[REPLY]
Vi har bestilt færgebilletter mange gange, og vi har altid fået det vi har bestil. Det er meget nemt at søge på deres hjemmeside.
Klage over vold fra sikkerhedsvagt
Vi var en gruppe/familie på i alt 9 personer, der sejlede med Stena færgen t/r Frederikshavn - Oslo d. 6. –7. januar (afg. DK kl. 10:00). Turen forløb fint frem til kl. ca. 23:30, hvor min datter Sofie på 17 år på det groveste blev forumlempet og nærmest overfaldet af en sikkerhedsvagt, der senere præsenterede sig som nr. xxx. Vedkommende sikkerhedsvagt tog fat om Sofies nakke/hals. Hun blev efterfølgende lagt i håndjern og anbragt i detentionen. Jeg blev som pigens far i en truende tone, nægtet adgang til at tale med min datter, og hun blev ladt alene med 4 sikkerhedsvagter. Det er fuldstændigt forargeligt at jeg bliver nægtet adgang til at være sammen med min datter, da hun jo er mindreårig – og derfor ikke egnet til ene-rums anbringelse. Vagternes begrundelse var at efter kl. 23:30, var der ikke adgang for unge under 20, men det argument forstår vi ikke, da andre børn og mindreårige (helt ned til 8-10 års alderen) frit kunne færdes i restauranten.
Senere på natten forsøgte samme vagt (nr.xxx) med provokerende adfærd og attitude at hidse mig op til en eller anden form for handling.
Hele forløbet har været en rigtig dårlig oplevelse, og den unødvendigt meget voldsomme episode, gør at jeg er bange for at min datter skal frekventere en psykolog, for at få traumet ud af sindet.
Desværre ser vi os nødsaget til at dele oplevelsen med andre, så de ikke bliver udsat for lignende på Stena Lines færger.
Havde fornøjelsen at rejse med Stena Line (Frederikshavn - Göteborg og retur, hurtig færgen over og slow fox hjem :-) ). Aldrig har jeg rejst med en færge eller et hvilket som helst andet transportmiddel, der var så børnevenligt. Temaet var peter pedal, og det gik igen på både ballloner, kongekroner og peter pedal maskot. Awesome!
De får fem stjerner fordi du havde konverteret et ligegyldigt konferencelokale indtil en spillehal. Bordtennis, wii, skak, giga legoklodser, pool, ect.
Hej Stenaline,
Jeg håber virkelig, at nogle ledere i Stenaline læser dette... Sagen er den, at jeres online betalingssystem ikke virker i ganske normale browsere, såsom Google Chrome og jeres side fungerer utroligt laaangsom i internet explorer. Jeres betalingsgateway crashede også til sidst!! Så jeg har netop spildt ½ time på jeres lorte betalingsside.. Tjeck venligst hele jeres betalingsflow i ALLE browsere...
/Anders
har sejlet med dem en del gange til gøteborg og hjem igen og har været på minicruise med dem også nogle gange.
jeg har bare nydt turen og den gode mad og dejlige kahytter, har prøvet standart med og uden vindue og captajn class og alle kahytterne var pæne og rene men foretrækker da captajn class kahytten da den er større og med minibar osv :-)
Anmeldensen her går på et minicruise til Oslo fra Frederikshavn.
Da vi ankommer til Frederikshavn får vi information omkring hvornår kahytterne bliver tilgængelige på svensk eller norsk. Det var lidt uforståeligt hvad der blev sagt i billetlugen men det gik da. Ombord på færgen mødte vi kun norsk personale. Der var nogle sprogbarrierer som gjorde at personalet slog over i engelsk når de skulle forklare noget. Det var da fint nok for mit vedkommende, men ikke alle forstår engelsk og det føles lidt underligt at skulle snakke på engelsk blandt andre i tax free eller ved buffeten.
Priserne var aldrig opgivet på dansk nogle steder men kun i norske kroner. Buffeten bød på norsk mad, pølseboden havde norsk hotdogs og tax-free bød på norske priser og norsk mad/produkter. Tax-free var omtrent lige så billig som folks lokale tank. En hotdog hvor man kun kan få budget ketchup og sennep koster 35 NOK, 1 litter Jägermeister til 199 NOK på tilbud, 1 dåseøl til 15 NOK, 70cl barcadi rasp til 299 NOK, 1 plade rittersport til 16NOK osv.
Vi sejlede med Stena Saga i en 4 personers kahyt.
- Dynerne var for mit vedkommende små og puderne var hårde som sten. Forestil dig at sove med en sovepose der er rullet sammen som hovedpude.
- Der var intet sæbe på toilettet hvilket var ulækkert. Fire personer som er fælles om et toilet, uden mulighed for at vaske fingre.
- Jeg har parfumeallergi og i løbet af natten fik jeg kløe i øjnene. Jeg mistænker kraftigt sengetøjet for at være renset med noget stærkt kemi. Jeg synes i hvert fald det kradsede når jeg stak hovedet ned i det.
Omkring information på turen, så blev den kun givet i norsk, dog blev kaptajnens hilsen og sikkerhedsinformation også givet på engelsk. Da vi ankom til havnene blev der også fortalt på tysk at vi skulle i land. Vi hørte aldrig noget på dansk, og det eneste sted jeg fandt noget skrevet var på en lille firkant ved kahytdøren.