We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Stenmanden anmeldelser

Stenmanden Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Stenmanden før du handler og giv selv din bedømmelse af Stenmanden 2
Middel
6.2 af 10

2 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)
Stenmanden

Dårlig til kundeservice

De gode mennesker fik beskrevet tilgangen til en gård hvor vi skulle bruge 10 sække sten i Kastrup, deres "hund" brød sammen og min kæreste blev overfuset af deres direktør da hun påpegede at det var lovet at de skulle leveres i gården ikke blot stilles ude på fortovet. Efterfølgende var der også lidt knas med at få en af sækkene refunderet, de ville heller ikke tage brugbare europaller retur. Endvidere har vi bemærket at en del fortovsfliser var beskadiget af vægten. Ikke helt godt, men det der trak rigtig ned var at min kæreste blev talt ned til.

Line fandt anmeldelsen nyttig

Stenmanden

Perfekt

Har handlet hos dette firma 2 gange nu. første gange bestilte jeg 1 ton granit skærv, de skrev at det tog op til 10 dage med levering, jeg fik dem 1½ dag efter. anden gang bestilte jeg søndag aften, og mandag morgen var der et ton mere leveret lige til døren. Perfekt service, og gode priser helt klar et besøg værd.

Er Stenmanden din virksomhed?

1.6 milioner forbrugere tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot

Brug Trustpilot til at invitere alle dine kunder til at skrive en anmeldelse!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk