[REPLY]
Masser af tilbud på statistroller for øvede og uøvede. Især for unge.
For en del år siden, ja det er vel snart 7-8 år siden. Nej må nok hellere sige, at det var da statisten.dk var ganske ny, valgte jeg at melde mig til denne side, da jeg lige var blevet færdig på min uddannelse og nu ville ud og lege skuespiller og komiker.
Jeg tænkte, at et sted skulle jeg jo starte, og så var det da oplagt, at lave en profil på deres side.
Jeg fik nogle statistjobs her og der, og fik snuset lidt til denne verden.
Det er bestemt ikke nemt, at kommer frem og man skal dælmer have tålmodighed hvis man skal slå igennem.
Jeg var ung og havde ingen erhvervserfaring inden for faget, så jeg blev naturligvis heller ikke valgt som den første i mange år.
Men tiden gik og jeg blev mere og mere erfaren. Jeg begyndte, at lære om livet som komiker og skuespiller, og begyndte også at lære om, at man bestemt ikke skal tro man er noget i denne verden.
Janteloven længe leve.
Jeg vil dog ikke finde mig i, at folk skal sige sådan noget til mig. Gu fanden er jeg da noget, og jeg er nøjagtig lige så meget værd som de mutantunger der vover, at sige sådan noget til mig eller have den holdning om mig.
Jeg går da heller ikke og holder dem nede hvis de har gjort en ærlig indsats for deres job og karriere.
Med det vil jeg sige, at uanset hvad folk siger til dig, så er det dig og kun dig som bestemmer over dit liv og det du vil med det. Hvis folk ikke kan sige noget pænt om dig eller prøve, at hjælpe dig hvis de kan, så skal du ikke bruge tid på dem.
Tiden gik dog, og jeg fik pludselig mulighed for, at deltage i Roskildemesterskaberne hvor jeg kom på andenpladsen. Det var en god start på det jeg ville - nemlig at skabe mig tosset for folk.
Pludselig blev jeg også tilbudt jobs i reklamefilm for Fakta og Socialdemokraterne.
Senest medvirkede jeg i Big Brother som den kontroversielle mimer/ efterligner.
Det skabte stor og positiv debat. Der var dog også dem som blev vanvittigt gale over min performance, men det var jo bare god gas, at noget så uskyldigt kunne gør nogle folk så gale.
Det er reaktionen jeg ofte søger. Jeg vil vise hvor forskellige vi er og, at hvis man ikke er kendt, så bliver man bedømt på en helt anden måde, selvom man laver det samme som en kendt.
Statisten.dk har hjulpet mig utroligt meget med, at komme frem. De har været med hele vejen.
Jeg er den dag i dag skuespiller, komiker og provokatør, og har stor erfaring pga. de jobs som statisten.dk har skaffet mig.
Big Brother var en kæmpe oplevelse for mig, og det var reklamefilmene for Fakta og Socialdemokraterne også.
Nu skal jeg lave Stand-up show på Lundby Efterskole. Det ville jeg aldrig have opnået hvis jeg ikke havde fået de muligheder som statisten.dk har givet mig.
Jeg kan på alle måder anbefale dem og håber, at de får endnu mere gang i deres firma, så vi kan få mange flere jobs at vælge imellem.
Kim Roberto Nielsen
Hej,
Jeg kan på det varmeste anbefale Statisten.dk
Jeg har været medlem i ca. 2 år og har haft nogle super fede oplevelser. Jeg har bl.a. siddet 2 timer i en kørende indkøbsvogn for at være håndmodel til en supermarkeds app. Været meget tæt på en ægte Hollywood stjerne (William Baldwin) som statist i en spillefilm. Været til diverse castings og medvirket i reklamefilm.
Samtidig med at man får nogle sjove oplevelser, er det også udfordrende på et personligt plan. Man lærer nye sider af sig selv at kende og nogle grænser bliver nedbrudt.
