[REPLY]
Varen blev først sendt da jeg rykkede efter den. Til gengæld kom der ingen undskyldning. Havde været hurtigere og billigere at bestille i UK.
Stereo Studio.dk er ganske enkelt min favorit-musikbutik og jeg handler der ofte. Hvorfor? - fordi de leverer varen hver gang både i forhold til kvalitet og service og ikke mindst giver sig tid til at tage telefonen og svare med en engels tålmodighed på de spørgsmål, man som musikelskende kunde ind i mellem løber ind i. Service i verdensklasse med menneskelighed bag - så bliver det ikke meget bedre.
Lasse Bilgrau Giversen fandt anmeldelsen nyttig
Har bestilt både bog og senere pc-spil og har været fuldt ud tilfreds begge gange. Vil helt klart jævnligt tjekke hjemmesiden og bestille igen, hvis noget fanger min interesse.
Hurtig og korrekt ekspedition
sys der er rigtig god service når i sender pakker ud
Processen forløb nemt og sikkert. Det var nemt at bestille og modtage. Dog kunne jeg godt have ønsket mig lidt status over hvor langt pakken var i systemet, da jeg gik og ventede på nogen af produkterne. Ellers var det meget godt og det kan varmt anbefales til andre.
Jeg bestilte mine film og allerede 2 hverdage senere blev de leveret og i perfekt tilstand. Det var første gang at jeg bestilte varer over nettet og det er bestemt ikke sidste gang, at jeg bestiller fra Stereo Studio. 1000 tak for god behandling! :)
Vi bestilte Diablo III en måned før det udkom. Stereo Studio var nærmest de eneste, hvor man kunne bestille Collectors Edition. Alle andre steder var det umuligt. Vi var derfor spændte på om vi ville få det eller ej.
Men det gjorde vi. På release-dagen. Det er godt klaret. Det var rigtig god service og en fantastisk pris i forhold til andre steder. Vi handler helt klart her igen!
Det var et trygt sted at bestille noget
Jeg købte Diablo 3 CE 15 dage før det udkom og fik åbenbart den sidste de havde så jeg er glad :D
Jeg fik spillet kl 10:30 d. 14 så en dag før det udkom er dejligt ^^
Ville dog ønske jeg fik en TrackNTrace nummer så jeg kunne se hvor den var henne men jeg fik pakken så er glad :)
Vi har bestilt PC spil via webshoppen og har haft en god oplevelse med fyldestgørende email. Bekræftigelse på ordren og når pakken bilver sendt. Pakken er forsvarligt pakket ind og alt lever op til min forventning. De bedste anbefalinger herfra. Webshoppen fungerede nemt og overskueligt.
Købte 2 dvd'er. Ekstremt billigt her ift. til de andre steder jeg kiggede.
Da jeg valgte at bestille Diablo 3 CE hos Stereo Studio var det efter jeg havde haft en fantastisk oplevelse da jeg skulle bestille Skyrim CE et ½ år tilbage.
Hjemmesiden er nem at bruge.
Fragten er gratis!
Prisen på spillet var god!
De hævede først pengene efter spilet var sendt.
Spillet var i tip top stand da jeg modtog den.
Alt i alt var hele forløbet absolut perfekt, jeg bestiller helt sikkert fra Stereo Studio igen næste gang!
6 ud af 5 stjerner!
Jeg Fik min Diablo 3 Collectors edition 1 dag før tid. Det kan jo ikke blive bedre
Bestilte Bluray onsdag og fik den fredag. Super fint derudover kostede film boksen 199,95 hvor elmutanten og Fona havde den til 399,- ( ja det var samme udgave)
Pakke gik retur pga. fejl i adresse, men de kontaktede mig fik nu adresse og sendte den igen. God service.
Søgefunktionen er alt-alt for langsom til at jeg orker at bruge jer tit
- men leverancen var til gengæld hurtig
Nem og overskuelig hjemmeside
Alt i alt super tilfreds
Super service. Modtaget indenfor tidsrammen. Har intet at klage over.
Det var nemt at bestille. Fra jeg havde bestilt , til jeg havde varen gik der kun 2 hverdage. Det er hurtigt og bestemt et sted jeg vil handle igen.
Den CD jeg købte, kostede kun 30,- hvor den andre steder på nettet stod til mellem 100-150 kr. To dage efter lå den i postkassen... Der handler jeg gerne igen..
Det tog lang tid, før jeg fik en bekræftelse af ordren og før jeg fik pakken, men da den kom var det de rigtige varer og i top stand!
Jeg syntes det dejligt det kommer så hurtigt frem, men jeg syntes det er svært at se på billederne hvordan fx iPhone cover ser ud, jeg troede det var er helt andet cover end det jeg købte:-( jeg er meget glad for mit nye cover, men jeg syntes ikke det holder så godt. det bliver hurtigt riset selvom man ikke har tabt sin mobil, men det er ikke deres skyld:-)
Jeg syntes det var let og nemt at bestille:-)
Kan helt klart anbefale Stereostudio, der var hurtig afsendelse af varen som kom frem i fin stand.
Ikke sidste gang, jeg handler ved jer! Fantastisk service, hurtigt levering, det bare dejligt! :-)
Jeg brugte STEREOSTUDIO.DK for første gang her i sidste uge, bestilte et par pink Skullcandy Headset til min kæreste og fik dem få dage efter til en billig Penge... TAK :D
Hurtig respons på bestilling, hurtig forsendelse, forsvarlig emballering. Som sagt: Som det skal være!
Sterio Studio kan klart anbefales. Leveringstid på 1-2 dage, og de holder hvad de lover + de har et stort udvalg af film. Jeg har stor glæde af steriostudio.dk!
Det kommer til tide og hurtig frem til dig.
Hurtig levering, fornuftige priser.
Men havde dog bedt om at få leveret pakken på arbejde, men den ankom på privaten, og det skulle have været en gave. Ellers godt tilfreds
Gode priser, ingen fragt og hurtig levering.
Kan kun anbefales!
Lasse Bilgrau Giversen fandt anmeldelsen nyttig
du skal prøve at købe på stereostudio.dk
det er et godt sted
1. bestilling. Den var nem og hurtig. Varene kom og uden defekter