We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Startour anmeldelser

Startour Logo
Kunderne om Startour : »De var de billigste iår« »altid gode guider« »God service, dejlig ferie!« 160
Godt

De var de billigste iår

Jeg glæder mig til at komme til Tyrkiet til Juni

Udvalgt anmeldelse om Startour

Fantastisk oplevelse på Afrikans Tema Hotel

Vi er netop hjemvendt efter en uges ferie på Gran Canaria - Las Meloneras.

Stedet kan varmt anbefales, og det ligger lidt uden for Maspalomas. Området er superflot, og der er rigtig mange nærliggende butikker med mange kendte mærkevarer, til fornuftige priser.

Vi boede på hotellet Lopesan Baobab Resort, som er et 5 stjernet Afrikansk tema hotel.

Det er svært og skrive om oplevelsen af hotellet, men de indtryk vi fik var fuldstændige fantastiske, og ALT var gennemført til mindste detalje.

Personalet var ikke mindre end fantastiske og var altid til at få fat på. Lå man ved en af de 8 pools gik der konstant personale rundt til at tage imod ordrer hvis man ønskede drikkevarer/is, men de var på ingen måde påtrængende. De kom og spurgte da man lige havde lagt sig, og ellers henvendte de sig ikke igen medmindre man selv bad om det, så man fornemmede næsten ikke de var der.

Vi brugte mange timer på blot at gå rundt på hotellet og i hotellets have, som var mega gennemført, rent og flot.

Kan virkelig anbefales, hvis man ønsker en tur med lidt ekstra.

altid gode guider

Jeg har brugt startours sammen med mine forældre mange gange. Til Thailand, egypten og andre steder og altid har det fungeret fint og der har været søde guider.

Startour

God service, dejlig ferie!

I november/december 2011 var vi med Startours på Tenerife, og havde alt i alt en rigtig dejlig ferie. Vi fik rigtig god information inden afrejse, fin rejse, godt hotel, og jævnligt guider på hotellet (Las Pyramides i Playa de las Americas).
Vi havde alt i alt en rigtig god ferie, det der trækker en lille smule ned, er at vi inden afrejse blev lovet, at vi fik et kort vi kunne køre bil efter af guiderne i lufthavnen, men her mødte vi ikke nogen guider, da vi ikke havde bestilt bustransport til hotellet, men i stedet havde lejet en bil med barnestol for hele ugen med afhentning og aflevering i lufthavnen. Desuden fik vi et par gange knap så anvendelig guidning på hotellet, af de ellers meget flinke guider, bl.a. blev vi en aften guidet til en mexicansk restaurant/bar med live musik og flamingodans, da vi spurgte efter en god restaurant, gerne med fisk, i nærheden, hvor vi kunne spise (mor, far og barn på 1 år) - det sted havde jeg nok ikke selv valgt at tage hen (selvom maden var god), med mit barn på 1 år, og tænker derfor, at det nok mest var guidens egne ønsker end vores behov der blev opfyldt...

Startour

Dårlig informering og dårlig opførelse!

Min kæreste og jeg bestilte og betalte en rejse til Diani, Kenya i februar måned, hos Star tours kontor i Århus.
Da vi står med valget mellem Kenya og Bali spørger vi rejseguiden bag disken om der er nogle forholdsregler, at tage på det valgte sted.
Det er der IKKE, og med denne besked tager vi direkte på posthuset overfor og betaler rejsen til Jacaranda Idian Ocean (Diani Beach) kontant (21.000,-kr.).
Efterfølgende får jeg en opringning af en veninde, som har læst på udenrigsmenisteriets hjemmeside, at man skal tage sine forholdsregler ved ophold i byerne Mombasa og Nairobi, og absolut ikke skilte med, at være dansk. Dette kommer noget bag på os, og vi kontakter derfor Salg og servicechef for Star Tour, Søren Holm. Han negligerede fuldstændig udenrigsmenisteriets forvasler var arrogant og mente iøvrigt, at han vidste bedre. Vi får da også nummeret på en af rejseguiderne, som har været i Kenya i nogen tid, hvis vi vil have en "second opinion". Alt i alt menes der fra Star Tour, at vi absolut INTET har at frygte.
Efterfølgende da vi så ankommer til Diani, Mombasa, får vi af de lokale, at vide vi under INGEN omstændigheder skal begive os til Mombasa alene. End ikke i en gruppe, uden en lokal guide. Det er simpelthen for farligt!
Ydermere får vi så at vide på stedet, at vi heller ikke under nogen omstændigheder må krydse Congo floden til Tiwi Beach, da folk simpelhen bliver slået ned og røvet på stedet. Skal lige siges, at vores hotels strand lå lige klods op af denne flod.
Rejseguiderne havde heller ikke styr på noget som helst. De havde stort set ingen brochure på aktiviteter med, talte meget dårligt engelsk og forstod intet dansk.
Dog skal det siges, at Kenya er et rigtig dejligt land og de lokale i selve Diani er et utroligt venligt folk. Vi brugte de lokale til både safari og bådture. Ikke mindst er de professionelle men der er også rigtig mange penge at spare i forhold til hvis man bruger rejseselskaberne, hvis rejser byder på akkurat det samme.

Startour

4 gode stjerner under en varm sol...

Gode tilbud, nem og overskuelig hjemmeside, sød og venlig service i telefonen og på feriestederne ;o)

Tenerife/ Los Cristianos/ Januar 2012

Lejligheder Las Fuentes ligger pruktfuldt lige ud til havet med en fantastisk oversigt fra store Balkoner.Hermed er også ALT sagt hvad der var godt om denne tur. Har været der 5-6 gange før, men denne gang skuffende. MEGET larm om natten fra husets egen svenske 'Scandi bar' med en forfærdelig svensk 'hulkesanger' En 1års forudbestilt lejlighed blev ingorneret, og forklaringen var en lodret løgn.
Det er dybt beklageligt at der ikke er bare en lille smule check på den 'guldgruppe ' Las Fuentes' må være for en meget lille indsats kunne det være alle tiders.
Så: Bye - Bye Las Fuentes, - medmindre der sker en forbedring !

Flyrejsen: Jet Time, ALT for lidt benplads til trods for højt gebyr ialt 640,- kr. , kun ca 5 cm. mere end de andre sæder. Vanvittige priser for alt salg ombord (1/2 - 1/4 for det samme i butikker i Los Cristianos) JTG 504: TFS - BLL halvsurt kabinepersonale ombord (ok - alle kan være trætte)
Konklution: No more 'Las Fuentes' - sorry! men selve stedet er jo fantastisk, og igen en skam at man ikke strammer op på de få ting der dog i realiteten kunne ændres uden de helt store armbevægelser.

Star Tours har vi som sådan ikke noget imod - men læs lige ovenstående

Startour

Bestil ikke din rejse tidligt hos Star Tour....

Hvis du bestiller din rejse tidligt hos Star Tour, Kan du som os komme til at betale 1.000,00kr mere end dem der bestiller 18 dage senere.
Vi bestilte d.15.02.2012 en rejse til bulgarien i 14 dage med all inclusive til kr.16.896,00 med afrejse d.20.07.2012. altså godt 4 måneder før vores afrejsedato.
Men har lige konstaterede allerede 18 dage efter vores bestilling at rejsen nu var nedsat til kr.15.896,00, altså 1.000,00kr biligere.
Det er da virklig en dårlig prispolitik, at trofaste kunder som bestiller tidligt og samtidigt indbetaler depositum skal betale mest.
Det er forståeligt at rejsen bliver nedsat kort tid før afrejsedato.
Vi har skrevet til Star Tour, som svarede at prisen kunne ændre sig fra dag til dag.
Så bestil tidligt, - og betalt mest hos Star Tour.

Startour

Fantastisk ferie med Star Tour - ØKOLOGISK mad på flyveren!

I nytåret 2011-2011 tog jeg mine to børn og min skønne mor med sydpå til Lanzarote - en vidunderlig ferie på et fantastisk hotel - som jeg havde fundet med hjælp fra to fantastiske servicemedarbejdere på Star Tours telefon! Vi fløj med Jet Time, og til min store overraskelse var maden ombord REN luksus - Økologisk, og utroligt lækkert og velsmagende - SYNES GODT OM!!! Tak for en rigtig god og komplet fejlfri ferie!

Rigtig god ferie

Vi havde en rigtig god ferie. Alting var perfekt, godt hotel, god service. Det var nemt at bestille rejsen på nettet. Vil helt sikkert vælge Startour næste gang. Kan klart anbefales.

Startour

for pakkerejser det bedste selskab

Jeg rejser meget, og når det kommer til pakkerejser hvor alt klapper har jeg de absolut bedste erfaringer med Startours.

Jeg har været på bl.a. Kreta og Sardinien med selskabet, og de har har begge steder haft gode hoteller med de ting vi værdsætter - gode faciliteter og beliggenhed. Servicen fra guiderne på stedet har været upåklagelig.

Jeg er enig i det der er nævnt af af andre her omkring børneklubben på deres familiehoteller kunne fungere bedre. Efter sidste år at have oplevet hvordan Spies' børneklub fungerer - hvor der løbende er arrangementer uden tilmelding, og børnene ofte bliver mødt af maskotterne - og min datter forsat er i begejstring herover, er jeg klar over at det kan optimeres hos Startour.

En sidste vigtig ting er at det er for dyrt at rejse alene med børn med dem(som med andre charterselskaber), særligt hvis vi vil rejse i skolernes sommerferie - her kommer min datter med til voksenpris - og vi vil som mange andre mennesker gerne kunne rejse i skoleferien (med børnerabat) så hun ikke skal tages ud af skolen unødvendigt.
Med så mange singler i samfundet er det mærkeligt at vi ikke prioriteres højere, og det opleves en anelse diskriminerende!

Min løsning sidste år var at gå uden om pakkerejserne.

mexico

Vi har rejsr med star tour tidligere og har været nogenlunde tilfredese. De to sidste gange har derimod ikke været specielt gode oplevelser. Vi har lige været i mexico. Ved bestilling af rejsen bliver der ikke oplyst om den korekte rejsetd. kun med fly. der bliver ikke oplyst at man også lige skel køre i bus i 2 en halv time og med bår i en halv time. Personalet på hotellet vat meget uprofessionelle. Vi ankom midt om natten og de gad næsten ikke at tage imod os. Ingen på hotellet kunne et ord engelsk. Morgenmaden kunne tage op til halvanden time da personalet ikke havde styr på noget som helst. De kunne ikke overskue hvis der var mere end 8 gæster i restauranten og kunne ikke huske hvem der havde ´bestildt hvad. Nogle gæster blev enda overset. Vi var så uheldige at min mand fik dårlig mave af noget hen havde spist på hotellet, der blev lovet at chefen ville tale med os men han kom aldrig. Han kunne heller ikke engelsk.
Ofte blev der først gjordt rent på værelset omkrig kl 17-17.30. Kedeligt tidspunkt.
Da vi skulle hjem igen og stod i lufthavne skulle langt de fleste gæster betale for overvægt da der ikke var blevet oplyst om at de i mexico vejer håndbagagen med øv.
Alt i alt en lidt blandet ferie. Vi vil nok overveje meget kraftigt om vi vil benytte star tour næste gang........jeg tror det ikke.
Lone

• John
  • John
  • København, DK
  • 17 Anmeldelser

Startour og Bamseklub

En god uges ferie på Marylenza hotel på Sydtenerife. Vi valgte dette hotel især pga Bamseklubben, men det fungerede ikke for vores 5-årige datter, da der kun var svensktalende personale, så efter den første dag ville hun ikke deltage, da hun ikke kunne forstå dem. Havde ellers glædet sig meget efter at have oplevet Spies´s Miniland sidste år, der fungerede perfekt med en dansk og en svensktalende medarbejder. Rygsæk og T-shirt modtog vi dagen inden afrejse og kun fordi vi kontaktede Startours og efterlyste pakken - den havde de tydeligvis glemt.

Styr på tingene

Har aldrig oplevet andet en proffesionel betjening ved rejse med statour, man mærker tydeligt at det er et selskab der har styr på tingene.

Super lækkert

Super lækre hoteller, som startour kan tilbude. Gode guider og altid god service! :)
Det er også okay priser og man oplever altid god service i forbindelse med bestillingen.

Startour

God tur, men svensktalende guides

Turen var god - plus.
Flyet var gammelt - minus.
Guiderne var svenskere - minus.
Hotellet var smukt - plus.
Prisen var perfekt - plus.
Servicen var ok - plus

Vil jeg rejse med dem igen? Ja.

Rejse med Startour

Har rejst igennem de sidste 20 år, primært med Startour.
De har altid styr på tingene, og har man behov for hjælp på stedet er de altid hjælpsomme og rare.
Godt troværdigt rejseselskab.

• Maja
  • København, DK
  • 9 Anmeldelser

Elsker dem !

Altid god service - masser af børneferier (hurra)

Startour

Arrogant behandling af trofaste kunder.

Efter gentagne henvenelser har vi stadig ikke modtaget noget svar fra star tour. Vi var på rejse messe i lørdags og fik også fortalt at selv deres tidliger samarbejdspartner er blevet skidt behandlet ! Så hvis de stadig ønsker at være bland de største burde de nok tage deres kunders kritik alvorligt. Vi har bestilt vores nye ferie og det er ikke hos star tour aldrig mere star tour.

ingen respons

jeg udfyldte klageblanket den 18-12 2011, og har dd. den 23-01-12 ebndu ikke hørt fra star tour

Meget dårlig rejseoplevelse/flyrejse

Jeg har været på mange oversøiske rejser Filippinerne og 4 gange Thailand, har aldrig oplevet noget lignende.

Utrolig dårlig service i flyet, kabinepersonalet uddelte ikke vand eller andet (en varm klud el. lignende), kun de passagerer der skulle købe spiritus fik serveret.

Først efter 2 timer. Kabinepersonalet reagerede ikke på kald (klokke) jo efter 1½ rime så vækkede de en og spurgte om man ville noget.

Informationer i højtaleren kunne absolut ikke høres, kun støj.

Maden var rent ud sagt klasket og uappetitlig, dog var der betalt kr. 300,00 for den. kaffen blev serveret oveni resterne af maden og hele 2 gange i lyntempo, så man kunne kun nå en enkelt kop.

Flyturen var på 11 timer, så der skulle jo være tid til at rydde af så man kan sidde og nyde en cognac til kaffen, derfor valgte vi en cognac fra.

Kabinepersonalet brugte utrolig lang tid på at arbejde med opkrævning af penge for drinks mv.

Kabinepersonalet råbte henover hovedet på passagererne. På spørgsmål om man kunne få et stykke ekstra brød var svaret bare NO.

Blue Comfort består ifølge tuji fly af ekstra benplads, vi kunne ikke se dette, til gengæld var sæderne så smalle, at ingen pasagerer kunne være tilbagelænet på række samtidig. Kabinepersonalet puffede konstant til den passager der sad yderst - så kunne han lære det!!! ingen på vores række vejede over 70 kg. var alle bygget helt almindeligt.