Ud over at lære sig selv bedre at kende, møder du også rigtig mange forskellige mennesker. En del af dem har jeg knyttet venskab med og oven i købet mødte jeg en kæreste på den måde.
Det hele er sat op via en meget overskuelig hjemmeside og hvis du har evt. spørgsmål, kan du altid kontakte en medarbejder. De er altid super flinke og hjælpsomme.
Jeg vil uden at blinke anbefale Statisten.dk til alle jeg kender.
M.v.h.
Michelle
Hej!
Som så mange andre, har jeg gået rundt med en lille "mini mig" i maven, som gerne ville optræde, lade som om at jeg var en anden person..
Ligesom når man er barn og leger man er en anden.. da jeg blev voksen, så ville jeg stadigvæk gerne lege at jeg var en anden.
Men livet bragte mig en anden vej, jeg kom på uni, jeg læser der endnu og kunne næsten ikke være længere væk fra rampelyset, skuespillet og verden "at lade som om".
Som bøgerne hobede sig op, og opgaverne blev skrevet, mærkede jeg lysten til at lave noget andet.. til at prøve at få lov til at være en anden, bare for en dag.. Hvem vil ikke det? Prøve at være en anden person, bare for en dag?
En god ven mente jeg skulle prøve at melde mig ind hos Statisten.dk, og efter et par få sekunders overvejelse gjorde jeg det.
Og har ikke fortrudt det siden.
Med en profil, som koster en smule, og nogle hverdagsbilleder -taget af venner, familie osv.
Har jeg nu fået muligheden for at komme lidt væk fra universitetet, komme lidt ind i rampelyset -Jeg kommer nu ud og får lov til at "lade som om" at jeg er en anden..
Det er til tider hårdere arbejde end jeg havde forventet, det kræver mere indlevelse, følelse og knofedt end min uskyldige og måske ganske naive forestilling.
Men jo mere arbejde jeg lægger i det, jo mere tilfredsstillende er det!!
Statisten.dk er min indgang verden "At lade som om". En fantastisk indgang, som jeg ikke fortryder at have meldt mig ind i.
Uden dem, havde jeg ikke fået mulighed for at teste migselv, og finde ud af hvor sjovt det rent faktisk er!
Jeg havde ikke været medlem af statisten.dk ret længe, før opkaldet kom: "Hej, vil du være med i en reklame for TV3 Casting?" Det spørgsmål får man jo ikke hver dag, så jeg sagde ja. Og efter en vellykket casting (og en noget mindre vellykket kostumeprøvning), lå vejen til graven banet. Okay, det sidste kræver en forklaring. Reklamen skulle foregå ved en grav på en kirkegård et sted i København. Og hvad jeg end havde af fordomme over for "filmfolk", så forsvandt det lynhurtigt. Man stod nærmest på tæerne af hinanden for at varmen (December måned!), støtte og hjælpe os. Og på en produktion, så er din officielle titel ikke meget værd, f.eks skulle der skygges for solen på et tidspunkt og hvem gjorde mon det?! Det gjorde B-fotografen og Produktions-lederen; begge med et smil på læben imens. Så med et MEGET prof. film-hold, seriøse statist kollegaer og et overordnet heldigt vejr, så er en 6-timers arbejdsdag, for 20 min. optagelse og 30 sek. resultat, ABSOLUT DET HELE VÆRD!
Alt sammen takket være www.statisten.dk
HVIDSTENGRUPPEN I Filmen om familien Fiil fra Hvidsten kro, var jeg først med til Sølvbryllupsscenen, vi var ca 50 statister & et stort "Crew", som sikkert også var på 50 personer + skuespillerne, (selvfølgelig) . Dagen efter var det ved at være frokost tid - så VI Blev optaget inde i Kro-stuen, mens vi fik hjemmelavet og nybagt Æggekage m.m. - Scene blev taget om 5-6 gange, så Vi fik meget Æggekage og blev filmet i nærbilleder.
Optagelserne foregik i Risby studierne, er virkelig glad for at have været med i "modstandsbevægelsen" - Dagen var jo mere rolig og vi fik et par billeder og snak med de forskellig ved dagens slutning .
Glæder mig meget til at se filmen med/Om Marius & Gudrun Fiil.
Jeg har et par gange lavet reklame film som er godt betalt, - Skal Du Lave kortfilm er De hjælpsomme og Skal Dit Firma bruge "mange" Statister, er det meget svært at komme udenom et seriøst firma som Statisten.dk
Årsagen til at jeg meldte mig ind hos Statisten, var pga, en bekendt der fortalte det kunne være noget for mig. Jeg meldte mig ind, men var ikke interesseret i at betale til at starte med - som så mange andre, men prøvede det dog af alligevel.
Jeg var medlem i et års tid, uden den store succes. Men en dag kiggede jeg opslagene igennem og søgte på opslaget til "Lykke" og blev udvalgt. Derefter tog tingene til.
For ca. 6 mdr. siden, meldte jeg mig til et statistjob for "Ofir". Den går ud på at jeg og nogle andre står på en slags vandret rulletrappe på vej til en metrostation og bliver "skubbet" lidt af skuespilleren (hovedrollen) og har med stor fornøjelse set mig selv på skærmen flere gange. Selvom jobbet desværre var ulønnet, fik vi dog rigtig god forplejening samt dækning for parkering.
Alle de medvirkende på settet var meget venlige og søde at arbejde med.
Jeg er primært på Statisten.dk fordi jeg syntes det er sjovt at være med på optagelser og jeg kan godt lide at bruge min tid på settene. Det giver mig et sjovt og anderledes indhold i min hverdag som jeg rigtig godt kan lide.
Jeg har nu været afsted flere gange, og de første par gange blev jeg meget overrasket over hvor stort et set-up det egentlig kræver at lave en serie/film. Gennem Statisten.dk har jeg fået udbygget mit netværk og lært en masse sjove og spændene mennesker at kende på optagelserne. Der går ofte lang tid mellem optagelserne, så der er god tid til at tale med de andre.
Produktioner jeg har medvirket i.
Dicte
Lykke
Borgen
Ofir
Jagten
Jagten: Jeg sad sammen med nok 300 andre statister til en produktion på filmen 'Jagten' og endte med at sidde lige overfor Mads Mikkelsen. Det var en ret stor oplevelse for mig.
Jeg har længe ønsket at, være model men anede ikke hvordan jeg skulle starte eller hvordan jeg skulle henvende mig til de forskellige modelbureau. Til mit store held, faldt jeg over Statisten.dk's hjemmeside.
Det er nu ca. 6 mdr. siden jeg oprettede en profil på hjemmesiden, sidenhen har jeg haft adskellige model jobs. Jeg har b.la. gået catwalk for Coca cola og Carlsberg. Det var en dag, hvor jeg jeg fik afprøvet mine model drømme, hvor jeg samdig fik udviklet mig modelmæssigt.
Udover modeljobs, har jeg også været nummerpige til Den første Nordic fight night nogen sinde.
I dag har jeg masser af model jobs og gode kontakter.
Hvis man har nogle modeldrømme man gerne vil afprøve, kan jeg 100% anbefale Statisten.dk.
Kh. Sarah
Jeg sagde ja til 6 måneders gratis at være oprettet der. Og lige pludselig uden min viden og samtykke begyndte de at trække penge på min konto. Jeg har tænkt mig at kontakte en advokat om dette. Også fordi du får ingen papirer på at de trækker på din konto uden samtykke og viden herom
I december måned blev jeg kontaktet at Statisten, hvilken jeg havde bevilliget. Manden i telefonen tilbød mig at blive medlem i 6 måneder for 79 kr. som et engangsbeløb, og det var alt jeg skulle betale ifølge kontaktpersonen. Jeg spurgte endda flere gange, om det virkelig kun var det man skulle betale for 6 måneder, hvorpå han forsikrede mig, at der kun var tale om et engangsbeløb på 79 kr. for 6 måneder. Samtidig tilmeldte jeg to børn, da det kun kostede 49 kr, også et engangsbeløb gældende for 6 måneder.
