23. maj 2009
Udsøgt Service
Havde besluttet mig for, at min næste cykel skulle være en Centurion Basic Extreme, men hvor skulle jeg købe den? En del af mine venner fraråede mig at købe via nettet, "du kan ikke se/prøve den over nettet", det er jo også så sandt som det er sagt, så jeg prøvede en hos min lokale cykelhandler....og det var lige en cykel der passede mig. Læste en del anmeldelser om ST Cykler på nettet, og alle havde jo kun rosende ord at sige om forretningen, så jeg ringede til Seyfi (ST Cykler) som var yderst hjælpsom med vejledning om cyklen, han virkede utrolig kompetent, så jeg bestilte cyklen hos ham. Modtog cyklen et par dage efter, alt var i den skønneste orden, og cyklen var forsvarligt og grundigt pakket ind. Ringede til Seyfi, og sagde jeg havde modtaget den, og alt var fint, Seyfi ønskede mig tillykke med min nye cykel og sluttede, at jeg var mere end velkommen til at komme forbi og få lavet 1. service i butikken, men da jeg bor på Sjælland, får jeg cyklen serviceret hos den lokale Centurion forhandler. Når familien skal have nye cykler, handler jeg fremover hos Seyfi.