ANKOMST TIL BANGKOK
Ventede i 15 min inden der kom en bus til afhentning af 25 passagerer. Efter at have siddet i ½ time kom guiden, der kunne ikke købes vand (igen) standsede efter 2 timer ved tankstation, så kunne vi endelig købe vand.

HOTELLET
Var 2**, derfor kunne man godt forvente.
* at der var rent, væggene var snavsede
* lagnerne var hullede
* at håndklæderne lugtede rent
* morgenmaden var klam f.eks. blev der hældt ny scrambleæg oven i gammelt

NYTÅRSMIDDAGEN BESTOD AF VARME RETTER, SOM BLEV SERVERET KOLDE, PRISERNE PÅ DRIKKE VAR HÆVET I DAGENS ANLEDNING, SÅ VI GIK, DER VAR ANDRE STEDER I HUA HIN.

Personalet var udygtigt, oplevede flere gange at op til 4 personaler stod og talte sammen længe, uden at reagere på at man ville bestille.

REJS ALDRIG MED STAR TOUR, DET GØR VI IKKE.

Inger L

dårligste rejseoplevelse ever

Har aldrig hørt om et flyselskab der rejser til thailand i 12 timer og ikke servere vand uden betaling. de skulle have penge for alt, talte ikke dansk men svensk, ukoordineret og meget u proffionelle.

Desuden fik vi de absolut dårligste sæder som IKKE kunne læne sig tilbage.

Vi taler om en rejse som kostede os 32.000 kr for en uges ferie.

Det al for dårlig kvalitet. Kan på ingen måde anbefale star tour til noget og vi flyver aldrig med dem igen

Altid fejlfri!

Hver gang jeg har været på ferie, har der ikke været nogle problemer med Star Tour!

upåklageligt

Rejste med Star-Tour til Santorini. Skøn skøn ferie. alt fungerede bare og hotellet var superlækkert med god service. tjekker ofte Startour.dk for det er helt sikkert at der skal rejses med dem igen.

2 x Gran Canaria

Efter 2 ture til Gran Canaria er jeg ikke bange for at anbefale Star Tour som måske det bedste og i hvert fald et af de absolut billigste når turen går til Gran Canaria.

De eneste småproblemer vi har haft er omkring bamseklub for børnene, men det har tildels skyldte uheld og vores egen uopmærksomhed, men alligevel har Star Tour begge gange givet en ok kompensation, også selvom det var os der ikke havde fået læst det hele med småt.

Så skal du have børn i bamseklubben så kan det være en god ide at ringe til Star Tour og få alle detaljer på plads, ellers er det bare afsted :-)

Kunne være bedre.

Jeg har ikke rejst meget, og var derfor meget usikker angående biletterne, jeg havde en bestilling på 6 personer, jeg fik så mange billetter tilsendt at jeg var ved at opgive det hele.

Laila Pedersen

*****

Fantastisk arrangør...

elsker dem

Altid god service !

Okay

Min rejse til thailand var som forventet dejlig, men ikke et sted jeg vil besøge igen..

Dejlige rejser..

Har rejst med dem nogle gange og er altid tilfreds, venlig guider, dejlige hoteller. Dog er der to ting jeg er lidt utilfres med, 1 det er ikke altid deres billeder helt stemmer overens med hotellet når man kommer der ned, men det er en mindre ting. Det andet er når man booker udflugter med deres guider f.eks cypern og der er dansk flag ud for, så begge gange fik vi en svensk guide man ikke kunne forstå. så fik ikke meget ud af infoen på turen.

Tak, for denne gang!

Vi ses igen!

Startour

Dejligt fly super service ombord

Altid god kvalitet

Jeg bestilte i midten af juni en ferie til tyrkiet sammen med min ven.

Rejsen kostede kun 1.500 kr. pr. person. Flyturen frem og tilbage var med et fremragende flyselskab med rigtig god service. Hotellet var overraskende godt til prisen.

Man føler sig altid i trygge hænder hos Star Tour.