Derpå fik jeg en mail, hvori der stod, at jeg havde bundet mig til 6 måneder. Det reagerede jeg ikke på, da der jo som aftalt i telefonen var 79 kr. for en voksen og 49 kr. per barn. I mailen blev prisen ikke oplyst.
Slut december ser jeg mit kontoudtog og ser til min store skræk, at jeg er blevet trukket for over 1000 kr. De 14 dage var selvfølgelig overskredet på det tidspunkt. Godt regnet ud af Statisten.dk.
Derpå skrev jeg til dem, at jeg ikke ville betale beløbet, for det har jeg aldrig accepteret. De responderer med meddelelsen, at de har optaget telefonsamtalen, hvor jeg har accepteret 79 kr. pr. måned i 6 måneder. Jeg beder om at høre denne samtale, men det kan jeg ikke få lov til.
Statisten skriver nu jævnligt til mig og truer med inkasso + rykkergebyr. Prisen har de iøvrigt sat ned til 479 kr. Hver gang gør jeg dem opmærksom på, at jeg ikke vil betale 479 kr. eller over 1000 kr. for noget, jeg ikke har accepteret.
Ifølge købeloven er det ikke lovligt, at opkræve det beløb, da det fulde beløb ikke fremgik i bekræftelsesmailen. Det er ikke nok bare at skrive, at man er bundet til aftalen i 6 måneder. Derudover har jeg ikke fået adgang til telefonoptagelsen. Derfor kan Statisten godt glemme alt om penge fra mig.
Hvis andre skulle være i en lignende situation, kan i kontakte www.forbrug.dk. Husk at gemme al korrespondance mellem Statisten og dig. Det er nemlig ikke lovligt at inddrive penge på den måde.
Virkelig en dårlig oplevelse med statisten.dk.
Kære brugere af Trustpilot & Statisten.dk
Jeg oprettede i tidernes morgen et "abonnement" inde på Statisten's hjemmeside, og den kostede mig ikke en krone, eftersom jeg valgte et Backstage et af slagsen.
Dette har selvfølgelig med min personlige stræben at gøre, og misforståelser kan jo altid forekomme blandt godtfolk, men jeg var aldrig i tvivl om at oprettelsen var gratis. Det bliver skiltet med.
I kraft af profilen har jeg så kunne tilmelde mig nyhedsbrevet, og ja, det er lidt kort frist noglegange (selvfølgelig især hvis man ikke bor i København), men oplevelserne er det værd.
Jeg har altid kunnet komme til dem, enten via e-mail eller telefonisk, og det til trods for at jeg ikke har kigget på min egen profil længe, endsige kunnet huske password'et! O.O
Så da jeg, i lørdags, var publikummer i Nordisk Film, var det med en følelse af taknemmelighed: Officielt var der nemlig ikke flere pladser, men statisten.dk var til at forhandle med.
Med håb om endnu mere fremtidig samarbejde i dette miljø: Cathrine.
Siden 2006 har jeg medvirket som statist og model, i en hel del TV, film og reklame produktioner, både store som små.
Statisten.dk har fra starten være en fast kilde til sjove, forskellige og altid spændende opgaver og har gennem tiden, givet mig mange gode oplevelser som statist.
Jeg har bla. medvirket i en hel del reklamer, bla. for: Union Bank - Steff Houlberg - M&M´s Chokolade - 3 Mobil - Masterchef 2012 - Nordik Bank - Interflora....og mange andre!
Derudover, har jeg også medvirket i en del TV-serier, bla:
Broen - Lykke - Forbrydelsen III - Borgen...
Af spillefilm, har jeg bla. haft fornøjelsen af at medvirke i bla:
Sover Dolly på ryggen - The stranger inside,
(Sidst nævnte hvor bla. Willim Baldwin var i København for at medvirke på optagelserne, som foregik i "stærekassen" ved det kongelige teater, en stor oplovelse at få lov at være med til.
Jeg fik enda lejlighed til at møde og snakke med ham mellem optagelserne.
Du kan læse mere om mine erfaringer som statist, ved at besøge min profil på Statisten.dk (Profil nr: 47222)
Så har du selv lyst til at prøve kræfter som statist, er Statisten.dk blandt de absolut bedste steder at starte! ;o)
Hvem ved?...det kan jo være vi ses på en opgave i fremtiden??
Mvh.
Michael Kronborg Nielsen
Så en reklame på TV i oktober måned 2011, hvor Statisten.dk søgte statister og tænkte: "Why not?"
Hvor intet vover, intet vinder. Og jeg må sige at ha' vundet!
En masse oplevelser, som jeg kun har fået, fordi jeg meldte mig til Statisten.dk.
Kort efter jeg havde udfyldt skemaet og oprettet min profil, var der allerede bud efter mig til filmen "The Artist."
Vildt sådan at bli' kastet ud i en verden af utrolige talentfulde og dygtige filmfolk, alle dem bag kameraet, der knokler dag/nat og dag/nat i mange timer ad gangen.
At være en del af alt det, der ska' til for at få en scene i kassen, er en oplevelse i sig selv.
Men at få lidt "Starglimmer" drysset ud over sig, er jo altid rart, som da jeg fik taget mit billede sammen med Hollywood stjernen William Baldwin, da jeg var statist i filmen "The Stranger inside," hvor han har én af hovedrollerne.
Har virkelig prøvet lidt af hvert som statist.
Frosset som en lille hund i mange timer på en kirkegård til optagelserne til reklamefilm for TV 3 Casting, men var omgivet af en flok skønne mennesker og det er jo det, der gør det så hyggeligt at være én af flokken. Og igen er der jo også en lille bitte linselus i mig, der glæder sig til at se reklamen, når den kommer i fjernsynet hi hi.
En særlig dejlig oplevelse var, da jeg havde den ære, at være med i en musikvideo på skønne Mathilde Falch's debut album, som lige er udkommet januar 2012.
Der udover er jeg med i serien "Forbrydelsen III." Endnu en reklame film, denne gang for "Danske Spil."
Lige nu er jeg statist i Super 16 lowbudget filmen "MULD" og det kan godt være, at det er en lowbudget film, men der er intet lowbudget over den positive energi, der er på holdet, både foran og bagved kameraet.
Så jeg kan kun anbefale, at man melder sig til som statist, hvis man er eventyrlysten og klar til lidt af hvert he he.
Knuz fra Hanne
Meldte mig ind i Statisten.dk, med den aftale at jeg skulle betale for 6 mdr., og ønskede jag fortsat medlemsskab, skulle jeg blot forny perioden med yderligere 6 mdr., det ønskede jeg ikke, og undlod da at betale.
Igennem lang tid kom der nyhedsmail fra Statisten.dk, jeg loggede mig ind på siden for afmelde, det lykkedes åbenbart ikke, for kort tid efter kom en regning for at have logget ind.
Efter megen mailkorrespondance lykkedes det ikke for mig at overbevise Statisten.DK om den åbenbare fejlbehandling fra deres side.
Rykkere med trudsler om inkasso blev fremsendt, og besked om at udmeldelse kun kan ske skriftlig, eller mail med underskrift.
har betalt "under protest" og er nu endelig udmeldt.
Hilsen Curt..
Min kone blev ringe op af statisten.dk om hun havde lyst til at blive statist.
Dejligt at blive værdsat, så det ville hun gerne.
Desværre gik det ikke op for min kone, under samtalen, at butikken oprettede som hende medlem og trak hende for nogle penge. Hun har så reageret ved hurtigt at melde sig ud. Desværre gik der over 14 dage før hun det gik op for hende hvad hun sagde ja til, så nu hænger hun på et halvt års medlemsskab.
Istedet for at lave en enkelt udmeldelse knap på hendes profil har de lavet en vanskelig udmeldelseprocedure som også koster penge.
Jeg er sidenhen blevet kontakt af virksomheden hvor de oplyser at det har været en uheldigt måde at min kone er blevet kontaktet på og at det ikke vil koste hende noget at blive meldt ud. Hun hænger dog stadig på et halvt års medlemskab.
Virksomheden er ked af forløbet og har en målsætning om at kontakten til deres kunder forløber på en ordenligt og god måde.
Blot fordi jeg har en profil på statisen.dk: Jeg blev ringet op den ene dag og den anden dag var jeg pludselig stand in for Beate Bille - en hel dag med Robert Hansen, Dejan Cucik, Roland Møller fra "R" m.m. Jeg havde den sjoveste dag med de dejligste mennesker, hvor jeg bare følte mig som en af "crew'et" - og iøvrigt kan jeg ikke huske hvornår jeg sidst har grint så meget! Tak til Statisten,som fik sørget for dette, samt alle de gange jeg har været statist på bl.a. Tv-serien "Lykke", "Forbrydelsen" og da jeg var med i en tv-reklame for TV2 Julebingo sammen med Lisbeth Østergård. Troede egentlig ikke at det virkede med en profil - men blev klogere!
Jeg har været glad for at noget som statisten.dk er til.
Jeg har aldrig været super smart eller den hurtigste i køen til flere ting i livet. Men via statisten fik jeg hurtigt en speciel oplevelse med min datter og hendes plejemor. Det blev til en rigtig sjov dag, for os alle 3, hvor vi var publikummer til et "dagens mand"-show;-). Jeg synes statisten har været alle penge værd for mig, selvom jeg ikke har oplevet mange ting, men jeg har så heller ikke følt et behov for at opleve helt vildt meget.
Mvh Rikke
Det startede for snart et år siden, og er så gået slag i slag. Først fik jeg lov at spille overlæge i "Station Next Faaborg´s" film "Robo-Mortis". Det var både spændende og lærerigt at arbejde med i det ungdommelige film-team, og det gav mig blod på tanden for at prøve mere.
De næste projekter var en statistrolle i "Willumfilm"s "Gemmeleg", samt statistroller i DR´s "Forbrydelsen III", samt en rolle i en reklamefilm for "Den grønne slagter", seneste spændende oplevelse var at være med i filmen "The stranger inside", med bl. a. William Baldwin.
Jeg glæder mig allerede til den næste chance for at arbejde med et filmcrew dukker op.
Mange tak til statisten.dk som har givet mig sådan en mulighed.
meget hjælpsomme hvis der evt, er et problem .
en side jeg er meget glad for, og som har givet mig mange kontakter. og en del jop.
Jeg har oprettet profil for par mdr siden. Har ikke rigtig søgt noget grundet manglende tid, indtil jeg en dag så et opslag hvor TV3 søgte deltagere til SunnyBeach program. Det lød spændende og jeg skulle nemlig derned i samme periode så jeg søgte opslaget. Par dage efter jeg søgte opslaget blev jeg kontaktet af Strix TV - dem der bl.a. laver med kniven på struben, Robinson osv. Sammen blev vi enige om en Casting også blev jeg valgt til at være med i prog. SunnyBeach som kommer til at køre på TV3 til efteråret 2010 :) - Siden da har jeg været statist i filmen ID:A og skal til foto/tv reklame med Legoland senere i August 2010.
Tingene er gået lidt i stå sidenhen mest pga. af tiden, men det har givet mig nogle gode kontakter indenfor underholdningsbranchen, så hvem ved hvad der sker i fremtiden.
