We are hiring!

173 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Grethe

Fortrinlig service!

Jeg kan kun anbefale Stepnote. Webshoppen er overskuelig og nem at bruge, og der er et usædvanlig bredt og godt udvalg. Bestillinger ekspederes meget hurtigt.
Mange tak!

Udvalgt anmeldelse om Stepnote

• GA

Perfekt

Jeg ledte rundt på nettet efter nogle noder, kunne i starten kun finde nogle gratis sange m. m. som
jeg ikke kunne bruge til noget. Pludselig så jeg stepnote et sted og tænkte at det var jo nok det jeg ledte efter. Har været inde og købe 4 sange som var lige det jeg kunne bruge nu, og selv om man skal betale lidt er det alle pengene værd. Jeg er glad for jeg fandt jer, synes måske i kunne være lidt nemmere at finde på nettet. Noder og sange er nemt at finde hos jer, og jeg havde ingen problemer med at udskrive dem eller andet. Jeg siger tak Hilsen GA

• 15 point
  • 3 Anmeldelser
  • Verificeret køber

det kunne ikke være klaret bedre. Tøsen på 12 kunne finde varen, oprette handlen og så skulle jeg bare betale.

• delta

hurtig levering

hurtig levering

• 53 point
  • 8 Anmeldelser

Hurtigt og nemt.

Jeg har bestilt noder til en enkelt sang. (Elton Johns "Song for Guy"). Der var flere forskellige udgaver at vælge imellem. Det var enkelt og hurtigt at hente og udprinte sangen. Fra jeg fik ideen til jeg sad ved klaveret gik max. 10 min. Sådan!
Eneste minus må siges at være, at man ikke kan genudprinte noderne. Mislykkes udskrivningen, skal man kontakte firmaet. Dog skal siges, at firmaet gør opmærksom på dette ved bestillingen, så man "er advaret".
/Lone

• Verificeret køber

Hurtig leverance og god service

Hurtig levering og gode, nødvendige informationer gives. Nemt at installere og god pris.

hurtigt og nemt

Siden er nem at gå til. Jeg købte digitale noder, og der gik ikke langt fra, at jeg lavede min søgning, til at jeg sad med noderne i hånden. Hurtigt og effektivt.

• Tina

Fejlfri og hurtig leverence

Fejlfri og hurtig leverence

Nemt og godt

Vi har nu 2 gange købt noget fra Stepnote, og begge gange har det været effektivt og nemt at handle.
Vi har kunnet finde relevant information om de ting vi har været interesseret i, og de varer vi har købt har svaret til vores forventninger.

nemt, bekvemt og hurtigt

Dejlig hjemmeside, nemt at surfe rundt og finde info om det man søger. Ligeledes billige varer.

Fint og til tiden

hej ven, jeg synes du skulle købe dine noder hos STEPNOTE, de er bare seje

Nemt

Befriende nemt og hurtigt

Levering perfekt

Betaling seeent søndag aften, levering tirsdag i postkassen, nåede endnu en julegave. Tusind tak og godt nytår

• lissi
  • Verificeret køber

Det hele fungerede perfekt, dog var noden lettere bøjet, derfor kun fire stjerner

Jeg vidste slet ikke i fandtes, og jeg er meget glad for at have fundet jer, og det hele har været meget nemt at overskue, og noden kom med posten, i min min postkasse meget hurtigt, og tilfredstillende.

Eneste lille bitte beklagelse, bogomslaget var bøjet to steder og ser ikke pænt ud. Noden var gave, og så vil man gerne at den ser rigtig pæn ud, men den kan sagtens bruges, og jeg ønsker ikke at bytte.

Jeg vil bruge Jer igen, og jeg vil anbefale Jer til andre.

Tak for mulighed

Kære Lissi

Mange tak for din ordre og anmeldelse af vores butik.

Jeg beklager at omslaget var bøjet, det skyldes uden tvivl transporten da vi altid tjekker alle bøger for fejl inden de pakkes.

Du må endelig sige til hvis du alligevel ønsker at bytte bogen, så gør vi det selvfølgelig uden omkostninger for dig?

Rigtigt godt nytår.

Indehaver

Fint

Ordren blev behandlet hurtigt og uden problemer :-)

Nemt og hurtig levering

Det var nemt at finde varen og leveringen var meget hurtig.

• Hanne
  • Ribe, DK

God og hurtig handel

Modtog de ønskede varer i løbet af få dage, og alt var fuldt som forventet.

• Olsen

Perfekt

Hurtig bekræftelse, hurtig lev. Alt i perfekt stand

Stepnote

Sådan burde det altid være

Fik varen 2 dage efter bestilling også endda tæt på julen.

Hurtig og præcis

Efter denne første og meget vellykkede handel med Stepnote, er jeg sikker på at vende tilbage snart...

Holder hvad de lover.

Et firma man kan regne med.Holder hvad de lover.Gode priser,og et bredt udvalg,-Prøv det.

• Mette
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser

Fantastisk node site

Kæmpe udvalg. Umiddelbar tilgængelighed til en mængde noder. Nem proces. Super god kommunikation ved fejl.

• Mette_K
  • 20 point
  • 4 Anmeldelser

nemt og hurtigt

bestilte søndag og fik pakken tirsdag.

• Linda

Quick ekspedition

Jeg vil gerne anbefale Stepnote til alle, idet der er et kæmpe udvalg indenfor noder, musik m.v. Herudover er der hurtig og kompetent ekspedition, både hvad angår svar på henvendelser og levering af varer, som er pakket forsvarligt.

Fin service

Havde bestilt bog med noder til julesange, den ankom 3 dage senere - helt fint!

• Alex

Alt som det skal være.

Hurtig afsendelse, hurtig levering. Alt som det skal være.

Perfekt

Levering hurtigere end forventet og alt i orden

Hurtig levering, Fin service,

Der var fejl i den først tilsendte pakke. Stepnote sendte hurtigt ny pakke. Ingen problemer.Fin service.

Hej Jesper

Tak for anmeldelsen, det glæder mig at den anden Metronome virker som den skal. God fornøjelse med det og glædelig jul.

Stepnote

tak for en en god service

fin og hurtig betjening

• KG

alt OK

det er nemt at bestille hos stepnote og varen ankommer i ordentlig tid.

• Annette

Fin, hurtig betjening!!

Pakken blev hurtigt sendt, og varen var i perfekt stand!

alt ok

Fik hvad jeg skulle

Fantastisk

Hver gang ligger varerne der ganske få dage efter. Ingen bøvl. Ingen fejl.

Hej Per

Mange tak for det og tak for at du vedbliver at være kunde hos os.

Glædelig jul til dig

• Lene

Super

Super kundeservice

Stepnote

det er godt at handle hos stepnote

jeg synes stepnote har et meget stort udvalg i noder til rimelige priser

og forsendelse af varerne er lynhurtig.
jeg har kun ros til dem

vh elin horn

Hej Elin

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder mig at du er tilfreds og vi er også rigtigt glade for at du køber dine noder hos os.

Rigtigt Glædelig Jul til dig.

Hurtigt præcist og pålideligt

Hurtigt præcist og pålideligt

Ingen problemer

Hurtig ekspedition, absolut INGEN problemer med at printe noder ud.
TOTAL tilfredshed.

Let og effektivt

Jeg har købt en klaverudgave af Agnes Obels Riverside med tilhørende sangtekst og becifring. Det var enkelt at følge vejledningen i betaling og udprintning, og noderne er lette at læse.

• Laura
  • Verificeret køber

Fungerede fint og ingen problemer med at printe ud

Et godt udvalg af noder og nemt at købe! Det var ret overskueligt at se hvad det var man fik når man købte digitale noder og kvaliteten var i top! Man får hvad man forventer! Det det var dog lidt svært at finde frem til hvordan man dik printet noderne ud når man havde købt dem! Men det var bare lige at læse sig frem ;-)

Hej Laura

Mange tak for din anmeldelse, jeg beklager hvis du havde problemer med dine digitale noder.

Er du ikke rar at beskrive for mig hvordan det var svært at finde ud af at printe noderne? Vi vil meget gerne have din feedback således vi kan optimere på brugervenligheden.

Vi gør alt vi kan for at informere før og efter købet omkring hvordan man printer de digitale noder, men vi er ikke perfekte, så dine input er meget velkomne.

Ser frem til at høre fra dig.

De bedste hilsner

Stepnote

Julens sange for dem som ikke har spillet længe!

Ekspeditionen gik hurtigt og uden problemer.
Som malurt i bægeret vil jeg sige at det er et lidt hæftigt ekspeditionsgebyr de har. "SS"

Hej Anette

Mange tak for din anmeldelse, det glæder mig at du fik fat i nogle gode julenoder.

Ang. ekspeditionsgebyr så vi tager 29 kr. i fast fragtgebyr hvilket ligger langt under hvad vi betaler Postdanmark for en gennemsnitsordre. Derudover har vi ingen andre gebyrer som mange andre fx kører med, som fx kort gebyrer m.m. Så faktisk vil jeg vove den påstand at vi er et af de bedste steder man kan handle sine noder hvis man vil undgå store fragtgebyrer og andre gebyrer.

Men måske det var noget andet du tænkte på?

Uanset hvad, så rigtig god jul til dig herfra :-)

Indehaver
Stepnote

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk