VHA
10 point
2 Anmeldelser
1. juli 2010
Hurtig og god service
Fungerede super med booking af underviser
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Udvalgt anmeldelse om Stepnote Aps
2. juni 2010
Måtte købe samme nodesæt 2 gange
Jeg måtte købe samme nodepapir 2 gange fordi udprintningen gik i ged første gang. Selv om det er billigt, er jeg alligevel lidt utilfreds med det.
Efter hurtig henvendelse fra stepnote, blevet der taget hånd om sagen. Så hermed redigeret til 5 stjerner for fremragende service.
24. juni 2010
Super service. Stort udvalg. GS
10. juni 2010
Stedet hvor man finder det meste
Brugte hjemmesiden til at finde nogle noder, som jeg ellers ikke har været istand til at finde andre steder. Men havde mine problemer med at få installeret programmet på min computer. Måtte forsøge nogle gange. Men klart en hjemmeside som er meget brugbar, med et bredt udvalg at numre.
god service
Jeg købte et sæt noder, men fik problemer med det program som jeg downlod. det gav lidt ged i mit printersetup, da jeg ville prøve igen, kunne jeg ikke få lov. Jeg skrev til stepnote og der var god service, som ordnede det så jeg kunne prøve igen. anden gang var der ikke problemer med programmet.
jeg kan anbefale stepnote.
kim
SHL
Verificeret køber
6. juni 2010
Hurtig levering og ingen problemer
Jeg har købt Band in a Box fra Stepnote, som blev leveret hurtigt (3 dage) og i øvrigt unden problemer. ;-)
CLH
10 point
2 Anmeldelser
Verificeret køber
Super shop
Super shop, god og overskuelig side, og hurtigt svar ved henvendelser.
30. maj 2010
noder til tiden
Super side med god service. Stort udvalg .
7. maj 2010
rigtig hurtig
der er en god hjemmeside, med et stort udvalg:)
16. april 2010
hurtig respons
meget hurtig respons. Dejligt! Netop derfor jeg handler på nettet. Bekvemt.
5. april 2010
4 stjerner for behandlingen og varens kvaltitet
Hej stepnote jeg må sige at jeg er meget tilfreds med min vare. Den funger og kom udmeldbart meget hurtigt efter jeg bestilte den. Jeg føler at i har meget stor interesse for jeres forbrugere. Ikke bare fordi at de skal komme igen, men fordi at det skal være en god oplevelse at handle på jeres netbutik. Så derfor får i 4 stjerne. for jeres betænksomhed, jeres produkt og ikke mindst jeres hjemmeside, som omhandler musik. Det er ikke sidste gang har har købt et produkt hos jer.
31. marts 2010
Jeg købte en sangbog med cd hos stepnote. Hjemmesiden
var nem at overskue og der var hurtig levering. Derfor får de
5 stjerner.
Tina
29. marts 2010
Rigtig god service
Rigtig god service i form af hjælp til det hele
29. marts 2010
16. marts 2010
Gnidningsfrit
Jeg vil ikke sige at Stepnote havde nogen afgørende rolle at spille, da jeg skulle booke underviser, men det hele var meget problemfrit, så det må blive 5 ud af 5 stjerner.
Der skal dog lyde ros for søgefunktionen, der gjorde det uhyre nemt at finde en passende underviser.
rene
15. marts 2010
fungere rigtig godt
har skulle bruge kontakt til guitar og sang undervisning...
begge er virkelig kompentente og kan undervise også os, over 30... :-)
10. februar 2010
5-stjernet kundeservice hos Stepnote
Stepnote tilbyder ALT indenfor noder - både til instrumenter, vocal og kor. Brugerfladen er nem og overskuelig, så man finder hurtigt det man leder efter. Noder leveres enten via post eller digitalt. Begge dele sker hurtigt og problemfrit.
Pga. en misforståelse fik jeg betalt dobbelt for et sæt noder. Stepstone sørgede selv for at rette fejlen. 5-stjernet kundeservice!
6. februar 2010
Flot udvalg og hurtig ekspedition
Jeg havde søgt forgæves i flere butikker men fandt bogen hos stepnote. Den kom allerede dagen efter, jeg havde bestilt.
1. februar 2010
Glimrende
Ingen pjat. Bogen kom swift og nåede mirakuløst fødselaren på dagen. Tak til personalet på Stepnote.
29. januar 2010
Frem til tiden uden problemer
Jeg har købt en nodebog til forsendelse til min egen adresse. Ingen problemer hverken med bestilling eller betaling online, og bestillingen nåede frem, før jeg havde forventet det.
29. januar 2010
Fin service
Købte en samling noder til keyboard og fik lidt ekstra rabat :-)
1. januar 2010
Fin behandling da jeg fumlede med udskrift
digitale noder
maria
super betjening
Jeg havde problemer med at udskrive min node, med det var simpelhen ordnet dagen efter af en kompetent medarbejder!
22. december 2009
hurtig og nem at søge på.
Node hæfte med Beatles sange. Kom 2 dage efter bestilling.
22. december 2009
super hurtig og effektiv behandling af ordre
alt gik fint. Mine noder kom 2 dage efter bestilling
15. december 2009
Alt som det skal være
Hurtig levering, og ingen bøvl..
4. december 2009
Nem og god hjemmeside - stort udvalg - og levering efter et par dage.
4. december 2009
Nem og brugervenlig hjemmeside. Hurtig levering og hurtig tilbagemelding fra Kundeservice.
20. november 2009
Fungerer upåklageligt
Jeg har flere gange købt noder til downloading, og det har fungeret upåklageligt.
20. november 2009
Køb af nodebog
Jeg bestilte en nodebog til min datter, som går til klaver. Der gik en dag og så var bogen hos mig. Kan kun anbefale denne butik.
vh Anja Møller
18. november 2009
suveræn, hurtig og yderst serviceminded betjening - kan varmt anbefales til alle
Paul
15 point
3 Anmeldelser
15. november 2009
Gnidningsfri og hurtig ekspedition
Det fungerede bare. Musikken kunne findes i en fart og 5 minutter senere var betalingen, download og udprintning af noderne foretaget.
Lauge
12. november 2009
Kan varmt anbefale StepNote
Købte Band-in-a-box 2009, som virker uden fejl.
Dagen efter min bestilling lå pakken og ventede på mig. Uforventet hurtig levering.
StepNote leverede pakken, uden fejl eller mangler, hurtigt, og uden problemer.
12. november 2009
Man får ét forsøg til at printe sine noder. Det gik galt for mig, men StepNote var hjælpsomme og jeg fik mine noder alligevel. Nu har jeg lært systemet og sætter pris på at man for rimelige penge får adgang til et stort udvalg noder og tabulaturer.
Finn
4. august 2009
Hurtig og ærlig
Jeg havde bestilt en vare, som på hjemmesiden var på lager. Det viste sig at det var den ikke alligevel. Hvis jeg bestilte denne vare ville jeg få en sangbog med i købet, men det viste sig, at være en fejl. Jeg blev ringet op af STEPNOTE og vi fandt en løsning. STEPNOTE overholdte sine aftaler, så jeg er ikke bange for at handle der igen. DE ER HURTIGE OG ÆRLIGE