Tak til statisten.dk
min mand blev fristet af at prøve lidt kræfter med at være statist. Men det eneste han har fået ud af det er at miste penge på ingenting. Man får tilsendt mail hvor man kan søge "roller" m.m. Men der er ingen service, ingen hjælp til hvordan man lige som kommer igang. Samtidig glemmer de også lige at sige at alt stort set forgår øst for storebælt. Og Når man har et arbejde at passe hjemme i vestjylland kan man ikke sådan lige rive en dag ud til at rejse til sjælland. Pludselig d. 23 december får han så en mail om at han skylde dem penge. Han havde nemlig meldt det fra på PBS for ikke at de skulle trække selv. De skrev at han skylde dem penge. Han medelte dem så straks at han ikke længre ønsker at være med, da de ikke tilbyder noget han kan gøre brug af. Men de fører en useriøs dialog og skriver standartsvar som man ingen vejne kommer. Har nu valgt at betale denne regning selvom man føler sig røvrendt og grint af
Jeg har efterhånden fået RIGTIG mange jobs herfra, især eventpigejobs på diskoteker, hvor man går ud og sælger fx et produkt fra Carlsberg - og har fået en VIRKELIG god løn for det - så det kan sagtens betale sig at købe en profil derinde selvom det koster lidt! Til eventpigejobbene, er det ikke kun diskoteker man bliver udsendt på, man kan blive sendt mange forskellige steder hen! Jeg har bl.a. været på den franske ambassade, på Carlsberg Museet og i en Drive In Biograf.
Udover eventpigejobbene, har jeg også fået prøvet at være assistent til instruktør og produktionsleder for en musikvideo, jeg har deltaget i en speedway konkurrence som Grid Girl - hvor der blev taget billeder af 10 forskellige piger, som bl.a. kom ud i Ekstra Bladet, og jeg har været med i en reklame for bet24 som netop nu kører på TV3. Jeg har også været 4 dage på Bornholm med Tuborgbussen og promoveret Carlsberg sammen med 5 andre piger - det var en super hyggelig tur og en oplevelse for livet!
KAN VARMT ANBEFALES!!
De reklamere med at de søger "alle typer" til reklamefilm og statist roller og hvis man har en lyst til at prøve kræfter med medie verden, men man ikke har en anelse om, hvordan man skal komme igang så kan man meget nemt blive fristet af statistens reklame, for er "du" måske ikke også en del af "alle typer" ?
Det er jo dejlig nemt, man trykker bare på "opret profil" og følger instrukserne og vupti så har man en profil.
Nu kan du gå ind og checke alle opslagene /jobs ud og så ellers bare tilmelde dig alle dem du kunne være interesseret i.
Det kunne være som statist i en ny serie eller måske komme i radioen.
Du kunne komme på side 23 i et "woman blad" eller måske komme med i et reklamespot.. mulighederne er mange og det venter alt sammen kun på "dig" og du skal bare være en del af "alle typer".... NOT!!!
At oprette profil på statisten.dk uden at have erfaring er som en gartner der søger jobbet " slagter med erfaring søges"..
Så har du noget erfaring (og helst meget) så kan statisten måske være god nok, men hvis du ingen erfaring har så hold dig langt væk.
Du tænker måske at det bare er mig som har haft svært ved at få noget ud af statisten.dk, men nej jeg kender flere der har samme opfattelse og du vil få den samme..tro mig.
Gitte Dahl fandt anmeldelsen nyttig
De accepterer online oprettelse.
Det er kun muligt at afmelde sig pr. brev. (ikke e-mail)
De sender ikke nogen advisering om at de vil trække penge på dit dankort for fortsat medlemskab.
Du får spammet din mailbox.
PLAT og SVINDEL.
Gitte Dahl fandt anmeldelsen nyttig
Jeg har haft en profil på statisten en gang og der mener jeg ikk det kostede noget, så jeg tænkte at jeg ville prøve det igen.
Men da jeg fandt ud af at det kostede penge ville jeg naturligvis ikke have det, efter et stykke tid fik jeg en mail om at min profil ville blive slettet fordi jeg ikke havde betal og dermed ikke fuldført oprettelsen af en konto.
Men efter den dag er jeg blevet spamed med mails fra dem, som siger ca det samme om at det da ville være trist hvis jeg gik glip af noget men eftersom jeg ikke har været der inde skulle de bare stoppe med at sende mails!