Det eneste jeg godt kunne savne er priser på varene så private også har en chance for at se hvad tingende koster. ellers god stil :)
Var en tur i Stark i Køge, i går for at gøre brug af deres momsfri dag fra 15-18.
I en annoncen i vores lokale avis stod at tilbudet, ikke gælder i forvejen nedsatte vare + nogle bestemte mærker
Jeg ville købe en park sandkasse til min søn, efter noget tid finder ekspedienten en til mig,
Stor er min overraskelse så da ekspedienten siger, at de 20% ikke gælder sandkassen, da det er en kampange vare. Spørger om den er på tilbud, næ nej det var nok den bare var i avisen!
Så jeg kørte min vej uden Sandkasse.
Føler mig i den grad snydt af deres kampagne i avisen, når der åbenbart er 1000 andre ting som så heller ikke kunne handles med deres påståede 20% rabat
I Stark fortæller i bredt om jeres byggerådgivere og jeres rådgivning i forretningerne! Jeres rådgivning har i forbindelse med min energirenovering været en skandale! Vi har i efterisoleret taget og i dag har vi store problemer med skimmelsvamp og kondensfugt i tagkonstruktionen efter at have rådført mig hos en af jeres byggerådgivere!
Jeg har efterfølgende været nød til at have et rådgivende ingeniørfirma til at hjælpe mig! Det burde jeg nok have gjort fra starten!
Jeg har i sommeren 2011 bygget en lækker udstue. Jeg er ikke håndværker og havde en masse spørgsmål og specielle krav til konstruktionerne. Jeg fik fat i en rigtig god medarbejder (tømre) og han har ved alle henvendelser, personligt og skriftligt, taget mig seriøs og taget tid til at forstå mine ideer og hjulpet mig med at få dem til at fungere. MEGET god service og årsagen til at jeg har lagt mine penge i Stark - de ligger jo i den dyre ende, men uden den service var det sikkert blevet dyrer på sigt. Stark Byggedesign ligger mig bekendt i Hillerød og Vejle og det tager intet for rådgivning, men satser vel på at man køber materialerne hos dem eller Stark.
Jeg har i mange år undladt at benytte Stark, fordi jeg opfattede det som et dyrt sted kun for professionelle. For nylig tog jeg imod et tilbud om en aften for selvbyggere, har købt forskelligt værktøj og materialer og valgte så at oprette konto i Frederikssundafdelingen.
Indtil videre har jeg kun godt at sige om såvel udbud som rådgivning. Kvaliteten er bedre end hos flere af konkurrenterne, og så føler jeg mig taget alvorligt. Det er jo ikke så ringe i vores travle tid?
Stark har gode tilbud, men de har ikke varen - eller også har de kun ganske få.
"Først til mølle" blev der sagt, med et grin.
Vi kom dagen efter tilbuddet gjalt, og der var udsolgt, og de kunne ikke få flere, blev der sagt - lynhurtigt.
Det lød ret meget som om de havde prøvet dette adskillige gange før.
Jeg har informeret konkurrencestyrelsen om dette forhold.
Hvis ikke forretningen skriver "Begrænset antal" skal de dække forventet efterspørgsel.
Jeg vil mene det er bondefangeri at lokke folk til, med et godt tilbud, og så ikke have varen. Fremover vil vi handle andre steder, og anbefale andre at gøre ligeså.
John L. fandt anmeldelsen nyttig
Hej Henrik
Vi beklager meget, at du ikke har kunne få dine tilbudsvarer og at kommunikationen i forbindelse med tilbudskampagnen har været utilstrækkelig.
Vi vil gerne opfordre dig til at skrive til os på info.marketing@stark.dk med uddybende detaljer om din oplevelse, herunder hvilken forretning du har handlet i, så vi kan undersøge sagen og forebygge, at lignende situationer opstår igen.
Mvh. STARK
Enten er Stark ret smarte, eller også¨er der noget galt i deres produktafdeling. Ville købe en stiksav GST 135 (pris 1995) der var kun en demomodel tilbage som jeg kunne få 10 % på (som kontokunde får man sikkert mere) Sagde så ja til det "famøse" tilbud, og bad samtidig om 100 Stiksavsklinger fra Bosch til 249 Dette produkt føre vi ikke, men du kan købe 100 Dewalt klinger til 1014 kr Øhhhhh !!! Få 10% på en sav og batal 750,00 mere for at bruge den, javel. Man skal ikke værer den store Eienstein for at regne ud, dette ikke kan betale sig. Så jeg finder så min stiksav på nettet i stedet for, så bliver jeg fri for at køre forgæves, efter sav og klinger.
Hej Michael
Vi er glade for, at du har taget dig tid til at anmelde os, så vi herigennem har mulighed for at rette op på tingene. Vi ønsker hele tiden at forbedre os til fælles glæde for vores kunder og STARK.
Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse købet af din nye stiksav. Vi vil gerne undersøge sagen nærmere. Vi vil opfordre dig til at skrive til os på info.marketing@stark.dk med uddybende detaljer om din oplevelse, herunder hvilken forretning du har handlet i, så vi kan undersøge sagen og forebygge, at lignende situationer opstår igen.
Mvh. STARK
Jeg er startede som selvstændig montør og tømrer i maj 2011. Sikke en service, hjælp og vejledning samt kredit ordning Stark har hjulpet mig igang med. Glad for samarbejdet og jeg kan varmt anbefale dem
Som privat kunde mangler jeg webshop eller i det mindste et varekatalog med priser. Fra vælger ofte Stark fordi man ikke kende vareudbudet før man kommer i butikken.
Jeppe Andersen og Freja Cille fandt anmeldelsen nyttig
Det er den efter min mening med det bredest udvalg af kvalitets værktøj+
beklædning mm
Havde taget en uge fri fra arbejde, for at kunne ligge nyt tag, hvor jeg så havde bestilt varerne ved stark. Varerne kom ikke i går, hvor de skulle have været her, så snakkede med dem og de sagde der gik en dags tid. Snakkede så med dem i dag, og ganske vist sagde de der var sket en fejl, i deres forsendelser, så jeg kunne tidligst have mine vare på mandag, hvor jeg altså er begyndt på arbejde igen, og fik bare at vide, det kunne de ikke gøre noget ved, da det var en af deres leverandør der fejlede..
Det er også fint, men hvordan kan det være mit ansvar som forbruger. Jeg har ellers altid været tilfreds med stark, men de har skuffet mig, på den grove måde.
Hej Martin
Vi beklager meget, at du ikke har modtaget dine varer til tiden.
Mvh. STARK
Kvaliteten af butikkens fremtræden og evne til at sælge de varer der tilbydes - afhænger af butikken og dens personale/ledelse.
Således kan jeg anbefale Stark i Glostrup.
Forretningen og det at finde produkter = * * * * (4 stjerner)
Betaling med div. kort = * * * * * (5 stjerner)
Selve produktet(erne) = * * * * * (5 stjerner), kvalitet, men det koster.
Priser = * * * * (4 stjerner), kvalitet, men det koster.
Reklamation (RMA) = * * * * * (5 stjerner)
Kan kun anbefale Stark i Maribo. Fik en utrolig god service, og nogle samlede priser, som andre ikke har kunne hamle op med.
Jeg er ikke i tvivl om hvor jeg handler næste gang jeg skal igang med bolig renovering eller lignende.
Peter
Super god butikskæde, med et stort udvalg, og så er der altid et godt tilbud på noget lækkert dewalt værktøj...
Jeg har nu to gange forsøgt at forespørge om priser/materialer hos Stark (hhv. Hillerød og Frederiksberg). I Hillerød måtte jeg vente længe med et sovende barn på armen på at blive betjent. Jeg forventer ikke særbehandling i den situation, men jeg forventer at kunder betjenes i nogenlunde den rækkefølge de ankommer uanset om man ligner en håndværker eller ej.
I Stark Frederiksberg var varen ikke hjemme, men man ville kontakte mig når det var tilfældet. Det skete bare aldrig. I Stark Hillerød ville man vende tilbage med et tilbud. Det tog så lang tid at jeg opgav og bestilte et andet sted.
Det skal dog nævnes, at betjeningen var venlig og kompetent, så vidt jeg kan vurdere. Desværre er bundlinjen at jeg nu to gange har fået forsinket et fritidsprojekt pga. Starks langsommelighed.
Carsten Kristiansen og Martin Thomsen fandt anmeldelsen nyttig
Hej R Nielsen
Vi beklager meget, at du har oplevet ventetid og utilfredsstillende service hos STARK.
Vi vil gerne opfordre dig til at skrive til os på info.marketing@stark.dk med uddybende detaljer om din oplevelse, så STARK forretningerne i Hillerød og på Frederiksberg kan sikre, at lignende situationer ikke opstår i fremtiden.
Mvh. STARK
God service, prof. rådgivning, gode produkter.
Jeg manglede et "binde led" til en slange, til min opvaskemaskine, var inde i jem & fix, silvan, punkt 1, skousen osv. INGEN af dem havde det.. Så gik jeg i Stark og de havde det :) Prisen var meget rimelig og servicen var bare perfekt, fik endda et lille fif med til hvordan jeg kunne binde den sammen med slangen så den blev ordentligt tæt .
Thumbs up
desværre er STARK ofte lidt dyre, men servicen fejler ikke.
Handler byggematerialer i Køge afdeling. Imødekommende, venlig og professionel hjælp til alle spørgsmål. Levering til aftalt tid og aldrig haft nogen problemer med noget
I den lokale Stark kan man altid snakke med medarbejderne om hvad man har brug for. Desværre kan snak osse resultere i at andre kunder må vente med at blive betjent.
Forretnings først, hyggesnak bagefter. Dog er det et lille minus da man ved hvad man får og man kan få hjælp og vejledning hvis man ikke er helt sikker på hvad skal bruges til den situation man er i.
handler i stark hverdag på arbejdet og de har altid det jeg skal bruge.....
Hos stark i Svendborg er der yderst god service og vejledning.
Har lige bygget garage, og de stod for alt materiale indkøb. Det virkede helt perfekt.
God vejledning ved behov, når man får fat i én.
Mangler lidt i udvalget, men ellers prof, butik der er til at handle med! God service og rådgivning. God ide med byg-selv dagene.
Helt igennem top professionelle, og altid med et sortiment der er i top.
Vi køber for det meste kun kvalitetsvarer - vi har prøvet billigere alternativer, men det holder ikke i længden.
Den lovede kvalitet holder 100% - og har de ikke det du efterspørger, så får de det lynhurtigt hjem.
De er altid villige til at give en god pris - og man får en top service!!
Stark er generelt set en rigtig god forretning og man kan forvente at få svar på de spørgsmål man måtte have af personalet. Men man betaler også for det. Stark er generelt set ret dyre.
stark har kvalitet, og priserne er heller ikke så gale.
Har ikke alle de ting der skal bruges til haven.
Er ikke høflig i kundebetjeningen.
En tømmerhandel der kan finde ud af at servicere deres kunder.. Nice.. :)
Jeg har aldrig haft en dårlig oplevelse med Stark og jeg får stort set altid de oplysninger jeg mangler.
jeg har handlet mange gange i stark med byggematerialer. Materialerne har været fine, men der har nogle gange været lange ventetider. nyligt skulle jeg feks bruge en rygning til et tag ? ligeledes skulle jeg bruge nogle tagplader. jeg ventede 1 1/2 md på tagpladerne. det var ret trættende at vente og vente
Ville bare have gode råd om hvordan man på bedste vis kunne bygge en træ trasse, og det var ikke noget problem indtil ekspienten fandt ud af han ikke skulle leverer selve bræderne men kun under stællet/rammen,
så var han lige pludselig ikke intreseret i at hjælpe og henviste til en anden kolega.. ;/ ok så gik vi der over.. men der gik ikke længe før der skete det samme som før, denne gang fik vi et par kataloger så sage han: "kig på billederne så kan for en ide om hvordan man skal gøre"
Tak for hjælpen.. ;/