Uspecificeret rejse - fantastisk oplevelse

Jeg var i februar 2009 en tur på Gran Canaria hvor jeg rejste med Star Tour. Vi valgte en uspecificeret rejse til omkring 1.800 pr. person i en uge med afrejse fra København.

Vi blev booket ind på et dejligt hotel. Senere på ugen kommer vi i snak med naboen på hotellet. Det er en kvinde fra Norge som bor på samme hotel hvert eneste år. Hun fortalte at hun havde betalt omkring 18.000 norske kroner for opholdet, dog skulle hun være der i 14 dage. Nu følte jeg så at jeg havde rejst ekstra billigt ved at vælge en uspecificeret rejse :)

Jeg har hørt fra andre at de også har fået ret så gode hoteller ved at købe uspecificerede rejser hos Star Tour og at man hos Star Tour stadig har nogle krav som hotellerne skal opfylde selv om der er tale om uspecificerede rejser.

Jeg rejser helt sikkert med Star Tour igen. Gode hoteller og rigtige dygtige guider som hjælper med alt fra ankomst til afgang.

Mvh. Jon

Go ferie

Var i sommers en tur i Thailand det var så kanon! Fra ankomst til afgang følte vi os velkomne.. En klar anbefaling til alle..

Startour

Star Tour lyver om deres stjerne anprisning

Vi har købt en rejse - Alcudia - Estrella De Mar & Spa som værende et 4 stjernet med et + ovenikøbet. Betegnelsen hos Star Tour er SSSS+.

Da vi ankom til hotellet - fik vi mildest talt et chock. Det var et nedslidt familiehotel - med mug i badeværelset for alle pengene- lejligheden så nedslidt, at vi aldrig har set mage. 1 uge for 15.000 kr / 2 personer.

Restauranten viser sig at være direkte beskidt - serviset har gamle madrester på og ganske ulækker. Når man spørger om at få kogt et æg i 5 minutter har man ikke denne service, da man - som man siger på engelsk at der er dyr i æggene og derfor skal æggene koge i 10 minutter. Men at man laver speglæg med rå æggeblomme er man ligeglad med.

Vi reklamerede omgående på Star Tours SMS service om lørdagen som vi ankom - men man svarede ikke. Tirsdag sendte vi en reminder, og lige pludselig var man tilstede og sagde at den første sms de havde fået fra os var en MMS og den svarede man ikke på. Det var bare et påskud på, at man ikke ville svare vores sms som det jo var. Dat det jo var tirsdag - kunne man ikke hjælpe os uden at vi skulle betale for andet hotel. Man indrømmede på vort møde tirsdag aften at værelset kun var 3 stjernet, men det var der jo ikke noget at gøre ved. Ikke deres fejl. Vi har optaget hele mødet og vil kontakte dagspressen når vi kommer hjem.

Vi vil naturligvis sagsøge Star Tour for vildledning - og utroværdig reklame, og bede om vore penge igen.

Flemming Christensen

Fantastisk oplevelse

Enormt flinke guider og alting iorden. Det kan helt sikkert anbefales.

super

med startour til tyrkiet Pacha bay.. dejlig oplevelse både turen og destinationen.. skønt hotel med fantastisk service..

Startour

God service og fortrinlige forhold på bestemmelsesstedet

Har altid været glad og vil fremover også glædes over Startours ferierejser. Kan f.eks. varmt anbefale Hotel Revoli Playa i Puerto Rico på Grand Canaria. Man bliver altid mødt med smil og godt humør.
Glæder mig utroligt meget til at skulle til Karon Beach Thailand til Marts næste år. Har kun gode erfaringer derfra.

Fantastisk at rejse med Startour

Når man betaler for en ferie vil man bare slappe af og det kan man med Startour, man skal ikke bekymre sig om noget og kan altid kontakte dem hvis der er noget. 5 herfra

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk