We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Stensalg anmeldelser

Stensalg Logo
Kunderne om Stensalg : »Eksklusiv levering af grus« »godt tilfreds« »Hurtig« 160
Perfekt
9 af 10

160 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (160)

Hurtig levering

Bestilte søndag aften og fik leveret mandag morgen kl. 07:30 det kan vist ikke gøres hurtigere.

Udvalgt anmeldelse om Stensalg

Eksklusiv levering af grus

Ringede til Stenslag om formidagen for at få den rigtige vare.
Bestilte herefter 1 Ton grus som skulle afleveres på mit fortov mellem havelåge og carport. Betalte via dankort.
Næste morgen Kl. 6,10 hørte jeg støj uden for og gik ud for at se hvad det var, og det var såmændt Stenslag der allerede udførte min ordre, meget flot og hurtigt tak for det.

• Mette

godt tilfreds

Hurtig og god levering. Ingen problemer overhovedet. Vil gerne handle der igen.

Nemt og godt

Det var nemt at bestile og det gik hurtigt med at få varen.

• Jan

Hurtig

Jeg bestilte stene om formiddagen, da jeg kom hjem om eftermiddagen stod de der klar til at blive brugt.

Kvalitet og mængde var i orden.

Stensalg

Hurtig og præcis levering.

Ved en sammenligning med andre leverandører er Stensalg.dk billigst mht. sandkassesand. Levering skete indenfor 3-4 arbejdsdage og kvaliteten er OK.

superhurtig levering

Jeg vil anbefale Stensalg, de slår smut med kvaliteten og leveringen

Næsten perfekt

Først god information i telefon, dernæst nemt at bestille på nettet. Selve leveringen - ærtestenene perfekt ind på ønsket sted i indkørsel. Havde fået oplyst, at de ville ringe en time før, vognmanden kom. Skete ikke, det var det eneste kritiske, ikke at det var noget problem. Jeg kan kun anbefale Stensalg.

Hurtig levering

Kan kun sige at der blev leveret hurtigere end jeg kunne tælle til 10. Perfekt.

Super levering

14 timer efter betaling var der levering - tak for hurtig og god behandling.

• Hanne

Effektiv og problemfri.

Rigtig god vejledning. Effektiv og hurtig levering.
God service fra vognmand.

meget tilfreds

hurtig og venlig betjening og som er meget vigtigt hurtigt levering

Stensalg

Nem & hurtig bestilling, hurtig levering

Jeg fandt stensalg.dk via google og gik ind og så på deres priser som jeg fandt fornuftige.
bestilte nemt og hurtigt 2 ton grus som jeg efterfølgende fik leveret meget hurtigt efter telefonisk samtale efter bestillingen med stensalg.dk

mvh
Morten

Service faktisk !

Hurtig levering.
Jeg snakkede med chaufføren, og han smed stenene i indkørslen selvom jeg kun havde betalt for kantstenslevering.
God service.

Super god service

Vi har været meget tilfreds - hurtig kontakt, levering og service incl. opringning om anbringelse af grus på adressen - det var dejligt med denne kontakt, så vi kunne aftale hvor det kunne leveres inde på grunden.
Vi fik leveret grus og stabilgrus og afhentet jord.

• Kunde
  • 2 Anmeldelser

Perfekt levering af grus

Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til STENSALG.DK

Leveret på aftalt tid og på angivet sted. Vil klart anvende dem igen.

Som aftalt

Hurtig opfølgning og tilbud på pris og leveringstid. Jeg fik det jeg bestilte til aftalt tid og sted. Så alt i alt en god oplevelse af handle hos Stensalg og det gør jeg gerne igen.

• Jesper
  • Verificeret køber

God pris og leveret til tiden

Nemt at bestille. Fik en god pris og det blev leveret som aftalt

Levering inden for 12 timer

Absolut ingen problemer ud over at det gik langt hurtigere med levering end forventet, så vi måtte i arbejdstøjet nogle dage før vi regnede med det :-)

Stensalg

Hurtig levering og fin vare

Vi bestilte grus fredag og allerede mandag morgen var gruset leveret. Fin kvalitet uden sten.

Levering til tiden

Fin service, hurtig svar på spørgsmål, og levering til tiden.
Kan anbefales

En stensikker succes

Bestilt og leveret smertefrit - det slog til og gik til - alt er fuldbragt!

kundeservice

Kom til den aftalte dag og tid

Super Professionelt

En enklet søgning og en bestilling på nettet. Herefter levering inden for 2 arbejdsdage. Helt som lovet.

Hurtig og perfekt levering

Jeg bestilte grus 21/3-12 efter kl. 16:00 og modtog det på den ønskede plads fredag 23/3 ved middagstid - efter at være blevet informeret af vognmanden telefonisk inden levering. Helt perfekt og til en rimelig pris

• Ole J
  • Verificeret køber

Trækker lige nedenstående anmeldelse tilbage

Der forsvandt lige en lille håndfuld stjerner !!! - talte med Stensalg her til morgen, efter jeg havde tjekket prisen på 4 ton grus af 2 forskellige slags - fik oplyst at gruset kom på samme bil - og mente derfor ikke at det var rimeligt at jeg skulle betale for 2 gange transport (som koster mere end det dobbelte af gruset) - fik en meget uforskammet kommentar fra firmaet om at så kunne jeg sku da bare handle andet sted - og at proceduren var ens også hos hans konkurrenter ( hører jeg nogle hviske kartel ?? )

Besvarelse fra Stensalg

Stensalg.dk leverer sten og grus til faste lave priser. Vi prisfastsætter selv vores materialer.

Denne kunde ville have materialerne leveret til en langt lavere pris end vi har fastsat. Det er vores gode ret at sige nej til en dårlig handel.

At vi så bliver straffet for det på trustpilot med en lav score, ja det må vi leve med. Men vi bryder os ikke om kundens påstande og dårlige tone. Det er skrevet ud af den blå luft.

Perfekt!

Har benyttet mig af stensalg 2 gange, og bestemt ikke sidste gang. Meget højt service niveau!

• Erling
  • hvidovre, DK
  • 4 Anmeldelser

rigtig god service

Kan kun anbefales.

Ingen problemer.

To slags sten og grus leveret til tiden og på de pladser jeg havde markeret. Ingen problemer.

• SH

Hurtig og korrekt levering

Bestilte over middag, modtog levering dagen efter. Perfekt.

Stensalg

rigtig god kundeservice og hurtig levering.

Køb hos Stensalg kan kun anbefales. De er yderst kundemindet, og super effektive.

• Thomas

Billig, hurtig og troværdig

Bestilte en læs grus som kostede ca. 1.400 kr. Ringede lige til den lokale vognmand for at høre hans pris og hans skulle have 2.400 = 1.000 kr. mere. Så meget konkurrencedygtig og levering skete præcis på anviste sted og før sidste leveringsfrist.

MEGET TILFREDS

• Ole

god service

grus leveret til tiden og god information i telefon

• Anders

Helt som aftalt

Levering af støbemix helt som aftalt og fin opfølgning fra vognmand efter aflæsning

Fint

God service

• Johnny
  • Verificeret køber

kan ikke gøres bedre super

en lille fejl fra min side, og i gjorde det bare nemt for mig. tak

• Poul

Udemærket

Udemærket bestillingssystem. Levering på en ordentlig måde efter få dage. Grus i god kvalitet. Stabilgrus med måske lidt for mange sten i, men absolut ok.

Stensalg

Hurtig levering og god pris.

Kan bestemt anbefales

• Jonas

Levering som ønsket :-)

Vi har af to omgange til et stort terrasse projekt haft behov for nogle små leveringer af sten og grus. Begge gange har det været fint tilpasset vores behov. Den ene gang efter et par dage og den anden gang hvor det hastede for at komme videre var der en levering morgen efter bestilling om aftenen over telefon kl. ca 1830.

• Tuan
  • 2 Anmeldelser
  • Verificeret køber

De bedste albefalinger herfra.

Jeg har købt stabilgrus hos Stensalg. Vareren leveret på angivet tidspunkt på rigtigt sted. Chaufør eller arbejdsmand udviser en virkelig god service mod kunde.
Her er den første gang hvor jag føler mig glad for at gøre en web-handel.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk