jacob
1. september 2010
købte en cykel over deres internet side som jeg selv valgte at afhente. Meget god service ved afhentning og alt var som det skulle være. kan kun anbefales
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Udvalgt anmeldelse om www.stcykler.dk
29. juli 2010
Super god service - og masser af smil
Jeg har købt en lækker Centurion cykel for nylig hos ST Cykler i Hornslet - og til en rigtig god pris. Servicen var fremragende. Jeg fik cyklen samme dag som jeg købte den(der blev arbejdet langt over lukketid for at få cyklen færdig). Vejledningen var kyndig og handlen føltes tryg begge dele leveret med masser af smil. Service har jeg fået efterflg. også lige lidt i lukketid - også denne gang med store smil. Alt i alt en super god oplevelse. Jeg kan varmt anbefale ST Cykler - og når resten af familien skal ha' nye cykler, så bliver det hos ST Cykler! Anne, Århus
Lars
19. juli 2010
Gode cykler
Har nu købt adskillige cykler og vender altid tilbage til ST cykler. Jeg har lige købt en kildemoes barnecykel som er rigtig god. Prisen er fornuftig og betjeningen ok. Jeg vil gerne anbefale denne butik til andre der står overfor et cykelkøb. Jeg vil komme tilbage når vores cykler skal udskiftes.
9. juli 2010
Flot vejledning
Jeg har netop købt 2 centurium cykler hos ST cykler i Hornslet. En fantastisk oplevelse. Både Jeg selv og min 14 årige datter havde brug for en ny cykel. Var lidt i tvivl om hvad der var det rette køb for os. Hos ST cykler fik vi en fremragende vejledning og vi var hurtigt i stand til at træffe det rigtige valg.
Vi bor i Århus og ville derfor gerne have cyklerne med med det samme - og i løbet af under en time kunne vi drage hjemad - flot. Det er ikke sidste gang vi køber cykel hos ST cykler - tusind tak for en god oplevelse og nogle forrygende cykler.
Marie
8. juli 2010
hurtig levering, service, ingen problemer
Centurion cykel til min datter købt via STcykler.dk. Bestilte varen mandag aften og fik den på døren onsdag morgen. Fin service pr telefon i forkant af købet. Ingen problemer overhovedet med varen. Her handler jeg igen.
jens
7. juli 2010
Effektiv betjening
St Cykler
Bestilte cykelen om morgenen og kunne afhente den samlet senere på eftermiddagen. Prisen var den billigste jeg kunne finde på nettet. Kan klart anbefales
Peter
5. juli 2010
God service og hurtigt levering.
Yderst professionelle, der kunne besvare alle mine spørgsmål. Meget hjælpsom og stor fleksibilitet i forbindelse med levering. Kan klart anbefales.
17. juni 2010
Super fleksibel service
Har netop købt en god kvalitetssykel til MEGET god pris hos ST cykler.
Der blev kæmpet bravt (30 min efter lukketid) for at jeg kunne få den med samme dag - den slags fleksibilitet værdsætter jeg højt :0)
Så selvom jeg har en cykelhandler i min hjemby, kører jeg gerne de ekstra 15 km til ST cykler næste gang jeg skal handle!
:0) Kirsten, Auning
15. juni 2010
Super service - igen
Vi har i løbet af de sidste år købt 4 cykler hos St Cykler. Betjeningen har hver gang været fantastisk, og vi får en super vejledning så vi hver gang kommer hjem med den rigtige cykel, -og så er priserne absolut konkurrencedygtige.
Charlotte, Hornslet
Sara
14. juni 2010
Fin service
Kan varmt anbefales!
4. juni 2010
Alt er som det skal være. Kan varmt anbefales
God kummunikation inden køb, hurtig levering og god service ved reperation. Sådan skulle alle virksomheder være!! + + +
Mads
2. juni 2010
Super service og venlig betjening :-)
Jeg var på udkik efter en bikerz kildemoes drengecykel til min søns fødselsdag.
Fandt hvad jeg søgte hos St. Cykler og de var til at handle med ang. prisen. Jeg ville gerne komme efterfølgende dag kl. 9 og afhente min cykel, så åbnede de kl.9 istedet for kl. 10. Super service og venlig betjening !!
Mads, Esbjerg
inge
30. maj 2010
Virkelig et godt sted
Var til eftersyn med min søns cykel. Det var et grundigt eftersyn og der blev opdagede en fejl, hvilke sparede mig for en del penge på sigt.
Inge, Hjortshøj
26. maj 2010
Meget professional, venlig og hjælpsom service.
Jeg var i markedet for en semi MTB for almindeligt brug. ST Cykler guidede og anbefalede mig i en meget rigtig retning. Anbefalingen pegede på Centurion Dark Image, hvor de tilmed havde en model på tilbud. Jeg er ikke cykel ekspert, og var bekymret for samlingen af cyklen. Også her trådte ST Cykler i en meget hjælpsom karakter. De tilbyd at samle det meste af cyklen før adsendelse til mig. Cyklen blev leveret dagen efter bestilling, og alt var som aftalt. Og ved modtagelse kunne jeg ringe for hjælp til den sidste samling. Et tilbud jeg tog i mod, og selv klokken 20.00 var hjælpen at finde hos ST Cykler. Og jeg er meget glad for anbefalingen af netop denne cykle, den er det rette valg til mig. Jeg kan klart anbefale ST Cykler til andre cykel købere. I vil opleve en god og tryg fornøjelse med jeres køb. Mark Hjortkilde.
Gitte
21. maj 2010
God og hurtig service
Har netop handlet og er yderst tilfreds. Mvh Gitte
19. maj 2010
god service
Har netop købt en taarnby lady, til og med nedsat. Har allerede været ude at køre på den. Et fantastisk godt køb til en god pris og en fremragende service
Tak for det
17. maj 2010
super service
jeg har netop modtaget min Centurion cykel efter en del besværd med post danmark. ST cykler sendte ellers min cykel kort tid efter bestilling men desværre blev denne væk hos postdanmark. Jeg fik derfor sendt en ny cykel af st cykler og denne kom heldigvis frem. En stor ros til cykelhandleren som sendte en ny cykel til mig allerede inden postdanmark har fundet ud af hvor den anden er blevet af. Super service og jeg kan klart anbefale andre at købe en cykel her :)
16. maj 2010
God pris, hurtig levering, venlig kundekontakt dog med en lille skønhedsfejl
Køb af Centurion Dark Image med 7 gear, april 2010.
Havde det ikke været for en enkelt forkert oplysning om model-årgangen på den købte cykel (i telefonen fik jeg oplyst at cyklen var en 2009-model, men det viste sig at være 2008), så havde stcykler helt sikkert fået 5 fulde stjerner af undertegnede.
Cyklen blev leveret 2 dage efter bestilling og helt som aftalt. Jeg blev kontaktet telefonisk da cyklen var afsendt, og igen ca. en uge efter modtagelsen for at høre om alt var OK.
Det har været en god oplevelse at handle hos stcykler og de får chancen igen hvis der skal handles flere cykler her i familien.
R. Enemærke, Middelfart.
12. maj 2010
Faglig viden- og vejledning i særklasse
Skulle købe en ny 24" cykel til min søn. Søgte på muligheder for on-line køb og fandt så en positiv henvisning til ST-cykler.
Idet jeg ikke bor så langt fra ST-cykler valgte jeg idag at køre til butikken.
Jeg må give alle andre brugere ret, indehaveren af ST-cykler har faglig viden i særklasse.
Fik en yderst god vejledning, så den rette cykel blev købt.
Klar anbefaling herfra....
10. maj 2010
Rigtig god oplevelse
Centurion cykel købt til min søn. Den blev leveret allerede to dage efter bestillingen. Jeg blev advaret pr. telefon at cyklen krævede lidt samlingen, da den var pakket fladt til forsendelsen, så det var godt at være forberedt på det. Tak for en nem og hurtig handel.
Lisette Nygaard
7. maj 2010
God oplevelse.
Vi har i dag hentet en Centurion Discovery hos St cykler i Hornslet, vi var slet ikke i tvivl om at den skulle købes hos ST. Vi købte for 6 år siden en Kildemoes samme sted og det var en rigtig god oplevelse. Han ved noget om sit håndværk og er rigtig god til at vejlede. Vi kørte gerne fra Solbjerg ved Århus for at handle hos ham, her får man en oplevelse man ikke får hos andre cyklerhandlere. Han er en meget venlig mand som man føler man trygt kan stole på og vi kan kun på det varmeste anbefale andre at handle hos ham.
John Payne.
6. maj 2010
Ros fra Roskilde
Hurtig levering og fin og venlig telefonisk rådgivning vedr. valg af cykel og indstilling af skivebremser. Og så er prisen på cyklen absolut konkurrencedygtig!
Karsten Lund
3. maj 2010
Hurtig levering, godt og billigt udvalg, ingen kedelige overraskelser
Hurtig levering, godt og billigt udvalg, ingen kedelige overraskelser
3. maj 2010
Smidig bestilling og hurtig levering
Først god telefonisk vejledning, og efter bestilling kom cyklen i løbet af få dage.
1. maj 2010
Kvalitet og service til en god pris
Har nu 2 gange købt cykel hos ST Cykler. Selvom vi har mange cykelhandlere tættere på, vil også næste cykelkøb foregå i Hornslet. Her går service og fagkundskab op i en højere enhed med en god pris på kvalitets cykler. Klart anbefalelsesværdig.
Mvh. Henrik O Hansen, Beder
1. maj 2010
fantastisk service
Han er god til at hjælpe dig til og finde ud af hvad du skal have. Jeg var ved ham i dag den 1/5-2010. Jeg spurgte efter en racercykel, så svarede han, ”kom lige med her, jeg er i gang med at sætte en cykel sammen”. Kvaliteten var helt i orden på det han lavede, og han ved bestemt hvad han laver. Det kan man nemt høre på ham. På cyklen sad der et almindeligt styr, så han spurgte om jeg ville have gedebukke styr på i stedet. Så spurgte jeg om jeg måtte se styret, og han svarede, ”jep, du følger bare lige med mig”. Vi kom ind på hans værksted, og han tog styret frem. Bare da man kiggede ind af døren på værkstedet, kunne man ikke finde den mindste uorden. Han har styr på sagerne, og det tør siges: HAN ER TOPKLASSE CYKELHANDLER. Fremover vil jeg henvise til ham, når alle mine venner spørger, hvor man kan købe en rigtig god cykel. Inden vi gik spurgte han om mit nummer og det hele, for så ville han lige slå på tråden mandag eller tirsdag:)
Mvh Benjamin H Raun
27. april 2010
Hurtig betjening / godt fulgt op.
Centurion Dark Image købt. C yklen lever helt op til forventningerne.
Firmaet bør huske at kvittere for handlen på mail, men ellers er alt til top karakter.
27. april 2010
Tip top betjening
Vi har i løbet af de sidste 4 år købt i alt 5 cykler (3 børne og en 2 voksne) hos St Cykler. Betjeningen har hver gang været fantastisk og priserne har absolut været konkurrencedygtige. Vi kan kun anbefale andre at handle hos St.Cykler.
25. april 2010
Hurtig levering og helt igennem en god oplevelse
Alt i alt er jeg meget enig med alle i de roser der er givet for god service, hurtig levering og ikke mindst i prisen, helt i top.
Senere blev jeg ringet op af ST Cykler der ville vide om jeg var tilfreds med cyklen. Den slags kundepleje oplever man ikke andre steder på nettet!
Super og et sted værd at fortælle andre om...
23. april 2010
Hurtig og punktlig med opfølgning
Helt igennem smooth hvor der bare ikke skal være nogen problemer. Ringer og spørger om alt er iorden. Har så ikke prøvet at det ikke var det (f.eks. størrelsen) ellers bare fremragende service og punktlig levering.
Rikke
23. april 2010
god kundepleje
Alt i alt er jeg meget enig i hvad der i forvejen er skrevet!
Jeg blev ringet op, da ST lige skulle være sikker på at det var den rigtige størrelse på cyklen om jeg havde bestilt lås. Jeg blev ringet op lidt senere igen, da det var en forkert lås jeg havde bestilt!! hvilket i min bog er til UG kryds og bolle ;)
Føler mig fuldt ud godt behandlet, cyklen ankom dagen efter samlet og klar!
20. april 2010
Hurtig levering og helt igennem en god oplevelse
Jeg bestilte min cykel hos ST Cykler og dagen efter var den fremme - og prisen var lige som den skulle være :-)
/Nicolai
20. april 2010
Ikke nogen dikkedarer ST cykler virker bare.
Fair pris som lever op til hvad man har bestilt. Cyklen blev hurtig sendt afsted med P & T og kom i orginal kasse lige til at slut samle. Perfekt.
/Peter, Veksø
En ekstra indsats
Det var en usædvanligt god oplevelse at handle hos ST Cykler i Hjortshøj.
Ejeren gjorde en ekstra indsats ved at åbne butikken for os på en helligdag - den eneste dag, vi havde tid til at komme.
Han gav sig god tid til at tale med os og monterede ekstra-udstyr uden beregning, selvom det ikke var købt hos ham.
Efter et par uger ringede han og spurgte, om jeg var tilfreds med cyklen. Han tilbød også at hjælpe, hvis der var noget, jeg var utilfreds med.
I øvrigt sparede jeg en mindre formue ved at handle hos ham.
/Peter
19. april 2010
Højt serviceniveau og hurtig levering
STcykler har været meget positivt at stifte bekendtskab med. Jeg bestilte en Everton cykel uden skærme, baggagebærer, lås og støtteben. Disse dele bestilte jeg løst ved siden af. Da jeg modtog cyklen var alle de løse dele påmonteret cyklen :-)) Herudover var der super hurtig levering af cyklen, som var meget forsvarligt pakket ind. Jeg kan kun anbefale andre at handle cykel med STcykler.
Oliver
Viborg, DK
75 point
11 Anmeldelser
dejligt
Hej, de har nogle mega gode cykler der(: Og kan anbefalde dem(:
6. april 2010
super service den var pakket meget forsvarligt ind 5 stjerner herfra.
jeg har købt en kildemose pigecykel 26" hos St.cykler. den 26.03.2010
Det har kun væert en positiv oplevelse at handle med St. cykler den blev
sendt samme dag som den blev købt.
Der kunne post danmark lære meget cyklen blev nemlig væk for dem, den blev efterlyst gennem deres kundeservice,men de kunne heller ikke se andet en den var ankommet til Horsens den 27.04 2010 hvor den var ? viste man ikke. Pludselig blev jeg ringet op lørdag eftermiddag den 03.04.2010 cyklen var fundet i pakkemodtaglsen i Horsens og fremme kl.17.00 samme dag.
mange hilsner
Lis Stouby.
30. marts 2010
Jeg har købt en basic free med et gear hois ST-cykler, alt er modtaget som angivet i annoncen. Et par hurtige spørgsmål blev besvaret hurtigt telefonisk uden problemer og med en super service. Et sted jeg kan anbefale at handle.
26. marts 2010
super
hurtig service,får præcis hvad du bestiller,perfekt stcykler hornslet
26. marts 2010
Ærlig og troværdig vejledning.
Jeg har købt en fantastisk Tårnby cykel med 7 indvendige Shimano gear.
Hele forløbet fra min kone og jeg trådte ind i butikken og til den afsluttende handel forløb perfekt, med en super ærlig, service og vejledning.
Handel trygt med ST cykler, kan varmt anbefales.
25. marts 2010
Rigtig god service!
Jeg har købt en centurion basic free hos st cykler. For det første var det en formidabel pris, som man som studerende vejer højt. For det andet har sælgeren rådgivet mig rigtig godt, både i forbindelse med købet, men også til den senere vedligeholdelse. St cykler kan varmt anbefales til andre!
5. februar 2010
basic free
Jeg har købt en basic free med udvendige gear, troede ikke jeg kunne finde ud af det. Men cykelhandleren overbeviste mig og jeg er mega glad for min cykel. Kan varmt anbefale at købe cykler hos ST Cykler.
Man får en god service og ordentlig vejledning og man går derfra med den helt rigtige cykel.
Mette
31. januar 2010
Super cykel-handel
Jeg har netop købt en centurion basic hos ST-cykler.
Det har været en upåklagelig oplevelse med optimal og meget personlig service.
Hurtig levering og en fejlfri og meget fin cykel, som var tjekket, smurt og samlet så meget, som det kan lade sig gøre, når den skulle sendes med Post-Danmark.
Helt perfekt og et meget anbefalelsesværdigt sted at handle cykel.
26. januar 2010
Perfekt
Jeg bestilte en centurion basic free hos ST cykler. Cylken var samlet meget mere end forventet og i perfekt stand - rigtig god service.
Jeg har ikke klager hvad angår handlen kun roser.
Kan anbefale ST cylker til alle som vil ha en god cylek til serdelse god pris!
18. januar 2010
Optimalt
Jeg bestilte en Centurion Basic Light hos ST cykler, ved cyklens ankomst var den fint pakket ind og samlet korrekt... God service som også forventes ved en god online forretning
Helt klart anbefalelsesværdigt!
13. januar 2010
Super sted at handle
Jeg har lige købt cykel til vores datter og fandt lige den cykel vi søgte til den billigste pris hos ST Cykler i Hornslet
Betjeningen har været i top....
Cyklen blev bestilt om eftermiddagen og dagen efter blev cyklen leveret.....så tak for en god handel.
Jeg vil helt klart gøre brug af forretningen igen og anbefale den til venner og bekendte.
20. december 2009
Et godt sted at købe cykel
Jeg kan varmt anbefale ST Cykler i Hornslet. Priserne er lave, service og levering er i top. Jeg har lige købt en Centurion Dark Image til en pris som ingen andre cykelhandlere kunne matche - cirka 30 procent billigere. Derfor kørte jeg gerne fra Vejle til Hornslet i snestorm og hentede den.
Asger Eriksen, Vejle. 19. december 2009.
15. december 2009
Super Service
Har lige handlet en cykel til vores søn - alt har forløbet godt, super service og hurtig levering.
Vil helt klart anbefale ST cykler til andre.
Maibritt Kyhn, Toftlund
27. november 2009
Køb cykler hos cykelhandleren
Efter en grundig undersøgelse på nettet fandt jeg ST cykler og en Centurion MTB til bedste pris. Før ST checkede jeg hvad Cykelkongen kunne tilbyde og som man ikke kan undgå på nettet med flere web sites. Et besøg hos Cykelkongen i Slagelse gav indtryk af et lidt for smart koncept med deres eget design fra asien. Nogle svejsninger af cykelstel så ud til at være af dårlig kvalitet. Desuden brugte sælgerne mere tid på at tale dårligt om andre producenters komponenter som gear og støddæmpere en på information om deres egne cykler.
En opringning til ST Cykler gav mig ærlig og god information om cyklerne og den valgte cykel blev leveret næste dag, og den kører perfekt.
21. november 2009
Har selv købt 2 citybikes og hele min familie har købt cykler hos ST cykler. Aldrig nogen problemer og altid en god pris.
Vh Jacob Andersen
17. november 2009
Super hurtig levering og god service!
Ringede til butikken og fik alle de råd jeg skulle bruge for at beslutte hvilken cykel og størrelse der passede til mit behov. Endte ud med en Centurion MTB. Bestilte cyklen kl. 14 den ene dag og havde den dagen efter kl. 10 med posten.
Super pris og kvalitet. Meget tilfreds! Vil helt sikkert anbefale STcykler til alle der gerne vil have noget for deres penge.
14. november 2009
Vi bestilte en Centurion MB til vores søn om torsdagen. Der var en skrivefejl på hjemmesiden og tog kontakt via mail. Blev ringet op og inden for en halv time var fejlen rettet og cyklen blev leveret med Post Danmark om mandagen.
Skulle måske overveje at sætte en mere udførlig beskrivelse af hvad cyklerne er eller ikke er monteret med. Troede lige jeg havde gjort et billigt køb, men måtte efterfølgende betale kr. 1117,00 for dele der høre sig til.
2. november 2009
Jeg er så glad for min cykel….
Jeg har for knap 2 måneder siden investeret i en Centurion damecykel hos ST CYKLER.
Det har bestemt været en positiv oplevelse med imødekommende og ærlig betjening, kompetent vejledning og service samt en god pris på en kvalitets cykel.
Min cyklen blev hurtig klargjort og var monteret med det aftalte ekstra udstyr.
Jeg kan lige som mange andre klart anbefale ST CYKLER.
Med venlig hilsen Kathrine, Århus
Niels
28. oktober 2009
Rigtig pris - Høj faglighed
Vores familje har i løbet af et halvt års tid købt tre cykler hos ST. Hver ganng samme historie: God tid til vejledning og efterfølgende god cykeloplevelse.
20. oktober 2009
Professionel og kompetent betjening
Jeg købte en Centurion Eternity cykel hos ST Cykler. Jeg fik en meget professionel og kompetent vejledning og service. Jeg fik en kvalitetscykel til en meget rimelig pris. Jeg kan klart anbefale andre at handle hos ST Cykler.
10. oktober 2009
Jeg har købt og får min cykel serviceret hos ST cykler. Det er gode priser og servicen er i top.
6. oktober 2009
Den bedste cykelhandler
Man får en kanongod service og vejledning. Prisen kan der heller ikke klages over. Helt klart en cykelhandler jeg vil anbefale til alle.
4. oktober 2009
God handel!
Jeg kom helt fra Norge der jeg så det store tilbud på hans hjemmeside. Og jeg fortrød ikke. Jeg købte cykler til hele familien. Og alle blev selfølgelig glade for deres nye cykler. Cyklerne er meget kvalitets fulde! Det er ikke altid man for sådan et godt tilbud. Tak for en dejlig handel, og god service!
30. september 2009
Fuld tilfredshed!
Mand, 51 år : Jeg er begyndt at cykle intensivt, efter 25 års pause. Jeg fik en fremragende rådgivning i valg af cykel - stor kvalitet til (forholdsvis) billige penge - en model jeg aldrig selv ville have valgt, men som jeg nu er MEGET glad for.
Men mest af alt er jeg imponeret over service-niveauet og ikke mindst service-villigheden : 2 gange har jeg oplevet at komme i sidste øjeblik, 5 minutter i eller over lukketid, i den tro at jeg nok skulle undvære cyklen et par dage - og den ene gang var endda et GRATIS eftersyn - men nej,nej, kom igen om en halv time, så er den klar... Jeg er meget tilfreds!
Mvh. Jes Videriksen, Æblehaven 6, 8543 Hornslet.
16. september 2009
Kvalitets cykler til de rigtige priser
Har altid fået god rådgivning, vejledning, venlig betjening samt gode cykler til gunstige priser.
lars
12. september 2009
Så kom hele fam. på hjul igen..!!
Vi skulle bruge 4 nye cykler og gik på nettet for at tjecke priser. Vi spottede hurtigt at der var mange penge at spare hos St.
Vi fik en meget venlig og profesionel betjening og køber helt sikkert de næste 4 der også :-).
Lars M
9. september 2009
super god service
Blev anbefalet et rigtig super lækker cykel - som nøjagtigt dækkede mit behov. Da den blev stjålet fik jeg lov at reservere en ny indtil forsikringen havde givet grønt lys.
9. september 2009
Hurtig og præcis ekspedition, god pris
Fandt cyklen jeg skulle bruge, men da jeg forsøgte at bestille den på webshoppen var den forkerte farve og størrelse i min indkøbskurv.
Jeg skrev en mail om det, og fik at vide at de havde den rette model på lager, og at jeg skulle skrive hvilken udgave jeg ville have - det forsøgte jeg, men bestillingen mislykkedes pga. en serverfejl.
Jeg bestilte cyklen over e-mail istedet, og efter jeg havde overført pengene fik jeg efter kort tid et opkald med track & trace nummeret. Cyklen modtog jeg næste morgen.
Alt i alt en god oplevelse. Jeg har efterfølgende fået at vide at websiden er blevet rettet, så der vist ikke flere skarpe hjørner tilbage.
1. september 2009
Super service og pris
Jeg købte en Centurion Basic Extreme hos ST cykler for en lille uge siden og havde en usædvanlig oplevelse. Jeg oplevede at de hos ST cykler virklig yder en super god service.
Jeg bor i KBH. og havde i den anledning nogle spørgsmål vedr. cyklen, udstyr, garanti osv. Ejeren var ikke lige til stede men ringede hurtigt tilbage:) Han svarede på alle mine spørgsmål og lovede at cyklen var klar næste dag kl. 10.00. hvor mine forældre skulle hente den inden de skulle til KBH.
Cyklen blev afhentet af mine forældre som aftalt, ejeren fik mit mobilnr. for han ville gerne følge op på, om jeg var glad for cyklen og om alt var som det skulle være. Se det er service som andre kunne lære noget af.
Tak for en god oplevelse
Mvh Michael
Tage
1. september 2009
God pris - God service
Klar til en hurtig handel til en god pris og god service.
Hilsen Tage
29. august 2009
Fantastisk god service
Jeg synes STcykler har ydet en rigtig go service. De skulle sende en cykel til KBH, og den kom hurtigt frem. De gik meget op i, at den kom frem. Jeg havde lidt problemer med at samle den, og han guidede mig igennem det, men jeg sad foran cyklen. Så kan kun anbefale STcykler med 5 stjerner.
Hilsen Sarah
26. august 2009
Fokus på service
God pris - hurtig og fejlfri levering - meget serviceorienteret og fokus/opmærksomhed på kunden - venlig atmosfære.
Altsammen kendetegner vores handel med ST cykler - dejligt, trods nethandel - at mærke sjælen i butikken.
Lise, Slagelse
19. august 2009
Sikker handel
Jeg var lidt usikker på om modtagelse af cyklen efter bankoverførelse. Men faktisk modtog jeg cyklen inden pengene nåede ST cyklers konto. God service og prisen var den bedste jeg kunne finde.
18. august 2009
Fremragende Service
Jeg har købt noget så simpelt som en cykel fra ST Cykler og har i den forbindelse oplevet en intet mindre end fremragende service. Aldrig før har jeg oplevet en forretning følge så effektivt op på en forespørgsel, handel og after-service.
Jeg blev vejledt og fik svar på mine forespørgsler meget hurtigt. Cyklen blev tilsendt og havde desværre en mindre skade ved modtagelsen. Jeg gjorde ST Cykler opmærksom herpå og uden tøven fremsendte ST Cykler nye dele således skaden blev udbedret meget hurtigt. Om skaden opstod under transport er ikke mulig at afgøre men ST Cykler udbedrede fejlen uden tøven.
Jeg kan varmt anbefale andre at handle hos ST Cykler, jeg tøver ikke selv med at købe den næste cykel hos ST Cykler - Det har været en absolut positiv overraskelse som mange andre forretninger kunne lære meget af.
Troels Sørensen
16. august 2009
God service og fornuftig rabat
Ejeren var imødekommende og gav god service
Prisen ligger et godt stykke under det normale
ST-cykler er helt klart et besøg værd.
Med venlig hilsen Thomas Mortensen
14. august 2009
Glimrende service og hurtig levering.
Vil helt klart anbefale ST-cykler til andre kunder, da der i vores tilfælde blev ydet en super service samt hurtig levering af 1 stk CENTURION ETERNITY DISC og 1 stk CENTURION DISCOVERY.
At betalingen skulle ske via bankoverførelse var helt klart et minus, da vi som forbruger ikke er sikret på samme måde som ved betaling med Dankort m.m. dog var der ikke noget at komme efter i forbindelse med vores køb.
Større og mere detaljeret billeder af cyklerne var også at foretrække.
Søren Jensen og Jane Christensen, Vordingborg
15.08.09 Tilføjelse: Har efterfølgende valgt at opgradere fra 4 til 5 stjerner efter at jeg har talt med ejeren af ST-cykler, og erfaret at dette er en virksomhed som i høj grad lytter til hvad kunderne efterspørger. --> Dankortbetaling bliver en mulighed på virksomhedens nye hjemmeside, samt større og mere detaljerede billeder ligeledes bliver aktuelt. Denne hjemme side træder i kraft inden for nærmeste fremtid.
14. august 2009
God service og stærke priser
Har købt en Centurion Eternity til en fantastisk pris. Efter bestilling var der hurtigt svar om at cyklen var på lager, og den blev modtaget i perfekt stand et par dage efter.
Alt i alt fin behandling.
Er kun lidt irriteret over at man ikke kan betale direkte på hjemmesiden fx med dankort, men at man skal have fat i sin netbank el. lign.
Mvh Thomas Ditlev, Hellerup
13. august 2009
St cykler kan varmt anbefales
Seyfi er en rar cykelhandler med mange fine cykler til gode priser!
12. august 2009
Kørte til Hornslet for at se på en Centurion Basic Free og er nu den glade ejer af cyklen. Jeg fik fine svar på mine spørgsmål, fik monteret det ekstraudstyr jeg ville have og cyklen kom med mig hjem!
Kan klart anbefale ST Cykler!
John
Altid god god betjening
Jeg har efterhånden købt en del cykler hos ST Cykler og altid fået god service. Jeg kan varmt anbefale ST Cykler.
John
Steen
12 point
2 Anmeldelser
Fin service
Fik en super cykel til en meget god pris.
Ser frem til første eftersyn.
Kan afbefales, det er ikke så langt fra Århus.
Rigtig god service
Kundeservicen er rigtig god og priserne er billige i forhold til det man får.
Jeg kan varmt anbefale ST Cykler.....
11. august 2009
Enestående service
Kundebetjeningen var perfekt og priserne er billige i forhold til det man får.
Jeg kan stærkt anbefale STCYKLER. Det er et besøg værd!
11. august 2009
Top karakter !"
Sjældent tænker man over et butiksbeøg efter man er kommet ud!"
Men må indrømme at det var en positiv oplevelse ud over det sædvanlige, at besøge StCykler.
Der bliver ydet meget høj service, og man får virkelig professionel rådgivning.
Samtidig slår StCykler alle priser jeg har set andre steder!"
Jeg kan og vil kun varmt anbefale StCykler et besøg når man skal købe cykel.
Så jeg giver uden tøven 5 stjerner til StCykler
10. august 2009
kanon service
vi har lige købt en ny damecykel og fik en kanon hjælp og service så vi vil helt sikkert handle hos ST-cykler igen når vores dreng skal have hans nye cykel
31. juli 2009
Fremragende service
Købet af en ny cykel faldt på en Centurion Basic, som STCYKLER havde på tilbud.
Både under og efter købet, har jeg aldrig mødt så fremragende service som STCYKLER har budt på. Jeg blev flere gange kontaktet på telefon og mail bl.a. vedrørende fragtnr. hvornår den sendes, hvad vi aftalte m.m.
Jeg føler virkelig, at jeg som kunde var midtpunkt og Seyfi Tilken som har STCYKLER, har udvist stor dygtighed for sit fag/kundeservice, hvilke man sjældent ser i dagens Danmark. Min bekymring ved at få cyklen sendt til sjælland blev gjort skamme, da den var pakket efter alle kunstens regler. Alle aftaler er overholdt og jeg kan med ro i sindet glæde mig til at mine børn igen skal have nye cykler, for valget vil stensikkert falde på STCYKLER.
gonad
14 point
2 Anmeldelser
29. juli 2009
Fantastisk service
Jeg tog ud til STCYKLER.DK fra Århus C og fandt "min" cykel - en Centurion Basic Light til en god pris. Da Seyfi hørte at jeg var fra Århus C tilbød han at sætte skærme, lås, støtteben og bagagebær på med det samme. Så jeg gik en tur i Hornslet og ½time efter var cykel klar - det er sku god service.
Kan kun anbefales!
28. juli 2009
Kvalitetscykler til super billige priser
Super gode priser for kvalitetscykler. Nemt at se udvalget på hjemmesiden inden man kører til butikken.
Hvis man ved hvilken cykel og str. man vil have, er det en fordel at ringe først så den er klar til afhentning. Alternativt skal man sætte lidt tid af hvis man vil have cyklen med hjem samme dag. Der er travlhed i butikken, da mange har fundety ud af at priserne er super gode.
Er man ikke fra Århusområdet er det nemt og billigt at få cyklen bragt overalt i landet via net handel. Jeg har nu købt to cykel og er helt tilfreds.
En super dejlig og hjælpsom søn, som hjalp sin far i butikken, han bliver en god afløser når han får alderen til det :)
27. juli 2009
god betjening
købte 3 børnecykler til en god pris. Fik en super betjening og vejledning. Kan klart anbefales.
25. juli 2009
Super service - ingen hastværk
Havde alle tilbudene som var på nettet på lager! Lige klar til afhentning.
God viden om produkterne og havde en masse tilbehør på lager, så vi kunne få en komplet cykel med hjem med alt hvad der behøves.
24. juli 2009
Fine kvalitets cykler til landets bedste priser. God service og ingen problemer overhovedet. Kan klart anbefales.
23. juli 2009
den ultimative og bedste kvalitets førende, forratning nogen sinde!!!!!
ST Cykler er den bedste markedsførende cykkelhandel nogen sinde ! servisen er i den højeste kvalitet, og altid en god pris at forhandle sig til. Og ikke nok med det, er cyklerne simpelthen et utrolig godt stykke arbejde, ham Seyfi kan bare sit kram på cykler. Jeg tog turen helt fra København af, men det var hele turen værd! Det er noget helt andet og møde ham personlig og modtage hans gæstfrihed og hans gode humor , end at bestille det gennem nettet. Og den glæde ved at være kunde hos ST Cykler er mig kun en støre glæde for hver gang handler hos ham så go fornøjelse til alle jer og HUSK det er hele turen værd samt pengene, han er altid klar med et smil på
Finn
Birkerød, DK
20 point
4 Anmeldelser
20. juli 2009
God hjemmeside, hurtig respons, omhyggelig opfølgning.
Hurtigt svar efter afgivelse af ordre. Desværre blev den oprindeligt bestilte cykel solgt til anden side, så vi måtte vælge igen. Forud-betaling med bankoverførsel fungerer, men betaling med Dankort vil være at foretrække.
Ingen sporingsmulighed på forsendelse, men cyklen ankom dagen efter at den var afsendt og afsendelse blev meddelt pr. telefon. Der blev også stillet kontrolspøgsmål mht. til størrelse. Så også sjællændere kan trygt handle her.
14. juli 2009
Fin behandling
Hurtig forsendelse og top vare, eneste minus er betalingen foregår via
bankoverførelse.
9. juli 2009
Studievenlige priser
Selvom forhandleren ligger et stykke uden for Århus er det bestemt værd at tage til Hornslet og købe cykel. Man kan orientere sig på hjemmesiden inden man tager turen derud. Her er cyklerne beskrevet med info og billede så man hurtigt kan danne sig et overblik over udvalget. God og venlig vejledning i butikken og et stort udvalg af billige centrion cykler.
7. juli 2009
Gæstfri og kompetent kundebehandling
Jeg har i dag købt en Centurion Lee mans hos ST cykler i Hornslet til langt under prisen hos andre cykelforhandlere. Det var helt igennem en god oplevelse og jeg kan varmt anbefale butikken til andre.
Servicen er helt i top Gæstfri og kompetent kundebehandling, jeg fik lige den cykel, der passede til mig og alt blev ordnet straks.
Har altid siden 1990 handlet med ST cykler og
Det er altid en god oplevelse at komme i butikken og handle med Seyfi. hvorfor jeg absolut kan anbefale at handle cykel hos ST CYKLER - hvor ellers!
Kim Johnsen
6. juli 2009
Super seriøs og hurtig service.
Jeg kan varmt anbefale denne forhandler, også til handler med køb af "ubeset" vare. Cyklen en Centurion Discovery lever fuldt op til forventningerne.
Og så er prisen også helt i orden.
Annette
2. juli 2009
Kanon service og hurtig ekspedition
En god og faglig vejledning. Service i top. Levering var hurtigere end den lokale cykelhandler var i stand til (cyklen stod i København mindre end 24 timer efter ordre afgivelse). En butik jeg absolut kan anbefale.
2. juli 2009
Jyllands bedste centurion forhandler
fremragende service og en super pris, jeg kommer helt sikkert igen.
Lotte
29. juni 2009
super service
Det er super at handle cykel her relevante information, prøve flere modeller, samlede cykkel for at jeg kunne prøve den, super oplevelse.
Lars
Rødovre, DK
24. juni 2009
Hurtig og venlig betjening
Jeg fik min 2 dage eftef jeg bestilte den, selvom den skulle fragtes til Rødovre. Der blev fulgt og telefonisk på, om alt var i orden.
17. juni 2009
God service og hurtig levering
Købt cykel og den blev leveret et kvarter efter købet. God service og vejledning.
Rune
15. juni 2009
Bestilte cykel via nettet og alle aftaler er fuldt ud overholdt.
Fin service og gode priser. Ændringer til cykel lavet lige efter aftalen.
Godt embaleret samt levering til tiden.
13. juni 2009
Fantastisk service og billigt
Når man køber ting på nettet, kan man godt være lidt utryk indtil man har modtage varen.
Men når man bliver ringet op dagen efter indbetalingen, hvor STcykler fortæller at cyklen er afsendt, så bliver man straks mere tryk.
12. juni 2009
Mægtig god cykelhandel
Jeg får altid en super service og kommer gerne igen og igen.
Der er intet at klage over, hverken med det ene eller andet.
Kan kun anbefale at handler jeres cykler her, ovenikøbet til billige penge